Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373660 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2505 : 16 Mart 2021, 10:14:20 »
Korktuğum inşallah başıma gelmez. Bizden zaten olmayacak orası belli ama şimdi tutupta Bjk'yi yenip Gs'yi şampiyon yapmayalım.

Alp Eralp ile salonda tanıştım müthiş adam.Biz Fenerbahçeyiz hesap kitap yapmayız dedi programda.Ehveni şer Beşiktaş olsun.Bir şampiyonlukları daha çekilmez çünkü Galatasarayın.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2506 : 16 Mart 2021, 10:40:48 »
Daum'un 2 şampiyonluk kaçırdığı doğrudur da, 7 yıldır şampiyon olamamış takımın taraftarı 4 yılda 2 şampiyonluk yaşatmış adama bu baheneyi gösteriyorsa şımarıklıktır.

Şuna da cevap veremiyorlar ama tekrar soruyorum o zaman, hatta Daum düşmanı herkese soruyorum;

1- Denizli'de kaybedilen şampiyonluk kumpas mıdır, değil midir?
2- Ertuğrul'un Bursa'sı şampiyon olsun diye dönemin milletvekilleri, bakanları çabaladı mı? Fenerbahçe, o sezon şampiyon olsaydı 3 Temmuz o zaman devreye sokulacaktı diye itiraf gelmedi mi?

Lafa gelince şampiyonluğumuz çalındı diyerek ağlıyorsunuz ama faturayı Daum'a kesmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Nasıl olacak bu iş? Hakemler şöyle önümüzü kesiyor, Fetö halen devam ediyor diye mağdur olduğunu iddia edip, Daum'la falan kafayı bozmakta inanılmaz çelişkili bir durumdur.

Ya siz bu hakem ve Fetö işine inanmıyorsunuz (ki inanmayabilirsiniz ama o zaman bu argümanı sıkıştığınızda hiç savunmayın) ya da Daum'a olan takıntınız Fenerbahçe sevginizin üzerinde. Futbolcu mu bu adam arkadaş uzak kaldığında performansı düşsün, bu nasıl mantık, Mars'ta yaşıyor sanki adam.

İlhan abi, adam sezon sonuna kadar zaten para falan istemiyor. Sezon sonuna kadar Daum'la devam etsen ne kaybedersin mesela bana bunu söyler misin? Sana soruyorum çünkü saygı duyduğumdan başka bir amacım yok. Ergence konuşanları ciddiye almıyorum çünkü. Önceki sayfalarda söyledim, Daum'u getirirsin yanına artık Alex mi olur, başka biri mi olur bilemem verirsin. Adam zaten ortaya bir proje de sunuyor, hem A takım düzeyinde hem altyapı seviyesinde. Ali Koç'un getirdiği hocaların hangisi Daum'dan üst seviyeydi?

daum'u tabiki seviyoruz ama yıllardır bu seviyelerde çalışmadığı da malum. fenerbahçe kariyerinden sonra çalıştırdığı eint. frankfurt, brugge ve bursa kariyeri de ortada. hadi brugge'le ikinci oldu ama diğerleri ile ortada bir şey yok. uzun bir aradan sonra romanyanın başına geçti ve orada da elemelerde takıldı. kumar olur bence.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2507 : 16 Mart 2021, 11:01:19 »
Başkan kim gelirse gelsin artık futbolda şampiyon olmamız imkansızdır bu yüzden yatırıma transferlere gerek yok.Genç takımla çıklmalı yatırımlar diğer branşlara kaymalı.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2508 : 16 Mart 2021, 11:17:18 »
Korktuğum inşallah başıma gelmez. Bizden zaten olmayacak orası belli ama şimdi tutupta Bjk'yi yenip Gs'yi şampiyon yapmayalım.

Bizden kaynaklanmaz, yeniliriz muhtemelen, en iyimser ihtimalle beraberlik çıkarırız ama Beşiktaş'ın şampiyonluğu Galatasaray'a vereceğinden adım gibi eminim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2509 : 16 Mart 2021, 11:28:46 »
Bizden kaynaklanmaz, yeniliriz muhtemelen, en iyimser ihtimalle beraberlik çıkarırız ama Beşiktaş'ın şampiyonluğu Galatasaray'a vereceğinden adım gibi eminim.

Çok iyi top oynuyorlar kenetlenme çok iyi gol sevinçlerinden belli.Vermezler.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2510 : 16 Mart 2021, 11:31:21 »
Bu biraz da kısmet işi. Aboubakar+Ghezzal sakatlanıp sezonu kapatsa Bjk biter ama bu adamlar sağlamsa Bjk net favori.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2511 : 16 Mart 2021, 12:35:16 »
Başkan kim gelirse gelsin artık futbolda şampiyon olmamız imkansızdır bu yüzden yatırıma transferlere gerek yok.Genç takımla çıklmalı yatırımlar diğer branşlara kaymalı.

Şu boş romantizmden vazgeç bence. Bunun gerçek hayatta hiç bir geçerliliği yok. O bahsettiğin branşlar, sponsorun verdiği para hariç (o da varsa), futboldan gelen parayla ayakta duruyor. Buna en çok izlenen 2. branşımız Erkek Basketbol branşı dahil, ondaki gelir ve gider tablosundaki uçurum ortada. Futboldan para gelmeyince, kulübün ayakta durmasının mümkünatı yok. O branşların elbette ki kendine has seyirci kitlesi var ama genel taraftar kitlesinin çok azına tekabül ediyor, yani çoğunluk o branşlar için kulüp taraftarı olmuyor.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2021, 12:36:27 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2512 : 16 Mart 2021, 12:43:30 »
Şu an henüz bitmiş bir şey yok lakin bunun geçerli olabilmesi için önce t. direktör değişikliği yaparak bir silkinmek ve sonrasında BJK maçından galiyetle dönmek lazım.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2021, 12:47:11 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2513 : 16 Mart 2021, 13:21:59 »
Şu boş romantizmden vazgeç bence. Bunun gerçek hayatta hiç bir geçerliliği yok. O bahsettiğin branşlar, sponsorun verdiği para hariç (o da varsa), futboldan gelen parayla ayakta duruyor. Buna en çok izlenen 2. branşımız Erkek Basketbol branşı dahil, ondaki gelir ve gider tablosundaki uçurum ortada. Futboldan para gelmeyince, kulübün ayakta durmasının mümkünatı yok. O branşların elbette ki kendine has seyirci kitlesi var ama genel taraftar kitlesinin çok azına tekabül ediyor, yani çoğunluk o branşlar için kulüp taraftarı olmuyor.

Erkek basketbolde inanılmaz etkileşim var kliüp şu an tanındaysa payı büyük.Olmuyor hangi kadroyu kurarsak kuralım şampiyonluk gelmeyecek bu ligin üvertürü bile olamıyoruz gerek yok bu kadar yatırıma çabaya bence.Paf takım 2-3 yabancı serpiştir tamam.

Obranında büyük.

« Son Düzenleme: 16 Mart 2021, 13:29:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2514 : 16 Mart 2021, 13:30:16 »

Erkek basketbolde inanılmaz etkileşim var kliüp şu an tanındaysa payı büyük.Olmuyor hangi kadroyu kurarsak kuralım şampiyonluk gelmeyecek bu ligin üvertürü bile olamıyoruz gerek yok bu kadar yatırıma çabaya bence.Paf takım 2-3 yabancı serpiştir tamam.

Abi zaten onda hemfikirim de, ama Euroleague şampiyonu bile olsan, kazandığın €1-1,5M gibi komik bir rakam. Yani etkileşim karın doyurmuyor. Taraftarın büyük çoğunluğu futbol için izler ve futbolla alakalı ürünleri alır, bu bir gerçek.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2515 : 16 Mart 2021, 13:30:54 »
Mehmet Demirkol:

1- VAR hakemi gösteriyor, operatör orayı işaretliyor ve çizgiyi çekiyor.!

2- FB yönetimi, bu işin üzerine Gs maçından hemen sonra gitmeliydi.!

3- İddia edilen şeyler doğrulanırsa, ben olsam ligden çekilirim.!

----

Altan Tanrıkulu: "Moussa Marega devre arasında sezon sonu için Fenerbahçe ile anlaştı."

----

🔥 Fenerbahçe, Joachim Löw'e teklifte bulundu.

Löw'ün, Mesut Özil'in de kadroda olması nedeniyle bu öneriye sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği belirtildi.(Sabah)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2516 : 16 Mart 2021, 13:40:00 »
İzlememeyi öğrenmek lazım bu tiyatroyu.Lig Galatasarayın 2-3 yılda bir şampiyon olduğu duruma evrildi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2517 : 16 Mart 2021, 14:16:03 »
Şu an henüz bitmiş bir şey yok lakin bunun geçerli olabilmesi için önce t. direktör değişikliği yaparak bir silkinmek ve sonrasında BJK maçından galiyetle dönmek lazım.

Beşiktaş'ı yenersen GS'yi şampiyon yaparsın. Bu kadar basit. 6 haftadır aynı şeyleri konuşuyoruz dikkat edersen, değişen bir şey olmadı. Trabzon maçı da güya silkinme maçıydı. Ben aksini iddia etmiştim. Çünkü takımla ilgili eğişen bir dinamik yoktu.

Beşiktaş şampiyon olmalı bu sene. Bizim tek rakibimiz Galatasaray'dır. Hem mali hem de sportif açıdan. Her kulübü bir şekilde sürklase ederiz ama kopup giden bir Galatasaray'a yetişmek giderek zorlaşır. Zaten finansal sıkıntıya girdikleri bir dönemde şampiyonluklar kaçtıkça batağa saplanacaklardır.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2518 : 16 Mart 2021, 14:17:00 »

Obranında büyük.

Basketbolla hiçbir şey olmaz. Çerez parası. Bu kulübün amiral gemisi futboldur. Futbol biterse her şey biter.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2519 : 16 Mart 2021, 14:38:24 »
Beşiktaş'ı yenersen GS'yi şampiyon yaparsın. Bu kadar basit. 6 haftadır aynı şeyleri konuşuyoruz dikkat edersen, değişen bir şey olmadı. Trabzon maçı da güya silkinme maçıydı. Ben aksini iddia etmiştim. Çünkü takımla ilgili eğişen bir dinamik yoktu.

Beşiktaş şampiyon olmalı bu sene. Bizim tek rakibimiz Galatasaray'dır. Hem mali hem de sportif açıdan. Her kulübü bir şekilde sürklase ederiz ama kopup giden bir Galatasaray'a yetişmek giderek zorlaşır. Zaten finansal sıkıntıya girdikleri bir dönemde şampiyonluklar kaçtıkça batağa saplanacaklardır.

İkinci paragrafla hemfikirim fakat "BJK'yi yenersek GS şampiyon olur" lafına katılmıyorum zira ikisinin karşılaşacağı sondan 3. maç dahil oynanacak 11-12 maç var ve BJK maç eksiğiyle 2 puan önde. GS 7+ puan önde olsa, "bu iş bitti" denilebilir ve anlaşılır bir öngörü olabilirdi. Bizim maçı kaybettiler diye hiç bir BJK'li "eyvah, şampiyonluk gitti" diyeceğini sanmıyorum. Bu, bizim şu an şampiyonluk gitti dememiz gibi biir şey. Tabi benim yazdığım cümledeki asıl koşul, BJK maçını kazanmak değil, teknik direktör değişikliği. Yoksa ki, BJK maçını kazansak bile, sonraki maçta Denizlispor'a içeride kaybedilmesine hiç şaşırmam yazmıştım.