Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2565 : 18 Mart 2021, 09:09:53 »
Fatih Terim mi gıcık Ergin Ataman mı ortadayım.Larkin az örtüyor şu ana kadar çirkin hareketi olmadı Larkinin sevimlide.Ondan Fatih Terim daha gıcık bu adam sevinmemeli yeter.Beşiktaş daha usturuplu klüp bunların yanında.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2566 : 18 Mart 2021, 09:32:27 »
En güzel çaktırmadan yenilgi normalde istemem 3-2 5-3 gibi skorlu maçlar.Beşiktaş savunmasıda iyi değil benzer absürd bol gollü maç olası.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2567 : 18 Mart 2021, 09:57:43 »
Yenilelim de Beşiktaş şampiyon olsun düşüncesini birkaç açıdan sakat buluyorum.
Galatasaray şampiyonluğuna nazaran Beşiktaş şampiyonluğunu elbette tercih ederim, ligin bitimine 1-2 hafta kalsa ve bizim de hiç bir şekilde iddiamız olmasa söylediğiniz tamam ama Beşiktaş bizi yense de önümüzdeki 9-10 haftada Galatasaray'dan bir fazla beraberlik alıp şampiyonluğu verebilir.
İkincisi her ne kadar ihtimal düşük olsa da bu maçı kazanmak bizi tekrar şampiyonluk yarışı içine sokabileceği gibi ikincilik umutlarını da arttırabilir. İkinci sıradan Şampiyonlar Ligi'ne gitmenin çok zor olduğunu bilsem de ön elemede elenip Avrupa Ligi'nde oynamayı bile üçüncü olup Konferans Ligi'ne gitmeye tercih ederim.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2568 : 18 Mart 2021, 10:02:17 »

Turhan Sofuoğlu dönemini özellikle yaşı yeten herkes hatırlar. Johnson'ın attığı golle 1-0 kazandığımız meşhur sezon. Saçma sapan bir sezon geçiriyorduk ve gidip o sezon yanılmıyorsam 2 maçta da Beşiktaş'ı yendik ve GS'nin önünü açtık. Beşiktaş, o sezon GS'yle çekişiyordu ve biz o maçları almasaydık muhtemelen Beşiktaş şampiyon olacaktı ve GS'nin üst üste 4. şampiyonluğu gerçekleşmeyecekti.

Hatta net hatırlıyorum son haftalara girilirken, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a maçı vereceği ve GS'nin şampiyonluğunu engelleyeceği mevzusu dönüyordu medyada. Yine başta Hıncal olmak üzere kaşıyorlardı olayı. Gittin Beşiktaş'ı yendin de ne oldu aq? Bir derbi galibiyeti ekleyince tarihine tatmin mi oldun? En nihayetinde GS'nin önünü açtın ve adamlara bir şampiyonluk daha kazandırdın.

Verdiğin bilgiler doğru, yani Beşiktaş'ı iki kere yendiğimiz doğru, ama adamları şampiyonluktan etmedik, şöyle ki: sondan birinci haftaya girerken Galatasaray Beşiktaş'ın altı puan önündeydi ve UEFA finali öncesinde Altay'a 1-0 yenildiler, biz de ertesi gün Beşiktaş'ı 3-1 yendik, yenilseydik ne olacaktı? Son haftaya Galatasaray yine 3 puan önde girip şampiyon olacaktı.

İkincisi ligin ilk yarısında da Beşiktaş'ı 2-1 yenmiştik, ama yendiğimiz hafta olan 16.hafta itibariyle Galatasaray 41, Gaziantep 29, Beşiktaş ve biz de 28 puandaydık. Takdir edersin ki adamlar zaten ligin ilk yarısından işi bitirmişler. Bizim de Beşiktaş maçımızın da pek konuşulur bir yanı yokmuş.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2021, 10:04:47 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2569 : 18 Mart 2021, 10:30:34 »
Yenilelim de Beşiktaş şampiyon olsun düşüncesini birkaç açıdan sakat buluyorum.
Galatasaray şampiyonluğuna nazaran Beşiktaş şampiyonluğunu elbette tercih ederim, ligin bitimine 1-2 hafta kalsa ve bizim de hiç bir şekilde iddiamız olmasa söylediğiniz tamam ama Beşiktaş bizi yense de önümüzdeki 9-10 haftada Galatasaray'dan bir fazla beraberlik alıp şampiyonluğu verebilir.
İkincisi her ne kadar ihtimal düşük olsa da bu maçı kazanmak bizi tekrar şampiyonluk yarışı içine sokabileceği gibi ikincilik umutlarını da arttırabilir. İkinci sıradan Şampiyonlar Ligi'ne gitmenin çok zor olduğunu bilsem de ön elemede elenip Avrupa Ligi'nde oynamayı bile üçüncü olup Konferans Ligi'ne gitmeye tercih ederim.

+1

Şu an ne biz BJK'yi yendik diye GS şampiyon olurluk bir durum var ne de bizim için her şey bitmiş durumda.  3-4 maçık periyotlarla değişken vaziyetlerin ortaya çıkabildiği bir lig oynanıyor. BJK'inn moral ve puan avantajı olsa da, belli olmaz bu işler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2570 : 18 Mart 2021, 10:57:58 »
+1

Şu an ne biz BJK'yi yendik diye GS şampiyon olurluk bir durum var ne de bizim için her şey bitmiş durumda.  3-4 maçık periyotlarla değişken vaziyetlerin ortaya çıkabildiği bir lig oynanıyor. BJK'inn moral ve puan avantajı olsa da, belli olmaz bu işler.

Ben beynen havlu atmış bir takım görüyorum.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2571 : 18 Mart 2021, 11:24:25 »
+1

11 maçta, 10 galibiyet 1 beraberlikten aşağısı bizi kurtarmaz, tabii bu beraberlik Beşiktaş'a değil, onlardan mutlaka 3 puan almak gerekir. Bu durumda 89 puan yaparız, söylediğim şey gerçekleşirse 11 maçta Galatasaray'ın 6, Beşiktaş'ın da 7 puan kaybetmesini bekleyeceğiz demektir, bu da gayet olası bir durum. En kötü ihtimalle de 2.bitiririz.

Kaybediyorsak da zaten yapacak bir şey yok, üçüncülüğü korumak dışında elden bir şey gelmez. Çoğunluğun dediği en azından Beşiktaş olsun deriz.

Berabere biterse, milli maç arasından sonraki üç maç Denizli, Malatya ve Gaziantep, 9 puan alıp, en azından 2.sıra için hesap kitap yapmak gerekir.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2572 : 18 Mart 2021, 11:25:12 »

Ben beynen havlu atmış bir takım görüyorum.

Beşiktaş'a da yenilirsek o noktaya geliriz, ama sanki bu son çıkış gibi ya da en azından ben öyle olmasını ummak istiyorum.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2021, 11:26:27 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2573 : 18 Mart 2021, 11:25:38 »
.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2021, 11:26:06 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2574 : 18 Mart 2021, 11:28:40 »
Bu forumdaki GS aşkı beni benden alıyor.

Verdiğin bilgiler doğru, yani Beşiktaş'ı iki kere yendiğimiz doğru, ama adamları şampiyonluktan etmedik, şöyle ki: sondan birinci haftaya girerken Galatasaray Beşiktaş'ın altı puan önündeydi ve UEFA finali öncesinde Altay'a 1-0 yenildiler, biz de ertesi gün Beşiktaş'ı 3-1 yendik, yenilseydik ne olacaktı? Son haftaya Galatasaray yine 3 puan önde girip şampiyon olacaktı.

İkincisi ligin ilk yarısında da Beşiktaş'ı 2-1 yenmiştik, ama yendiğimiz hafta olan 16.hafta itibariyle Galatasaray 41, Gaziantep 29, Beşiktaş ve biz de 28 puandaydık. Takdir edersin ki adamlar zaten ligin ilk yarısından işi bitirmişler. Bizim de Beşiktaş maçımızın da pek konuşulur bir yanı yokmuş.

İyi de bu mantıkla ligin ilk devresinde puan farkı yapan her takımı şampiyon ilan edelim o zaman. İkinci devre niye oynanıyor?

Beşiktaş'ın 16 maçta 15 galibiyet aldığı dönemde (üst üste 12 maç) aradaki seriyi bozan bizimle oynadıkları ilk maç. Sonraki dönemde kaybettiği ilk maç yine bizimle içeride oynadıkları maç. İlla iş son maça kalınca kaybetmen gerekmiyor. O sezonun ilk yarısında takımın nal toplayacağı çok belliydi, öyle de oldu zaten. Kaldı ki GS son maçlarda baya da istikrarsız gidiyordu, Beşiktaş da ivme kazanmıştı. Sen yapacağını yaparsın, olur olmaz o ayrı bir şey.

+1

Yani gerçekten Fenerbahçe'nin bu sezon bu kepaze futbolla şampiyon olacağına inanıyorsun?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2575 : 18 Mart 2021, 11:39:52 »
Şahsen şampiyonluk için havlu atmış durumdayım,inananlara saygım sonsuz.

Şampiyonluk için 11/11 den aşağısı kurtarmaz bizi.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2576 : 18 Mart 2021, 11:40:38 »
Bu hafta Beşiktaş'ı yener, GS'nin de çok güzel önünü açarsın, sezon sonunda adamlar şampiyon olduğunda bu maç aklına gelir, keşke kazanmasaydık dersin. Bundan birkaç yıl sonra da bitime daha çok vardı, biz yendik diye kaybetmediler der, unuturuz. Bu da iç rahatlarıcı bir durum olur.

Erol Bulut gerçekten kulübe hizmet etmek istiyorsa Beşiktaş'a kaybetsin, ardından istifasını versin. Emre, Volkan ve Selçuk gibi çakma efsaneleri de yanına versinler, öyle yolcu etsinler.

Vizyonu yüksek başkan da devam edecekse adam gibi kariyeri tartışılmaz bir hocayı getirsin. Adam kalan haftalarda sistemini ve çekirdeğini oluştursun. Yeni sezonda sağlam bir stoper, adam gibi bir golcü alırsın çok da harcama yapmadan önüne bakarsın. 12 milyon İrfan'a vereceğine Allegri'ye verseydin şampiyondun zaten.

Bak Daum falan demiyorum, forumun vizyonuna yakışır adam söylüyorum. Vizyonumuza yakışan adamı şu an 3-4 vererek getirmen zor. Bizi bu saatten sonra 9-10 alan hoca paklar.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2021, 11:42:48 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2577 : 18 Mart 2021, 12:18:17 »
Bu forumdaki GS aşkı beni benden alıyor.

İyi de bu mantıkla ligin ilk devresinde puan farkı yapan her takımı şampiyon ilan edelim o zaman. İkinci devre niye oynanıyor?

Beşiktaş'ın 16 maçta 15 galibiyet aldığı dönemde (üst üste 12 maç) aradaki seriyi bozan bizimle oynadıkları ilk maç. Sonraki dönemde kaybettiği ilk maç yine bizimle içeride oynadıkları maç. İlla iş son maça kalınca kaybetmen gerekmiyor. O sezonun ilk yarısında takımın nal toplayacağı çok belliydi, öyle de oldu zaten. Kaldı ki GS son maçlarda baya da istikrarsız gidiyordu, Beşiktaş da ivme kazanmıştı. Sen yapacağını yaparsın, olur olmaz o ayrı bir şey.

Yani gerçekten Fenerbahçe'nin bu sezon bu kepaze futbolla şampiyon olacağına inanıyorsun?

İyi de diyorsun ki o sene Beşiktaş'ı 2 kere yenmeseydik Galatasaray'ın şampiyonluğunu engelleyebilirdik. Peki ligin 16.haftasında Galatasaray'dan 13 puan, Beşiktaş'ın 3 puan gerisindesin, nal toplayacağımız belli diyerek, kazandığın zaman aynı puana geldiğin Beşiktaş'a mı yenileceksin?
İkincisi, o sezon Beşiktaş'ın asıl galibiyet serisi bizim maçtan sonra başlıyor, bizden üç hafta önce Galatasaray'a 1-0 yeniliyorlar, ikinci yarının başıyla beraber hem Galatasaray hem de Beşiktaş arka arkaya 8 galibiyet alıyorlar ve aralarındaki 11 puan sürekli korunuyor, UEFA çeyrek final ve yarı final maçları sırasında puan kayıpları yapıyorlar ama bitime 6 hafta kala 6 puan farkla oynanan maçta Beşiktaş kendi sahasında Galatasaray'ı yenemediği için şampiyon olamıyor. Demem o ki bizim doludizgin şampiyonluğa giden Beşiktaş'ı engelleyip Galatasaray'ı şampiyon falan yaptığımız yok :)

Neyse ben inşallah kazanırız da çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı şansımızı sürdürürüz diyorum, yenilirsek de diyecek bir şey yok, hepimiz Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bekleriz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2578 : 18 Mart 2021, 12:22:18 »

Bunun veya en azından sonuna kadar gitmek için ivedi t. direktör değişikliğini takiben BJK galibiyeti gerekli yazmıştım. Erol Bulut'la bu ihtimalin kuvvetli olduğunu herhalde ki düşünmüyorum ama matematik diye bir şey var. BJK maçını kazanırsak, -Erol Bulut kalsa bile- matematik olarak halen potadayız demektir. Bu, işin matematik kısmı. Teknik-taktik olarak -büyük çoğunluğu t. direktörden kaynaklı- sıkıntılar yaşadığımız belli. BJK'nin moral, puan ve oyun avantajı olduğu ortada. Onlar şampiyonluğa daha yakın görünüyor ama spor bu, daha oynanmamış 11-12 maç var başka faktörler de var.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2579 : 18 Mart 2021, 12:30:24 »
İyi de diyorsun ki o sene Beşiktaş'ı 2 kere yenmeseydik Galatasaray'ın şampiyonluğunu engelleyebilirdik. Peki ligin 16.haftasında Galatasaray'dan 13 puan, Beşiktaş'ın 3 puan gerisindesin, nal toplayacağımız belli diyerek, kazandığın zaman aynı puana geldiğin Beşiktaş'a mı yenileceksin?
İkincisi, o sezon Beşiktaş'ın asıl galibiyet serisi bizim maçtan sonra başlıyor, bizden üç hafta önce Galatasaray'a 1-0 yeniliyorlar, ikinci yarının başıyla beraber hem Galatasaray hem de Beşiktaş arka arkaya 8 galibiyet alıyorlar ve aralarındaki 11 puan sürekli korunuyor, UEFA çeyrek final ve yarı final maçları sırasında puan kayıpları yapıyorlar ama bitime 6 hafta kala 6 puan farkla oynanan maçta Beşiktaş kendi sahasında Galatasaray'ı yenemediği için şampiyon olamıyor. Demem o ki bizim doludizgin şampiyonluğa giden Beşiktaş'ı engelleyip Galatasaray'ı şampiyon falan yaptığımız yok :)

Neyse ben inşallah kazanırız da çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı şansımızı sürdürürüz diyorum, yenilirsek de diyecek bir şey yok, hepimiz Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bekleriz.

Sidik yarıştıracaksak sabaha kadar yarıştırırım sıkıntı yok.

Ya benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun ya da üste çıkmak için istatistiklere sığınıyorsun. Bugün Beşiktaş'ı yenersen, ligi tescilleyip Galatasaray'ı şampiyon ilan etmiş olmuyorsun resmi olarak. Ama bal gibi ligin kaderiyle (kendi ayağına da sıkarak) oynuyor ve domino etkisini yaratmış oluyorsun. Sen, bu boktan futbolla Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk iddianı sürdüremezsin, GS'nin iştahını daha da kabartırsın, başka da bir şey olmaz. Bu hafta Beşiktaş'ı yener, haftaya gidip evinde kaybedersin zaten. Bunun böyle olacağını 5 yaşındaki çocuk biliyor artık.

1999-00 sezonunu canlı olarak izleyen herkes daha sezon ortasına gelmeden Fenerbahçe'den bir halt olmayacağını görüyordu zaten. Anadolu Efes ve Bayern Münih'in arasında 1 maç fark var diye Bayern'i de Euroleague şampiyonluk adayı görmek gibi bir şey bu. Besim'in dediği ve benim destek verdiğim uzun vadeli bakış açısına kısa vadeli çözümle set çekmekten farkı yok dediğinizin.

Fenerbahçe değil 11'de 11 araya 10 maç daha sıkıştırsak 21'de 11 anca yapar.