Ankara dönüşü takımla aynı yerde yemek yedik ve orda Matovic ve Kübra'nın başı çektiği 3-4 kişilik grup oldukça eğlenceli bir sohbet içindeydi, onların dışında herkesin suratı asıktı ve açıkçası bir kopukluk olduğu ortada takım içinde. Matovic'i ben çok ama çok severim ama bir yanlışı varsa cezasını çekmeli.
Bunun yanında diğer yerli oyuncularla ilgili yazılanlar çok acımasız bence. Şuna katılıyorum bir takımın oyuncuları koçlarının işine karışamaz, onları sorgulayamaz bu onların işi değil eğer varsa böyle bir durum gerekli şekilde kulaklar çekilmeli ama öyle asalım, keselimle hiçbir yere varılmaz. Ben daha sezon başında Botaş'la(yanılmıyorsam) yapılan hazırlık maçında, yanımdakilere bu takımda sıkıntı var hocayı takmıyorlar demiştim mesela keşke o günden benim bile görebildiğim şeyi görüp önlem alsaydı idareciler. Ancak bu takımın yerlileriyle alakalı değil, tüm takımla alakalı bir durumdu en gencinden, en tecrübelisine kadar.
Diğer bir noktada hücumda yerlilerden verim alamama konusu. Bizim takımın hücumda ne yaptığını bildiği bir set var mı Allah aşkına, Galatasaray koçunun Şebnem'e bile çizilmiş seti varken, bizim koçun Cappie'ye çizdiği bir set var mı? Angel'ı sahada Şebnem veya Yasemen tutarken post-up'da kullanmışlığımız var mı ki biz Birsel'den, Esmeral'den katkı bekliyoruz, Allah aşkına biz hücumda ne oynamaya çalışıyoruz bilen var mı?