Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2307969 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3660 : 02 Mayıs 2015, 22:46:22 »
üstüne de iki şampiyonluk bir avrupa şampiyonluğu aldı...
onu sırf nevriyeye bağlayamayız öyle düşünürsek vera skandalı olmasaydı hiç biri olmazdı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3661 : 02 Mayıs 2015, 22:46:26 »
yöneticiler sucludur artık gitmeliler ama bu konuda cansuda sütten çıkmış ak kaşık değil altyapıdan çıkan bi oyuncu biraz daha kulubune sadık olmalıydı

söylenen yapılan bir sürü şey var...maalesef bu kulüpte her şey para ile ölçüldüğü için forma aidiyeti hep geri planda...biz de birkaç örnek hariç bayrak oyuncu var mı? kaçan kaçana...Gs ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama bunu iyi beceriyor..Eka bizi yenip avrupa şampiyonu olun Taurasi en büyük ci bo bo diye bağrıyor...biz de bu yok işte

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3662 : 02 Mayıs 2015, 22:47:02 »
onu sırf nevriyeye bağlayamayız öyle düşünürsek vera skandalı olmasaydı hiç biri olmazdı

aynı şeyi söylüyoruz ya skandallar hep bizde...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3663 : 02 Mayıs 2015, 23:07:25 »
cansu'nun menajeri 2-3 kere yönetimle görüşmek istedi hep oyalandı...Bunda şaşıracak ne var..Gs de aldı sonunda...Ayrıca muhtemelen seneye 20-25 dakika oynayacak Gs'de ve Avrupa Ligi'nde...kaldı ki geçen sezon da Olcay gidecekti aynı şekilde gs son anda vazgeçti...bizimkiler uyusun ve suçlasın sadece gidenleri. basketbol hayatı bitti diye Nev'e yapmadıklarını bırakmadılar kızı zorla gönderdiler kulüpten...Sonuç ortada...
Nevriye nasıl zorla gonderildi Hocam her zaman en deli paraları kazandı.Bir sene az alsa ne olurdu?Cansu,Olcay,Selale,Melis hepsini Fb yetistirmis.maddi-manevi emek harcamıs.Koleje gondermis,para vermis,hoca vermis.Tek suclu yonetim, FB SK menejer ve oyuncu hep haklı yok boyle birsey
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2015, 23:34:39 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3664 : 02 Mayıs 2015, 23:31:37 »
Cansu'nun zamanında Zafer Kalaycioglu'nun yaptığından ne farkı var.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3665 : 02 Mayıs 2015, 23:54:07 »
@maliano

1994'lü Cansu Köksal Fenerbahçe oyuncusu diye TKB2L'de bu şekillere giriyorsa çok vahim, bundan değil de karakteri buysa çok daha vahim.

@maliano

Cansu Köksal ile ilgili yazdığımı merak edenlere bir mola görüntüsü ile özetleyeyim ki bu küçük bir parçası sadece

Hocasına atar yapan, takım arkadaşlarından kendisini üstün gören, ben oldum havasında takılan oyuncudan ne kadar yetenekli olsada hayır gelmez.
Gittiği yerde kendisine mutluluklar(ben yöneticilerin yaptığı yanlışları görmezden gelmiyorum, burada sosyal medyada kendilerini eleştirdim yanlış yaptıklarını düşündüğüm durumlarda eleştirmeye devam da edeceğim).
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #3666 : 03 Mayıs 2015, 00:38:49 »
Nevriyeye Sakatlanma riskin var dediler ve Maç başı para önerdiler..Nevriye de o ara para saçan Gs ye 550 bin dolar CASH paraya gitti..

1.5 sene oynamadı..Parasını aldı..Ana avrat gidiyordu Gs liler yollayın bile dediler kaç defa.

Ama şans kısmet 15 dakıka mala bağladığımız bir Maçta kupa aldı...Bana kalırsa bu sene son senesi bırakacak bundan sonra Gs Şeyini yırtsa Onun gibisini bulamaz.

Ayrıca Cansu 25 dakıka oynarsa Gs de olmayan saçları dökülür Ekrem in..Ayakları çok yavaş ve temel teknikleri çok zayıf..
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 00:39:39 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3667 : 03 Mayıs 2015, 00:41:11 »
Nevriyeye Sakatlanma riskin var dediler ve Maç başı para önerdiler..Nevriye de o ara para saçan Gs ye 550 bin dolar CASH paraya gitti..

1.5 sene oynamadı..Parasını aldı..Ana avrat gidiyordu Gs liler yollayın bile dediler kaç defa.

Ama şans kısmet 15 dakıka mala bağladığımız bir Maçta kupa aldı...Bana kalırsa bu sene son senesi bırakacak bundan sonra Gs Şeyini yırtsa Onun gibisini bulamaz.

Ayrıca Cansu 25 dakıka oynarsa Gs de olmayan saçları dökülür Ekrem in..Ayakları çok yavaş ve temel teknikleri çok zayıf..
CL gelmese Nevriye'nin daha cok cekecegi vardı.
FB de efsane olacaktı ama 3 kurus fazla almak icin bunu tercih etmedi.Ki baska oyuncu olsa ihtiyacı var diyebilirsin.Nevriye belki en az 10m dolar kazanmıstır.Simdi ne GS ne Fb efsanesi olarak kariyerini bitirecek.
Cansu kac dakika oynar bilemem.Ama cok agır fırcalara hazır olsun.Bence Alba Torrens hem o fırcalardan hem de kenara alıp bir daha sokmamasından dolayı gitti.E. Memnun cok abartılıyor.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 00:56:21 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #3668 : 03 Mayıs 2015, 01:08:35 »
Biz kötüyüz..Durum bu...

Karar verecekler.Artık yeni bir Türk jenerasyonu yaratmak lazım...

Tuğçe Canıtez buna uyar..Melis var onu çıkarsınlar Cansu kadar katkı sağlar..Begüm geri dönsün..Botaşta ki kızı alsınlar.Pelin...Sonra Burcu Çiğil falan alınabilir. Üzerine Birde 2 numara ya savunmacı olarak Gökçe Doğan alınırsa yeni bir jenerasyon çıkar..

Eldebrink-Whealen-Zellius-Abd li 3-4 Mesela De Wanna Bonner ve Verameyanka Tarzı bir oyuncu ile yola çıkılabilir.Yani..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3669 : 03 Mayıs 2015, 02:22:03 »
Öncelikle Hiç sevmememe karşın Ekrem Düzgün'le ilgili çok haksız yazılar yazıldığı kanısındayım.İki sezondada yabancı hoca getirip hüsranları oynarken Ekrem düzgün en zor şartlarda elindeki oyuncuları değerlendirerek başarılar elde etti.Dışarda Ayşegülü görsem boksör zannederdim ama hoca ondan oyun kurucu yaptı.biz elimizdeki olcay gibi,Cansu gibi,Saziye gibi,Begüm gibi,yetenekleri Kuruturken Ekrem en olmadık oyuncudan verim alabildi bu başarıdır.

Hoca olarak ister Türk Gelsin ister yabancı gelsin ama iyi bir hocaya ihtiyacımız var.Yerli yabancı ayrımı yapmayan elindeki kadroyu sonuna kadar kullanabilecek,Olcay gibi,Ndour gibi gençleri Benç'te unutmayacak hoca lazım.

Cansu'nun gitmesine üzüldüm ama angel,Olcay vb başkalarınında gitme ihtimalinide düşünüyorum.Fenerbahçe'nin hataları yüzünde giden mehmet ariello,Naz,Emre Batur,Dianna Taurasi,Marshal,Sokolov,Saziye,Nevriye Ve şuan aklıma gelmiyen oyuncuları  kaybetmesi oldum olası beni hep üzmüştür.Naz gibi,Nevriye Gibi,Cansu belki etik davranmamıştır ama bu sene En üsten başlıyan yanlışlar zinciri en alta kadar inmiştir.Takım içindede birlik ve beraberlik kalmadıysa ve gencecik yetenek Takımda kalarak paslandığını hissederse oda bunu yapar.Galatasaray için okadar olumsuz konuşmalar olmasına karşın,oyuncular paralarını alamıyorlar denirken,Bir çok oyuncu  takımı terkederken bunları bilerek hala Taransfer olunuyorsa Fenerbahçe bayan basketbol takımının nekadar içler açısı hali olduğunu gösterir...

Bu takım bu sezon yeniden kurulmalı.öncelikle de takımı yerli oyunculardan oluşturulup çok iyi yabancılarlada takviye yapılmalı.Ndour iyi bir kumaş olsada yabancı sınırlaması ve hoca engeli karşısında gönderilebilinir.Pınar Tuğba'dan daha çok yararlı olur.Pelin,Saziye,Begüm,Bahar çağlar,Layaota sanders ve aklıma hemen gelmiyen genç uzn genç pivot almamız şart.Zellous Hırvat pasaportu olduğundan oyun kurucu posizyonunda kalabilir..Weremeyenka ve peny Taylor aynı formlarını koruyarsa ilk tercihimiz olmalı.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3670 : 03 Mayıs 2015, 11:17:28 »
ahadeli sizin gibi dusunmuyorum.Aysegul Gunay derken kendisinin harcadıgı Ayse Cora,Yasemen Saylar,Ozge Yavas hatta Bahar Caglar gibi oyuncuları pas geciyorsun.EL belki UMMC den sonra en pahalı kadrosuyla,adeta ABD Milli Takımı ile 8 takım arasında F8 de sonuncu oldugunu pas geciyorsunuz.Saziye'yi FB kurutmadı.Ne zaman kucak acsak devamında solugu hep GS de aldı.3 tane potansiyel guardı dusunursen Olcay'ı costururdu diyemezsin.Dehset para ile Nevriye'yi bizden kopardı ve onun kaymagını yiyor.Onu da 1 sene hic oynatmadılar.Ve cook ciddi tepkiler vardı.Ekrem Memnun'u abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3671 : 03 Mayıs 2015, 15:51:38 »
adam üç yıldır kendi takımını kuruyor ve gayet de başarılı. neyi abartılıyor..Avrupa'nın 1 numaralı kupasını aldı hem de bizi yenerek. Daha ne olacak var mı bizim için daha büyük yenilgi....bin yılda bir gelir ve biz yine kaybettik. Geçen sezon Olcay da gidiyordu, bizimkiler dakika alacaksın diye söz verince kaldı. Takım kurulurken birileri harcanır, uyan kalır uymayan gider. Bunda şaşacak bir şey yok ki...
Neyse bizimkiler nihayet misilleme yapmaya karar vermiş; Bahar'ın peşine düşmüşler. Ama kongrenin sonucu belli olmadan hiç bir şey netleşmeyecek. Zaten sıkıntı da bu...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3672 : 03 Mayıs 2015, 16:08:49 »
adam üç yıldır kendi takımını kuruyor ve gayet de başarılı. neyi abartılıyor..Avrupa'nın 1 numaralı kupasını aldı hem de bizi yenerek. Daha ne olacak var mı bizim için daha büyük yenilgi....bin yılda bir gelir ve biz yine kaybettik. Geçen sezon Olcay da gidiyordu, bizimkiler dakika alacaksın diye söz verince kaldı. Takım kurulurken birileri harcanır, uyan kalır uymayan gider. Bunda şaşacak bir şey yok ki...
Neyse bizimkiler nihayet misilleme yapmaya karar vermiş; Bahar'ın peşine düşmüşler. Ama kongrenin sonucu belli olmadan hiç bir şey netleşmeyecek. Zaten sıkıntı da bu...
Tuğçe kaldıysa Bahar'ı ne yapacağız? Vera dedikoduları da varken.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3673 : 03 Mayıs 2015, 16:15:49 »
Sancho'yu alırsan misilleme o zaman olur. Tina da gitmisken en kritik hamle Sancho'dur.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3674 : 03 Mayıs 2015, 16:24:21 »
Sancho+ iki elit kısa skorer kıta dışı yine her kulvarda favori olursun. Yani Selçuk Şahin ve Bekir'in maliyetiyle bu branşta kupaları toplarsın.

FENERBAHÇE