Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372414 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2460 : 14 Mart 2021, 22:30:57 »
abi sen anlamıyorsun galiba yada anlamak istemiyorsun kimsenin karıştırdığı yok başarısızlıklarda hep bu bahaneler öne atılıyor seçim vaadiydi şampiyonluklar seçime 2 ay kala mı akla geldi başvurmak

Başvuru doğru diyorum bunun yarışta olmak yada olmamakla alakası yok.Bu arada beşiktaş arena diye siteleri var hezimete uğratacağız sesleri var.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2461 : 14 Mart 2021, 22:34:26 »

Başvuru doğru diyorum bunun yarışta olmak yada olmamakla alakası yok.Bu arada beşiktaş arena diye siteleri var hezimete uğratacağız sesleri var.
bencede doğru başvuru ama seçime 2 ay kala yaparsan bende derim ki önceki seçimin vaadini yerine getirmek için apar topar hamle yapmaktan fark yok ben bu sene artık futbol izlemem basketbola devam

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2462 : 14 Mart 2021, 22:40:34 »
bencede doğru başvuru ama seçime 2 ay kala yaparsan bende derim ki önceki seçimin vaadini yerine getirmek için apar topar hamle yapmaktan fark yok ben bu sene artık futbol izlemem basketbola devam

Evet o şüphe uyandırıyor ama yönetimler üstü bir olay.Umarım kabul edilir.Beşiktaşa baya farklı kaybederiz gibi.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2463 : 14 Mart 2021, 22:44:39 »
Hala fetö metö diyorlar amk çıldıracağım ya! Ulan siz bizi malum kesimle mi karıştırdınız? Fetö deyip var mı lan işin içinden çıkmak?? Aaaa tamam o zaman mı diyecek Fenerbahçe taraftarı?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2464 : 14 Mart 2021, 22:45:23 »
Ulan karşınızdaki takım bilmem kaç maçtır sadece iki beraberlik alabilen lig sonuncusu amk lig sonuncusu!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2465 : 14 Mart 2021, 22:48:52 »
Fenerbahçe hesap kitap yapmaz ama Beşiktaş maçındaki olası galibiyet Galatasaraya yarar bilinçli yenilme yakışmaz en temizi maçı çekişmeli gösterip 3-2'lik rakip galibiyeti.

Beşiktaş takım kimyasını iyi kurdu.Artı underdog olayı favori gösterilmeme olayını avantaja çevirdi.Fizik kapasiteleri çok iyi zaten.Sakatlık yaşamıyorlar.

Zevk alarak oynuyorlar.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2021, 22:50:45 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2466 : 14 Mart 2021, 23:01:21 »
Utanmaz herifler. Geçen sene takımın belki 25 puanı hakemler tarafından (malum oluşumun emirleriyle) gasp edilirken Ersun hocaya laf atıp duranlar şimdi malum vasıfsıza toz kondurmuyor.

Sportif direktör diye koydukları adamın geçmişini de bilmesek neyse. Belli ki Bjelica'yı engelleyip bu rezili getiren de kendisiydi, kankası Volkanla beraber çetecilik oynayabilmek için çapsız bir hocaya ihtiyaç vardı tabi. Sonra yardakçı olarak Selçuk'unu da getirdi. Güzelce vakumluyorlar kulübü. Futboldan soğuturlar insanı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2467 : 14 Mart 2021, 23:20:45 »
İkinci yarı özetlere baktım.Serdara yapılan yüz yüz penaltı bitime de var beli mi olur yüklenip atabilirdik.Bu hakemi ilgilendirmez.Ama Gençlerin golü gol 2-1 öne geçtikleri.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2468 : 14 Mart 2021, 23:27:29 »
Gençler, baştan uyardık, ''sezon bitmiş ortada daha doğru düzgün sistem yok, oyun rezalet'' dedik ama dinletemedik. İrfan Can gelecek, bilmem ne kadroya girecek dediniz, umut etmeye devam ettiniz. Bizden daha iyi oldukları açık takımlarla kıyaslamaya devam ettiniz. Halbuki gerçekler o kadar açık ve seçik bir biçimde ortadaydı ki... Tek üzüldüğüm şey bu gerçekleri önceden göremeyip beklenti içerisine girmeniz.

Adım gibi eminim haftaya Beşiktaş'ı yenersek yine heyecan yapacak, olan biteni, futbol katili Erol Bulut'un yaptıklarını saniyesinde unutacaksınız.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2021, 23:29:36 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2469 : 14 Mart 2021, 23:33:41 »
Gençler, baştan uyardık, ''sezon bitmiş ortada daha doğru düzgün sistem yok, oyun rezalet'' dedik ama dinletemedik. İrfan Can gelecek, bilmem ne kadroya girecek dediniz, umut etmeye devam ettiniz. Bizden daha iyi oldukları açık takımlarla kıyaslamaya devam ettiniz. Halbuki gerçekler o kadar açık ve seçik bir biçimde ortadaydı ki... Tek üzüldüğüm şey bu gerçekleri önceden göremeyip beklenti içerisine girmeniz.

Adım gibi eminim haftaya Beşiktaş'ı yenersek yine heyecan yapacak, olan biteni, futbol katili Erol Bulut'un yaptıklarını saniyesinde unutacaksınız.

Bu kez o deplasman sıçraması olmaz hiç bir güç motive edemez takımı.İrfan doğru transfer Selçuk inanda yapılan hata yapımadı.Girdiği her an çehre değiştirdi ilk 11 başlamalı.

Forvet almamak hata idi ama.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2021, 23:34:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2470 : 15 Mart 2021, 00:13:53 »
Fenerbahçe hesap kitap yapmaz ama Beşiktaş maçındaki olası galibiyet Galatasaraya yarar bilinçli yenilme yakışmaz en temizi maçı çekişmeli gösterip 3-2'lik rakip galibiyeti.

Abi saygılar sevgiler öncelikle.
Şu düşünceye sahip bir futbolcu, teknik sorumlu veya yönetici varsa defolsun gitsin. Taraftar olarak bizler bazı hesaplar yaparız ama orada oturan zat-ı şahaneleri Fenerbahçe'nin adını 3 kuruşa mezata çıkaramaz. Biz olmadıktan sonra Bjk olmuş, GS olmuş umrumda değil. Ama bilerek maç vermeyi düşünmek bile bana çok basit geliyor.
Saygılar , iyi geceler

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2471 : 15 Mart 2021, 00:19:10 »
Şu düşünceye sahip bir futbolcu, teknik sorumlu veya yönetici varsa defolsun gitsin. Taraftar olarak bizler bazı hesaplar yaparız ama orada oturan zat-ı şahaneleri Fenerbahçe'nin adını 3 kuruşa mezata çıkaramaz. Biz olmadıktan sonra Bjk olmuş, GS olmuş umrumda değil. Ama bilerek maç vermeyi düşünmek bile bana çok basit geliyor.
Saygılar , iyi geceler

Bende aynı fikirdeyim am o Florya çoçuklarının önünü açmamalıyız buda var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2472 : 15 Mart 2021, 00:26:48 »
Saygılar , iyi geceler

Fenerbahçe'yi diğer camialardan ayıran en büyük özellik buydu. En çok ikinciliği bulunan kulüptür ama yoluna ittifaksız, kupa senin lig benim gibi aşağılık hesaplara girmeden yoluna tek başına devam etmiştir. Görülen o ki son on yıl içerisinde ülke genelinde yaşananlar ve travmalar bizim taraftarımızı da yavaş yavaş onlara benzetmeye başlamış. Benim için en acısı bu. Yoksa Aydın'dan 6 tane yiyen kadroları da minibüslerde arkayı Fenerleyelim denilen günleri de gördük. Bünye alışık. Fenerbahçe'ye set çekme yolunda ülke sporunun içine sıçtılar. Artık yakın arkadaşlar dahi futbol konuşamıyor. Olay rekabetten düşmanlığa evrildi. Meşhur Dinamo Zagreb-Kızılyıldız maçı ve sonrasında yaşananlar gibi şeylerin olmasından korkuyorum. Nefret covid 19'dan daha bulaşıcı. Zaman zaman ben de bu öfkeden uzak duramıyorum. Malum yapıydı, var dı bilmem ne derken ülke sporu iflas etmiştir. Takım otobüsün kurşunlandığı gün tatil edilmeliydi lig. Hadi onlar etmedi biz çekilmeliydik...
« Son Düzenleme: 15 Mart 2021, 00:28:14 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2473 : 15 Mart 2021, 00:41:17 »
Sezon başlarken yazdığım mesajlar arşivdedir.Bu transfer sezonu onlarca oyuncu transfer işlerini 80-90'lı senelerde yapardık.Bir sürü gereksiz transfer yapıldı nokta transferlerler 2-3 adet.Takım yaşlı.Olmadı olmazda.

Başkanımız sağolsun retro günler yaşattı.Transfer mantık işidir şov krema olayı takımın düzgün sistem takımıysa 1 tane hediye olarak alınır az şovda olacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2474 : 15 Mart 2021, 00:43:50 »
Fenerbahçe'yi diğer camialardan ayıran en büyük özellik buydu. En çok ikinciliği bulunan kulüptür ama yoluna ittifaksız, kupa senin lig benim gibi aşağılık hesaplara girmeden yoluna tek başına devam etmiştir. Görülen o ki son on yıl içerisinde ülke genelinde yaşananlar ve travmalar bizim taraftarımızı da yavaş yavaş onlara benzetmeye başlamış. Benim için en acısı bu. Yoksa Aydın'dan 6 tane yiyen kadroları da minibüslerde arkayı Fenerleyelim denilen günleri de gördük. Bünye alışık. Fenerbahçe'ye set çekme yolunda ülke sporunun içine sıçtılar. Artık yakın arkadaşlar dahi futbol konuşamıyor. Olay rekabetten düşmanlığa evrildi. Meşhur Dinamo Zagreb-Kızılyıldız maçı ve sonrasında yaşananlar gibi şeylerin olmasından korkuyorum. Nefret covid 19'dan daha bulaşıcı. Zaman zaman ben de bu öfkeden uzak duramıyorum. Malum yapıydı, var dı bilmem ne derken ülke sporu iflas etmiştir. Takım otobüsün kurşunlandığı gün tatil edilmeliydi lig. Hadi onlar etmedi biz çekilmeliydik...

Fatih Terim denen şahsına münhasır kişinin hareketlerine tahammülüm kalmadığı için ehveni-şer olan Beşiktaşın şampiyonluğu daha sindirebilir.Basında etkileri yok çünkü unutulur 3 hafta içinde.