Murat Kaya kardeşimden alıntı:
"Ben Gs yi geçtim önümüzde BİR ATLANTA DREAM örneği var..Angel-Sancho-de souza..Daha ne olsun..Ama neden se sağlam bir guardları olmadıkları için hep süpürülüyorlar.."
Hocam demek ki benim gibi siz de o final maçlarını seyrettiniz iki yıl üst üste: O halde şu tesbitlerime katılır mısınız?
- Erica De Souza: Aynen bu sene bizdeki Yacoubu gibi çok sayıda pota altı atışlarını kaçırdı.
- Sancho: Orta mesafeli müsait atışların büyük çoğunluğunu kaçırdı.
Yukardaki örneklerin oyun kurucu ile ilgisi olmasa gerek çünkü hepsi boş atışlar idi.
Oyun kurucuları ise: Atlanta Dream'ın oyun kurucusu Lindsey Harding idi ki Whalen'ın parasını ödemeyip kaçırttıklarından sonra apar topar GS'a getirdikleri isim.
Evet kendisi elbette bir Whalen değildi. Ancak, Whalen'a "Skorer oyun kurucu değil" demek ne kadar acımasız ise Harding de o kadar kötü değildi.
Son defa yine ekleyim ki, Atlanta Dream'ın kaybettiği iki finalde Angel'ı tek başına suçlayan takımın teknik traktörü  

,  akabinde Olimpiyatlarda ABD Milli takımının yardımcısı olarak, Angel ilk beşte başlamayınca ve ABD takımının Olimpiyat şampiyonluğuna rağmen dönüşte o Meadows hoca bağyanın Atlanta Dream sahipleri tarafından maaşına zam / işine son muamelesi gördüğünü de sanırım biliyorsunuzdur.
Acaba neden diye düşünüyorum: 1 Oyuncu ve 1 Antrenör?
Başarısızlıkta kimi harcasak?
Bence de önce Hoca harcanmalı. 

Çünkü malum, her seyirci aynı zamanda yorumcudur ama oyuncu değildir.