Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2311813 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hustle

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3945 : 01 Haziran 2015, 12:16:32 »
Menajer arkadaşı olan arkadaşım var ondan alıyorum genelde bilgileri.Türkiye'den başka bi takım teklif yapmış kıza 35.000 € veya dolarmış buy-out.
Ayrıca Ewelina Kobryn ile ilgileniyormuşuz.
Bunlar sadece duyum ama.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3946 : 01 Haziran 2015, 12:55:44 »
vallaha o kız o kadar ucuzsa kacırılmamalı..

bu arada niholls da gitti..wisla can pack;
zaten 4 numaralar bunlar..miyem kursk'ta..milavanovic'i de tercih etmeyiz bence elde ndour varken ve vera alınıyorsa...

kobryn tercih edebilir ama ben cok taraftar degilim o isme...ummc bırakacak ama yası var...basketbolu bilen bir hatun ama agır artık..33-34 yasında..

meeseman veya ajdukovic en dogru tercihler su an...umarım yonetim buraları okuyordur da su fiyatları gorup ucuza kapatırlar o kızı...
kız cift pasaportlu..belcika dogumlu ama amerikada ogrenim gormus..

ustelik wnba'de de fena istatistiklerle oynamyor..

gecen sene eurocup'ta.
8 macta 28 dk ort 12 sayı 6 reb 3 asist 0.5 bl 1.9 tç..
gecen sene wnba'de
34 macta 27 dk ort 10.1 sayı 6.4 reb 2.5 asist 1.0 bl 1.4 tç..hepsi ilk bes bu arada bu macların...
gecen sene rusya liginde
25 macta 25 dk ort 11.7 sayı 6 reb 2 asist 1.2 bl 1.9 tc..

kızın ciddi anlamda ne olursa olsun aynı duzeyde katkısı var..
25 dk 10 sayı 5 reb 2 as 1 bl 2 tc. yapacak kapasitede sezonda...

bence bunla cok degerli bir istatistikler...3 platformdada aynı istatistikler onemli 23 yasında bir kız icin...

"hustle" arkadasımızın bu kızı hatırlatması cok onemli...simdi dikkatli bakınca istatistiklere cidden bu kızdan ciddi fayda gelir...

• Üye
« Yanıtla #3947 : 01 Haziran 2015, 12:58:28 »
unutmadan kobryn ile ilgilenip meeseman veya ajdukovic ile ilgilenmemek ancak bizim subenin isbilmezlerini isi olur...bu arada aynı takımda rus genc kız var daha 18 yaısnda...marina vadeeva...o kızda onemli pivot olacak ilerde...spartak bu sene genclere yatırım yapmıstı..bunlar o sezonun meyveleri diyelim...vadeava hatta su an rus milli takımında ve ciddi sureler alıyor hazırlık maclarında..

cok bilen yoneticilerimiz bir arastırsınlar bir zahmet..

sonucta zahui, rezan gibi oyuncular bu ulkeye geldi ama resmen 2.sınıf takımlara...

ben bunu bizim yonetimin yanlıs menejerlerle calısmasına veiryorum..once emnejeri bulup, sonra oyuncu bakıyorlar bence..

once oyuncuyu bul, sonra hangi menejerse git anlas...

bizde bu is bence tam tersi..cunku oyuncuları tanımayan ve kocun istesdigi oyunculara saygı gostermeyen bir yonetici grubu isbasında..

bu arada meeseman'ın baglı oldugu sırkette benim begendigim 2 hatun var ukraynalı..

iagupova ve maleshenko...maleshenko isin icinde ise o turk takımı muhtemelen merisn, tarsus, botas tan biridir...sirketin ismi. L.B.M aGENCY..isteyen baksın...

« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 13:08:45 Gönderen: Vanguards of FB »

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3948 : 01 Haziran 2015, 13:33:17 »
İagupova Castors Braine ile anlaştı.Maleshenko geçen sene Mersin'de başladı ama sezon ortası ayrıldı.Altyapılarda çok önemli oyuncuydu ama bence istenilen düzeye gelemedi hala.100.000 dolara alanı yokmuş diyorlar.
Meesseman 20 yaşından beri Wnba'de ve her sene üstüne koyarak gidiyo.Gerçekten çok özel bi oyuncu.Alınsın çok isterim.200.000 € fiyatı.
Verameyanka'yı çok severim ama 1 sene ara vermesi kafada soru işareti bırakıyor ve öğrendiğime göre 300.000 € istiyor.
Q'yu evde maç seyrederken çok eleştiriyorum.Ama bu sene baya bir oyuncu araştırması yaptım üst düzey pivot bir elin parmakları kadar ve çok pahalılar onların bir altındaki seviyede bulabileceğimiz en iri ve en atletik oyuncu bence üstelik Türk pasaportu var.Geçen sene çok kötü bir sezon geçirmedi ama bence planlama yanlıştı.Tina Charles ile beraber oynaması yanlıştı, ikisi de 5 numara bana göre.
Lara Sanders'a gelirsek tamam iyi oyuncu ama ben onun için kararımı 2 sene önceki 8'li finallerde verdim.Undersize oluşu o seviyede inanılmaz bir biçimde ortaya çıkmıştı. Biz alırsak taraftarın büyük hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum.Çünkü ne bir 5 numara ne de bir 4 numara.
Yapılacak en doğru iş 4 numaraya Candace Parker'ı almak ve avrupalı uzun olarak da Meesseman Kobryn İkilisinden birini almak.

• Üye
« Yanıtla #3949 : 01 Haziran 2015, 13:46:56 »
İagupova Castors Braine ile anlaştı.Maleshenko geçen sene Mersin'de başladı ama sezon ortası ayrıldı.Altyapılarda çok önemli oyuncuydu ama bence istenilen düzeye gelemedi hala.100.000 dolara alanı yokmuş diyorlar.
Meesseman 20 yaşından beri Wnba'de ve her sene üstüne koyarak gidiyo.Gerçekten çok özel bi oyuncu.Alınsın çok isterim.200.000 € fiyatı.
Verameyanka'yı çok severim ama 1 sene ara vermesi kafada soru işareti bırakıyor ve öğrendiğime göre 300.000 € istiyor.
Q'yu evde maç seyrederken çok eleştiriyorum.Ama bu sene baya bir oyuncu araştırması yaptım üst düzey pivot bir elin parmakları kadar ve çok pahalılar onların bir altındaki seviyede bulabileceğimiz en iri ve en atletik oyuncu bence üstelik Türk pasaportu var.Geçen sene çok kötü bir sezon geçirmedi ama bence planlama yanlıştı.Tina Charles ile beraber oynaması yanlıştı, ikisi de 5 numara bana göre.
Lara Sanders'a gelirsek tamam iyi oyuncu ama ben onun için kararımı 2 sene önceki 8'li finallerde verdim.Undersize oluşu o seviyede inanılmaz bir biçimde ortaya çıkmıştı. Biz alırsak taraftarın büyük hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum.Çünkü ne bir 5 numara ne de bir 4 numara.
Yapılacak en doğru iş 4 numaraya Candace Parker'ı almak ve avrupalı uzun olarak da Meesseman Kobryn İkilisinden birini almak.

ben kobryn isine sıcak bakmıyorum...

iagupova cok buyuk yıldız olacak...

eger maya moore olmayacaksa parker olabilir...ama o zaman vera'yı da almayacaksın...yada ndour'u bırakacaksın..

ben ısrarla whalen-maya moore birlikteligi yapılsın diyorum..ve yanlarına hızlı uzunlar..
bu anlamda..

vera-ndour-tugce
meeseman-quanitra

mukemmel rotasyonu saglayabilir...meesseman ve ndour gelisimleri devam ederse cok ust duzey 2 pota altı oyuncusu olacaklar...

quanitra konusuna bende sana katılıyorum..tek derdi erken faul..ama bunun sebebi ligdeki sacma sapan hakemler...bilerek calıyorlar oyundan dussun diye..q da buna kanıyor...
george'un hızlı ve pasa dayalı sisteminde top q'ya dogru yerde inerse cok is yapar...

eger meeseman 200.000 ise kacırılmamalı...
aynı sekilde bence verameyenka her turlu formunu bulacaktır..sıkıntı olmaz bence..

kısalara gelirsek...

elde kalan birsel+olcay+melis ustune whalen+burcu cigil alınırsa
 yanına 2 oyuncu daha lazım...

1 amerikalı ve 1 eu..o isimlerde maya moore ve dabovic olabilir...
hatta bir turk genc daha dusunulebilir..

ama ne dusunuyor sube bilmiyorum..

ozellikle maya yazıyorum cunku her turlu isi yapabilen bir kısa/uzun..yani onun yerine baska oyuncu bu kadroda olmaz..ancak edd..

« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 13:48:01 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3950 : 01 Haziran 2015, 14:09:49 »
ben kobryn isine sıcak bakmıyorum...

iagupova cok buyuk yıldız olacak...

eger maya moore olmayacaksa parker olabilir...ama o zaman vera'yı da almayacaksın...yada ndour'u bırakacaksın..

ben ısrarla whalen-maya moore birlikteligi yapılsın diyorum..ve yanlarına hızlı uzunlar..
bu anlamda..

vera-ndour-tugce
meeseman-quanitra

mukemmel rotasyonu saglayabilir...meesseman ve ndour gelisimleri devam ederse cok ust duzey 2 pota altı oyuncusu olacaklar...

quanitra konusuna bende sana katılıyorum..tek derdi erken faul..ama bunun sebebi ligdeki sacma sapan hakemler...bilerek calıyorlar oyundan dussun diye..q da buna kanıyor...
george'un hızlı ve pasa dayalı sisteminde top q'ya dogru yerde inerse cok is yapar...

eger meeseman 200.000 ise kacırılmamalı...
aynı sekilde bence verameyenka her turlu formunu bulacaktır..sıkıntı olmaz bence..

kısalara gelirsek...

elde kalan birsel+olcay+melis ustune whalen+burcu cigil alınırsa
 yanına 2 oyuncu daha lazım...

1 amerikalı ve 1 eu..o isimlerde maya moore ve dabovic olabilir...
hatta bir turk genc daha dusunulebilir..

ama ne dusunuyor sube bilmiyorum..

ozellikle maya yazıyorum cunku her turlu isi yapabilen bir kısa/uzun..yani onun yerine baska oyuncu bu kadroda olmaz..ancak edd..

Parker alınıyorsa Vera neden alınmıyor?
UMMC yıllar boyunca Parker + Gruda ile oynadı.
Q ancak çember altında bomboş alırsa bitiriciliği olan bir oyuncu. onun dışında ne sırtı dönük oyun var, ne orta, hatta kısa mesafe şut var. Çemberin 1 metre önünden filenin altına değdiremediği şutunu biliyorum. Mücadele var ancak yetenek yok denecek kadar az. Yerli statüsü hariç bir artısı yok bence. Sanders'ın bu sene Tina ve Sancho'ya birebir üstünlük kurduğu maçlar dahi oldu.

İstatistikler ortada zaten.

L. Sanders    Q. Hollingsworth
PPG 13.8 5.6
RPG 8.8 3.2
APG 1.3 0.5
FG2P%  48.2 64.3
FG3P%  0.0 0.0
FT%  87.5 66.7
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 14:10:17 Gönderen: iloturo »

• Üye
« Yanıtla #3951 : 01 Haziran 2015, 14:21:15 »
vera
Parker alınıyorsa Vera neden alınmıyor?
UMMC yıllar boyunca Parker + Gruda ile oynadı.
Q ancak çember altında bomboş alırsa bitiriciliği olan bir oyuncu. onun dışında ne sırtı dönük oyun var, ne orta, hatta kısa mesafe şut var. Çemberin 1 metre önünden filenin altına değdiremediği şutunu biliyorum. Mücadele var ancak yetenek yok denecek kadar az. Yerli statüsü hariç bir artısı yok bence. Sanders'ın bu sene Tina ve Sancho'ya birebir üstünlük kurduğu maçlar dahi oldu.

İstatistikler ortada zaten.

L. Sanders    Q. Hollingsworth
PPG 13.8 5.6
RPG 8.8 3.2
APG 1.3 0.5
FG2P%  48.2 64.3
FG3P%  0.0 0.0
FT%  87.5 66.7

parker alınırsa vera'yi almanın anlamı elde ndour'da oldugundan anlamsız oluyor..

elimde ndour varken; verayı alırsam birde parker almak yaklasık aynı bolgeye intihar olur...
o yuzden maya yada edd tercih edilir diyorum..

eger vera yada ndour'dan biri olmayacaksa kadronda o zaman al parker'i...
parker+gruda degil ynai dert..
parker+q da degil dert..

parker+vera+ndour+tugce
quanitra+0000
olursa dert olur..baska pivot olmaz kadroda sınırlaamdan dolayı...

yani aynı bolgede 3 tane hareketli 4 numara sacma olur...hatta tugce ile 4...

ne vera, ne ndour ne yazıkki gruda ve q gibi oyuncu degiller...belki ndour bir gruda yada sancho olabilir ama su an degil...

« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 14:24:26 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #3952 : 01 Haziran 2015, 14:31:51 »
yani su kadro olabilir maya yerine parker alınsa mesela..

vera'yi alırım..ndour'u birakırım (zaten devsirme sorunu oalcak)..zelous tutar hemde dabovici alırım..

whalen-birsel
zellous-olcay-melis
dabovic-burcu
parker-verameyenka-tugce
meeseman-quanitra

buna ok denilebilir...ama hala daha bu kadroya lig icin yerli kısa takviyesi olmalı...cunku zel yada dabovic kadroda olmayacaktır..1 tane daha kısa yerli alınması gerekir..

• Üye
« Yanıtla #3953 : 01 Haziran 2015, 14:50:30 »
Boyle yazıyoruz da elden dabovic+zellous+ajdukovic+meeseman gibi  zaten belli seviyedeki oyuncularda giderse hepsi hayal olur..umarım ellerini cabuk tutarlar.

• Üye
« Yanıtla #3954 : 01 Haziran 2015, 14:53:47 »
Kaçanlar listesi..
Pinar - kaskı de kaldi
Petrovic - prag da kaldi
Begüm - askı
Zahui - askı
Miyem - Kursk
Eldebrink - kursk
Nicholls - wisla
Xargay - prag
Rezan - bgd
Dubljevic - gs de kaldı
Belyakova - ummc
Vieru - ummc

• Üye
« Yanıtla #3955 : 01 Haziran 2015, 14:54:45 »
Hepsi bence bizde olabilecek oyunculardı..teker teker kaçtılar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3956 : 01 Haziran 2015, 15:06:53 »
vera
parker alınırsa vera'yi almanın anlamı elde ndour'da oldugundan anlamsız oluyor..

elimde ndour varken; verayı alırsam birde parker almak yaklasık aynı bolgeye intihar olur...
o yuzden maya yada edd tercih edilir diyorum..

eger vera yada ndour'dan biri olmayacaksa kadronda o zaman al parker'i...
parker+gruda degil ynai dert..
parker+q da degil dert..

parker+vera+ndour+tugce
quanitra+0000
olursa dert olur..baska pivot olmaz kadroda sınırlaamdan dolayı...

yani aynı bolgede 3 tane hareketli 4 numara sacma olur...hatta tugce ile 4...

ne vera, ne ndour ne yazıkki gruda ve q gibi oyuncu degiller...belki ndour bir gruda yada sancho olabilir ama su an degil...
N'dour + Q kalacaksa ve Vera alınırsa Parker'a gerek yok zaten. Kıta dışıların ikisi de kısa olmalı. Benim en başından beri savunduğum şey bu. Konu Parker'dan açıldığı için söyledim. Yoksa Parker dediğimiz oyuncu dünyada birebir savunması en zor oyuncu.
Kadro yapılanmasının nasıl olacağı çok önemli. n'dour kalacaksa zaten N'dour+Q+Vera hariç uzun alınmaz gibi.
Zellous'un durumuna göre 3 de kısa oyuncu alınır tahminim. 6 yabancı olmaz.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3957 : 01 Haziran 2015, 15:20:37 »
Q nun bu kadar değersizleştirilmesine karşıyım ben bu kız düzgün bi koç ve düzgün bi guardla oynamadı ben georgle onun performansının çok artıcağını düşünüyorum

• Üye
« Yanıtla #3958 : 01 Haziran 2015, 16:03:30 »
ben q yu cok degersiz bulmuyorum..dogru kullanılırsa iyi bir devsirme kesinlikle..

ama q yu dogru kullanmak icin iyi bir koc; ve hakemlerin duzgun mac yonetmesini saglayacak bir lobi lazım..

ilki tamam da; ikincisi icin cok caba lazım..adil yonetim turk basketbolunda ne yazık ki yok...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #3959 : 01 Haziran 2015, 19:21:20 »
maya moore, della donne veya candace parker gibi oyuncuların birini veya birkaçını transfer edecek bütçemiz var mı acaba