Galiba Samatta'yı 6ya aldık izlediğim bir programda Belçika'da pazarı var Belçikalılarda parada var 3-4 verirler uyanık insanlar diyorlardı performansı da ortada çünkü Cisse ve Ademi gider Thiam'ı kestiremiyorum devre arası iyi teklif gelmiş ama ilk yarının sonunda formunu artırmasa kesin satardık devre arası
Arjantin ligindeki hocayı bilmiyorum ama Bielsa'nın bırakıp geleceğini sanmıyorum galiba Leeds'i alt ligden çıkaran hocaydı nadir çalışır 2 sene üst üste büyük başarı oldu kalması bu senede iyi gidiyorlar eğer sorun çıkarmazsa Bielsa uzatırlar bence bize gelirse Caner'i falan antremandan kovar kesin
Wenger ismide ilginç bu saatten sonra takım çalıştırır mı bilmiyorum doğrusu çalıştırırsa ancak milli takım olur gibi geliyor bana
Orası öyle tabi. Samatta'nın performansını ve Belçika kulüplerinin genelde fazla para harcamadıklarını düşünürsek, muhtemelen €4M'ye falan bitirmek isterler. Biz toplamda 750 bin + €6M vermiş olacağız, zararına falan bakmayıp €4M'ye versinler.
Bielsan'nın devam etmesi şaşırtmaz zira düşme potasının üstünde rahat konumdalar. 2. Ligden henüz çıkmış takım için gayet iyi bir durum.
Bu arada, tam da üstüne denk geldi, konuyla alakalı taze bir haber var;
Fenerbahçe, River Plate teknik direktörü Marcelo Gallardo ile ilgileniyor.
🔗(TNT SPORTS)
https://twitter.com/LatinTribun/status/1374140553860878351Ben şahsen memnun olurum. Yurt dışı tecrübesi olmadığı için riskli gibi görünebilir ama adamın CV'si gayet sağlam. G. Amerika'nın Kupa I'ini 2 kez, Kupa II'sini 1 kez kazanan adama burun kıvırmak lüks olur.