"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ELinde ki Cansu yu tutamayanSancho yu Bahari bize kaptirir miALLahinizi severseniz yapmayinHemde bu beceriksuz yonetim.iLeBiraz gercekci oLaLim
Bahar kendisi ayrılmak istiyor....
Baharla misilleme falan yapılmaz arkadaş, Bahar 2 senedir ne oynamış ki misilleme olacak, kendi hocası bile güvenip süre vermiyor doğru dürüst
Bahar'ı 3 sene önce alsak misilleme olurdu.Bu arada "bence" Cansu karşılığında misilleme yapılmaya değer bir oyuncu değil.
öncelikle merhaba foruma yeni üye oldum bir kaç yorumda bulunmak isterimöncelikle avrupadan sectigimiz biba ve bojovic oldukca vasat kaldılar bu sene avrupadan daha çok sayı ve defans katkısı verilicek yabancılar seçilmeli amerika kıtasından alınacak en iyi oyuncular klasmanından angel tina çok iyi seçimdi ama malesef angeli cok sama bir sebebten yollamak yönetime yakısmadı hiç bir oyuncunun cinsel tercihi bizi ilgilendirmez sonucta angelin yerine gelen zellus oldukca vasat kaldı bu sene yabancı kuralı degişti biliyorsunuz ama görüyorumki yorum yazanlar bunu düşünmeden bol keseden oyuncu sallıyor türkiyede oynata bilecegimiz yabancı oyuncu 4 ken ndoor gibi bir oyuncuyu elde tutmak bence fazla lüks bu oyncuya malesef ısınamadım