Final sınavlarından dolayı 2-3 gündür pek yazamıyordum,Bojovic'in genel olarak beğenilmemesini görünce şaşırdım,çünkü bence çok zekice bir transfer.Şöyle söyleyim Ndour ve Tina'nın ikisi de kendilerine topu sürekli isteyen oyuncular,direk potayı düşünen oyuncular ,Angel da öyle sayılabilir,eğer Bojovic yerine Eldebrink alınsaydı takım içinde büyük karmaşa olabilirdi,çünkü Eldebrink de top kullanmayı oldukça seven bir oyuncu,10 defa kaçırsın yine kaldırır atar,asisti olmasına rağmen bu özelliğini çok fazla kullanmayan bir oyuncu,çünkü şut kullanmada aşırıya kaçtığı günler oluyor,çok seviyor şut atmayı,o tarz bir oyuncu ama Bojovic çok farklı bir oyuncu.Belki de avrupada en iyi pr oynayan,boş oyuncuları çok rahat görebilen oyuncusudur.Takımda eğer Tina-Ndour-Angel ve Biba gibi bir şutör varsa alınabilecek en doğru oyunculardan biri alındı,çünkü bu isimlere gerektiğinden fazla bile pozisyon hazırlayacak,onları besleyebilecek bir isim Bojovic.Savunmada da tuttuğu oyuncuyu bunaltır,topa müdahale etmeye çalışır,agresif savunma yapar ve boyunun 1.81 olmasından dolayı da 2 numarada da oynayabilir.
Hücumda da 3lük yüzdesinin düşük olduğu doğrudur da %18 biraz yanıltıcı,çünkü maç başına bazen hiç 3lük denemeyen taş çatlasa da 1-2 üçlük deneyen bir oyuncu,yani çok çok az denemiştir,top kayıplarının da çok fazla asist kovalamaktan olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten asisti fazla kovalayan bir oyuncu,öyle olunca da top kayıpları olabiliyor.
Şu ana kadar yapılan transferleri de geçen seneki takımla kıyasladığımızda Tina Yacoubou'dan her yönden çok daha iyi oyuncu,Ndour hücumda Vera'dan çok daha iyi oyuncu,pota altında çok daha güçlendik,dış oyuncularda da Petrovic tarzı bir isim alınırsa gecen seneki dış oyuncu kadrosundan da daha iyi oluruz çünkü Cappie dışında kayıp yok ( geçen seneki performansıyla kayıp da sayılmaz aslında) ama acilen 1 tane dış oyuncuya ihtiyaç var.