Kocu bende begenmiyorum ok ama bazi arkadaslarin da dedigi gibi, oyuncular kafalarina göre hareket edemez etmemeli.
Yok deliymis arizaciymis suymus buymus o zaman kendini kontrol etmesini bilecek koca herzaman saygili olacak.
Ivana nin ben 2-3 yil önce yine takim arkadaslarina saygisiz hareketlerini hatirliyorum. Cok seviyorum Ivanayi o bir yana.
Bu takimda gercekten kendilerini aga gibi görenler gönderilmeli. Seneye ben olsam Angel,Vera,Q, Yakubu,Tugce disinda herkesi gönderirim. Birsel ve Meral'i uyarir öyle takimda tutardim. Herkes haddini bilsin.
Ayrica Yakubu'yada yazik.
Seneye icin Elena Delle Donne alinmali veya Maya Moore ki önceligim Elena dan yana. Candace Parkerin gelmesine ihtimal vermiyorum zaten ki olsa bile yine Elena'yi secerdim. Muhtesem bir oyuncu ayrica uzun boyuna ragmen cok iyi sutör hem disaridan hemde iceriden atabilen, Blok, Ribaund, Skor, Savunma katkisi yapan komple bir oyuncu. Penny Taylor dan sonra beni ancak bu transfer tatmin eder zaten
Epiphany Prince combo guard olarak. Ivana yerinede Zane. Ayrica umarim Birsel yerine önümüzdeki bir iki macda Olcay ilk 5 baslar da anlar hatasini belki?!!