İnsan gibi yaklaşıyorum hala diretiyorsun. Hatam varsa, yanlış anladıysan özür de dilerim diyorum hala üste çıkmaya çalışıyorsun.
Doğu kafasındaki yöneticiler gibi yazacağım şimdi. Çünkü sen bu tarzdan anlıyorsun. Seni buradan kovmak istesem sabahtan beri derdimi anlatmakla uğraşmam, doğrudan üyeliğini silerim zaten. Lakin doğu kafasında bir yönetici olarak forum kuruluğundan beri sadece 3 üyeye ceza yetkimi kullandım. 2013'de kuruldu bu forum, 8 yılda sadece 3 kişiye yetkimi kullanmışım. İlk yetkimi önüne gelene ana avrat söven birine kullandım. İkinci yetkimi Obradovic'le alakalı olur olmaz şeyler söyleyen birine. Üçüncü yetkimi Fenerbahçe'yle alakalı bir konuda Fenerbahçe düşmanı şahısları savunmaya kalkan birine kullandım.
Bunun dışında şahsıma yönelik (aha tam doğu kafası oldu şahsım dedim) herhangi bir mesajda kimseye seni kovarım, ederim demedim. Kimseyi de böyle tehdit etmedim.
Maddi manevi emek verdiğim bir yerde kusura bakma şu an yaptığın gibi asılsız suçlamalar ve iftiralara maruz kalmak istemiyorum. Çünkü iftira atıyorsun. Ve bu iftiraların karşısında yüzün kızaracaksa diğer yönetici arkadaşlardan rica ediyorum, benim özel yönetim konuşmalarındaki üyelere bakış açımı ve cezalar konusunda geçmişten günümüze tavrımı özetlesinler sana. Ayıp be kardeşim, gram bir şey bilmeden doğu kafası, üstün görme diyorsun. Şu forumda ÖZEL YÖNETİM KONULARINDA en ceza karşıtı adamların başında geliyorum. Kimsenin arkasından ne salladım, ne birine ayrıcalık istedim, ne de birine karşı toplu linç girişimi başlattım.
Şunları bana yazdırdın ben utanıyorum, daha da sana cevap dahi vermeyeceğim. Hakkımı da helal etmiyorum, çünkü hakkıma girdin. Yazıklar olsun ya.