Öncelikle Hiç sevmememe karşın Ekrem Düzgün'le ilgili çok haksız yazılar yazıldığı kanısındayım.İki sezondada yabancı hoca getirip hüsranları oynarken Ekrem düzgün en zor şartlarda elindeki oyuncuları değerlendirerek başarılar elde etti.Dışarda Ayşegülü görsem boksör zannederdim ama hoca ondan oyun kurucu yaptı.biz elimizdeki olcay gibi,Cansu gibi,Saziye gibi,Begüm gibi,yetenekleri Kuruturken Ekrem en olmadık oyuncudan verim alabildi bu başarıdır.
Hoca olarak ister Türk Gelsin ister yabancı gelsin ama iyi bir hocaya ihtiyacımız var.Yerli yabancı ayrımı yapmayan elindeki kadroyu sonuna kadar kullanabilecek,Olcay gibi,Ndour gibi gençleri Benç'te unutmayacak hoca lazım.
Cansu'nun gitmesine üzüldüm ama angel,Olcay vb başkalarınında gitme ihtimalinide düşünüyorum.Fenerbahçe'nin hataları yüzünde giden mehmet ariello,Naz,Emre Batur,Dianna Taurasi,Marshal,Sokolov,Saziye,Nevriye Ve şuan aklıma gelmiyen oyuncuları kaybetmesi oldum olası beni hep üzmüştür.Naz gibi,Nevriye Gibi,Cansu belki etik davranmamıştır ama bu sene En üsten başlıyan yanlışlar zinciri en alta kadar inmiştir.Takım içindede birlik ve beraberlik kalmadıysa ve gencecik yetenek Takımda kalarak paslandığını hissederse oda bunu yapar.Galatasaray için okadar olumsuz konuşmalar olmasına karşın,oyuncular paralarını alamıyorlar denirken,Bir çok oyuncu takımı terkederken bunları bilerek hala Taransfer olunuyorsa Fenerbahçe bayan basketbol takımının nekadar içler açısı hali olduğunu gösterir...
Bu takım bu sezon yeniden kurulmalı.öncelikle de takımı yerli oyunculardan oluşturulup çok iyi yabancılarlada takviye yapılmalı.Ndour iyi bir kumaş olsada yabancı sınırlaması ve hoca engeli karşısında gönderilebilinir.Pınar Tuğba'dan daha çok yararlı olur.Pelin,Saziye,Begüm,Bahar çağlar,Layaota sanders ve aklıma hemen gelmiyen genç uzn genç pivot almamız şart.Zellous Hırvat pasaportu olduğundan oyun kurucu posizyonunda kalabilir..Weremeyenka ve peny Taylor aynı formlarını koruyarsa ilk tercihimiz olmalı.