WNBA ile EL bir tutmam.WNBA zorla oynanan,basketbol diye birseyin olmadıgı,takım sahiplerinin kapatmak istedigi ama D. Stern'un karsı cıktıgı,en ufak org. olmayıp kos kos basketbolunun oynandıgı 2 aylık gecici ve berbat bir lig ayrıca sen git Krasic'e 20m avro ver 7m bonservis adam yatıp paramı almak varken niye gideyim desin.Yerliye dolar,avro bas,yabancıya 3-4 ver.Sonra Bayan basketbol fazla buyudu kapansın.Ben bu dusunceye siddetle karsıyım.Basketbol ve Voleybol 5-5 ile her sene yola cıkılan sezonların 4 tane bransı bunları kucultup kapatalım.Sonra futbolla o da 2 sene de 1 falan sadece yerel sampiyonlukla avunalım.Sonra Spor Klubuyuz diyelim.Beceremiyorlarsa ceksinler gitsinler.Onların yuuznden 3 yıldır Avrupa'ya gidemedik.Kaybedilen maddi,manevi,prestij,sponsor,itibar vs kayıpları hesaplamak mumkun degil
2 Basket,2 Voleybol subesini kucultmek niyetiyle goreve gelecek yonetim hic gelmesin.Uzak dursunlar.Biz ezikler degiliz.
Tijana Krivacevic benim bildigim Sopron'a gitti.Ve Eurocup macında oynadı.Deplasmanda 78-77 kaybettiler.Ve elemek icin de gayet sanslılar