Doğru çevir topu ver eline...yüzde 50 ile atar üç çizgisinden
Abi bizim artık doğruları yapmamız lazım..Bu takım öyle yada böyle Ligde Final oynar..Şubat ayında yapılacak bir takviye ile ki kesin deniyor Şampiyon da olur.Ama hala günü kurtarma derdindeyiz..Oysaki böyle olmaması lazım...
Bu sene bizim açımızdan inanılmaz bir fırsattı ki Şubeyi yönetenler maalesef bu kriz ortamını yönetemedi..
20 seneyi aşkındır Bayan Basketbolu izlerim 10 senedir de Wnba i...
Bizim şubede büyük bir kronik problem var..En başarılı olduğumuz anlarda bile bu vardı ki..Başarısız olunca gün yüzüne kolay çıkıyor maalesef bazı şeyler..Biz YAPILANAMAMA nın cezasını çekiyoruz.
Nasıl mı? Felaket bir sene geçirmişsin..Felaket bir çöküntü üzerindesin..Yahu artık birazda ÖZKAYNAK lara dönme zamanı gelmedi mi..
Bilmem kaç senedir Alt yapıyı domine ediyorsun ama maalesef gözle görünür elle tutulan bir şey yok diyorum çünkü yok..Neden mi yok...
Bir OLCAY ımız var.Şu ana kadar başımıza gelen Koçların yüzde 99 U BU kızı 1 numara gibi düşündü.Birsel i yedekleme peşinde koştu..Oysaki öyle değildi durum..Wnba resmi sitesi 2 sene önce yıldız adayları arasına koyduğu Olcayı 2 numara olarak gösterdi.Zaten boyu 1.81 cm.Birde kolları uzun ve ayakları çabuk delicilik de var.Neden 2 numardan ROL oyuncusu olarak kabul etmiyoruz da bu kıza dünya kadar Misyon yüklüyoruz..Bu sene fırsat koy Birsel in yanına..Koy Bojoviçin yanına. 2 şut soksun..2 turnike atsın.Bunu alsan yetecekken ondan Organizasyon bekleyen Antrenörlük yetisi -0- adamlarla çalıştık..
Neyse gelelim başka boyutlara..
Mesela Kübra olayı kadar mide bulandırıcı bir durum olamaz.Cansuya,Melise yazık..Bu kızları K-A-Z-A-N-A-C-A-K-S-I-N kimse yetersiz demesin Kenan ve Berk örneği varken..
Bir BEGÜM olayı var mesela..Klubun kapısından çevirdiler Eski defterlerden dolayı..Aşk ı devran meselesi..Bu kız bizim kızımız.Birilerine tercih ediliyor..Bu kadar ayıp olmaz...
Şimdi biz çıkarız deriz ki 2 numara yok..Yok sıkıntı bu..Sıkıntı BÜYÜK RESİMDE abi..
Defalarca söyledim..Botaştan yada Ceyhan dan Genç Guardları alacaksın abi.Onlar tam 1 numaralar..
Hele bir de Ömer Koçsan ı dinledim geçende genç maçında Abimizi çok severim inanılmaz emeği var..Israrla HÜLYA nın 3 numara da düşünüldüğünü söyledi ki Mutlaka konuşulmuştur Staffla..Bu kadar saçma Alakasız bir durum olamaz.Neye göre bu yapılacak..Neden vede..Sende Melis Gülcan..Şelale varken neden ama? Bu kızdan 188 cm diye Pivot olmazmı? Pf olmaz mı? Hiç mi Avrupada maç izlemiyorlar..Hiç mi Wnba a bakmıyorlar.Bu zihniyet işte bizde Alt yapıda sorumlu!
Çok yazılacak çizilecek şey var.Ama yazarsam tepem atacak ve ağzım bozulacak diye kesiyorum yarıda. Yabancı tercihlerini eleştirebiliriz..Ama eleştirecek daha başka şeyler var.