Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372393 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2745 : 23 Mart 2021, 01:45:31 »
€5M'lik bir beklentim var, umarım o fiyata satabiliriz. Onuachu'yu iyi paraya satacaklarını farz edersek, €5M'yi rahatlıkla gözden çıkarabilirler. Eğer Thiam da yeni sezon planlarında yer almayacaksa, onun da satışıyla birlikte yeni santraforun parası rahatlıkla çıkmış olur. Muhtemelen diğer santrafor/forveti de sözleşmesi bitenlerden düşürmeye çalırız.

Bu arada, yeni t. direktör için Arjantin'i (Arjantin ligi mi, Arjantinli mi?) işaret edenler var ama henüz erken tabi. Arjantin'den, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marcelo Gallardo için övgüyle bahsediyorlar ama ilgilenip ilgilenmediğimiz hakkında -önceden çıkan tek tük bir kaç haber hariç- henüz bilgi yok. Onun hakkında ilgiç olan; kıtanın en önemli kupası Libertadores'i 2 kez kazanmış olmasına rağmen, ligde şampiyonluğu yok. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. (Keza öğrencisi Santos Borre'nin de sözleşmesi bitiyor. Bize bırakırlar mı bilmem ama onun ismi bizle anılıyor.)

Akla gelen bir diğer kişi de Bielsa, dediğin gibi bazı taraftarlar şu an twitterda #BielsaFenere tag'i açmış. Onun da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. O hususta şöyle bir durum var; Leed'ten yıllık £8M kazanıyormuş. Yarısı vergiye olarak kesilse, gene büyük para.

Ahmet Ercanlar da konuyla ilgili olarak; "Fenerbahçe çok büyük hocalarla görüşüyor. Mesela Arsene Wenger ismini duydum." demiş.

Galiba Samatta'yı 6ya aldık izlediğim bir programda Belçika'da pazarı var Belçikalılarda parada var 3-4 verirler uyanık insanlar diyorlardı performansı da ortada çünkü Cisse ve Ademi gider Thiam'ı kestiremiyorum devre arası iyi teklif gelmiş ama ilk yarının sonunda formunu artırmasa kesin satardık devre arası
Arjantin ligindeki hocayı bilmiyorum ama Bielsa'nın bırakıp geleceğini sanmıyorum galiba Leeds'i alt ligden çıkaran hocaydı nadir çalışır 2 sene üst üste büyük başarı oldu kalması bu senede iyi gidiyorlar eğer sorun çıkarmazsa Bielsa uzatırlar bence bize gelirse Caner'i falan antremandan kovar kesin :D Wenger ismide ilginç bu saatten sonra takım çalıştırır mı bilmiyorum doğrusu çalıştırırsa ancak milli takım olur gibi geliyor bana

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2746 : 23 Mart 2021, 02:33:27 »
Galiba Samatta'yı 6ya aldık izlediğim bir programda Belçika'da pazarı var Belçikalılarda parada var 3-4 verirler uyanık insanlar diyorlardı performansı da ortada çünkü Cisse ve Ademi gider Thiam'ı kestiremiyorum devre arası iyi teklif gelmiş ama ilk yarının sonunda formunu artırmasa kesin satardık devre arası
Arjantin ligindeki hocayı bilmiyorum ama Bielsa'nın bırakıp geleceğini sanmıyorum galiba Leeds'i alt ligden çıkaran hocaydı nadir çalışır 2 sene üst üste büyük başarı oldu kalması bu senede iyi gidiyorlar eğer sorun çıkarmazsa Bielsa uzatırlar bence bize gelirse Caner'i falan antremandan kovar kesin :D Wenger ismide ilginç bu saatten sonra takım çalıştırır mı bilmiyorum doğrusu çalıştırırsa ancak milli takım olur gibi geliyor bana

Orası öyle tabi. Samatta'nın performansını ve Belçika kulüplerinin genelde fazla para harcamadıklarını düşünürsek, muhtemelen €4M'ye falan bitirmek isterler. Biz toplamda 750 bin + €6M vermiş olacağız, zararına falan bakmayıp €4M'ye versinler.

Bielsan'nın devam etmesi şaşırtmaz zira düşme potasının üstünde rahat konumdalar. 2. Ligden henüz çıkmış takım için gayet iyi bir durum.

Bu arada, tam da üstüne denk geldi, konuyla alakalı taze bir haber var;

Fenerbahçe, River Plate teknik direktörü Marcelo Gallardo ile ilgileniyor.

🔗(TNT SPORTS)  https://twitter.com/LatinTribun/status/1374140553860878351

Ben şahsen memnun olurum. Yurt dışı tecrübesi olmadığı için riskli gibi görünebilir ama adamın CV'si gayet sağlam. G. Amerika'nın Kupa I'ini 2 kez, Kupa II'sini 1 kez kazanan adama burun kıvırmak lüks olur.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 02:43:35 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2747 : 23 Mart 2021, 02:44:09 »
Severler asparagası latinlerde.Güney Amerikanın en büyük klüplerinden birinden kalkıp gelmez bence.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2748 : 23 Mart 2021, 02:51:32 »

Orası öyle tabi. Samatta'nın performansını ve Belçika kulüplerinin genelde fazla para harcamadıklarını düşünürsek, muhtemelen €4M'ye falan bitirmek isterler. Biz toplamda 750 bin + €6M vermiş olacağız, zararına falan bakmayıp €4M'ye versinler.

Bielsan'nın devam etmesi şaşırtmaz zira düşme potasının üstünde rahat konumdalar. 2. Ligden henüz çıkmış takım için gayet iyi bir durum.

Bu arada, tam da üstüne denk geldi, konuyla alakalı taze bir haber var;

Fenerbahçe, River Plate teknik direktörü Marcelo Gallardo ile ilgileniyor.

🔗(TNT SPORTS)  https://twitter.com/LatinTribun/status/1374140553860878351

Ben şahsen memnun olurum. Yurt dışı tecrübesi olmadığı için riskli gibi görünebilir ama adamın CV'si gayet sağlam. G. Amerika'nın Kupa I'ini 2 kez, Kupa II'sini 1 kez kazanan adama burun kıvırmak lüks olur.
İyi hocadır muhtemelen ama ben riski en az indireceğimizi düşünüyorum acil şampiyonluk için yada bu hocayı hemen getireceksin ülkeye futbola uyum sağlayacak artık sabır kalmadı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2749 : 23 Mart 2021, 03:09:51 »
Severler asparagası latinlerde.Güney Amerikanın en büyük klüplerinden birinden kalkıp gelmez bence.

Adam orada zirveye çıkarak yapacağını da yapmış zaten. 25-30 yıl daha G. Amerika'da kalıp karyerini orada sonlandıracak hali yok. Herhalde ki kariyer planını Süper Lig'de şampiyon olmak üzerine de kurgulamamıştır. Burası bir basamak olur zira henüz 45 yaşında.

G. Amerika ne kadar önemli olursa olsun, kulüpler düzeyinde futbolun zirvesi Avrupa'dır.

İyi hocadır muhtemelen ama ben riski en az indireceğimizi düşünüyorum acil şampiyonluk için yada bu hocayı hemen getireceksin ülkeye futbola uyum sağlayacak artık sabır kalmadı

Şöyle bir bakınca, daha önceden burada çalışanları bir kenara koyarsak, yabancıların büyük çoğunluğu bu kritere uymaz ki zaten. Avrupa'da olanlar da yüzeysel olarak ismen ve cismen bilir veya bir kaç maç izlemiştir.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 03:10:45 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2750 : 23 Mart 2021, 03:24:14 »
Şöyle bir bakınca, daha önceden burada çalışanları bir kenara koyarsak, yabancıların büyük çoğunluğu bu kritere uymaz ki zaten. Avrupa'da olanlar da yüzeysel olarak ismen ve cismen bilir veya bir kaç maç izlemiştir.
[/quote]
Ülkeye kıtaya uyumdan yazdım özellikle yemek kültürü yaşam tarzı çok önemli atıyorum balkanlarda gelecek hocanın uyumuyla g.amerika çok farklı ben alman bir hoca olacağını düşünüyorum dediğim gibi bu hoca gelecekse hemen gelip süreci atlatmalı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2751 : 23 Mart 2021, 03:56:48 »
Ülkeye kıtaya uyumdan yazdım özellikle yemek kültürü yaşam tarzı çok önemli atıyorum balkanlarda gelecek hocanın uyumuyla g.amerika çok farklı ben alman bir hoca olacağını düşünüyorum dediğim gibi bu hoca gelecekse hemen gelip süreci atlatmalı

Oyunculuğu döneminde 5 buçuk sezon Fransa'da oynamış Kontratı hususunda şöyle bir durum var; 31 Aralık'ta sona ereceği yazıyor. Yani bu açıdan, kağıt üzerinde bizim o kritere uymuyor ama bir formül bulunabilir. CV'sine ek olarak, hücum futbolunu benimseyen biriymiş.

Bunlar bir kenara, bence de ana hedef olarak Avrupa'dakiler daha olası. Gerçi daha çok söylenti döner bu konu için. Sezon bitimine kalır büyük ihtimalle.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2752 : 23 Mart 2021, 09:30:19 »
Bazı noktalar hariç başarılı transferler yapıldı ama olmadı olmaz.Başkan mı çıkıp oynayacak oyunu.

Birde fazla transfer yapıldı gerek yoktu.Aşırı kadro genişliğide iyi değil.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2753 : 23 Mart 2021, 09:41:28 »
en azından bu yaz geçtiğimiz yıllardaki gibi her sabah bi transferle uyanmayacağız.uzun yıllar sonra sakin bi transfer dönemi olacak fenerbahçe standartlarında.maksimum 5 transfer yaparız bence.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2754 : 23 Mart 2021, 10:02:35 »
Artı hakem skandalları var minimum 8-9 puan gasp edildi.

Perotti sakat olmasa inanılmaz etki yapacaktı az oynadı tadı damakta kaldı.Eğer Gallardo gelirse denemek lazım.Abuş olayındaki şans bizim oyuncuda olmadı.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 10:18:00 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2755 : 23 Mart 2021, 10:29:32 »
Artı hakem skandalları var minimum 8-9 puan gasp edildi.

Perotti sakat olmasa inanılmaz etki yapacaktı az oynadı tadı damakta kaldı.Eğer Gallardo gelirse denemek lazım.Abuş olayındaki şans bizim oyuncuda olmadı.
Perotti çok kilit açardı abi çok özellikle o içerideki Göztepe Antalya gibi maçlarda falan

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2756 : 23 Mart 2021, 10:33:55 »
Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz yenildiğimiz zaman sürekli o ikili olmaz, o üçlü olmaz diyorsunuz. Sonraki hafta dediğiniz ikili, üçlü rezil oynuyor, bu sefer öncekini bozmamak lazım diyorsunuz. Kabul edelim, Hoca bu işten anlamıyor, ama siz de zerre anladığınız yok (ben de dahil).

Bence futbol anlaması zor birşey değil. İyi kötü hepimiz anlıyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2757 : 23 Mart 2021, 10:38:45 »
Perotti çok kilit açardı abi çok özellikle o içerideki Göztepe Antalya gibi maçlarda falan

Fenerbahçe şanş melekelerinide yitirdi.İki futbol hayatı tehlikede denen Abuş fırtına gibi eserken,Roma sağlık ekibi haklı çıktı.Dönmüş İstanbula.Bir bakılmalı durumuna.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #2758 : 23 Mart 2021, 11:01:03 »
abuş kim?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2759 : 23 Mart 2021, 11:06:59 »
abuş kim?

Vincent Pate Aboubakar  :)