Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372367 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2775 : 25 Mart 2021, 18:40:56 »
Emre gözüm yok diyordu hocalıkta gelmiş hayırlı olsun

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2776 : 25 Mart 2021, 18:49:25 »
''Bu adamı ligten kopunca zâten kovacaksınız, geç olmadan hemen kovun'' dedik sürekli.

Yönetim istifâ edip takımı kongreye götürmeli. Ali Koç ben ve benim gibilerden ne yüzle oy isteyecek hayret ediyorum. Bi işi beceremiyorsan bırakırsın kardeşim. Israrla Başkanlığa devam etmezsin.

Son sözümde Erol Bulut'a. Senden hiçbir şey olmayacağını Metin Şentürk bile gördü aylardır. İstifâ ederek bu kulübe hizmet edebilirdin ama yapmadın. Bu saatten sonra gitmişsin ne fayda?

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2777 : 25 Mart 2021, 18:55:46 »
geçen yıl ersun yanal’la kötü ilişkisi,sezon başından bu yana yansıyan dedikodular,şimdi de hocalığa ne olursa olsun geçmeyeceğim diyip hoca olması.benim kafamda günler geçtikçe emreyle ilgili soru işaretleri artıyor.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2778 : 25 Mart 2021, 18:57:27 »
Kemal Abi şimdi Emre'ye sallar :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2779 : 25 Mart 2021, 18:58:45 »
Seneye net yabancı teknik adam gelecekmiş.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2780 : 25 Mart 2021, 19:17:25 »
Ah amk ah ah! Sirke çevirdiler amk kulübünü. Emre'sinin volkanının hepsinin ayrı ayrı amk! Yer yüzünde örneği yoktur amk geçen yıl top oynadığı takıma hoca olan! Yazıklar olsun rezil rüsva herifler. Taht kavgalarıyla bir senemizi daha çaldılar Allah belanızı versin. Edildikten sonra kapı kapatmak diye bir tabir vardır ya hani bunlar onu bile yapmadılar. Edildikten sonra daha da ardına kadar açtılar kapıyı gelen geçen etsin diye!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2781 : 25 Mart 2021, 19:19:17 »
Kemal Abi şimdi Emre'ye sallar :D

Yani 'gel de salla' diyorlar ben ne yapabilirim :/

Futbol şubesini Tom abiye versek aşağı yukarı böyle bir yönetim anlayışı ortaya çıkardı. Geçen dedim yine diyorum, şov transferine dünyanın parasını dökeceğine ver 9 milyonu Allegri hocama gelsin krallığını kursun şurada. Ali Koç, Juventus'la olan bağlantısını yanlış anlamış, oradaki Pirlo saçmalığını burada farklı şekilde devam ettiriyor..

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2782 : 25 Mart 2021, 19:54:18 »
Aykut Kocaman vol 2.

Aralarındaki fark ise birisi en azından futbolu az çok biliyordu;diğeri ise hem futbolculuk zamanında hem de sportif direktörlük döneminde hocayı kovan isim oldu.

Erol gitsin dedik,daha beterini getirdik.

Allah sonumuzu hayır etsin.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #2783 : 25 Mart 2021, 20:47:57 »
Siyasi bir oyuncak haline getirilmiş, federasyonunun özerkliği sözde kalmış, lobicilerin cirit attığı, hakem yetersizlikleri/eyyamları ile içine edilmiş, mafyatik tiplerin TD’lüğünün yüceltildiği, medyasının şaklabanlıktan farkının kalmadığı, kifayetsiz yöneticilerinin sürekli kin ve nefret pompaladığı, senin takımana karşı saha içi saha dışı kumpasların kurulduğu, pespayelikte daha önce keşfedilmemiş seviyelere ulaşan futbol ortamında Erol olsa ne olur Emre olsa ne olur. Ali Koç olsa ne olur Veli olsa ne olur.

Hatta futbol oynansa ne olur oynanmasa ne olur.

Takip etmediğim tek branş Futbol... Başarısız olduğumuz için değil, bu pespayeliğe tahammül edemediğim için.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2784 : 25 Mart 2021, 21:21:52 »
Altay transfer edildiginde istememistim, illa olacaksa Berke oynasin diye dusunuyordum. Bu sene bile bu kadar transfer yapilirken yabanci kaleci bile istemistim. Basarili oldu ayni sekilde basarisiz da olabilirdi bunun garantisi yoktu.
Feyyaz demiski samatta yada cisse 20 gol atabilirdi diye cisse zaten fazlasini atiyordu bu ligde
Ersun Yanalda da Erol Bulutta da hoca olarak tercih edilmelerinde hakli aebepler vardi.
Ali Koc istedigini soylesin, istedigi kadar para versin futbol takimi sampiyon olmadigi surece basarisizdir. Bu secimde aday olur muhtemelen ama karsisina mutlaka aday veya adaylar ciksin. Aziz Yildirim haric

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2785 : 25 Mart 2021, 22:57:00 »
Arkadaşlar, Belözoğlu için imalı laflara ağır oluyor bence. Kurduğu kadro için "başarısız olur belki, ben de t. direktör olurum" diye düşünecek hali yok. Yönetim öyle uygun görmüş, onun da "hayır, istemem" dememiştir. T. direktör olmaya can atacak bir vaziyet de yok zaten.

Milli maçın en kötüsü Ozan Tufan idi. Adam önündekilere pas vermekten aciz. Top gelince sektiriyor. Düzgün kontrol bile edemiyor. Transfer olabilmesi mucize olur.

EPL takımlarının transfer hususunda enayiliği ünlüdür. Oradan çıkar bir şeyler diye umut ediyorum. :D

---

Boupendza'nın milli maçta Kongo'ya attığı gol:

https://twitter.com/search?q=boupendza&src=typed_query&f=live

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2786 : 25 Mart 2021, 23:10:45 »
Başkanım biz senin rüyalarını hayalinde Fenerbahçeyi anlamamışız.Hoş geldin 80-90 yıllar.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2787 : 25 Mart 2021, 23:29:19 »
Metin Şen'in tepkisi doğru:

Her Teknik Adam ile yollar ayılabilir ancak Sportif Direktörümüzün Teknik sorumlu atanması onun geleceğini, otoritesini tartışmaya açmaktır. Emre bu camiaya uzun yıllar SD olarak hizmet etmeliydi. Oynanan futbol, alınacak skorlar ne kadar iyi olursa olsun tartışma konusu olacak.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu tartışmaya açılmasını doğru bulmadım. Keşke Emre SD olarak kalsaydı. Erol Bulut'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  Yolu açık olsun.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2788 : 26 Mart 2021, 00:55:34 »
Arkadaşlar, Belözoğlu için imalı laflara ağır oluyor bence. Kurduğu kadro için "başarısız olur belki, ben de t. direktör olurum" diye düşünecek hali yok. Yönetim öyle uygun görmüş, onun da "hayır, istemem" dememiştir. T. direktör olmaya can atacak bir vaziyet de yok zaten.

Emre için aslında her söz mübah bence. Birbirimizi kandırmayalım, bu adama Fenerbahçe'ye gelmeden önce (haklı olarak) yediği haltlar nedeniyle neler diyorduk. Fenerbahçe'ye gelmesiyle karakteri ya da geçmişte yaptıkları değişmiyor. Kulübün anahtarını böyle birine teslim etmek Fenerbahçe'ye yakışmıyor.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2789 : 26 Mart 2021, 02:39:22 »
Emre için aslında her söz mübah bence. Birbirimizi kandırmayalım, bu adama Fenerbahçe'ye gelmeden önce (haklı olarak) yediği haltlar nedeniyle neler diyorduk. Fenerbahçe'ye gelmesiyle karakteri ya da geçmişte yaptıkları değişmiyor. Kulübün anahtarını böyle birine teslim etmek Fenerbahçe'ye yakışmıyor.

Önceki kariyerinde sıkıntılar olduğu ortada, oyunculuğunda "modal professional" idi falan gibi bir iddiam yok :D ama iki farklı kariyer olarak değerlendirmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Bu kariyerinde işine bakan adam profili çiziyor. Gerçi, yönetim sağ olsun, adamın kariyeri de karman çorman oldu.

Sonuç olarak, böyle bir karar çıktığına göre. Geriye "Bakalım, belki de olumlu etki yaratır" demek kalıyor.

---

Bu arada, Gallardo'yla ilgilenme işi ciddi sanırım. "Belözoğlu, Simeone'den görüş istedi" haberleri çıkmaya başladı. Simeone, olumlu fikir vermiş. Bizim taraftar "Gallardo kim amk" modunda. Taraftarın çoğunluğuna göre; Bielsa veya Löw olmalıymış.

Bielsa hususunda şöyle bir şey var; adam şu anda yıllık 8 mil. £ kazıyor. Hadi yarısı vergi desen, 4,7 mil. € falan yapar. Mevcut şartlarda, yıllık 3 mil. € bile verip veremeyeceğimiz şüpheli.

Löw için de bir kısım taraftar, 15 yıldır kulüp takımı çalıştırmaması, yılda bir kaç maç çıkarmasını ve her daim yıldızlarla dolu kadrolarla çalışması sebebiyle pek sıcak bakmıyor. Hansi Flick ayrıldıktan sonra çaptan düştü diyen de var.