"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
myildirim ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GS ligi domine eder.Ne zaman etmis?Ekrem Memnun elimizde hicbirsey yok,ligi de kaybedersek bos bir sekilde kapatacagız diyordu.Ben 3-2 AGU gecip finalde de sampiyon olacagımızdan net emindim.Oyuncular hayal kırıklıgına ugratti.Ekrem Memnun verim alır.Kimden almıs?Yasemen,Ozge Yavas,Ayse Cora hepsini harcadı.Bahar basketi unuttu.Yedigi fırcalardan ve kenara aldıktan sonra sokmamasından dolayı İspanyol forvet UMMC ye gitti.Odeme sorunları var.
Torrens uçuk bir fiyata Ummc ye gitti.Yani gitmesinde bana göre Ekrem Memnunun etkisi düşüktü.Oyuncuların hepsinin elinden maximum verim alma konusunda sana katılıyorum abi. Ekrem Memnunun asıl olayı bu değil asıl olayı elindeki kadroyla iyi kötü fark etmez oynatabileceği en doğru basketbolu oynatması.Ve pek sevmesem de bayan basketbolunda number one bu konuda.
Ekrem memnunun su anda bu kadar el ustune gözükmesi son iki sendeki bizim yaptığımız facia koç ve oyuncu tercihlerinden kaynaklı. Yoksa 1 degil 5 tane Ekrem memnun gelse nal toplamaya devam ederlerdi. Biz kendi ayagimiza kursun yağdırdık.
Ekrem Memnun da numara yok bence adam rakibi kendi temposunda oynatmaya calısıyor.Sende 2 tane ribaunt alan canavar olsun.Al ribauntu kosarak hucuma cık cok rahat dagıtırsın.Ayrıca Alba Torrens'e hem fıca cekip hem de kenara aldıktan sonra oyuna sokmuyordu.Kadın sadece paradan degil kocun fırcasından ve kenara aldıktan sonra unutmasından dolayı gitti.Basımızda duzgun bir koc ile duzgun bir guard ve forvet olsa zaten eledik de ligde de supururduk.
Yine antrenör belli olmadan oyuncu gönderiliyor, oyuncu transfer ediliyor. Öncelik takımın başına iyi bir antrenör getirmek olmalı.
angel'ı beğenmeyenler vardı şimdi tina'yı da beğenmeyenler var.