Mesajın ana fikrini anlamakta zorlandım açıkcası. İdari ve teknik bir sorun olduğu aşikar zaten şubede bunu tartışmaya bile gerek görmüyorum lakin 10 yıldır tıkır tıkır giderken de aşağı yukarı aynı isimler görev alıyordu zaten bu şubede. Kimsenin bir şeye özellikle çomak soktuğunu düşünmüyorum ama bu başarısızlıkların bir sonucu olmalı elbette.
Cansu özelinde ise elden kaçırıldığını düşünmediğim için yönetimsel bir zafiyet olduğunu düşünmüyorum zira ben iyi bir kumaşı olduğunu düşünmüyorum Cansu'nun. Olcay gitse aynı şeyleri söylemezdim mesela. Bunun dışında dediğim gibi bizim bir şeylere karar verme zamanımız geldi de geçiyor, bence artık bu gençler oynamak zorunda. Hem şube yöneticileri hemde bizler de bu gençlere sabır göstermesi gerek. Tuğçe'ye sayı atmıyor diye twitterda yazılanlar hala aklımda mesela benim. O yazıları benim kadar Tuğçe'de görüyordur eminim, bunlara da dikkat etmek lazım. Maçlara gelip bu oyunculara destek olmak lazım.
Ben diyorum ki susuyoruz.Hep sineye atıyoruz.Mesele Cansu'nun iyi veya kötü olması değil,aynı şekilde Angel'de süper bir oyuncu değil ama çok yararlı bir oyuncu ben ilk planda bunu tartışmak istemiyorum.Taraftar çok sevdiği halde Angel apar topar gönderdiler ne zamanki sesler yükseldi Sevici dediler.Olcay'a söz vermeselerdi belki bu senede kalmazdı.Bu sezonun başında hatalar başladı sonuna kadarda aynı hatalar devam etti.
Ayrıca Cansu konusunda senin kadar keskin olamam.Alt yapıdanda tanıyorum.Skorer gücü yüksek,Mücadeleci,olduğunu düşünüyorum.Ama önce gençlere değer verilmedi,onlara özel antreman yaptırılmadı.Örneğin olcay bir ara ne oldum delisi oldu ve Angel gibi bireysel davranmaya pas vermeden Potaları arşınlamaya başladı.ozaman bile gel olcay sen yüzmeyi ögrenmeden havuza girme diyenmi oldu?''Tuğçe'ye sayı atmıyor diye twitterda yazılanlar hala aklımda '' evet Tuğçe'de çok iyi ama onunda çok eksiği var.Aslında onunda skor gücü yüksek ama terettüt ettimi tutturamıyor.Bunlar çalışmayla eksiklikler giderilebilinir.Obradovic gençlere değer veriyor zamanda veriyor ama özelde takip et.paydos olunca tecrübeli oyuncular dağılınca gençlerinde dagılmasına çok kızıyor.Özel olarak eksik yönlerine çalış diyor.Nekadar potaya atış yaparsan bu senin karındır,diyor.Cansu dada ne oldum delisi olduğunu alt yapı maçlarında izledim.Alt yapıdakileri küçümsüyor ,ben neden burdayım diyor.zoruna gidiyor.Hatta hocaları molada eksikleri anlatıyor ama cansu'nun kafa başka yerlerde.Kim bunlarla konuştu,kim eğitim verdi,sadece cezayla olmuyor.Veleybol bayanlarda sevgi saygı ve kardeşlik sayesinde bu takım bir yerlere geldi.önce Eda kaptanlık yaptı sahip çıktı,Hoca tek tek eksiklerini gösterdi,Menejer onlara ablalık yaptı.Keza Fenerbahçe Ülker'de başarısını birlik ve beraberliğe borçlu.Ama bu takımda giden oyunculardan tut gelen arkadaşlara kadar herşey hata,yönetim hatalı,İdari menejer yok,Didem ablalık yapamadı,Birsel kaptanlık yapamadı.Angel'de gidince takımda birlik beraberlik kalmadı.Cansu'ya nekadar süre verdinde,nekadar izledinde, onun kötü olduğunu düşünebiliyorsun.Kötü varsa tüm takım bana iyileri sayabilirmisin?13 üçlükte 3 atış yapan Biba'mı,10 3lükten bir tane bile tutturamıyan Birsel'mi?Bazen iyi bazende sıfır çeken Q'mu?Tek tek sayarsan bütün takım dağılsada farketmez iyi parmakla gösterilir ancak.
Veleybolda Melis 17 yaşında lise talebesi,onun daha çok yol alması gerektiği aşikar.Ama takımdaki birlik ve beraberlik ve hocanın ona zaman zaman yervermesi sonucunu gördüm.Melis'in her maçında mükemmele yakın oynadı.Ve Edanın ona şarılışını unutamam.işte bu bayan basketbolcularada erkek veleybolcularada örnek teşkil etmeli.
Zellous'a gelince o iki numara oyuncusu değil ama bu takımda önce takım ruhunu sahaya yansıtabilirsen,Hırvat vatandaşı olmasından dolayı oyun kurucu olarak kalmasından yanayım.Birsel'in formsuzluğunu kimse çözemedi.
Utkan kardeşiminde yazdıklarına inanıyorum.
''Kimsenin bir şeye özellikle çomak soktuğunu düşünmüyorum'' Bu çomak istiyerekde istemiyerekde sokuldu zaten.Geçen sezonki takım aynen kalsa bu duruma gelirmiydik?Biz geçen sezonki eksiklerimizi görüp ufak tefek değişiklik yapmamız gerekiyordu.
1-) Bu seneye göre Rotasyonumuz daha genişti,ama Roberto hep aynı oyuncularla oynatıp ,gençlerede yer vermiyordu.Biz dedikki Roberto gitsin ama iyi bir hoca gelsin,Sonuç daha berbat bir hoca geldi.Roberto'yu arar olduk.
2-)Geçen sezondan 10 oyuncu yolladınmı gelen kaç oyuncu 4 .gelen gideni arattımı arattı.Rotasyonda zayıfladımı zayıfladı.Gençlerde yer verdinmi veremedin.Cappie'yi yolladın Bojovic'i aldın,Esmerali yaşlı diye emekli yaptın 34 yaşındaki tuğbayı getirdin.Ndour genç yeteneği yedekte unuttun.diğer 7 oyuncuya değinmiyorum bile.
3-)Sezon başında ve sezon içinde Taraftarlar eksiklikleri @isfendiyarz ve @didofb nicklerine Twitledimi Twitledi sonuç şuan 100 lerce taraftar onlar tarafından engellendi.Ve hala hala Engelemeleri devam ettiriyorlar sonrada İsfendiyar başkan ben en çok sizlere üzülüyorum diye açıklama yapıyor.Sizler eleştiriye gelemiyecekseniz siz sadece Şak şak çı arıyorsunuz. yanlış gidince Oyunculara ve taraftara bileti kesiyorsunuz.Sonrada Taraftar maçlarımıza gelmiyor diyorsunuz.
4-)Winnicki çok boş bırakıldı.Kendi hatalarını oyunculara bağladı.Önce kübra,sonra Angel,Sonrada Olcay dışlandı.
5-)Zaten rotasyonu sezon başında zayıflattın sonrada kendi hatalarınızın günahını 3 oyuncuya yükledin.ozaman Taraftar bu takıma Transfer şart dedi.sen ''bu takım çok iyi takım biz bitti demeden hiç birşey bitmez ''dedin.AGÜ'yü biz 6 da 6 yenmişiz.ama onlar hiç durmadı habire Transfer yaptılar biz küçüldükçe onlar büyüdü.Sonuç o küçümsediğin AGÜ 3 te 3 yaptı.
6-)Geçen sezon Tuğçe ve Q'yu yeterince oynatmadın bu senede kurtarıcı olarak baktın.
ben yazdımmı yazacam bu bitmez sonrada hala bu takım 10 senedir aynı takım çomak sokan olmadı diyebilirmiyiz sizce???