"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avrupada Bosman olamaz zaten..Türkiye de olur..Ama o zamanda Q konusunda sıkıntı olabilir.Araştırmadan bişey diyemem
o zaman Türkiye liginde avrupalı statüsünde avrupada ise Amerikalı statüsünde oynayacak yanlış anlamadıysam.Bu da benim kabulüm,bu sefer de en azından Türkiye ligine ambargo koymaya başlarız tekrar.
Bu Necdet Ronabar da tamam eski kaptanimiz buyuk saygi duyuyoruzfilan da biraz asiri ilgiyi gorunce kendine farkli bir misyon yukluyor.Didem Akin'i yipratma politikasidir ne yahu.4 Ay da ezeli rakibine 3 kupa hediye etmis takimin patronununyipratilacak hali mi kalmis.Kendi kendini bitirdi ama yuz yok kiistifa etsin koltugu biraksin.
turkuvaz yayıncılık Ahmet Çalık'ın...Yalnız bir ara ciner ile turkuaz petrol ortaktı, sonra el değiştirmiş olabilir...Neyse çok da önemli değil...
Didem Akin tesekkur edilip yerineSukran Albayrak getirilsinGT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deidem Akın ve çevresindeki birkaç kişi bu yıl unutulmaz bir üzüntü yaşatmıştır bu camiayaGeçmiş hizmetlerine teşekkür edip gönderilmesi gerekli.Sportif başarısızlıkları bir kenera bırakın. şubede profesyonellik adına yaşanmaması gereken ne varsa hemen hemen hepsi yaşandı.Görevlerine son verilmesi için daha ne olması bekleniyor anlamıyorum.Bu arada Tuğba Palazoğlu bir senelik de olsa takıma katılır umarım. Esmeral sonrası takıma büyük katkısı olacaktır. Hem tecrübesi hem de kalitesi ile
öyle şeyler yazıyorsunuz olmuş transfere bildiğim halde şüpheyle bakıyorum
Hickimseye bence teşekkür etmemek lazımGalatasaray yönetimi bizim adımıza ediyordur gerekli teşekkürlerleri....