Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304034 defa)

iHTiYaRDeRKi ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ctunc

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3315 : 10 Şubat 2015, 22:35:03 »
Abi üzülerek söylüyorum ki son iki yıldır söylenmese de kadro kalitesinden gelen-giden oyuncuların farkından (gelenin gidene göre hem isim hem kalite olarak daha düşük olması) adı küçülme olarak söylenmiyor ama durum ortada. Bizde şuan mevcut kadromuzla acaba agü, İbg'yi, gs falan yenermiyiz diye düşünür hesap kitap yapar olduk. Ummc ve Kurs'u onların seviyesinde olmadığımız için zaten saymıyorum bile.

Horakova-Birsel (Birsel olduğu zamanlar)
Taurasi-Esmeral
Penny -Şaziye
Nevriye
Matoviç

Halbu ki şu kadro ile kim durabiliyordu karşımızda.

Zamanında zirveyi gören Kadın voleybolda daha iyilerini alıyoruz masalıyla nasıl kandırıldıysak kadın baskette de durum maalesef aynı.
hocam twitterdaki yıkılmayansonkale sen misin?
Bu transferi bugün biten oyuncu hangi pozisyonda?

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Kadınlar Basketboluyla ilgili herşey burda
« Yanıtla #3316 : 10 Şubat 2015, 22:46:59 »
Sagol görüşünü bildirdiğin için.Haklı olabilirsin buranın yenisiyim ama ben burda bir şey aradığımdada bulamıyordum.kadın basketboluyla ilgili herşey aynı sayfada olsa olmuyormu.Yada buranın konumumu uymuyor bilemedim.3 günde bir maç var ozaman Euroleague için ayrı bakacam sonra bizim liğin maçına ayrı bakacam.Bir taraftan transferler var.olacakmı olmıyacakmı.Angel gitti.ben yeni yazdığım için eski yazılarımıda paylaştım oda kafa karıştırmış olabilir.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 22:47:40 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #3317 : 10 Şubat 2015, 23:19:27 »
Sagol görüşünü bildirdiğin için.Haklı olabilirsin buranın yenisiyim ama ben burda bir şey aradığımdada bulamıyordum.kadın basketboluyla ilgili herşey aynı sayfada olsa olmuyormu.Yada buranın konumumu uymuyor bilemedim.3 günde bir maç var ozaman Euroleague için ayrı bakacam sonra bizim liğin maçına ayrı bakacam.Bir taraftan transferler var.olacakmı olmıyacakmı.Angel gitti.ben yeni yazdığım için eski yazılarımıda paylaştım oda kafa karıştırmış olabilir.

Her şey aynı sayfada olunca daha karmaşık oluyor bence . Mesela A maçı için "Zorlu geçecek "yazınca B maçı ile ilgili olmadığını ayırt etmek oldukça zor olabilir .

Fenerbahçe Kadın takımının tüm başlıkları tek konu altında zaten . Forumda çok dolaşmanıza gerek yok . Yeni olduğunuz için şimdilik zorlanıyor olabilirsiniz , alışınca zorluk çekmeyeceğinizi düşünüyorum :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #3318 : 11 Şubat 2015, 04:15:13 »
Abi geçen gün kaldırdım. İnatla tekrar açmışsınız. En azından bir izin isteseydiniz. Genelde maç maç gidip, arkasından o konuları ilgili başlıklara taşıyoruz.. Şu konu bir gün kalsın. Sizde görün sonra ben her mesajı ilgili konuya gönderirim..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #3319 : 11 Şubat 2015, 06:08:31 »
Yönetimi hiç sevmem.. Hele hele Aziz Yıldırım hakkında çok sert düşüncelerim var.. Ama şu şubeye sponsor bulamıyor olmaları en masum hataları herhalde..

Dünya çapında olan WNBA bile ilgi çekmekte zorlandığı bilerek düşünmek lazım. Euroleague gibi oldukça vasat bir organizasyonda oldukça az kişiye ulaşırken isterseniz 3 sene arka arkaya şampiyon olun yine de kimse sponsor olmaz..

Ancak Fenerbahçe li birisi parasını hibe etmek için olursa sponsor bulunabilir.

Şu ekonomik krizde kulüpten çıkan parayı düşünürsek mümkün olduğunca küçülmeliyiz..

Galatasaray ile olan rekabet yüzünden gereksiz yere büyüyen bir şube oldu bu.. Mantık ölçüsünde küçülmeli. Lig şampiyonluğu için uğraşılmalı.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3320 : 11 Şubat 2015, 08:14:01 »
Keşke izin isteseydiniz demişiniz.Evet burdaki yapılanmayı bilmememden kaynaklanıyor.Yönetim sayfası yada başvur,izin al gibi yolları göremedim.Bende neden kaldırıldı ve kime danışmam akıl almam gerektiğini bulamadım.Şikayet ve destek hattı gibi bir yol bulamadığım gibi Üyelik onanınca size ulaşılacak dendi ama kimse mail yoluyla yada burdan ulaşıp bir yol göstermedi.Ama her konubaşlığının ayrı olması konusunda ya gençlere ayak uyduramamaktan yada çok karışık geldiğinden düşündüm.Neyse buralın kuralı neyse ona uyacağız mecburen.Zaten bana karışıkmış gibi geldiği gibi davaranırken bende ayrıca karışıklık çıkarmak istemem.Günlük akışına göre takip etseydim belkide zorlanmazdım.Kusurabakmayın.bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa yol gösterin.Kolay gelsin.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3321 : 11 Şubat 2015, 09:28:24 »
hocam twitterdaki yıkılmayansonkale sen misin?
Bu transferi bugün biten oyuncu hangi pozisyonda?
Hayır abi ben değilim, twitter hesabım yok.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3322 : 11 Şubat 2015, 09:34:22 »
tijana krivacevic'i aldıysak sasırmam....
sebebi..
@fbsonkale bir oyuncu ile daha anlastık dedi..
gecen hafta itibariyle krivacevic kosice kadrosunda yok ve son prag macında oynamadı..
hatunun anlasmalı oldugu sırket bojovic family sirketi..
bu sirket aynı zamanda bojovic, winnicki ve zellous'un da sirketi...

artık kurun baglantıyı..

bu sirketle ayrıca..
Matovic, Stejskalova, Abdi falan da anlasmalı..

ama tijana olmazsa da o sirketten cıkarsa transfer sasırmam..
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 10:09:05 Gönderen: Vanguards of FB »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3323 : 11 Şubat 2015, 10:09:37 »
WNBA ile EL bir tutmam.WNBA zorla oynanan,basketbol diye birseyin olmadıgı,takım sahiplerinin kapatmak istedigi ama D. Stern'un karsı cıktıgı,en ufak org. olmayıp kos kos basketbolunun oynandıgı 2 aylık gecici ve berbat bir lig ayrıca sen git Krasic'e 20m avro ver 7m bonservis adam yatıp paramı almak varken niye gideyim desin.Yerliye dolar,avro bas,yabancıya 3-4 ver.Sonra Bayan basketbol fazla buyudu kapansın.Ben bu dusunceye siddetle karsıyım.Basketbol ve Voleybol 5-5 ile her sene yola cıkılan sezonların 4 tane bransı bunları kucultup kapatalım.Sonra futbolla o da 2 sene de 1 falan sadece yerel sampiyonlukla avunalım.Sonra Spor Klubuyuz diyelim.Beceremiyorlarsa ceksinler gitsinler.Onların yuuznden 3 yıldır Avrupa'ya gidemedik.Kaybedilen maddi,manevi,prestij,sponsor,itibar vs kayıpları hesaplamak mumkun degil

2 Basket,2 Voleybol subesini kucultmek niyetiyle goreve gelecek yonetim hic gelmesin.Uzak dursunlar.Biz ezikler degiliz.

Tijana Krivacevic benim bildigim Sopron'a gitti.Ve Eurocup macında oynadı.Deplasmanda 78-77 kaybettiler.Ve elemek icin de gayet sanslılar

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3324 : 11 Şubat 2015, 10:20:06 »
WNBA ile EL bir tutmam.WNBA zorla oynanan,basketbol diye birseyin olmadıgı,takım sahiplerinin kapatmak istedigi ama D. Stern'un karsı cıktıgı,en ufak org. olmayıp kos kos basketbolunun oynandıgı 2 aylık gecici ve berbat bir lig ayrıca sen git Krasic'e 20m avro ver 7m bonservis adam yatıp paramı almak varken niye gideyim desin.Yerliye dolar,avro bas,yabancıya 3-4 ver.Sonra Bayan basketbol fazla buyudu kapansın.Ben bu dusunceye siddetle karsıyım.Basketbol ve Voleybol 5-5 ile her sene yola cıkılan sezonların 4 tane bransı bunları kucultup kapatalım.Sonra futbolla o da 2 sene de 1 falan sadece yerel sampiyonlukla avunalım.Sonra Spor Klubuyuz diyelim.Beceremiyorlarsa ceksinler gitsinler.Onların yuuznden 3 yıldır Avrupa'ya gidemedik.Kaybedilen maddi,manevi,prestij,sponsor,itibar vs kayıpları hesaplamak mumkun degil

2 Basket,2 Voleybol subesini kucultmek niyetiyle goreve gelecek yonetim hic gelmesin.Uzak dursunlar.Biz ezikler degiliz.

Tijana Krivacevic benim bildigim Sopron'a gitti.Ve Eurocup macında oynadı.Deplasmanda 78-77 kaybettiler.Ve elemek icin de gayet sanslılar

bak kacırmısım onu abi..sagolasın..
sımdı gordum...

o zaman yukarıdaki sirkete aglı bir oyuncu olabilir...ve bana fahriya abdı olacak gibime geliyor..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3325 : 11 Şubat 2015, 10:26:55 »
bak kacırmısım onu abi..sagolasın..
sımdı gordum...

o zaman yukarıdaki sirkete aglı bir oyuncu olabilir...ve bana fahriya abdı olacak gibime geliyor..
Fahriya Abdi bana uyar.Ama Winnicki onu da Ndour gibi 3 ay tribune gonderecek olursa faydası olmaz.Biraz da Winnicki,Didem'i degil tribune Kadıkoy dısına yollamak lazım, bu kotu Winnicki de Inoquez'e 10 basar.Inoquez gelmis gecmis en kotu koctur.Ama Winnicki de iyice sacmalamaya basladı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3326 : 11 Şubat 2015, 10:56:22 »
Barcelona'nın başına Ersun Yanal gelmiş. Aradan bir süre geçtikten sonra Messi oyun sistemini eleştirmeye başlamış. Sahada pas alamamaktan şikayet etmiş. Ardından son lig maçında 4 gol atmış. Formdaymış. 3 gün sonraki Avrupa kupası maçında ise ilk yarıda 20.dakikada oyuna girip devre sonunda oyundan alınmış ve ikinci yarı kenarda oturtulmuş. Maçı Barcelona kaybetmiş. Messi de maçtan sonra Yanal'ın kendisini oyundan alması ile ilgili Yanal ile tartışmış. Aynı günün akşamı Messi ile ipler kopmuş. Kadro dışı bırakılmış. Sen kimsin eyyyy Messi denmiş. Yerine hemen 1 gün sonra apar topar Arda Turan transfer edilmiş. Amaç yine lig ve Avrupa şampiyonluğuymuş.
Messi de antrenmanlara çıkıp sözleşmesinin bitmesini bekleyecekmiş.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #3327 : 11 Şubat 2015, 11:18:38 »

WNBA ile Euroleague ı karşılaştırmıyorum zaten.. WNBA en bilinen organizasyonu..Kadınlar Euroleague ondan sonra geliyor.. Ve ikisinde hem organizasyon değeri hem de takip edilme değeri çok düşük.. Bu durumda niye büyük bir firma gelip sponsor olsun ki? Ben olmam.. Mantıkla kimse olmaz.. Sadece Fenerbahçe lilik duygusunu önüne koyan insan olmalı..

Krstic mevzusuna gelirsek.. Bütün bu şubelerini şirket gibi düşün abi. Sen ana işinde yanlış bir hamle yaptın diye o işten paranı çekip sana ünvandan başka getirisi olmayan yan işine paranı aktarır mısın?

Kadın basketbolundan dolayı kazanabileceğin bir para yok abi. Ne sponsor ile ne de taraftar ile Kadın basketbolunun giderlerini karşılamayız. Bu gerçek.. Sürekli de eksi yiyoruz.. Biz güçlüyüz. Biz mükemmeliz. Söylemleri altında olmayan paraları harcıyoruz.. Sonra kulüp niye borçlanıyor?

Ha bu şube de verilen bütçe ne kadar doğru kullanılıyor ya da yeni bütçe ne kadar doğru kullanılacak? Bunu ben de sizle beraber eleştiririm. Ama niye daha fazla bütçe yok. Ülkenin şu şartlarında doğru eleştiri değil..

Ben amatör şubelere karşı değilim.. Ama gücümüz dahilinde hareket etmemiz gerekiyor.. Bir kez daha söylüyorum.. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem. Takım isterse Şampiyonlar Ligi şampiyonu olsun. O başımızda olduğu sürece her zaman her başarı bana buruk gelecek.. Ama şu konuda adamın yapabileceği bir şey yok.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #3328 : 11 Şubat 2015, 11:20:45 »
Kusura bakılacak bir şey yok.. Forumun en aşağısında isteklerle ilgili bir konu var. Bir daha herhangi bir isteğinizi oraya yazabilirsiniz. Genel olarak üyelerimizin konu açması da yasak değil.. Sadece format değişmesin isteğimiz bu.. Ben gün içerisinde mesajlarını ilgili konulara gönderirim.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3329 : 11 Şubat 2015, 11:20:59 »
tijana krivacevic'i aldıysak sasırmam....
sebebi..
@fbsonkale bir oyuncu ile daha anlastık dedi..
gecen hafta itibariyle krivacevic kosice kadrosunda yok ve son prag macında oynamadı..
hatunun anlasmalı oldugu sırket bojovic family sirketi..
bu sirket aynı zamanda bojovic, winnicki ve zellous'un da sirketi...

artık kurun baglantıyı..

bu sirketle ayrıca..
Matovic, Stejskalova, Abdi falan da anlasmalı..

ama tijana olmazsa da o sirketten cıkarsa transfer sasırmam..
soprona gitti