Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2307799 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2565 : 04 Haziran 2014, 20:00:56 »

Tina Charles@tinacharles31  ·  15 dk.

Thank You all for the warm welcoming to Fenerbahce! Looking forward to the upcoming season.  #basketballneverstops
(   FENERBAHÇE  )

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2566 : 04 Haziran 2014, 20:04:00 »
Yeni transferimiz hayırlı olsun.

Bu forumdaki ilk iletim.

Forumdaki herkese selamlar...Gelcek yıl, Fenerbahçe için şampiyonlukların çok olduğu bir yıl olur...

Hoşgeldiniz.Hayırlı Olsun.
İnşaallah dilekleriniz gerçekleşir :)

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2567 : 04 Haziran 2014, 20:24:47 »
O ne ki daha...Rufat benim yanımda objektifin kralı sayılır....Gürol abi ile ikimiz aynı ekolüz..Fenerbahçe yenilmez...Bırakın yenilmeyi geri bile düşemez..basket voleybol, futbol farketmez... Hele rakip gs ise...gerisi malum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yok ya ben sadece gs'ye kaybetmeye tahammül edemiyorum
diğer maçlar o kadar önemli değil :)

Bojoviç ile ilgili bu kadar olumsuz yazılmasına da şaşırdım.
Burada ismi geçmişti aslında ve benim hafızamda bize karşı
oynadığı maçlarda iyi referansı kalmış.
İlk tıkla baktım mesela şu maçı buldum ;
http://www.fibaeurope.com/euroleaguewomen/cid_-tmRPCfrIrYRSO2M5V49E1.gameID_9049-B-38-13.compID_jr6ZiXqeGhMBtfq1yxqV83.season_2013.roundID_9048.teamID_2465.html
66-63 kaybettiğimiz Kösice maçında 9 sayı,7 ribaunt,6 asistle
Top Performans'a girmiş.1 blok ve 4 top kaybı da var belirteyim.
  Açıkcası Guard transferini elzem gören yapılmazsa bir nane olmaz diyen benim
için isim önemli değildi Guard olsun da çamurdan olsun modundaydım :)
Bojoviç ben de memnuniyetsizlik yaratmadı.
 Zaten Didem hanım olduğu müddetçe ben beklentilerimi eksilere düşürdüm
o yüzden beni hiç olumsuz etkilemiyor bu tasarruflar.
 Size de tavsiye ederim beklentilerinizi düşük tutun mutsuz olmazsınız :))
  Kadro Mühendisliğinin yanlış olduğu eleştirilerine katılma hakkım da saklı.
Aynı şekilde Murat'ın Hocanın ne yapacağını bir görelim tezi de haklı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2568 : 04 Haziran 2014, 20:34:51 »
Ben umutsuz yada karamsar değilim ama bir tane 2-3 oyuncusu daha lazim...unutmayalim gecen sene kadro 6 yabancı idi bu sene 5 yabancı daha...bojovic ligde tribünde olur..eğer alirsak gelecek oyuncuya gore bina yada gelen oturur..öyle bile olsa gecen seneye gore bir değişiklik pek olmaz...
Charles>yakubu
Ndour=vera
Angel zaten ayni
Biba=cappy bence...
Tuğba ve esmeral arasindaki performans farki çok önemli olacak...ama önce su 2 numaraya bir alalim...
Gecen sene angel-bibali kadrolar ligde kotu değildi...o yüzden Olcay ve Tuğba önemli olacak bu sene..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2569 : 04 Haziran 2014, 21:09:37 »
Abi herseye kulp bulmuyorum ben. 1-2 hamleyi begenmemis olabilirim, ornek charles. Ama bojovic ndour tugba hamlelerini, angelin bibanin sozlesmelerinin uzatilmasina da sevindim. Dedigim gibi sirf sadece elestiri yapacagiz diye elestiri yapiyor bazi insanlar, o da bu sene rezil olduk diye herseye kulp takiyorlar. Hicbir hamleni begenmemenin bir aciklamasi varmi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tina bence yılın transferi yaz bir kenara :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2570 : 04 Haziran 2014, 21:11:08 »
Bayagidir takip edemedim burayi; son durum nedir?  Didem Akin gitti mi?  Emdi yurek yirtilir, yoksa.

nerede o şans bizde Besim, hepimiz gideceğiz o kazık çakacak kulübe bu gidişle

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2571 : 04 Haziran 2014, 22:17:44 »
yahu niye gitsin besim Allah aşkına
dünyanın parasını alıyor niye gitsin abi ..sen yollamadıktan sonra oradan istifa beklenmesin . başka şubelerdeki abilerimiz de dahildir bu sözlerime ..

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #2572 : 04 Haziran 2014, 22:45:05 »
su kadroyu kursak itiraz eden olur muydu?

birsel-olcay-melisa
edd (olmuyorsa whalen)-tugba-melis
petrovic-biba-cansu
charles-dubljevic-tugce
quanitra-ndour-hulya

ama edd en iyisi tabii...

Yes, Please in the tabela at the tabela where is my Angel?
What can ı do sometimes?

Send from my Casper Desktop with Fat.Te. English. :)

Note 1: Döndüm işte, döndüm baba oh be :) *

Note 2: Hepsi biraz gülümseyelim diye idi. :)

Note 3: Sadece linkini yazmıştım, masumum  :D

* Oh be, cem Karaca:

Cem Karaca - Oh Be

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2573 : 04 Haziran 2014, 23:09:48 »
Tarik Abi Hosgeldin tekrar :)

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
« Yanıtla #2574 : 04 Haziran 2014, 23:11:24 »
Tarik Abi Hosgeldin tekrar :)
Teşekkür ederim canım kardeşim :)

İyi ki varsınız.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 23:20:23 Gönderen: TitoSantana »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2575 : 04 Haziran 2014, 23:25:35 »
Final sınavlarından dolayı 2-3 gündür pek yazamıyordum,Bojovic'in genel olarak beğenilmemesini görünce şaşırdım,çünkü bence çok zekice bir transfer.Şöyle söyleyim Ndour ve Tina'nın ikisi de kendilerine topu sürekli isteyen oyuncular,direk potayı düşünen oyuncular ,Angel da öyle sayılabilir,eğer Bojovic yerine Eldebrink alınsaydı takım içinde büyük karmaşa olabilirdi,çünkü Eldebrink de top kullanmayı oldukça seven bir oyuncu,10 defa kaçırsın yine kaldırır atar,asisti olmasına rağmen bu özelliğini çok fazla kullanmayan bir oyuncu,çünkü şut kullanmada aşırıya kaçtığı günler oluyor,çok seviyor şut atmayı,o tarz bir oyuncu ama Bojovic çok farklı bir oyuncu.Belki de avrupada en iyi pr oynayan,boş oyuncuları çok rahat görebilen oyuncusudur.Takımda eğer Tina-Ndour-Angel ve Biba gibi bir şutör varsa alınabilecek en doğru oyunculardan biri alındı,çünkü bu isimlere gerektiğinden fazla bile pozisyon hazırlayacak,onları besleyebilecek bir isim Bojovic.Savunmada da tuttuğu oyuncuyu bunaltır,topa müdahale etmeye çalışır,agresif savunma yapar ve boyunun 1.81 olmasından dolayı da 2 numarada da oynayabilir.

Hücumda da 3lük yüzdesinin düşük olduğu doğrudur da %18 biraz yanıltıcı,çünkü maç başına bazen hiç 3lük denemeyen taş çatlasa da 1-2 üçlük deneyen bir oyuncu,yani çok çok az denemiştir,top kayıplarının da çok fazla asist kovalamaktan olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten asisti fazla kovalayan bir oyuncu,öyle olunca da top kayıpları olabiliyor.

Şu ana kadar yapılan transferleri de geçen seneki takımla kıyasladığımızda Tina Yacoubou'dan her yönden çok daha iyi oyuncu,Ndour hücumda Vera'dan çok daha iyi oyuncu,pota altında çok daha güçlendik,dış oyuncularda da Petrovic tarzı bir isim  alınırsa gecen seneki dış oyuncu kadrosundan da daha iyi oluruz çünkü Cappie dışında kayıp yok ( geçen seneki performansıyla kayıp da sayılmaz aslında) ama acilen 1 tane dış oyuncuya ihtiyaç var.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 23:30:38 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
« Yanıtla #2576 : 04 Haziran 2014, 23:32:05 »
Final sınavlarından dolayı 2-3 gündür pek yazamıyordum,Bojovic'in genel olarak beğenilmemesini görünce şaşırdım,çünkü bence çok zekice bir transfer.Şöyle söyleyim Ndour ve Tina'nın ikisi de kendilerine topu sürekli isteyen oyuncular,direk potayı düşünen oyuncular ,Angel da öyle sayılabilir,eğer Bojovic yerine Eldebrink alınsaydı takım içinde büyük karmaşa olabilirdi,çünkü Eldebrink de top kullanmayı oldukça seven bir oyuncu,10 defa kaçırsın yine kaldırır atar,asisti olmasına rağmen bu özelliğini çok fazla kullanmayan bir oyuncu,çünkü şut kullanmada aşırıya kaçtığı günler oluyor,çok seviyor şut atmayı,o tarz bir oyuncu ama Bojovic çok farklı bir oyuncu.Belki de avrupada en iyi pr oynayan,boş oyuncuları çok rahat görebilen oyuncusudur.Takımda eğer Tina-Ndour-Angel ve Biba gibi bir şutör varsa alınabilecek en doğru oyunculardan biri alındı,çünkü bu isimlere gerektiğinden fazla bile pozisyon hazırlayacak,onları besleyebilecek bir isim Bojovic.Savunmada da tuttuğu oyuncuyu bunaltır,topa müdahale etmeye çalışır,agresif savunma yapar ve boyunun 1.81 olmasından dolayı da 2 numarada da oynayabilir.

Hücumda da 3lük yüzdesinin düşük olduğu doğrudur da %18 biraz yanıltıcı,çünkü maç başına bazen hiç 3lük denemeyen taş çatlasa da 1-2 üçlük deneyen bir oyuncu,yani çok çok az denemiştir,top kayıplarının da çok fazla asist kovalamaktan olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten asisti fazla kovalayan bir oyuncu,öyle olunca da top kayıpları olabiliyor.

Şu ana kadar yapılan transferleri de geçen seneki takımla kıyasladığımızda Tina Yacoubou'dan her yönden çok daha iyi oyuncu,Ndour hücumda Vera'dan çok daha iyi oyuncu,pota altında çok daha güçlendik,dış oyuncularda da Petrovic tarzı bir isim  alınırsa gecen seneki dış oyuncu kadrosundan da daha iyi oluruz çünkü Cappie dışında kayıp yok ( geçen seneki performansıyla kayıp da sayılmaz aslında) ama acilen 1 tane dış oyuncuya ihtiyaç var.

Her zaman olduğu gibi FBkolik' ten güzel yorum, katılmamak mümkün değil.

Teşekkürler  :)
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 23:32:53 Gönderen: TitoSantana »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2577 : 04 Haziran 2014, 23:35:46 »
Her zaman olduğu gibi FBkolik' ten güzel yorum, katılmamak mümkün değil.

Teşekkürler  :)
Teşekkür ederim abi,sağolasın,Sen de Angel kaldığından baya mutlu gibisin :)

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #2578 : 04 Haziran 2014, 23:47:33 »

Uzun zamandır ılk defa olumlu bır yorum gorunce sasırdım acıkcası :) ben bugun isfender beye tweet attım ona şaziye yada begumu alabılırmıyız dedım oda sezon baslayınca bakacagız dedı ama bencede bır sutor almalıyız şaziye hem deneyımlı hemde  iyi sutor bence vakıt kaybetmeden almalıyız.bojovıc konusunda hem fıkırım uzunları en ıyı beslıyecek oyunculardan bırı bırsel bu sene iyi atarsa gecen seneden cok daha ıyı takım olacagız
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #2579 : 05 Haziran 2014, 00:19:35 »

Gard hem oynayan hem oynatan olsaydı daha makbule geçerdi.İçerde uzunlar baskı altındayken onun şut tehditine ihtiyacımız olabilir.Bojovic serbest atışlarda da sıkıntılı ve İstikrarsız.Yönetim ve koç bu transferi gerçekleştirmişse bir bildikleri var deyip beklemeliyiz.