Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2359423 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1620 : 16 Mayıs 2014, 15:37:46 »
Ayrıca da iyi bir oyuncuyu Alba'da olduğu gibi UMMC kaçırmaz. Neden Angal'i istemiyorlar acaba. Neden Alba'yı hemen kaptılar ? İşte size düşünme şansı. Sakın bana fb vermez masalını kimse okumasın.
Angel ın Amerikalı yani kıtadışı, Alba nın İspanyol yani Avrupalı olduğundan olmasın.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #1621 : 16 Mayıs 2014, 15:58:58 »
yapmayın etmeyin bende bazen oyun içinde aklını yitirmesine kızıyorum filan ama wnba'ın en iyi 2-3 oyuncusundan biridir angel..

yerine daha iyisini bulamayacağımıza göre göndermeye kalkmak saçmalık.

öncelikle gard lazım bu takıma gard.

o çözülmeden ne hamle yapılsa boşa.

allah sonumuzu hayretsin. seneye de hüsran olacak gibime geliyor ya bakalım.

« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 16:01:48 Gönderen: valance »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1622 : 16 Mayıs 2014, 16:03:54 »
Angel ın Amerikalı yani kıtadışı, Alba nın İspanyol yani Avrupalı olduğundan olmasın.

Alba ispanyol olunca her türlü daha avantajlı diğer kıtadışı oyunculara göre

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #1623 : 16 Mayıs 2014, 16:10:14 »
UMMC den oyuncular alalım kolay ya onların oyuncularını almak onların bütce 15 milyon sen ne verirsen 2 katını verebilcek bir takım FENERBAHÇE ÜLKER le yarışır bütce konusunda
ANGEL den iyisi yok 2 yıldır AMERİKA da takımını finale cıkarıyor sayı lideri top calma lideri  kırmadıgı rekor almadıgı ödül kalmadı
biz neden ANGELi WNBA dakiler gibi kullanamıyoruz sorunumuz nedir demek yerine hatayı onda arıyoruz, ha burdada bizdede yatmadı takımın tek savaşanı her konuda yalnız kaldı bazı oyuncular inuguese inat bazı maçları vermeye calışırken tek başına mücadele etti, hırsına yenik düşüp erken faul sorunlarıylada karşılaştı maclarıda cevirdi, yerli oyuncularımızı ruhsuz oynamakla suclarken sahaya herşeyini veren tek oyuncumuzu asmadıgımız kaldı

(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1624 : 16 Mayıs 2014, 16:20:20 »
Yücel Platin kötü koç değildir.
Menajerimizin eşinin sınıf arkadaşı olduğundan ahbap çavuş ilişkisi için bu isme karşı çıkılıyorsa ya da hayatında hiç kadın takımı çalıştırmadı diye itiraz varsa anlayabiliyorumda öyle ahlar vahlar edilecek kadar kötü bir koç olduğunu düşünmüyorum.

Sen ne anlarsın be adam diyen varsa, bayan basketbolu konusunda bence ülkedeki en önemli isimlerden birisi olan Fatih Dilber'in Yücel Platin için düşündüklerini de burada paylaşayım.

fatih dilber @neozepron  ·  13 May

Fenerbahçe Kadın basketbol Antrenörü için düşüncem Yücel Platin gelsin. Ertuğrul Erdoğan'ı severim, inşallah "bugün için" olmaz

fatih dilber @neozepron  ·  13 May

Ayrıca Yücel Platin'in iyi bir koç olduğunu düşünüyorum. Ama şartlar farklı karşılaştırabilirdi onun Fenerbahçe ile yolunu

Iniguez'den daha kötüsü olamaz zaten... Ama Iniguez'i belki de kötü koçluğa mecbur eden şartlar değişmedikten sonra Yücel Platin de okyanusta kayık misali kalır...
Ama erkek basketbolu ile bayan basketbolu arasında fizikten tutun mentale kadar büyük farklılıklar var... Burası deneme yanılma, kariyer yapma kulübü değil ki...
Beşiktaş bile 550 bin $ bütçesi ile Ceyhun Yıldızoğlu'nu kovalarken bizim kapalı kutu misali isimlere yönelmemiz mantıklı mı... 
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 16:30:25 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1625 : 16 Mayıs 2014, 16:55:17 »

Iniguez'den daha kötüsü olamaz zaten... Ama Iniguez'i belki de kötü koçluğa mecbur eden şartlar değişmedikten sonra Yücel Platin de okyanusta kayık misali kalır...
Ama erkek basketbolu ile bayan basketbolu arasında fizikten tutun mentale kadar büyük farklılıklar var... Burası deneme yanılma, kariyer yapma kulübü değil ki...
Beşiktaş bile 550 bin $ bütçesi ile Ceyhun Yıldızoğlu'nu kovalarken bizim kapalı kutu misali isimlere yönelmemiz mantıklı mı... 

Milli takımdaki başarılarına rağmen Ceyhun Yıldızoğlu'nu hiç beğenmiyorum abi.
Yücel Platin, Ahmet Çakı gibi gittiği kısıtlı imkanlara sahip takımlarda fark yaratan koçları oldum olası sevmişimdir.
Ayrıca erkek takım koçlarının kadın takımı çalıştıran koçlara nazaran olaya daha vakıf olduğunu düşünüyorum(kadın takımları için önemli koçlardan birisi olan Z.Kalaycıoğlu Telekom'da Ertuğrul Erdoğan'ın yardımcılığına gitmesi bile aradaki fark için güzel bir örnek).
Kadın takımı çalıştırmama mevzusuyla akalalı olarakta kesinlikle aynı şey olmadığı konusunda size katılyorum.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 16:56:20 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1626 : 16 Mayıs 2014, 17:00:44 »
Milli takımdaki başarılarına rağmen Ceyhun Yıldızoğlu'nu hiç beğenmiyorum abi.
Yücel Platin, Ahmet Çakı gibi gittiği kısıtlı imkanlara sahip takımlarda fark yaratan koçları oldum olası sevmişimdir.
Ayrıca erkek takım koçlarının kadın takımı çalıştıran koçlara nazaran olaya daha vakıf olduğunu düşünüyorum(kadın takımları için önemli koçlardan birisi olan Z.Kalaycıoğlu Telekom'da Ertuğrul Erdoğan'ın yardımcılığına gitmesi bile aradaki fark için güzel bir örnek).
Kadın takımı çalıştırmama mevzusuyla akalalı olarakta kesinlikle aynı şey olmadığı konusunda size katılyorum.

Yücel'in kariyerinde 1 kupa finali haricinde başarısı yok ki... Ayrıca sezon içinde yanlıştan dönme şansımız da olmaz... Sezon kayıp olur gider... Gerçi hepsi farazi şimdilik, bakalım ne olacak

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1627 : 16 Mayıs 2014, 17:34:53 »
Abi ligimizde kupalara ambargo koyan takımlar ve koçlar belli(Utkan dostumuz yazdığında haberim oldu, bir gelenek dediğimiz Ksk bile 17 yıl sonra ilk kez kupa kazandığı bir ülkeyiz).
Anadolu Efes'in, bizim ya da Galatasaray'ın 1/15 bütçeyle kafa tutabilmek kupa alabilmek çok zor.
Ben koçun düşük bütçeli takımlara oynattığı oyuna, takıma kattıklarına göre beğendiğimi söylüyorum.

Yücel hocanın geçmişte Oyak'ta bu sezon takımdan gönderilene kadar(izlemedim ama Giresun'lular bile gidişi hataydı diyor) Giresun'da yaptıklarına daha kötü diyene rastlamadım.
Bize gelirse tek sıkıntı menajerin eşinin sınıf arkadaşı olması ve kadın takımlarında aynı etkiyi gösterip gösteremeyeceğidir.

Yücel Platin'in avukatı gibi görünüyorum ama sezon bittiğinde bizim takımı yabancı koç çalıştırsın diyenlerden olduğumuda belirteyim.
Çok dillendirildiği için Yücel hocayı savunuyor pozisyonundayım lakin yabancı koç mu Yücel hoca mı derseniz benim tercihim hala yabancıdan yana olur.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1628 : 16 Mayıs 2014, 17:44:01 »
Abi ligimizde kupalara ambargo koyan takımlar ve koçlar belli(Utkan dostumuz yazdığında haberim oldu, bir gelenek dediğimiz Ksk bile 17 yıl sonra ilk kez kupa kazandığı bir ülkeyiz).
Anadolu Efes'in, bizim ya da Galatasaray'ın 1/15 bütçeyle kafa tutabilmek kupa alabilmek çok zor.
Ben koçun düşük bütçeli takımlara oynattığı oyuna, takıma kattıklarına göre beğendiğimi söylüyorum.

Yücel hocanın geçmişte Oyak'ta bu sezon takımdan gönderilene kadar(izlemedim ama Giresun'lular bile gidişi hataydı diyor) Giresun'da yaptıklarına daha kötü diyene rastlamadım.
Bize gelirse tek sıkıntı menajerin eşinin sınıf arkadaşı olması ve kadın takımlarında aynı etkiyi gösterip gösteremeyeceğidir.

Yücel Platin'in avukatı gibi görünüyorum ama sezon bittiğinde bizim takımı yabancı koç çalıştırsın diyenlerden olduğumuda belirteyim.
Çok dillendirildiği için Yücel hocayı savunuyor pozisyonundayım lakin yabancı koç mu Yücel hoca mı derseniz benim tercihim hala yabancıdan yana olur.

Yok canım niye avukatı olacaksın...Aslında avukatı ben olurum, Yücel benim arkadaşımdır... Ama sonu iki taraf için de kötü biten bir şey olmasın istiyorum...
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 17:52:53 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1629 : 16 Mayıs 2014, 17:56:50 »
Soma'daki kayıplarımız yüzünden kulüpte transfer çalışmaları da yavaşlamış... Yücel Platin'e de resmi teklif yok ancak bazı duyumlar ulaştırılmış... O da bekliyor diyeyim.... Kendine güveni de tam.... Ivır zıvır konuları geride bırakırsak, bence yeni antrenörümüz hayırlı olsun... İnşallah çok başarılı olacak

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1630 : 16 Mayıs 2014, 20:08:36 »
yücel platin laf çok icraat yok bir koçtur
hayırlısı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #1631 : 16 Mayıs 2014, 21:30:42 »
Valla ben aydın oğuz ismini duydum ama illaki turk olacaksa ertuğrul erdoğan olsun
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1632 : 16 Mayıs 2014, 21:38:18 »
Valla ben aydın oğuz ismini duydum ama illaki turk olacaksa ertuğrul erdoğan olsun

Ertuğrul hoca Ankara'da kalacak gibi....

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #1633 : 16 Mayıs 2014, 21:40:26 »
Ertuğrul hoca Ankara'da kalacak gibi....
valla o zaman belkı aydın oguza yonelmıs olabılırler
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1634 : 16 Mayıs 2014, 21:41:34 »
valla o zaman belkı aydın oguza yonelmıs olabılırler

olabilir tabi ama ben bugün konuştum Yücel hoca ile sanki hazır bekliyor gibi geldi bana