Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2466518 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1335 : 10 Mayıs 2014, 23:08:58 »
Şaziye olmazmı Tuba yerine mesela

Saziye nin surekliligi yok. Savunmasi zaten yerlerde

Tugba nin sozlesmesi yoksa biran once alinmali yoksa. Cincon kapar. ( daha kapmadiysa)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #1336 : 10 Mayıs 2014, 23:11:16 »
fatih dilbere sorun devşirme işini kesin o a dan z ye bilir bu işleri

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1337 : 10 Mayıs 2014, 23:14:15 »
Abi didem akını sevmediğimi bilirsin..Lakin abi 10 sene olmuş..Didem akın gitsin hemen hatta ama bu kadar uzatmanın mantığı yok...Sonra erkek takımı içinde 2 senedir zarar ziyandık..Nedim Abi de mi Gs li diyecem şimdi..Bir kurtulamadık gitti

Nedimin menfaati neredense oralı Murat, yıllar önce Tofaşta yöneticiydi ve bizimkilere ağzından salyalar akıtarak kimbilir neler söylüyordu o zamanlar TRT den izliyorduk maçları :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1338 : 10 Mayıs 2014, 23:24:40 »
Nedimin menfaati neredense oralı Murat, yıllar önce Tofaşta yöneticiydi ve bizimkilere ağzından salyalar akıtarak kimbilir neler söylüyordu o zamanlar TRT den izliyorduk maçları :)
1980lerın sonu bız enkadaydık....nedım abı ozaman tofasta...tabııı yaş kucultmeler falan gırla gıdıyor o zaman....mahkemeye gıden 3-5 yas gencleşiyor....nedım abı de veryansın edıyor, "kucultmeler turk basketbolunu bıtırıyorrrr, mahvoluyoruz vs"...neyse o donem tofasın yıldız takımı enka'nın geleneksel turnuvasına geldı....nedım abı de baslarında....valla ınanın tofas takımının yarısı gunde ıkı kere tras oluyor....kucultmenın dıbıne vurmuşlar....
Yanı nedım abı hep aynı....ama durusttur....alengırlı işi yoktur kı bu piyasada az bulunur bır özellık

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1339 : 10 Mayıs 2014, 23:26:16 »
Saziye nin surekliligi yok. Savunmasi zaten yerlerde

Tugba nin sozlesmesi yoksa biran once alinmali yoksa. Cincon kapar. ( daha kapmadiysa)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıne kocakarı moduna gectık....tugba ıcın universıte cephesı hıc ıyı konuşmıyor....artık bıtık yoksa bırakmazdık dedıler....

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1340 : 10 Mayıs 2014, 23:31:48 »
Yıne kocakarı moduna gectık....tugba ıcın universıte cephesı hıc ıyı konuşmıyor....artık bıtık yoksa bırakmazdık dedıler....

Şaziye Tubadan 2 adım öndedir her zaman, gs Tubayı almaz o pozisyonda oynayabilecek Yasemen Ayşe ve Esra var ellerinde.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #1341 : 10 Mayıs 2014, 23:46:03 »
su biten transferleri bende merak ettim ya, bi özel mesaj ben de alabilir miyim :)

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1342 : 10 Mayıs 2014, 23:48:08 »
su biten transferleri bende merak ettim ya, bi özel mesaj ben de alabilir miyim :)
Soner öncelikle Hoşgeldin abicim :)
Bu işlerde tecrübelisin Sen aslında transfer konusu hep meak ve gizemli bir konu olmuştur :)

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1343 : 10 Mayıs 2014, 23:50:52 »
Şaziye olmazmı Tuba yerine mesela

şaziye de olabilir
zaten şaziye ve esra 2 camia arasında mekik dokuyorlar :)
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Soner

• Üye
« Yanıtla #1344 : 10 Mayıs 2014, 23:51:21 »
Soner öncelikle Hoşgeldin abicim :)
Bu işlerde tecrübelisin Sen aslında transfer konusu hep meak ve gizemli bir konu olmuştur :)

hoşbulduk gürol abi, bir süredir burdayım yazılanları takip ediyorum. ortama iyice alışınca yazmaya da başlarım.

abi biz bu branşları takip ettiğimizde böyle gizemli işler yoktu ya :)

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1345 : 10 Mayıs 2014, 23:54:17 »
Neden bu gizem ya. Kim ne biliyorsa niye söylemiyor. Ya transfer gerçekleşmezse  korkusumu var anlamadım. Neden merakta bırakıyorsunuz ki ? :) Özelden falan birbirine söylemeler enteresan. O zaman ben hiç girip bakmıyayım kim ne söylemiş hangi transfeleri yapıyoruz diye. Madem özelden söyleniyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1346 : 11 Mayıs 2014, 00:01:58 »
hoşbulduk gürol abi, bir süredir burdayım yazılanları takip ediyorum. ortama iyice alışınca yazmaya da başlarım.

abi biz bu branşları takip ettiğimizde böyle gizemli işler yoktu ya :)
Gürol abi çeteyi topluyor sanırım :).:)
Tekrar hosgeldin.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #1347 : 11 Mayıs 2014, 00:16:52 »
Murat Kaya kardeşimden alıntı:

"Ben Gs yi geçtim önümüzde BİR ATLANTA DREAM örneği var..Angel-Sancho-de souza..Daha ne olsun..Ama neden se sağlam bir guardları olmadıkları için hep süpürülüyorlar.."

Hocam demek ki benim gibi siz de o final maçlarını seyrettiniz iki yıl üst üste: O halde şu tesbitlerime katılır mısınız?

- Erica De Souza: Aynen bu sene bizdeki Yacoubu gibi çok sayıda pota altı atışlarını kaçırdı.
- Sancho: Orta mesafeli müsait atışların büyük çoğunluğunu kaçırdı.

Yukardaki örneklerin oyun kurucu ile ilgisi olmasa gerek çünkü hepsi boş atışlar idi.

Oyun kurucuları ise: Atlanta Dream'ın oyun kurucusu Lindsey Harding idi ki Whalen'ın parasını ödemeyip kaçırttıklarından sonra apar topar GS'a getirdikleri isim.

Evet kendisi elbette bir Whalen değildi. Ancak, Whalen'a "Skorer oyun kurucu değil" demek ne kadar acımasız ise Harding de o kadar kötü değildi.

Son defa yine ekleyim ki, Atlanta Dream'ın kaybettiği iki finalde Angel'ı tek başına suçlayan takımın teknik traktörü  :D,  akabinde Olimpiyatlarda ABD Milli takımının yardımcısı olarak, Angel ilk beşte başlamayınca ve ABD takımının Olimpiyat şampiyonluğuna rağmen dönüşte o Meadows hoca bağyanın Atlanta Dream sahipleri tarafından maaşına zam / işine son muamelesi gördüğünü de sanırım biliyorsunuzdur.

Acaba neden diye düşünüyorum: 1 Oyuncu ve 1 Antrenör?
Başarısızlıkta kimi harcasak?

Bence de önce Hoca harcanmalı. :)

Çünkü malum, her seyirci aynı zamanda yorumcudur ama oyuncu değildir. :)

« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 00:24:32 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı Soner

• Üye
« Yanıtla #1348 : 11 Mayıs 2014, 00:28:00 »
Gürol abi çeteyi topluyor sanırım :).:)
Tekrar hosgeldin.

eskilerden kim kaldı ki ya :P

hoşbulduk teşekkürler

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1349 : 11 Mayıs 2014, 00:38:03 »
Murat Kaya kardeşimden alıntı:

"Ben Gs yi geçtim önümüzde BİR ATLANTA DREAM örneği var..Angel-Sancho-de souza..Daha ne olsun..Ama neden se sağlam bir guardları olmadıkları için hep süpürülüyorlar.."

Hocam demek ki benim gibi siz de o final maçlarını seyrettiniz iki yıl üst üste: O halde şu tesbitlerime katılır mısınız?

- Erica De Souza: Aynen bu sene bizdeki Yacoubu gibi çok sayıda pota altı atışlarını kaçırdı.
- Sancho: Orta mesafeli müsait atışların büyük çoğunluğunu kaçırdı.

Yukardaki örneklerin oyun kurucu ile ilgisi olmasa gerek çünkü hepsi boş atışlar idi.

Oyun kurucuları ise: Atlanta Dream'ın oyun kurucusu Lindsey Harding idi ki Whalen'ın parasını ödemeyip kaçırttıklarından sonra apar topar GS'a getirdikleri isim.

Evet kendisi elbette bir Whalen değildi. Ancak, Whalen'a "Skorer oyun kurucu değil" demek ne kadar acımasız ise Harding de o kadar kötü değildi.

Son defa yine ekleyim ki, Atlanta Dream'ın kaybettiği iki finalde Angel'ı tek başına suçlayan takımın teknik traktörü  :D,  akabinde Olimpiyatlarda ABD Milli takımının yardımcısı olarak, Angel ilk beşte başlamayınca ve ABD takımının Olimpiyat şampiyonluğuna rağmen dönüşte o Meadows hoca bağyanın Atlanta Dream sahipleri tarafından maaşına zam / işine son muamelesi gördüğünü de sanırım biliyorsunuzdur.

Acaba neden diye düşünüyorum: 1 Oyuncu ve 1 Antrenör?
Başarısızlıkta kimi harcasak?

Bence de önce Hoca harcanmalı. :)

Çünkü malum, her seyirci aynı zamanda yorumcudur ama oyuncu değildir. :)
Bu sene Atlanta Dreams'ın çok fazla maçını izledim,finale kadar geldiler ama Minnesota'ya karşı 1 maç bile kazanamadılar.Sancho lig boyunca sakattı,oynamadı.Erica De Souza asla çok fazla atış kaçırmadı,hatta çok iyiydi playofflar boyunca.Atlanta finalde 1 maç bile alamadıysa bunun en büyük sebebi kesinlikle Angel'dı.Tek başına oynuyor Atlanta'da,bizdeki hali Angel'ın çok düzenli hali gerçekten,Angel'ı bir de Wnba'de izleyin,sayı kralı olabilmek için olağanüstü derecede bencil oynar,finalde de hem çok bencil oynayıp bir de inanılmaz düşük yüzdelerle oynayınca kaybettiler.Doğal olarak da bence koçları haklıymış Angel'ı suçlamakta.

Angel'ın bizdeki haline savruk diyenler Wnba'de izlese ne derdi acaba :)
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 00:39:54 Gönderen: fbkolik »