Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304035 defa)

iHTiYaRDeRKi ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3330 : 11 Şubat 2015, 11:21:19 »
Winnicki Ersun Yanal degil ki bu ornekte olabilir.Zellous Arda Turan degil ki bu ornekte olabilir.Ama ne İsfendiyar Bey Barcelona Baskanı olabilir cunku onlar koctan vazgecip Messi'den gecmiyorlar.Yalnız Angel hicbir sartta Messi olamaz.Maya,Taurasi,Penny falan olsa Messi muamelesi yapılabilir ki belki ama asla Messi degil ayrıca korkunun ecele faydası yok.Eger eziklerde Angel'ı alabilecek para varsa takas teklifi iletelim Ver Sancho'yu Al Messi'yi yani Angel'ı

Bu takım yine CL sampiyonlugu mucadelesi yapar.Arda Turan Zellous'lu kadro ile de yapar.Ama sen bu takıma guard ve forvet alırsan yapar.Benim guardım Bojovic,forvetim Tugce dersen yeterli olmaz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3331 : 11 Şubat 2015, 11:48:48 »
Önemli olan da o zaten. Takımın en önemli oyuncusundan bu klübe beden ölçüsü bir kaç beden küçük gelecek bir adam için vazgeçilmez.
Bu takım ligde avrupada bu kadar mağlubiyet almışken nasıl oluyor da bu  antrenörü sorgulayan kimse yok. Gerçi olmaz çünkü onu getirenler mi soracak hesabını.

Ayrıca bence de Maya ve Taurasi Angel'ın bir seviye üstü oyuncular (Penny'ye katılmam) ancak her ikisi de şampiyon oldukları takımlarda inanılmaz beşlerle mücadele ettiler.
Phoenix'in geçen seneki 5'i haksız rekabetti mesela. Maya veya Taurasi Atlanta'da Angel'ın yerinde oynasalar Atlanta şampiyon olabilir miydi? Bence olamazdı yine.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3332 : 11 Şubat 2015, 12:45:42 »
Barcelona'nın başına Ersun Yanal gelmiş. Aradan bir süre geçtikten sonra Messi oyun sistemini eleştirmeye başlamış. Sahada pas alamamaktan şikayet etmiş. Ardından son lig maçında 4 gol atmış. Formdaymış. 3 gün sonraki Avrupa kupası maçında ise ilk yarıda 20.dakikada oyuna girip devre sonunda oyundan alınmış ve ikinci yarı kenarda oturtulmuş. Maçı Barcelona kaybetmiş. Messi de maçtan sonra Yanal'ın kendisini oyundan alması ile ilgili Yanal ile tartışmış. Aynı günün akşamı Messi ile ipler kopmuş. Kadro dışı bırakılmış. Sen kimsin eyyyy Messi denmiş. Yerine hemen 1 gün sonra apar topar Arda Turan transfer edilmiş. Amaç yine lig ve Avrupa şampiyonluğuymuş.
Messi de antrenmanlara çıkıp sözleşmesinin bitmesini bekleyecekmiş.
Hocam düşüncelerinize saygı duyuyorum ama Angel Messi örneklemesi Angel için çok çok lüx olmuş.
Angel hiç bir şeyi mükemmel olmayan her şeyden biraz olan ama asıl önemlisi kriz ve karar anlarında ne yaptığını bilmeyen, sadece enerjisi ve hırsıyla oynayan savruk bir oyuncu. Tuncay Şanlı misali.
Kadın basketbolu dar bir oyuncu havuzu.  Bu yüzden Angel şu haliyle en iyi 5-6 oyuncudan biri.
Fakat Angel'in gönderilip Zelleus gelmesini de savunmam, daha iyisini isterim.  Ama ne yazık ki son iki senedir gelen gideni aratıyor, yapılan transferler isim olarakta kalite olarakta bunu gösterir nitelikte.   
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3333 : 11 Şubat 2015, 12:55:01 »
Önemli olan da o zaten. Takımın en önemli oyuncusundan bu klübe beden ölçüsü bir kaç beden küçük gelecek bir adam için vazgeçilmez.
Bu takım ligde avrupada bu kadar mağlubiyet almışken nasıl oluyor da bu  antrenörü sorgulayan kimse yok. Gerçi olmaz çünkü onu getirenler mi soracak hesabını.

Ayrıca bence de Maya ve Taurasi Angel'ın bir seviye üstü oyuncular (Penny'ye katılmam) ancak her ikisi de şampiyon oldukları takımlarda inanılmaz beşlerle mücadele ettiler.
Phoenix'in geçen seneki 5'i haksız rekabetti mesela. Maya veya Taurasi Atlanta'da Angel'ın yerinde oynasalar Atlanta şampiyon olabilir miydi? Bence olamazdı yine.
Atlanta rezil bir takım ve tabiri caizse Angel'ın coplugu,rezil bir org. olan,bol top kayıplı ve karman corman oynayan bir takım,Taurasi dedigin oyuncu da 7 asist ort. ile oynuyor.Taurasi,Maya orada oynar.Oraya da bir duzen getirir de Angel digerlerinde oynayabilir mi bilmiyorum.Ayrıca Angel orada da kadro dısı kalmıstı bildigim kadarıyla

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #3334 : 11 Şubat 2015, 13:03:55 »
Hocam düşüncelerinize saygı duyuyorum ama Angel Messi örneklemesi Angel için çok çok lüx olmuş.
Angel hiç bir şeyi mükemmel olmayan her şeyden biraz olan ama asıl önemlisi kriz ve karar anlarında ne yaptığını bilmeyen, sadece enerjisi ve hırsıyla oynayan savruk bir oyuncu. Tuncay Şanlı misali.
Kadın basketbolu dar bir oyuncu havuzu.  Bu yüzden Angel şu haliyle en iyi 5-6 oyuncudan biri.
Fakat Angel'in gönderilip Zelleus gelmesini de savunmam, daha iyisini isterim.  Ama ne yazık ki son iki senedir gelen gideni aratıyor, yapılan transferler isim olarakta kalite olarakta bunu gösterir nitelikte.

Örnek Angel ile Messi'yi kıyaslamak değil. Takımın öyle yada böyle en önemli forvet oyuncusu Angel ve takımın bu denli önemli bir oyuncusunu takıma kıyasla 3.sınıf bir antrenör yüzünden heba etmek. Ana fikir o.
Bir diğer yandan şu an dünyada kimi söylesen Messi-Ronaldo der. Kimi çıkar İbra der veya bir başkası der. Angel da dünyada forvet oyuncuları içinde 3-4 isimden birisi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #3335 : 11 Şubat 2015, 13:11:32 »
Atlanta rezil bir takım ve tabiri caizse Angel'ın coplugu,rezil bir org. olan,bol top kayıplı ve karman corman oynayan bir takım,Taurasi dedigin oyuncu da 7 asist ort. ile oynuyor.Taurasi,Maya orada oynar.Oraya da bir duzen getirir de Angel digerlerinde oynayabilir mi bilmiyorum.Ayrıca Angel orada da kadro dısı kalmıstı bildigim kadarıyla

Hocam Angel'ı tukaka yapmaya gerek yok bence. Aynı Angel Taurasi gs de iken Taurasiyi ezip geçmişti. Taurasi farklı meziyetleri olan bir oyuncu, Angel ise daha farklı. Angel da olan Taurasi de yok. Taurasi de olan da Angel da. Genele vurduğun zaman tabiki Taurasi der çoğu kimse ama Angel Winicki gibi bir isim için heba edilmez. Fransa deplasmanından sonra ben olsam Winickiyi tesislerden içeri bile sokmazdım bir daha. Muhtemel bir gs eşleşmesine doğru gidiyoruz. Umalım da kıta dışı takviyeli çıkmasınlar karşımıza. Gerçi şu anki kadroları ile dahi saha avantajı bizde olmasına rağmen eleyebilir miyiz bir şey diyemiyorum.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3336 : 11 Şubat 2015, 13:25:54 »
Hocam Angel'ı tukaka yapmaya gerek yok bence. Aynı Angel Taurasi gs de iken Taurasiyi ezip geçmişti. Taurasi farklı meziyetleri olan bir oyuncu, Angel ise daha farklı. Angel da olan Taurasi de yok. Taurasi de olan da Angel da. Genele vurduğun zaman tabiki Taurasi der çoğu kimse ama Angel Winicki gibi bir isim için heba edilmez. Fransa deplasmanından sonra ben olsam Winickiyi tesislerden içeri bile sokmazdım bir daha. Muhtemel bir gs eşleşmesine doğru gidiyoruz. Umalım da kıta dışı takviyeli çıkmasınlar karşımıza. Gerçi şu anki kadroları ile dahi saha avantajı bizde olmasına rağmen eleyebilir miyiz bir şey diyemiyorum.
Hocam takviyeye gerek yok kii sen demiyor musun 3 guardı topla bir Nuria yapmaz diye ben de aynı fikirdeyim.Bir Nuria bir Sancho yok bizde onları bilmem ama bize guard ve forvet sart alınmazsa her turlu sonuc cıkabilir.Ki ben olsam uzun da alırım.Misal Krivacevic Q'dan hucum olarak daha iyi bir oyuncu belki o sertlik,ribaunt yok ama Q yanına gayet iyi giderdi.Ayrıca guard ve forvet bence sart oglu sart

Seneye de simdiden uzun vadeli Marija Rezan'ı almak lazım

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #3337 : 11 Şubat 2015, 14:26:57 »
Hocam takviyeye gerek yok kii sen demiyor musun 3 guardı topla bir Nuria yapmaz diye ben de aynı fikirdeyim.Bir Nuria bir Sancho yok bizde onları bilmem ama bize guard ve forvet sart alınmazsa her turlu sonuc cıkabilir.Ki ben olsam uzun da alırım.Misal Krivacevic Q'dan hucum olarak daha iyi bir oyuncu belki o sertlik,ribaunt yok ama Q yanına gayet iyi giderdi.Ayrıca guard ve forvet bence sart oglu sart

Seneye de simdiden uzun vadeli Marija Rezan'ı almak lazım

Geçen sene de çok bağırdım Nuria'yı kaçırmayalım seneye diye. Bu forumda değildim gerçi. Yok yere kaçırdık.
Sancho'nun sene başı sözleşmesi bitmişti. Devreye girmeye tenezzül bile etmedik. Daha öncelere, Ros'un dağıldığı dönemlere gitmek de istemiyorum. Önemli oyuncular kaptırıldı gsye. Aklı başında bir idareci olsa seneye hemen Sanders'ın işini bitirir. Yoksa o da kaçacak.
Q bu takım için gereksiz bir oyuncu. Yıllık ücretinin de düşük olduğunu sanmıyorum. Yetenek desen o da kısıtlı. Sanders için rahatlıkla gözden çıkarılır.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Kadınlar Basketboluyla ilgili herşey burda
« Yanıtla #3338 : 11 Şubat 2015, 15:04:39 »
Keşke izin isteseydiniz demişiniz.Evet burdaki yapılanmayı bilmememden kaynaklanıyor.Yönetim sayfası yada başvur,izin al gibi yolları göremedim.Bende neden kaldırıldı ve kime danışmam akıl almam gerektiğini bulamadım.Şikayet ve destek hattı gibi bir yol bulamadığım gibi Üyelik onanınca size ulaşılacak dendi ama kimse mail yoluyla yada burdan ulaşıp bir yol göstermedi.Ama her konubaşlığının ayrı olması konusunda ya gençlere ayak uyduramamaktan yada çok karışık geldiğinden düşündüm.Neyse buralın kuralı neyse ona uyacağız mecburen.Zaten bana karışıkmış gibi geldiği gibi davaranırken bende ayrıca karışıklık çıkarmak istemem.Günlük akışına göre takip etseydim belkide zorlanmazdım.Kusurabakmayın.bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa yol gösterin.Kolay gelsin.

Abi, ilk baslarda karisik gelebilir ama sisteme alisinca, cok kolay geliyor. 

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3339 : 11 Şubat 2015, 15:35:49 »
Bayan Basketbolunda Fenerbahçe Takımı bugüne  bir Ekol olmuştur.

Yanılmıyorsam ,Bu takım 2010 sezonunda  Nağmaglup Şampiyon olmuştur. Roberto inıguez yollandığında nihayet köklü bir Transfer politikası yapılır sandık. Esmeral Tunçluer , Ivana Matovic, Cappie Pondexter , Anastasiya Verameyenka, Kristen Newlin, Emel Türkyılmaz, Özge Kavurmacıoğlu, Fahriye, Isabelle Yacoubou  Yollandığı zamandan bu yana Gelen gideni aratmasın dedik.

Jacek Winnicki ve Tina Charles (26),Astou Ndour (20) ,Tugba Palazoğlu (34), Miljana Bojovic (27), 4 Transferle Sezonu kapamak istedik. Arka arkaya galibiyetler geldiğinde Bu takım Errör veriyor dedik,Rotasyonu zayıf dedik. Bütün Sayı gücü ANgel McCoughtry ve Tina Charles yükleniyordu.Hala iddia ediyorum Jacek Winnicki Roberto’dan çok üstün bir hoca değil.Takımla tektek ilgilenilmiyor,Takım iyi çalışmıyor. Olcay,Cansu, Astou Ndour,Hülya gibi Gençleri özel çalışmalara tutmak ve Bencin hazır hale gelmesini sağlamak onun görevi.3-4 Günde bir maç yapacaksan Rotasyonun geniş olması lazım.

Olcay ve Cansu üçlükleriyle,gençlikleriyle,heyecanlarıyla bizi büyülerken şimdi çok gerilediklerini gördüm.Obradovic derki Bogdanovic’in başarılı olma sırrı çok çalışması ama ben izin verdiğimde yada tatil gününde bir kişi gelip çalışmıyor.Bizim işin sırrı iyi oyuncuda olsan çok çalışmak gerekiyor.Tuğçe genç ve ribauntlarda iyi fakat skorer özelligi yok.Forvet olarak görenlere şaşıyorum.Bununda tek yolu çok çalışmaları.Bu takım 10 Küsür yıldır 4 Mağlubiyeti görmemiştir.dahada olma ihtimalide var.Bunların bütün suçu Jacek Winnicki üstleneceğine ANgel McCoughtry’İ Günah keçisi yapmışlardır.

ANgel McCoughtry’nin bu takıma katkıları inkar edilemez.İnatçı,Asi,Çılgın,Mücadeleci,Fenomen bir oyuncu,tam açık saha oyuncusu,çok önemli parça,skor gücü güçlü  bir kişiyi kaybetmek hoş olmadı.Tamam artık olan oldu diyelim,Zellous’da alındı artık diyelim ama çok bir şey değişmiyeceğini zaman gösterecek. Zellous bir ANgel McCoughtry’i olamaz ama Hiçbir işe yaramıyan,Her maçta 2-3 top kaybı yapan,skorada katkı yapamıyan bir Bojovic’in yerinede oynayabilir. Zellous tıkanan oyunu açabilir oyun sete set kaldığı zaman öne çıkabilen oyuncu. Sıkıştığında 1 Numaraya çekersin..Dumerc alınacakken  birden Miljana Bojovic’in alınmasını hala anlamıyorum.

Dünya Basketbolunda 2 numara pozisyonunda ANgel McCoughtry’nin yerine ya Seimone Augustus yada Maya Moore alınmalı.Birsen bizim canımız ama evlendiğinden buyana bir form tutamadı birde sakatlık olunca Cappie gibi bir hızırda olmayınca  takımı çok etkiledi.Bu takım oyun kurucusuz oynuyor. Ligde de Euroleague dede Poinguardın kadar konuşursun.

İstatisliklere bakarsanız Bojovic,Olcay,Birsen hem asist olarak,hem skor gücü olarak,toplasan bir oyun kurucu etmiyor,birde yaptıkları top kayıpları da cabası.Kim dur diyecek ben mi,sen mi yoksa Hocamı.Hiç sevemediğim ve Milletin küçümsediği Ekrem Ünlü 3 kupayı birden elimizden aldı.Şimdide Kadınlar Basketbol Türk Milli Takımının başına getirildi.Basketbolda elini nereye atsam Menejer çıkıyor. Bunlar ne iş yapıyor hep merak etmişimdir.Takım her yere gittiğinde takım çantası gibi Menejer mi taşımak lazım.Birsen neden formsuz,Benç neden hazır değil,kimin derdi var kimin sorunu var hemen çözmeleri gerekmektedir.

Ama bizim  Euroeague’yi kaybetmemizin  nedenlerinden biri  olan Anastasiya Verameyenka’nın aylarca hamile hamile oynadığını bile bilen yoktu.Tuğbaya kötü oyuncu demiyorum ama 34 yaşında bir oyuncu almak yerine neden Özge Yavaş,Pelin Küçük alınmadı.Yabancı sınırlaması varsa önce yerli taransferleri kuvvetli yap alacagın yanacı oyuncuda çok üstün olmalıki yerlilerde bir şeyler ögrensin.Bojovic’Fenerbahçe’nin oyuncusu değil. Onu nilay’ın eline vermek lazımda bir şeyler öğretsin. Kadın 36 yaşında ama Bojovic,Olcay,Birsen 3lüsü bir Nilay edemedi.

Fenerbahçe gibi bir takım Sponsorluk işini bile çözemezken Beşiktaş çok iyi durumda olmamasına ragmen Odeabank’la anlaşma yapmış.Bu takımın tekrar badireler atlamasını istemiyorsak Bojovic, Quanitra Hollingsworth,hatta biba da olabilir yollamak gerekir.Yerli olarak birkaç oyuncu Pelin gibi,saziye gibi,Özge gibi,Nevriye gibi Türk statüsünde oynayan Latoya Antoinette Sanders'i yabancılardanda Seimone Augustus yada Maya Moore’den biri.İspanyol Alba torrens ,Kıta sınırlamasına takılmasa Penny Taylor hayranıyım.Aslında biz boşa yazıyoruz yorulan biz oluyoruz Yetkililer ançak kupaları kaybedince temizlik yaparlar özür falanda dilemezler.

Bu gün maçımız var Herhalde yeneriz ama yine faul atışlarındaki başarısızlık ve sayı atmada zorlanma durumunda Familya Yacubu ve yeni transferleriyle zorlıyabilir.Esas maçımız Nadezhda’yla deplasmanda olacak ilk 4 den düşmemek için zorlıyacak. NADEZHDA maçını mutlaka almamız lazım onu alırsak Avenida Bourges deplasmanına gidecek.Çıkışa geçmiş Bourges evinde hırslı oynar. Aveda yı yenerler.Yanlız farkındamısınız her Euroleague deplasman maçlarındaki seyirci kalabalıklığını işte bu bizde yok. @aHaDeLi 11-2-2015
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 16:58:38 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Ynt: Kadınlar Basketboluyla ilgili herşey burda
« Yanıtla #3340 : 11 Şubat 2015, 23:42:58 »
sagolasın.Teşekkür ederim desteğiniz için.

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3341 : 12 Şubat 2015, 23:25:42 »
Potanın Kraliçeleri: Prensiplerimize uygun her oyuncuyu alırız... İsfendiyar Zülfikari ‏@IsfendiyarZ

Sorunda burda başkan hiç oyuncu almıyorsunuz ki? Bojovic'den başka prenseplerinize uyan oyuncu yokmu yani :P
Başakanım yaşım 55 size açıkça soruyorum.Neden Bojovic'de ısrar ediyorsunuz?neden Transfer yapmıyorsunuz?Taraftara küsmüsünüz?
Transfer yapmadan Euroleague ve ligimizde Şampiyon olacağınıza inanıyormusunuz?,Yoksa geçen sene gibi Kızılcık şerbetimi içelim
@ahadeli  https://twitter.com/Ahadeli

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3342 : 13 Şubat 2015, 07:46:43 »
Potanın Kraliçeleri: Prensiplerimize uygun her oyuncuyu alırız... İsfendiyar Zülfikari ‏@IsfendiyarZ

Sorunda burda başkan hiç oyuncu almıyorsunuz ki? Bojovic'den başka prenseplerinize uyan oyuncu yokmu yani :P
Başakanım yaşım 55 size açıkça soruyorum.Neden Bojovic'de ısrar ediyorsunuz?neden Transfer yapmıyorsunuz?Taraftara küsmüsünüz?
Transfer yapmadan Euroleague ve ligimizde Şampiyon olacağınıza inanıyormusunuz?,Yoksa geçen sene gibi Kızılcık şerbetimi içelim
@ahadeli  https://twitter.com/Ahadeli

Abi iyi sormuşsun da adam sadece hoşuna gitmeyen mesaj atanları ortaçağ zihniyetiyle blokluyor. Eleştiriye zerre kadar tahammülü olmadığı gibi pohpohlanmaktan hoşlanıyor ve demekki özeleştiri denilen şeyden de haberi yok malesef. Bu saltanat çok sürmez yıkılır, özeleştiri yapılmayan ben nerede hata yaptım diye sorgulanmayan her saltanat yıkılmaya mahkumdur.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #3343 : 13 Şubat 2015, 12:15:20 »
Abi iyi sormuşsun da adam sadece hoşuna gitmeyen mesaj atanları ortaçağ zihniyetiyle blokluyor. Eleştiriye zerre kadar tahammülü olmadığı gibi pohpohlanmaktan hoşlanıyor ve demekki özeleştiri denilen şeyden de haberi yok malesef. Bu saltanat çok sürmez yıkılır, özeleştiri yapılmayan ben nerede hata yaptım diye sorgulanmayan her saltanat yıkılmaya mahkumdur.

Ben yardırıyorum beni hala bloklamaması enteresan o zaman abi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3344 : 13 Şubat 2015, 12:44:06 »
biliyorum ögrendim huyunu ama İsfendiyar Başkan da bizi temsil eden biri gerektiğinde Gururunu okşarsan Eleştiri yaptığındada dinler.sag gösterirken sol vuramazsan sadece yalakalık yapmış durumada düşmek istemem.yada senin ve bir çok arkadaşa olduğu gibi bloklanırım.Şuan arada cevap veriyor bakalım.Ben bazı arkadaşları okuyorum ikisinede çok sert tavır alıyorlar ozamanda amacına ulaşamadan söylediğiyle kalıyor lar.Didem de aynı onun gibi .

Tahminim doğru çıktı.

İsfendiyar Zülfikari ‏@IsfendiyarZ 4 sa.4 saat önce
@Ahadeli fikirlerin için teşekkür ederim..Daha iyi olacağız

Yalnız cevap verirken Bu yazıma istinaden vermiş sanıyorum.''Bayan Basketbolunda Fenerbahçe Takımı bugüne  bir Ekol olmuştur.''Bu yazım burdada yer alıyor.

@aHaDeLi https://twitter.com/Ahadeli
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 13:40:33 Gönderen: ahadeli »