Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305485 defa)

myildirim ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3600 : 01 Mayıs 2015, 10:22:01 »
Begüm'ün geri geleceği Frida Eldebrink ile de ciddi mesafe kat edildiği konuşuluyor.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
#IngaOrekhova

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3601 : 01 Mayıs 2015, 10:28:11 »
Lig bitmeden koştur koştur rakiplerle görüşenlere uyuz oluyorum. Genç yada tecrübeli farketmez. Şöylesi rezil bir sezondan sonra insanın bir şeyleri koz olarak kullanıp sözleşme istemeye yüzü olmaması lazım. Az beklemesi lazım. Klüp seni düşünmüyorsa söyler zaten. Ben burada İsfendiyar'ı savunmuyorum ama Cansu da masum sayılmaz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3602 : 01 Mayıs 2015, 13:02:26 »
Begüm ve Frida mı geliyor?
Gerisini de görmek lazım demekle birlikte bence güzel hamleler.
...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3603 : 01 Mayıs 2015, 13:17:52 »
cansuda suçlu en az o herifler kadar.
şu didem gitmediği sürece gs domine eder ligi
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3604 : 01 Mayıs 2015, 13:21:04 »
CaferağaRuhu ‏@CRuhu 6 dk.6 dakika önce

tina,tuba ve bojovicle yollar ayrılmış. asıl gitmesi gerekenler hala orada çok yazık.
...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3605 : 01 Mayıs 2015, 13:42:28 »
CaferağaRuhu @CRuhu 6 dk.6 dakika önce

tina,tuba ve bojovicle yollar ayrılmış. asıl gitmesi gerekenler hala orada çok yazık.
Daha herhalde bu başlangıçtır devamı gelir oyuncular özelinde konusursak en başta birselinde gönderilmesi gerek

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #3606 : 01 Mayıs 2015, 13:58:13 »
CaferağaRuhu ‏@CRuhu 6 dk.6 dakika önce

3'te 3 doğru hamle. Tina yılın hayal kırıklığıdır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3607 : 01 Mayıs 2015, 14:03:29 »
Vera da geri geliyormuş, net değil ama söyleyen kişi başka bir takımın koçu...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3608 : 01 Mayıs 2015, 14:11:41 »
Daha herhalde bu başlangıçtır devamı gelir oyuncular özelinde konusursak en başta birselinde gönderilmesi gerek

Kim kaldı ki?
Angel, Biba, Cansu, Bojovic, Tina, Tuğba şuan için gitti die bildiklerimiz.
Shavonte Zellous ile 6 aylık alaştık diye hatırlıyorum.
O'da gitmiş olabilir.
Elde ne yazık ki Birsel, bir kadro dışı bir kadroda olan Olcay, Q, Ndour, Tuğçe, sakatlık durumu ne durumda olduğunu bir tek kendisinin bildiğini düşünmeye başladığım Hülya ve yine altyapıdan Melis kaldı.
İnşallah Birsel'de giderde kalanların yanına, geçtiğimiz sene harcandığı söylenen 8 milyon doların yarısına(ilk önce adam gibi bir koç bulmak şartıyla) çok daha iyi oynayacak bir kadro kurarız.
Frida ve Begüm deniliyor ki şahsen her iki ismede sevinirim.
İkiside beğendiğim oyuncular.

Tina'nın rezil oyunu Angel'ın gitmesiyle başladı.
Takıma inancı kalmayan oyuncudan performans beklemek hayalcilik olur abi.

O zaman fırsat bu fırsat "Angeliq" ile sponsorluk sözleşmesi imzalayıp reklam yüzü olarak Vera'yı kullanalım. :(
Vera benim için Penny seviyesinde bir oyuncuydu(sevgi babında) ikisininde sonu aynı oldu.
Gelirse yine desteklerim(tıpkı Penny döndüğünde olduğu gibi) ama hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #3609 : 01 Mayıs 2015, 14:15:07 »

Çok doğru hamle çok. Yapılırsa umudum olur seneye için.

Yeni dönemde eğer yatırıma devam edilecekse 2 kıta dışı da kısa forvet olmalı. Uzun için duygusala bağlamaya gerek yok Vera geri gelmeli. Gs bizden yıllarca oyuncu koparıyor. Biz ise seyrediyoruz. Sancho'yu koparmak lazım onlardan. Q ise Sanders ile upgrade edilmeli. Takas üstüne para verelim gerekirse.
Vera+Sancho+Sanders+Tuğçe gayet yeterli olur uzun rotasyonu için.

N'dour ise kiralanabilir. Oynamayacaksa klübede yabancı hakkı çok büyük bir lüks.

Gs ayşegülden bile katkı alıyor da biz Olcay'ı bir türlü rotasyona dahil edemiyoruz. Birsel ile ilgili kararsızım. Açıkçası yol verilirse de çok üzüleceğimi zannetmiyorum.

Whalen-Olcay
Frida-?
Moore-Begüm
Sancho-Tuğçe
Vera-Sanders

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #3610 : 01 Mayıs 2015, 14:18:21 »

Tina'nın rezil oyunu Angel'ın gitmesiyle başladı.
Takıma inancı kalmayan oyuncudan performans beklemek hayalcilik olur abi.

Haklısın. Bu dediğine katılıyorum ama sene başından bu yana hangi önemli maçta farkını hissettirdi. F4'te bile oynadığı oyun yerlerdeydi. Son maçta artık eleniyoruz sahada geziniyor. Hiç üzülmedim açıkçası.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3611 : 01 Mayıs 2015, 14:18:44 »
Çok doğru hamle çok. Yapılırsa umudum olur seneye için.

Yeni dönemde eğer yatırıma devam edilecekse 2 kıta dışı da kısa forvet olmalı. Uzun için duygusala bağlamaya gerek yok Vera geri gelmeli. Gs bizden yıllarca oyuncu koparıyor. Biz ise seyrediyoruz. Sancho'yu koparmak lazım onlardan. Q ise Sanders ile upgrade edilmeli. Takas üstüne para verelim gerekirse.
Vera+Sancho+Sanders+Tuğçe gayet yeterli olur uzun rotasyonu için.

N'dour ise kiralanabilir. Oynamayacaksa klübede yabancı hakkı çok büyük bir lüks.

Gs ayşegülden bile katkı alıyor da biz Olcay'ı bir türlü rotasyona dahil edemiyoruz. Birsel ile ilgili kararsızım. Açıkçası yol verilirse de çok üzüleceğimi zannetmiyorum.

Whalen-Olcay
Frida-?
Moore-Begüm
Sancho-Tuğçe
Vera-Sanders
boyle bi takımın olma ihtimalli bence 0 yakın çünkü bütcenin düşeceği soyleniyo bence pennyde gelebilir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3612 : 01 Mayıs 2015, 14:21:10 »
Çok kırgınım onu çok çok seviyordum çünkü ama gerçekten çok kırıldım o malum olayda fakat bununla birlikte şu da bir gerçek ki formda bir Vera Nevriye'yi falan denize döker açık net solak ve ters geliyor rakiplere bi an boş kalsa üçlüğü yollar affetmez ribaund alır blok yapar uzundan uzuna çok iyi asist yapar ve Avrupalı daha ne olsun ki?? Küçülmeyi kabul edeceğim tek branş erkek voleybol çünkü ilgi gerçekten çok az  fakat bayan basketbol bu kulübün en başarılı branşlarının BAşında gelir o yüzden o Avrupa kupası alınmadan şahsım adına ben rahat edemem hatta 2 kez. Futbolda harcanan gereksiz paralarla 3 5 tane Ekaterinburg falan kurarsın bu kadar net. Cansu konusuna gelecek olursak İsfendiyar öyle bişey yaptıysa eğer şu kafayla yapmış olabilir sene boyu ne yaptınız ki gelip para konışıyorsunuz kafasıyla( tüm sezonun en büyük suçlusu olmakla birlikte) ama yine de Üslup o olmamalıydı.. Bu kulübün paralıdan ziyade akıllı Eğitimli yöneticilere ihtiyacı var onlar zaten sponsorun âlâsını da bulurlar. Nisan AyI bitmeden ne olacağı belli olmayan rakibe giden o Kızın adını da kimse anmasın mümkünse artık yaptığı hareketin savunulacak bir yanı yok 30 yaşında olsa anlarım profesyonel der geçerim ama Altyapıdan yeni çıkmış 20 yaşında kız duygusal hareket eder bu kadar basit aksi insan fizyoloji ve psikolojisine aykırıdır bu kadar net.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #3613 : 01 Mayıs 2015, 14:23:02 »
boyle bi takımın olma ihtimalli bence 0 yakın çünkü bütcenin düşeceği soyleniyo bence pennyde gelebilir

Sıkıntı da orada zaten. 12 yıl boyunca klübün en başarılı şubesine tek bir sponsor bulamadılar. Gs bile çer çöp kadrolarına sponsor buldu.
Ben küçülme, şubeyi kapatma ligi lafları pes etmek olarak görüyorum. Kabullenemiyorum.

Yazdığım kadroda da pahalı diyebileceğin Moore ve Sancho var. Diğerleri olası hamleler. Moore'u da İsfendiyar bey alıversin bir zahmet.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3614 : 01 Mayıs 2015, 14:25:07 »
Ilk Galatasaray salça olur Şaşırmam. 3 nedeni var Tina'nın hayal kırıklığına evrilişinin
1-saçma rotasyon ile pestilinin çıkması
2-Angelin gidişi ile hem camı silerken sürekli merdivenden inip bezi de kendi sıkması
3-En en önemlisi yetersiz kısalar 2 sene önceki takımda ateş ederdi bu kadın