Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304034 defa)

iHTiYaRDeRKi ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2760 : 24 Ağustos 2014, 00:31:27 »
Elena gelse bile nazil oynayacak büyük soru işareti..angel mi cikacak rotasyondan...hadi ligde desen ondada olmuyor..maç 2 kita dişi diye biliyorum...yani ligde ayni anda angel+edd+Charles olursa ne ala...en azından lig garantilenir...ama avrupa da angel disarida kalir..
Olcay bencede 2 oynar..hatta birselnve bojovic varken mecbur 2 oynayacak Tuba ile...ama genelde su takima bir takviye lazim gibi...aklimdan şaziye benimde geçiyor ve boşta ama şube ne der acaba bu ise..hatta gelmişken Naile ile gelsinler kardeş kardeş..o da PF için alternatif..
Çünkü Begüm;burcu falan düşünülmedi melis ve özellikle cansu varken..ama tecrübeli biri olabilir şaziye gibi..zaten avtupali almayacaklari belli oldu belyakova ve eldebrink bostayken almadilar..hatta maltsi..
Yani planlarda Olcay 2 oynayacak diye dusunuorlar herhalde ligde...
Ama genede saziyeye hayir denmez...iyi set kurarsak çok is yapar hala...üstelik savunmasida iyidir...Şebnem bile is yapiyorsa şaziye çok daha faydali olur..Naile yi daha öncede yazdim zaten..
Şaziye+Naile in ikisinde boşta.
Kübra out...

« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 00:33:46 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #2761 : 24 Ağustos 2014, 09:43:19 »
bizim için transferden çok eldeki oyunculardan verim alabilmemiz önemli geçen sene avrupanın en geniş kadrosu bizdeydi ama bize göre çok dar bir kadrosu olan gs şampiyon oldu. biz oyuncularımızdan %30-40 verim aldık onlar %80-90 verim aldılar. bence en önemli problemimiz bu. bu sene bizde aynı şekilde %80-90 verim alabilirsek başarı gelir. gs fakir edebiyatı yapsa da çok iyi bir kadro yaptı şu haliyle çok güçlü bir rakip. bayan basket zaten dar rotasyon oynanıyor, 7-8 oyuncudan verim alsak sezon uzun olsa da çok maç yapacak olsak da başarılı oluruz.

yeni hoca birkaç gün önce fbtv'deydi. ben açıkçası obradovic gibi agresif, hırslı bir hoca isterdim takımı uykusundan uyandırabilmesi için pek sakin gözüküyordu. geçen sene çok üzülsekte bu sene maçlar başlasın artık (((

hayırlısı olsun

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2762 : 24 Ağustos 2014, 14:22:31 »
bizim için transferden çok eldeki oyunculardan verim alabilmemiz önemli geçen sene avrupanın en geniş kadrosu bizdeydi ama bize göre çok dar bir kadrosu olan gs şampiyon oldu. biz oyuncularımızdan %30-40 verim aldık onlar %80-90 verim aldılar. bence en önemli problemimiz bu. bu sene bizde aynı şekilde %80-90 verim alabilirsek başarı gelir. gs fakir edebiyatı yapsa da çok iyi bir kadro yaptı şu haliyle çok güçlü bir rakip. bayan basket zaten dar rotasyon oynanıyor, 7-8 oyuncudan verim alsak sezon uzun olsa da çok maç yapacak olsak da başarılı oluruz.

yeni hoca birkaç gün önce fbtv'deydi. ben açıkçası obradovic gibi agresif, hırslı bir hoca isterdim takımı uykusundan uyandırabilmesi için pek sakin gözüküyordu. geçen sene çok üzülsekte bu sene maçlar başlasın artık (((

hayırlısı olsun

Bizim koçumuz çok kötü bir koçtu..Herşeyi Dideme havale ederim..Yönetime havale ederim de..Saha içinde ciddi işi bilmeyen bir adam vardı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2763 : 24 Ağustos 2014, 14:31:44 »

hayırlısı olsun

Valla obra da saha dışında güleç, sakin biri....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2764 : 24 Ağustos 2014, 14:35:34 »
Winicki nin Obradoviçe benzer bir özelliği var takımlarının sürekli P n r ller üzerinden sayı bulması
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2765 : 24 Ağustos 2014, 17:36:05 »
Winicki nin Obradoviçe benzer bir özelliği var takımlarının sürekli P n r ller üzerinden sayı bulması

evet ve bana göre Q çok saç baş yoldurur bize... Bazen öyle atışlar kaçırıyor ki...

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2766 : 24 Ağustos 2014, 21:55:41 »
evet ve bana göre Q çok saç baş yoldurur bize... Bazen öyle atışlar kaçırıyor ki...
q bence bu sene takımda beklenenin en çok üstüne çıkan oyuncuydu.özellikle yardım savunmalarında avrupanın en iyilerinden.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2767 : 25 Ağustos 2014, 09:43:21 »

Quanitra gibi pota altında sert biri her takıma lazım, bence çok kıymetli bir oyuncu özellikle savunma ve ribaunt anlamında.

• Üye
« Yanıtla #2768 : 25 Ağustos 2014, 12:25:09 »
gs casa'i da almıs masallah...6. yabancı oldu...

biz daha uyuyalım..sanırsam bayan basketbolda artık gs'nin gerisinde kalacagız...

olacak is degil bize 2-3 numar alazı iken gs alıyor..

zellous-bone-dubljevic-sancho-casas-martinez ile 6 yabancıları oldu....
tuner-bahar-nevriye-sebnem-aysegul-deniz

6 tanede yerli ile avrupada 12 kisilik genis rotasyonları oldu...

vallaha ilk defa bu sezon bası ben umıtsızım takımdan artık...

birsel-bojovic-olcay
biba-tugba-melis
angel-cansu-kubra
tina-tugce-hulya
ndour-quanitra

rotasyonu avrupa'da gs rotasyonunun kesinlikle gerisinde...ligde pek degil ama avrupa'da buyuk sıkıntı cekeriz...

martınez-aysegul
zellous-casas
turner-sebnem-deniz
sancho-dubljevic-bahar
bone-nevriye

bence geride kaldık...ciddi anlamda takviye sart 1 tane daha avrupalı olarak takıma...ve bu casa nasıl alınmadı bostaysa anlamıyorum...
xargay alsak bari...

• Üye
« Yanıtla #2769 : 25 Ağustos 2014, 12:32:00 »
gs butce yok diyip nasıl 6 yabancılı kadro kuruyor hala anlamıs degilim...
biz 5 tane yabancıda kaldık ve kadromuzun daha dar oldugu kesin gs'den...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2770 : 25 Ağustos 2014, 13:02:27 »
gs butce yok diyip nasıl 6 yabancılı kadro kuruyor hala anlamıs degilim...
biz 5 tane yabancıda kaldık ve kadromuzun daha dar oldugu kesin gs'den...

özellikle yerli 5leri bizden çok daha iyi malesef

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #2771 : 25 Ağustos 2014, 13:21:43 »
Ben GS dan gerek kadro kalitesi gerek derinlik ile önde olduğumuzu düşünüyorum. Bu kadronun başarısızlığı Türkiye ligi için kabul edilemez. EL de de UMMC ve Kursk dan birisi ile en az final oynamalıdır. Bu sezonun flaş transferi Ndour'un genç ve tecrübesiz oluşu dört numarada sorun yaratırsa EL  için yabancı bir dört numara düşünülebilir. Ndour takıma uyum da sorun yaşamazsa Tina ile birlikte bu takıma level atlatacaktır. Marta Xargay'ı ben de çok beğeniyorum ve Bojoviç'e tercih ederdim. Bojoviç de takımın bu sezon oynayacağı tempolu oyunda Birsel'in yükünü hafifletebilir. Ayrıca top çalma özellikleri ile katkı verecektir.

• Üye
« Yanıtla #2772 : 25 Ağustos 2014, 13:39:32 »
özellikle yerli 5leri bizden çok daha iyi malesef

aysegul < olcay
sebnem < tugba
deniz = cansu
turner < quanitra (tam tutmasa da mevkileri)
bahar > tugce
nevriye ? birsel

bence mevkiler tam tutmadıgından birseyler soylemek guc..

ama aysegul+sebnem+deniz' e gore olcay+tugba+cansu  daha iyiler bence..

turner ve quanitra devsirme oalrak benzer katkı verirler...mama q'nun bize katkısı daha buyuk olur takım icindeki rolunden dolayı...
bahar'ın tugce'den katkısı fazla olur ama oradada bahar sure almadıgından isler karısıyor gs'de...
yani bahar+turner katkısı q+tugce katkısından aman aman fazla degil..

bence burada kritik nokta nevriye mi yoksa birsel mi daha cok takımlarına liderlik edecekler...farkı o belirler..

yoksa bence yerli olarak degil yabancı olarak bir tık ustumuzdeler...

6. yabancı hamlemiz o yuzden cok kritik bence...

• Üye
« Yanıtla #2773 : 25 Ağustos 2014, 13:55:28 »
sahsen su asamada alınabilecek 2 oyuncu kaldı;

shay murphy ve xargay...

xargay, bojovic varken cok elzem degil gibi..(bojovic yanlıs tercih demek olur xargay gelirse)...o zaman bojovic yerine xargay+4 numara alıp 6 yabancı mis gibi olurdu...

su asamada bojovic varken murphy bana daha dogru secim gibime geliyor...ama 4 numara gene acıkta kalır...

yerli olarak bosta
saziye sg-sf + naile pf var...
burcu cigil sg-sf (sozlesmeli)

yabancı olarak bosta
murphy sg-sf
xargay sg-pg (sozlesmeli)
pf ıcın kimseler yok gibi...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2774 : 25 Ağustos 2014, 14:02:11 »
Biz de maalesef hiç katkı alacağımızı düşünmediğim iki oyuncu var: Tuğçe ve Kübra...Milli takımda seyrettiğim Esmeral 1 sezon daha rahat oynarmış..Sakat diye bıraktığımız Nevriye hala oynuyor vs vs...Biz transferi takımı düşünüp değil isimlere göre yapıyoruz...İhtiyacımız olanı almıyoruz...