''birsel ile zeluous un şut yüzdeleri kötüymüş aslında''
Dün okadar Ordu Maçıyla ilgili bir konum açılır diye bekledik,ama maç maç değişim gösteriyor galiba.Kendi başımada açmak istemedim.Onun içinde arkadaşlar burada paylaşmışlar görüşlerini.
Okadar Tecrübesiz ve kötü yönetim gösteren hakemlere karşın,Dün Takımı iyi gördüm,Birlik,mücadele,Hırs,Tina ve Ndour (Gribal enfeksiyon),,Angel ,olmama dezavantıcına karşın.Konuştukmu kötü oluyoruz.Bu takımın Rotasyonu zayıf dememizin nedeni Uzunlarımızdan Tina ve Ndour'un hastalık,sakatlık gibi durumlarda B planımız yok.Belki bu Ordu olmasaydı bunu bize pahallı ödetirlerdi.
Enson İsfandiyar Başkanın .Takımla ilgili fikirleriniz için Teşekkür ederim,Daha iyi olacağız'' derken sanki tüm oyuncuların kulağı çekilmiş gibi.Çünkü Winnicki ve Didem akın dahil herkesde bir sorumluluk alma ve paylaşma duygusu sezdim.Arada elini bağlayıp dursada genelde Takımı ateşliyen bir hoca gördüm.Birsel'den Q'ya kadar daha çok özverililerdi.
Bojoviç yine hatalar yapmasına karşın,daha istekli,,arzulu,mücadeleci ve potadan korkmadan 15 sayıyla katkı verdi.(Ama ben yinede çok iyi bir şutör oyun kurucu fikrimden vazgeçmedim)
Zellous'a gelince diyorum sadece istatislikliklere bakmak la olmuyor.Bojovic Transferinde olduğu gibi hayal kırıklığına uğruyabilirsiniz.Galatasaray'dan ayrılan bir oyuncuyu almak istiyorsanız çıplak gözle gördüğünüz Alba Torrens'in Fenerbahçe'ye daha fazla katkı yapacağını görürdünüz.Zelleous'da kötü bir oyuncu değil ki en azından Transfer yapmıyaan zihniyetin bunu bile yapması şükür.ama bu Transfer Angel'in yerine yapıldıysa yanlış .Angel'in yeri ancak Seimone Augustus veya Maya Moore'en başkası olamazdı.Ama Zellous ; Birsel,Olcay ve Bojovic üçlüsünün yetersiz kalması anında devreye girerek 1 numara olabileceğidir.Ayrıca Aylarca oynamadığınıda düşünürsek hiç yoktan iyidir ve yararını görürüz diye düşünüyorum.
''birsel ile zeluous un şut yüzdeleri kötüymüş aslında''
Birsel'e gelirsek Buna katılmıyor.Ordu maçında öbür maçlara göre daha iyi oynadığına inansamda Birsel Bu değil.2*2=4 Birsen evlendiğinden buyana formunu bulamadı üstüne sakatlık gelince tabi başka takım içi sorunda olabilir,bir türlü toplıyamadı.Birsel'in hırsı,Hareketliliği,Asistleri,Faul atışlarındaki ve üçlüklerdeki isabet olanıyla bu takıma hayat verip iyi bir yönetim gösteriyordu.Ama ne olduysa bu sene Birsen'e bir şey oldu galiba onun yerine Kolonunu yollamışlar sanki,Gülmeyen,somurtkan,ve elinden mendil düşmeyen bir teyze var sanki;Ben düzeleceğine inanıyorum,Bojovic onun eline su bile dökemez,
Arkadaşlar burası Kadın oyuncu arkadaşlarımızla ilgili konuştumuz yer olmasından dolayı Yüksek Müsadenizle Bir Tweti paylaşmak istiyorum.
Emre Belözoğlu: "Özgecan haberini aldıktan sonra yıkıldık.Kız çocukları çok değerli,benimde kızım var,bizim ülkemiz nereye gidiyor,nasıl böyle şeyler yaşanıyor ben inanamıyorum. Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın." #ÖzgecanAslan
https://twitter.com/Ahadeli