Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305749 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3615 : 01 Mayıs 2015, 14:30:50 »
4 Haziran 2014'te yazmışız. Şube hiç yanıltmıyor sağolsunlar.

Çok basit.Angel'ı takımda tutacağına Sonja Petrovic'i alacaktın.
Bojovic yerine Sue Bird'ü alacaktın.
4 numara buraya adam alın diye bağırıyor.''Jelena Dubljevic''
Tina en gereksiz hamle oldu bana göre.Ndour-Q varken.Amerikalı 2 numara alırdın.

Sorun oyuncuların kontratlarımı? Bas parayı al bonservisi.
Yatırımlarımız devam edecek diyipte böyle kadro planlaması yapılmaz.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3616 : 01 Mayıs 2015, 14:34:47 »
3'te 3 doğru hamle. Tina yılın hayal kırıklığıdır.

Tina çok büyük hayal kırıklığı tamam da Tuğba yılın bidonu resmen. Begüm gibi kendi evladımız varken 32 yaşındaki Tuğbayı alıp kendimiz edip kendimiz bulduk.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3617 : 01 Mayıs 2015, 14:41:39 »
Tina çok büyük hayal kırıklığı tamam da Tuğba yılın bidonu resmen. Begüm gibi kendi evladımız varken 32 yaşındaki Tuğbayı alıp kendimiz edip kendimiz bulduk.

Tuğba ile ilgili şunu yazmıştım bir kaç gün önce

"Kapasitesinin ve haddinin çok ötesinde inanılmaz bir özgüvenle şut attı tüm sene boyunca. Daha hücumun ilk saniyelerinde, kimsenin eline top değmeden ilk topu kaldırıp şut attı. Bir değil iki değil kaç maç boyunca saç baş yoldurdu bana. O kadar hayal kırıklığı var ki.
Hangi birisini söyleyelim. "

Bojovic'i falan saymıyorum bile. Oyuncu demek için bin şahit gerek.

Tina ve Tuğba konusunda şöyle bir fark var bence. Birisi Amerikalı, pozisyonunun en iyilerinden, Amerika milli takımının ilk beşinde yer alan, takımın en çok katkı beklediği oyuncu. Diğer sadece Tuğba. Başı sonu yok onla ilgili cümlenin. O nedenle de verimlilik ve beklenti açısında hayal kırıklığı dedim Tina için.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #3618 : 01 Mayıs 2015, 14:52:28 »
Bakalım Zel kalacak mı ? Vera-Sanders-Ndour-Tuğçe rotasyonu fena değil. Kıtadışı hakları da 1 ve 3 numaralara kullanılır. Birsel'in oyun kurucu olduğu takımdan ben bişey beklemiyorum artık.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #3619 : 01 Mayıs 2015, 15:05:21 »

Whalen-Olcay
Frida-?
Moore-Begüm
Sancho-Tuğçe
Vera-Sanders

? yerine de hırvat pasaportlu zellous'u yazsak eksiksiz bir kadro olur açıkçası. Bayan basketboldaki seviyenin ve takımların halini de düşünürsek rahat 3 kupayı da alabilecek bir takım olur. Antrenörde dediğim dedik bir yabancı kadın hoca olsun. Fakat 6 yabancı oluyor böyle, ligde sürekli 2 kişi dışarıda kalır, o durum sıkıntı işte. Merak ediyorum böyle bir takım ne kadar bütçe ile kurulur yaklaşık?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3620 : 01 Mayıs 2015, 15:21:42 »
? yerine de hırvat pasaportlu zellous'u yazsak eksiksiz bir kadro olur açıkçası. Bayan basketboldaki seviyenin ve takımların halini de düşünürsek rahat 3 kupayı da alabilecek bir takım olur. Antrenörde dediğim dedik bir yabancı kadın hoca olsun. Fakat 6 yabancı oluyor böyle, ligde sürekli 2 kişi dışarıda kalır, o durum sıkıntı işte. Merak ediyorum böyle bir takım ne kadar bütçe ile kurulur yaklaşık?

5 yada 6 yabancı tercihinden dolayı boş bıraktım orayı. Yerli de olabilir ki aklıma çok bir isim gelmiyor yerli olarak. Zellous devşirme statüsünden dolayı sıkıntı yaratabilir. Bakmak lazım. Moore o kadroda en maliyetli oyuncu. Angel'ın parasına Whalen'ı rahat getirirsin. Q'nun parasına da Sanders'ı. Sanco da Tina'nın aldığına rahat gelir ki az para almıyordu bildiğim Tina.
Ama tabi beklemek lazım. Getirirler Bojovic tarzı bir oyuncu. Boşa çene yorarız sonra yine.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #3621 : 01 Mayıs 2015, 15:44:47 »
AGÜ final serisine Tanisha Wright'sız başlıycakmış. Kardeşinin düğünü için Amerikaya gitmiş ilk 2 maçta yok 3.maç süpheli. Sezonu kapatmış anlaşılan.!

Zellous'tanda hiç memnun değilim ben onlada yollar ayrılsın. Vera eskisi gibiyse kimse hayır demez zaten.
4 kişilik yabancı rotasyonunun avrupalıları Frida ve Vera olursa amerikalıları iyi seçmek lazım. L.Whalen alınsa iyi olur.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
#IngaOrekhova

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3622 : 01 Mayıs 2015, 15:48:53 »
AGÜ final serisine Tanisha Wright'sız başlıycakmış. Kardeşinin düğünü için Amerikaya gitmiş ilk 2 maçta yok 3.maç süpheli. Sezonu kapatmış anlaşılan.!

Zellous'tanda hiç memnun değilim ben onlada yollar ayrılsın. Vera eskisi gibiyse kimse hayır demez zaten.
4 kişilik yabancı rotasyonunun avrupalıları Frida ve Vera olursa amerikalıları iyi seçmek lazım. L.Whalen alınsa iyi olur.

Zellousu kıta dışı olsaydı ben de istemezdim ama Hırvat pasaportu alması her türlü fark yaratacak bir oyuncu olmasını sağladı

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #3623 : 01 Mayıs 2015, 15:50:10 »
kıta dışı olarak maya moore ve della donne yi alalım keyfimize bakalım :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3624 : 01 Mayıs 2015, 15:50:23 »
Olaya bak en önemli 2 oyuncusundan birisine kardeşinin düğünü için izin verecek kapasitede adamların yönettiği bir takıma elendik. :(
...

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #3625 : 01 Mayıs 2015, 16:04:48 »
Eski koç George'un bi sözü vardı: 'erkekler basketbol oynadıklarında mutlu olurlar, bayanlar ise mutlu olduklarında basketbol oynarlar.'
Sarışın şubede oldukça ve bu sözün bilincinde olmayan teknik ekip oluşturuldukça boşa çene yormaya devam edeceğiz. 

#IngaOrekhova

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3626 : 01 Mayıs 2015, 16:29:28 »
3'te 3 doğru hamle. Tina yılın hayal kırıklığıdır.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3627 : 01 Mayıs 2015, 16:31:50 »
Çok doğru hamle çok. Yapılırsa umudum olur seneye için.

Yeni dönemde eğer yatırıma devam edilecekse 2 kıta dışı da kısa forvet olmalı. Uzun için duygusala bağlamaya gerek yok Vera geri gelmeli. Gs bizden yıllarca oyuncu koparıyor. Biz ise seyrediyoruz. Sancho'yu koparmak lazım onlardan. Q ise Sanders ile upgrade edilmeli. Takas üstüne para verelim gerekirse.
Vera+Sancho+Sanders+Tuğçe gayet yeterli olur uzun rotasyonu için.

N'dour ise kiralanabilir. Oynamayacaksa klübede yabancı hakkı çok büyük bir lüks.

Gs ayşegülden bile katkı alıyor da biz Olcay'ı bir türlü rotasyona dahil edemiyoruz. Birsel ile ilgili kararsızım. Açıkçası yol verilirse de çok üzüleceğimi zannetmiyorum.

Whalen-Olcay
Frida-?
Moore-Begüm
Sancho-Tuğçe
Vera-Sanders
Hocam noktasına virgülüne katılıyorum, tercüman olmuşsun
FENERBAHÇE

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3628 : 01 Mayıs 2015, 16:51:44 »
kıta dışı olarak maya moore ve della donne yi alalım keyfimize bakalım :)
Donne Avrupaya gelmiyor.Moore da bizim bütçeyi aşar gibi.
Ben eğer Avrupalı uygun kısaların yanına Whalen ya da Digginsi ekleyebilirsek kaliteli bir uzunun alınması gerektiğini düşünüyorum kıta dışı oyuncu olarak.Frida Eldebrink Zellous ikilisi aynı anda kalırsa mesela yanına Diggins ya da Whalenı ekleyip Fowles Ogwumikeden birisini alabiliriz.Ogwumike 4-5 oynar.Hücum yönü daha kuvvetli Fowlesa göre.Ama Fowles da çok dominant bir oyuncu.4 numarada ise Milovanovic düşünülebilir.Lyttle çok istediğim bir oyuncu ama alacağımızı sanmıyorum.Artı 4 numara konusunda Ndourdan büyük beklentilerim vardı.Ama ben Ndour olayını sadece koça bağlamam.Ndour oynadığı bölümlerde hiç verimli olamadı.Bir de Sanders olayı var tabi.Sanders her ne kadar bu sezonki performansı iyi olsa da q dan çok daha kaliteli bir oyuncu yapabilirsek seneye için devşirme statüsünde Q ya yol verip Sandersı almalıyız.Son olarak seneye için kadro beklentimi söyleyeyim
 Diggins(Whalen)-Birsel
 Eldebrink-Olcay
 Zellous-Begüm
 Milovanovic-Tuğçe
 Ogwumike(Fowles)-Sanders
     Bu kadronun defoları tabi var twitterda bundan biraz üst kalibrede bir kadro yazdım tartıştık  bunu ama mevcut koşullar içinde kurulabilecek güzel bir kadro bana göre.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3629 : 01 Mayıs 2015, 17:03:58 »
GS ligi domine eder.Ne zaman etmis?Ekrem Memnun elimizde hicbirsey yok,ligi de kaybedersek bos bir sekilde kapatacagız diyordu.Ben 3-2 AGU gecip finalde de sampiyon olacagımızdan net emindim.Oyuncular hayal kırıklıgına ugratti.
Ekrem Memnun verim alır.Kimden almıs?Yasemen,Ozge Yavas,Ayse Cora hepsini harcadı.Bahar basketi unuttu.Yedigi fırcalardan ve kenara aldıktan sonra sokmamasından dolayı İspanyol forvet UMMC ye gitti.
Odeme sorunları var.