Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2359345 defa)

iloturo, xtremre ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1605 : 16 Mayıs 2014, 01:33:50 »
Belki bu doğru. Takım kurgusu içinde bir numaralı aktörler konumundalar malesef özellikle  Bo...

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #1606 : 16 Mayıs 2014, 09:54:34 »
angel'ın şutu yok nasıl deniyor insan gerçekten hayret ediyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1607 : 16 Mayıs 2014, 13:51:33 »

Angel hiç bir zaman şutunu hücum opsiyonlarında öncelikli kullanmadığı için öyle geliyor... Ayrıca çoğu oyuncu boş kaldığında şutu dener, Angel topu yere vurup potaya giderek basket faul kovalıyor....İki sayıda geçen sezon yüzde 50, çizgi dışından da yüzde 33 ile oynamış ki gayet iyi..Serbest atış yüzdesi de yüzde 76 ki ben daha fazla bekliyordum, 85 falan
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 13:58:32 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1608 : 16 Mayıs 2014, 14:00:33 »
Bos kalirsa orta mesafe atar.Kendi sutunu yaratip atamaz.Bize birinnci opsiyonu sut olan birisi lazim

Augustus'u tarif ediyorsun sen ama takıma genel katkısına bakarsak Angel o tip bir oyuncudan daha faydalıdır

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1609 : 16 Mayıs 2014, 14:07:51 »
Haklısın ama iki numaraya da Augustus tarzı bir oyuncu alınabilir Avrupa'dan..Angel değişik bir oyuncu...Mesela Cappie kötü oynadı mı hücumda çekilmez ama Angel her yerden takıma katkı verebiliyor...Bir de onu kullanmak önemli...Zaten kimin ne oynadığı belli olmayan bir takımda Angel iyice savruk gözüküyor..
Ama Tina'nın dış şutu da iyidir..Hatta Ndour'un da...O konuda zorlanmazlar bence

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1610 : 16 Mayıs 2014, 14:19:34 »
Abi yapma asil Angel kotuyse cekilmez.Dalar 3 kisi arasina topu kaybeder bos turnike yeriz inatla zorlar airball falan atar.Oyun zekasi ve sutu olmayan oyuncu gormek istemiyorum artik takimda.Avrupada pota altinda katki verebilecek birsuru uzun var ama Alba disinda bide devsirme Prince var takimlarini disardan surukleyebilecek skorerler

Kontrolsüz güç, güç değildir işte Angel'ın durumubu.. İyi bir pg ile Angel'ı sürekli 1'e 1 bırakırsın, ona double team geldi mi de ya p&r oynarsın veya şutörünü devreye sokarsın...Ama biz bunları yapmadık ki...

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1611 : 16 Mayıs 2014, 14:36:04 »

Angel'ın gerçekten şutu yok. Her basketbolcu gibi şut kullanır ama 3'lük olarak kesinlikle bir skorer değil. Yani oyun sıkıştığı zaman veya son saniye atışlarını Angel'e hiç bir koç teslim etmez çünkü güvenemez şutuna. Angel mücadeleci , iyi top çalabilen , ve ribauntları kovalayan iyi bir oyuncu. Ancaaakkk rakipleri iyi savunma yaptıkları zamanda Angel'i ara ki bulasın saha da. Malesef kaybulup buz gibi eriyip gidiyor. final maçlarında da bu açık bir şekilde görüldü. İyi takımlara karşı etkili olamıyor çünkü iyi savunuyorlar. Bir dezavantajı da savunması. Alba her defasında yanından vurdu geçti veya 3 lük buldu. Bana kalırsa kıta dışı hakkını ben olsam pivot ve Guard'tan yana kullanırım. Özellikle guard diyorum çünkü en iyi guard'lar malesef kıta dışında Avrupa'da yok. Sayılıdır ama onlarında takımları belli. İspanyol Guard UMMC'de v.b

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1612 : 16 Mayıs 2014, 14:38:26 »
Kontrolsüz güç, güç değildir işte Angel'ın durumubu.. İyi bir pg ile Angel'ı sürekli 1'e 1 bırakırsın, ona double team geldi mi de ya p&r oynarsın veya şutörünü devreye sokarsın...Ama biz bunları yapmadık ki...

Bu cümlenizin altına imzamı atıyorum Daha iyi bir yorum olamazdı...

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1613 : 16 Mayıs 2014, 14:41:35 »
Abi yapma asil Angel kotuyse cekilmez.Dalar 3 kisi arasina topu kaybeder bos turnike yeriz inatla zorlar airball falan atar.Oyun zekasi ve sutu olmayan oyuncu gormek istemiyorum artik takimda.Avrupada pota altinda katki verebilecek birsuru uzun var ama Alba disinda bide devsirme Prince var takimlarini disardan surukleyebilecek skorerler

Ayrıca da iyi bir oyuncuyu Alba'da olduğu gibi UMMC kaçırmaz. Neden Angal'i istemiyorlar acaba. Neden Alba'yı hemen kaptılar ? İşte size düşünme şansı. Sakın bana fb vermez masalını kimse okumasın. FB çok güçlüydüde yıllardır Gruda UMMC'de alsaydı . Alamaz da . Çünkü o gücü malesef yok. 8'li fanalleri bile ülkemize alamadılar. 2 kere üst üste rusya'ya gitti. İşte güçleri bu kadar. Burada oynansaydı belki de şampiyon biz olacaktık.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 14:42:08 Gönderen: şhn-plt »

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1614 : 16 Mayıs 2014, 14:49:57 »

Angel'dan iyi oyuncu çok yok. Angel'dan iyi olanlar zaten ondan çok daha iyi paralara oynuyor gerek Rusya'da gerekse Çin'de.

Angal'den daha iyi bir oyuncuya sahip değilsen o zaman şampiyonluklar beklemeyeceksin. Zaten Euroleague women da kaç tane iyi takım var ki bir elin parmağını geçmez. Erkekler gibi değil. O zaman ya Angel'dan daha iyi oyuncular alıp şampiyon olacaksın ya da kaderine boyun eğip kabulleneceksin. Yalnız genel konuşuyorum üstünüze alınmayın. 3 tane çok iyi yabancı alırsınız sizi taşır. yanına da 2 tane iyi yerli. Ve bençe de asları dinlendirmek adına veya cezalı duruma düştüğünde sıkıntı yaşamamak adına koyarsınız 2 tane az kalitede yerli ve avrupalı o zaman başarı gelir. Örn : Maja moore , Gruda ve Whalen . Bir devşirme 4 numara birde yerli 3 numara. Bu takım bir örenkti. Daha farklı kaliteli oyuncular olabilir koçun isteğine göre. 7-8 milyonluk bir bütçenin yetebileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1615 : 16 Mayıs 2014, 15:00:21 »
Sancho'lu Tina'lı pota altını düşünemiyorum. Orta mesafe şutu var, pota altı var, savunma sertliği var, ribaund var. Bir pg ve bir keskin şutör bu kadar basit. Şube kapansa belki o kadar üzülmeyeceğim ama insanı en çok üzen bu sessizlik  :(
FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1616 : 16 Mayıs 2014, 15:01:43 »
Sancho'lu Tina'lı pota altını düşünemiyorum. Orta mesafe şutu var, pota altı var, savunma sertliği var, ribaund var. Bir pg ve bir keskin şutör bu kadar basit. Şube kapansa belki o kadar üzülmeyeceğim ama insanı en çok üzen bu sessizlik  :(

süper olur kesinlikle ama ahbap çavuş ilişkisine devam ediliyor galiba.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1617 : 16 Mayıs 2014, 15:02:10 »

Bir şeyler oluyor ama esas korkum teknik adam için...Wisla'nın antrenörünün adı da geçiyordu şimdiye kadar ama gidişat Yücel Platin gibi...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1618 : 16 Mayıs 2014, 15:10:02 »
Yücel Platin kötü koç değildir.
Menajerimizin eşinin sınıf arkadaşı olduğundan ahbap çavuş ilişkisi için bu isme karşı çıkılıyorsa ya da hayatında hiç kadın takımı çalıştırmadı diye itiraz varsa anlayabiliyorumda öyle ahlar vahlar edilecek kadar kötü bir koç olduğunu düşünmüyorum.

Sen ne anlarsın be adam diyen varsa, bayan basketbolu konusunda bence ülkedeki en önemli isimlerden birisi olan Fatih Dilber'in Yücel Platin için düşündüklerini de burada paylaşayım.

fatih dilber @neozepron  ·  13 May

Fenerbahçe Kadın basketbol Antrenörü için düşüncem Yücel Platin gelsin. Ertuğrul Erdoğan'ı severim, inşallah "bugün için" olmaz

fatih dilber @neozepron  ·  13 May

Ayrıca Yücel Platin'in iyi bir koç olduğunu düşünüyorum. Ama şartlar farklı karşılaştırabilirdi onun Fenerbahçe ile yolunu

« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 15:10:37 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1619 : 16 Mayıs 2014, 15:17:30 »
Angel ve Tina'yı ikili olarak düşünmemek lazım. Sonuçta sahada 3 oyuncu daha olacak. Bence her ikisi de kendi pozisyonlarının dünyada bana göre önemli isimlerinden ikisi. Daha da ileri gidersem bence Tina en önemli ismi.  Angel da son iki yılın WNBA sayı kraliçesi. Burada önemli olan onları tamamlayacak, takım kurgusunu oluşturacak diğer isimler. Gerçi biz burada beyin jimnastiği yapaduralım şubedekiler neler yapıyor, orası meçhul.