İagupova Castors Braine ile anlaştı.Maleshenko geçen sene Mersin'de başladı ama sezon ortası ayrıldı.Altyapılarda çok önemli oyuncuydu ama bence istenilen düzeye gelemedi hala.100.000 dolara alanı yokmuş diyorlar.
Meesseman 20 yaşından beri Wnba'de ve her sene üstüne koyarak gidiyo.Gerçekten çok özel bi oyuncu.Alınsın çok isterim.200.000 € fiyatı.
Verameyanka'yı çok severim ama 1 sene ara vermesi kafada soru işareti bırakıyor ve öğrendiğime göre 300.000 € istiyor.
Q'yu evde maç seyrederken çok eleştiriyorum.Ama bu sene baya bir oyuncu araştırması yaptım üst düzey pivot bir elin parmakları kadar ve çok pahalılar onların bir altındaki seviyede bulabileceğimiz en iri ve en atletik oyuncu bence üstelik Türk pasaportu var.Geçen sene çok kötü bir sezon geçirmedi ama bence planlama yanlıştı.Tina Charles ile beraber oynaması yanlıştı, ikisi de 5 numara bana göre.
Lara Sanders'a gelirsek tamam iyi oyuncu ama ben onun için kararımı 2 sene önceki 8'li finallerde verdim.Undersize oluşu o seviyede inanılmaz bir biçimde ortaya çıkmıştı. Biz alırsak taraftarın büyük hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum.Çünkü ne bir 5 numara ne de bir 4 numara.
Yapılacak en doğru iş 4 numaraya Candace Parker'ı almak ve avrupalı uzun olarak da Meesseman Kobryn İkilisinden birini almak.
ben kobryn isine sıcak bakmıyorum...
iagupova cok buyuk yıldız olacak...
eger maya moore olmayacaksa parker olabilir...ama o zaman vera'yı da almayacaksın...yada ndour'u bırakacaksın..
ben ısrarla whalen-maya moore birlikteligi yapılsın diyorum..ve yanlarına hızlı uzunlar..
bu anlamda..
vera-ndour-tugce
meeseman-quanitra
mukemmel rotasyonu saglayabilir...meesseman ve ndour gelisimleri devam ederse cok ust duzey 2 pota altı oyuncusu olacaklar...
quanitra konusuna bende sana katılıyorum..tek derdi erken faul..ama bunun sebebi ligdeki sacma sapan hakemler...bilerek calıyorlar oyundan dussun diye..q da buna kanıyor...
george'un hızlı ve pasa dayalı sisteminde top q'ya dogru yerde inerse cok is yapar...
eger meeseman 200.000 ise kacırılmamalı...
aynı sekilde bence verameyenka her turlu formunu bulacaktır..sıkıntı olmaz bence..
kısalara gelirsek...
elde kalan birsel+olcay+melis ustune whalen+burcu cigil alınırsa
yanına 2 oyuncu daha lazım...
1 amerikalı ve 1 eu..o isimlerde maya moore ve dabovic olabilir...
hatta bir turk genc daha dusunulebilir..
ama ne dusunuyor sube bilmiyorum..
ozellikle maya yazıyorum cunku her turlu isi yapabilen bir kısa/uzun..yani onun yerine baska oyuncu bu kadroda olmaz..ancak edd..