Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2466530 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1095 : 09 Mayıs 2014, 14:56:23 »
ajavon amerikalımı ? angela bence alıştıralım kendimizi çünkü kalacak gibi bu çıkan transferlere çok kafa yorarsa ancak öyle bozulur bu iş aksi taktirde seneye kadroda olur anlaşılan oyuncu var ama koç açıklanmadığı için doğal olarak transferde açıklanmıyor

Ajavon bizim eski oyuncumuz...Ayhan Şahenk'te deli gibi üçlük atıp şampiyon yapmıştı bizi

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1096 : 09 Mayıs 2014, 14:57:15 »
Whalen skor üretebiliyor ama skorer değil. Whalen + T.Charles ikilisinin dezavantajı, fazlasıyla tahmin edilebilir hücum oyunumuz  olur.
Düzenli tertipli ama tahmin edilebilir, biraz yavan bir oyun. Fark yaratabilecek avrupa'lı 2-3 numara lazım olur

Fenerbahçe'nin son yıllarda verim veren yapısı, 2 etkili dış oyuncu + orta mesafesi olan uzunlardı. Sert uzun sıkıntısı çekiyorduk, Q ile bir nebze sertlik geldi. İşte Sancho veya Gruda olsaydı elimiz gerçekten güçlenirdi

Şimdi Hepimiz Gs nin oyununu tahmin ediyorduk..Ama durduramadık...

Bu iş böyledir..Yani düzenli oynamakla düzensiz oynamanın farkı budur...

Benim fikrim net..Takım olup alayını yenmek mi...

Yoksa yine takım olmadan oyuncu eksenli olmakmı?

Hangisi..Siz seçin!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1097 : 09 Mayıs 2014, 14:59:42 »
Fazla basketboldan anlamam ama whalen ve tina transferi gündemdeyse bibanın bu takımda kalması lazım değilmi? Bu iki oyuncuyla biba gibi bi oyuncu bence coşar skor yükünü çekerdi.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #1098 : 09 Mayıs 2014, 14:59:59 »
su isi degistirselerde whalen+angel+tina yapsak da kurtulsak...fiba umarım artık su isi 3 kisiye cıkartır..erkeklerde serbest iken kızlarda bu sayı 2 cidden olmuyor...
yanına koyarız quigley +petrovic ve dubljevic'i...ohh miss..
birsel-olcay-cansu-tugce-quanitra-begum ve burcu cigil'de yerlilerden...

3 kıta dışı olsa fantastik kadrolar kurulabilir :)

GSaray Whalen olduğu sezon yaratıcı dış skorer olarak Alba'yı düşünüyordu ve en büyük hataları bu idi.

Burdaki dostlarımız Alba hakkında ne düşünüyorlar bilmiyorum ama bence gayet overrated bir oyuncu. Egosuna hakim olsa çok faydalı olacak ama rol çalıyor, maçı kazandıran kendisi olmak istiyor ve genelde de batırıyor.
Ama işte kader ağlarını örecek olduğunda, UMMC maçında olduğu gibi her attığı da giriyor
Fenerbahçe

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1099 : 09 Mayıs 2014, 15:00:48 »
Fazla basketboldan anlamam ama whalen ve tina transferi gündemdeyse bibanın bu takımda kalması lazım değilmi? Bu iki oyuncuyla biba gibi bi oyuncu bence coşar skor yükünü çekerdi.

Bibayı kaçırmak büyük hataydı ama onun gibi bir avrupalı şutör kesinlikle lazım zaten her halükarda

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1100 : 09 Mayıs 2014, 15:01:37 »
Skor üreten bir üç numara bulmak şart veya çok nokta bir atıcı..Çünkü tina da Whalen de bire biri olan oyuncular...ikili sıkıştırmaları cezalandıracak bir oyuncumuz olursa onların da verimi artar...Tabi 2 ve 5 numaralar da önemli...Tina-Mato nasıl olur acaba

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #1101 : 09 Mayıs 2014, 15:02:01 »
Şimdi Hepimiz Gs nin oyununu tahmin ediyorduk..Ama durduramadık...

Bu iş böyledir..Yani düzenli oynamakla düzensiz oynamanın farkı budur...

Benim fikrim net..Takım olup alayını yenmek mi...

Yoksa yine takım olmadan oyuncu eksenli olmakmı?

Hangisi..Siz seçin!

O sene sadece son sn basketi ile kupayı verdik. O takım durdurulabilir bir takımdı.
Ben bir Whalen hayranı; Tina beğeniri olarak, ikisinden müteşekkil kıta dışı kontenjanının birşeylerinin eksik olduğunu düşünüyorum
Fenerbahçe

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1102 : 09 Mayıs 2014, 15:03:48 »

GSaray Whalen olduğu sezon yaratıcı dış skorer olarak Alba'yı düşünüyordu ve en büyük hataları bu idi.

Burdaki dostlarımız Alba hakkında ne düşünüyorlar bilmiyorum ama bence gayet overrated bir oyuncu. Egosuna hakim olsa çok faydalı olacak ama rol çalıyor, maçı kazandıran kendisi olmak istiyor ve genelde de batırıyor.
Ama işte kader ağlarını örecek olduğunda, UMMC maçında olduğu gibi her attığı da giriyor

Sakatlık öncesi böyle değildi, o dönemden sonra kendisini kanıtlamak istiyordu, bu tip oyuncular 'Ben hala bitmedim, geri döndüm' mesajı vermek için genelde oyunda bencilleşebiliyorlar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1103 : 09 Mayıs 2014, 15:11:12 »

hoşgeldin...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1104 : 09 Mayıs 2014, 15:14:06 »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1105 : 09 Mayıs 2014, 15:24:46 »

O sene sadece son sn basketi ile kupayı verdik. O takım durdurulabilir bir takımdı.
Ben bir Whalen hayranı; Tina beğeniri olarak, ikisinden müteşekkil kıta dışı kontenjanının birşeylerinin eksik olduğunu düşünüyorum

O gün Fowles yoktu..Alba Torens sakattı ve ilk defa süreler alıyordu..O maçta biz son saniyede kaybettik lakin o gün İLK YARI 16 sayıdan çevirdik maçı...

Birde unutmamak lazım..Nevriye yoktu...Gs ile kıyas yapmayalım kendimizi..Bir kıyas olacaksa bu sene olmalı...

Ben Gs yi geçtim önümüzde BİR ATLANTA DREAM örneği var..Angel-Sancho-de souza..Daha ne olsun..Ama neden se sağlam bir guardları olmadıkları için hep süpürülüyorlar..

Kim ne derse desin..Yapılacak en büyük Hata Angel ın kalmasıdır...Çok büyük yıldız çok büyük oyuncu ama Guardı olmayan takımların harcı değil
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #1106 : 09 Mayıs 2014, 15:26:51 »
Transferleri BAŞAKTÖRLER ve yardımcı oyuncular diye 2 ye ayıralım.

UMMC ye kupa getiren takımın BAŞAKTÖR esas oyuncuları:Taurasi,candace parker,gruda

Odeabanka kupa getiren takımın BAŞAKTÖR esas oyuncuları:Sancho,Alba,Zellous

İki takımda da başaktörlerden oyun kurucu yok.

UMMC:Dominguez

Odeabank:Işıl

UMMC:Taurasi top sürme ve oyun kurma yeteneği var.   

Odeabank: Alba ve Zellous top sürme ve oyun kurma yeteneği var.

Fenerbahçe:Öyle bir üçlü olmalı ki bunlarla baş edebilecek,takımın skor yükünü çeken ama kimler olmalı?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1107 : 09 Mayıs 2014, 15:34:24 »
TAURASİ ile Angel kıyaslanırmı...

Taurasi kendi atan ama takımada katkı sağlayan bir oyuncu...7 asist yapıyor maçlarda..çok zaman...

Yani hala lafımın arkasındayım..Ver atsın skor yukunu çeksin olayı bize uymuyor artık...

Çoğumuz 98 yılını hatırlamayız...Bir NAGY vardı...

Skor atmadan maç kazandırırdı..Neden mi akıllıydı..Oynatırdı..O zaman şampiyon olduk zaten..Clarissa 4 numara gibi oynuyordu dışarıda atıyordu..

Bize mutlaka Organizatör lazım..Yoksa patlarız..Kendimizi Gs ile Ummc ile kıyaslamayalım...

Mesela Ummc de Birde Nolan var..O batırdığı için Gs ye yenildiler...Onun etkisi ile bizi yenmişlerdi 2 sene önce...

Taurasi yi alacaksak istemem Whealenı..O zaman tamam..Ama Bir kenara Taurasi yazıp Karşısına zEllios ve Angel yazıyorsak yanılıyoruz demektir.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #1108 : 09 Mayıs 2014, 15:41:13 »
ben az önce sordum gelişmeleri ve şampiyonluk kutlamalarından sonra gelişmeler olacak dendi 1 hafta içinde koç açıklanacakmış

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1109 : 09 Mayıs 2014, 16:02:48 »
TAURASİ ile Angel kıyaslanırmı...

Taurasi kendi atan ama takımada katkı sağlayan bir oyuncu...7 asist yapıyor maçlarda..çok zaman...

Yani hala lafımın arkasındayım..Ver atsın skor yukunu çeksin olayı bize uymuyor artık...

Çoğumuz 98 yılını hatırlamayız...Bir NAGY vardı...

Skor atmadan maç kazandırırdı..Neden mi akıllıydı..Oynatırdı..O zaman şampiyon olduk zaten..Clarissa 4 numara gibi oynuyordu dışarıda atıyordu..

Bize mutlaka Organizatör lazım..Yoksa patlarız..Kendimizi Gs ile Ummc ile kıyaslamayalım...

Mesela Ummc de Birde Nolan var..O batırdığı için Gs ye yenildiler...Onun etkisi ile bizi yenmişlerdi 2 sene önce...

Taurasi yi alacaksak istemem Whealenı..O zaman tamam..Ama Bir kenara Taurasi yazıp Karşısına zEllios ve Angel yazıyorsak yanılıyoruz demektir.

Nagy hatırlanmaz mı....10 asistle oynardı maçlarda ve o seneki şampiyonluğun kilit ismiydi Clarissa ile