Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2311814 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3960 : 01 Haziran 2015, 22:16:46 »
Q nun bu kadar değersizleştirilmesine karşıyım ben bu kız düzgün bi koç ve düzgün bi guardla oynamadı ben georgle onun performansının çok artıcağını düşünüyorum

Q Zaman zaman iyi olduğunla hem fikirim ama Türk oyuncu statüsünde oynıyacaksa benin tercihim başından beri Layota Sanders tir.Q'nun dezavantajı erkeksi görünümü ve hakemlerden devamlı faul sorununa giriyor.ikisi arasındaki kıyaslamada Sander hep ağır basıyor.Bu sene Ndour,Q,tuğba,zellous kalacaksa pek hayırlı görmüyorum.Balkan konuşmasında bundan sonra Bayan basker tekrar şampiyon olmaya devam edecek dedi ama ben bu ışığı İsfendiyar başkanda bu ışığı göremedim.İsfenditar başkan 3-4 kiş alır kapatır,ne rotasyon olabilecek kadro olur neden çok kaliteli isimler.gecen sene gördük.Didem ve isfendiyar başkan sadece taraftarı engellemeye devam ederler.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3961 : 01 Haziran 2015, 22:51:34 »
ben q yu cok degersiz bulmuyorum..dogru kullanılırsa iyi bir devsirme kesinlikle..

ama q yu dogru kullanmak icin iyi bir koc; ve hakemlerin duzgun mac yonetmesini saglayacak bir lobi lazım..

ilki tamam da; ikincisi icin cok caba lazım..adil yonetim turk basketbolunda ne yazık ki yok...
Saygıdeger Yılmaz Hocam

Senelerdir ciddi kafa patlatıp yazıyorsun.Emegine saglık tekrar da Hocam bu isimleri Yonetime,Menejere vs yazıyor musun?Acaba biizmkilerin Igopova,Burcu,Ilayda vb acaba bilgisi var mı?En azından varlıklarından haberi var mı?Yoksa sadece Bahar caglardır,Whalendir vs tanıdık,bilindik isimleri mi biliyorlar.Mesela Tilbe'yi alalım diyorlar mı?
Baskan oyuncularımız MT da beyinleri yıkanıyor diyor da acaba yeni Cansu lar olmasın diye mucadele ediyorlar mı?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3962 : 01 Haziran 2015, 23:33:13 »
Zannetmiyorum abi...bence hic boyle planlamaları yok..oyuncu yelpazeleri çok dar bence ..ve menejerlerin kucagindalar..şahsi fikrim bu..

Pelin bilgiç 2 sene sonra  birselin yerini alabilecek çapta bir guard..stilleri ayni...alınması lazim..

Tilbe su an ülkede belli seviyede oynamaya başlamış tek uzun genç yerli.4.5 numara..alınması düşünülebilir..ama oynatacaksak alalım.şahsen hulya dan daha çok is yapacaktır...hulyaya sure vermeyip öldüreceğini kenarda; tilbe yı al oynat...hulyayi kirala...

Burcu cıgıl...benim bildiğim kızin hayali FB forması giymek...ama nedense her yıl görmezden geliyoruz..simdi cansu gibi altyapıdan yetişen bir kıza bakıyorum ona buna kanip her ne olursa olsun 2 günde kaçıyor; birde burcu ya..kız belli ki gelse herşeyin koyacak ortaya ama düşünülmüyor...

Bunlar 3 tane genç yerli...ama bence kaskı deki pınar demrok yıllardır neden alınmadı merak ettim hep..tam George luk oyuncuydu...ayrıca kaside Sinem ataş fena oyuncu olmayacak..adam akilli izlense belki de düşünülebilir.

Gelelim altyapıya ilayda guner...bence geleceğin pivotu olabilir.bir anonce alınmalı gs kapmadan...
Son zamanlarda çok sükse yaptı ama erdenay topçu diye rizede bir forvet var..ver bursu getir kolejine...3 kardeşler..1 tanesi de fena değil..3.su daha iyi seviyede değil ama ne olur ki...getir en azından türk basketbolu kazanır.kızlar adam gibi eğitim görür.

Avrupa piyasasında ise iagupova yi yazıp durdup bir yildir..kacirmisim en son braine e gitmiş..simdi orada parlar ; seneye aldın aldın; alamadım hic alamazsınız..hatta Alsan bile seneye pahalıya patlayacak..mesela braine bu sene mestdagh i parlattı verdi Fransa ligine..

Belçika basketbolunda gelişim var bence kızlarda ; ayni şekilde İsveç...dikkat edilmeli bu ülkelere...

Zahui bu sene draftlari izlemedigimden kaçmış arada ama aski buyuk is yaptı...bence bizlik oyuncuydu...Rezan i söyledik düdük bgd kaptı...

Zaten avrupalı pivot yok pek...hustle adli arkadaş dmenejerlerden duymus kobryni istiyor bizimkiler diye.ne yapalım kobryn i 34 yaşına gelmiş..yani politika yanlış..ummc onun yerine genç vieruyu aldı..peki biz neden almaşık vieruyu..mesela tatiana vidmer var gene uzun..son durumuna bakmak lazim..ama bakildigini sanmıyorum.

Alsan iagupova yi 3 yıllık; 1 sene kirala Türkiye de bir takıma...bak bakalım olacak mi?

Simdi hustle denen arkadaş doğru tespit etmiş..meeseman ciddi iyi oyuncu..Belçikalı gene...kesinlikle alınmalı bence..hem de ucuz..bari onu kacirmasalar..

Bu sene Spartak 4 tane genç uzunla yola çıktı..ajdukovic i kiraladı toruna...ellerinde dolson,meeseman ve vadeava kalmıştı..
Dolson sene içi ülkemize geldi..zaten amerikalı...bize olmaz..

Vadeava çok genç ama si an ruslar bırakmaz..bence en büyük yildiz adaylarından...

Ama su meeseman i almalıyız..benim aklıma ilk ajdukovic gelmişti kalan izunlardan ama bu kız daha iyi...

Whlaen; moore ;edd Parker peşinde kosulsun...hemfikirim...

Ama kesinlikle 4 EU oyuncusu alıp bunların en az 1 belki 2 tanesi geleceği olan gencler olmalı..34-35 yasında çöpler değil...

Dabovic + vera falan tamam...ama diğer 2 oyuncu boyle gençlerden seçilmelidi bence..nitekim oynatsan ndour doğru oyuncu...

Yönetim ve menejer engellediği için bizi ilk eleştiride yazsak ne olur..onlar ancak zohaaa yazıyor..
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 23:36:38 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #3963 : 01 Haziran 2015, 23:42:33 »
 Ciddi ciddi düşününce 2 amerikalı 1-2-3 pozisyonlarında olmalı..arkadaşların bazıları hakli bu konuda..
Yani..
Whalen+moore
Dabovic+vera
Ndour+meeseman

Bence yeterli 6 oyuncu...

Boyle bir rotasyona birsel+quanitra+Tuğçe ve olcayi koy 10 ediyor..

2 tane de pelin ve burcu cıvıl etti sana 12...

Ligde kadroda 2 yabancı olmayacağından 2 genç lazim..kaldı ki 2. Ligde oynayacaklar..ve bence iyi proje bu.. melis+melisa+şelale+hulya ile 16 kişi iste.hatta merve ari ve basak altunbey eder 18...zaten bu 6 oyuncu sürekli pişirilmeli.

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
  • Yer: Giresun
    • @shata_fb
« Yanıtla #3964 : 02 Haziran 2015, 13:05:33 »
Diggins-Birsel-Pelin
Dabovic-Zellius-Olcay
Moore-Melis-Şelale
Vera-Ndour-Tuğçe
Meeseman-Quanitra-Tilbe

Arkadaşlar çok iyi şutör Avrupalı kısalarınız yoksa kıta kontenjanı
hakkını uzundan yana kullanmak pek mantıklı gelmiyor.Evet Griner,Parker,Tina ve Fowless
üst düzey uzunlar ama kısalardan yana tercih yapmak kadro mühendisliği açısından
daha doğru.Hepimizin gönlünde yatan ikili Moore ve Delle Donne fakat Elena'yı
kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle Amerikadan ayırmak imkansıza yakın.benim burda
tercihim daha olası gözüken Skylar Diggins.kızın hücum Repertuarında yok yok yani.
Birsel ile bu yılda devam edilmeli yanına ise onun potansiyeline sahip Pelin alınmalı.
Bu sayede ise olcay gerçek pozisyonuna 2 numara kaydırılmalı.Olcay'ın zaten penetreleri güzel
savunması fena değil,birazda şutunu geliştirirse fark yaratan bir 2 numara olur.Bu kızda
Angel olabilme ışığı görüyorum.2 numarayı ise Dabovic ve Zellius ile destekledim.Zellius ile ilgili
kafalarda soru işareti olabilir ama Zellius'sorumluluk yüklediğinde saçmalayabiliyor.Rol oyucusu olduğunda ise
cok daha faydalı oynuyor(Gs de Torrens,Işıl ve Littleın arkasında iken gösterdiği performans)
3 numarada Moore hakkında bir sey yazmaya gerek yok sahadaki liderimiz.Melis yüksek bi potansiyele sahip
bir forvet olduğunu bu sezon 2. ligdeki performansı ile gösterdi.Keza aynı şekilde
Şelale ise hem 3 hem de 4 numara oynayabilen dış şut,penetre,orta mesafe gibi hücum özelliği olan bir yetenek
Gecen yıl eksikliklerimizden biride 4 numaraların dış atışlarının olmaması ve rakibin içeri gömülmesi idi.
Vera eğer formunu bulursa kesinlikle hem hücumda hemde ribaunda faydalı olacaktır.
Tuğçe savunmada ve ribaundlarda önemli bir karakter koyuyor.Birazcıkta şutunu geliştirir ise
takım için önemli bir hamle oyuncusu olur.Meesseman ve Ndour büyük potansiyeler sahip iki uzun ve
gelisimleri devam ederse cok ust duzey 2 pota altı oyuncusu olacaklardır ve risk almaya değer bence

• Üye
« Yanıtla #3965 : 02 Haziran 2015, 13:33:45 »
maya moore gelsin de yanına ister takım arkadası wahlen gelsin, ister diggins gelsin..

beni en cok dusunduren 2 oyuncu maya moore ve alınacak avrupalı pivot..

pivot transferinde cok dikkatlı olmak lazım...

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #3966 : 02 Haziran 2015, 13:39:58 »
maya moore gelsin de yanına ister takım arkadası wahlen gelsin, ister diggins gelsin..

beni en cok dusunduren 2 oyuncu maya moore ve alınacak avrupalı pivot..

pivot transferinde cok dikkatlı olmak lazım...
Abi Coach George ile Meesseman ve Ndour'un level atlayacaklarını düşünüyorum.Fark yaratacak avrupalı pivotta kalmadı gibi boşta.Sencede bu riski almaya değmez mi ?

• Üye
« Yanıtla #3967 : 02 Haziran 2015, 13:53:38 »
Abi Coach George ile Meesseman ve Ndour'un level atlayacaklarını düşünüyorum.Fark yaratacak avrupalı pivotta kalmadı gibi boşta.Sencede bu riski almaya değmez mi ?

kesinlikle deger bence...yukarıdaki tipte kadro kurulursa bence bize yetecektir..ama o kadroda 7 yabancı var...o kadroda devsirme durumuna gore zel yada dabovic'ten 1 tanesi yerine yerli 3 numar alınsa daha mantıklı...6 yabancılı kadro yani..cunku q varken sahaya 1 tane daha milli devsirme koyabiliyosun eu pasaportlu...zel yada ndour..aynı anda koymasak bile en azında donusumlu lige bildirilirse dabovic yerine zellous kalabilir..zaten el de sorun yok...

Diggins(yada whalen)-Birsel-Pelin
Dabovic(yada Zellous)-Olcay-Melis
Moore-Burcu-Şelale
Vera-Ndour-Tuğçe
Meeseman-Quanitra-Tilbe

butceyi verseler elime su kadroyu kurarım tahminim sağa sola para kaptıracagıma..

unutmadan alacagımız amerikalı 1 numaranın 2 numar aoynam ozelligi olmalı..yani sutu iyi olmalı..

yani su sebepten...6 yabancının 2 tanesi ligde oynayacagından 1 tanesi uzuna (ndour) digeri kısaya (dabovic) vuracak..

birsel-pelin
diggins(whalen)-olcay-melis
maya-burcu-selale
vera -tugce
meeseman-quanitra-tilbe

yapacaksın rotasyonu ligde..yeni bize yerli esmeral yada amerikalı cappy lazım diyeyim...whalen bu tarza yakın ama sutu bence cok kuvvetli degil..diggins daha gelisime acık oyuncu...o sebeple tercih edilebilir..ama birde maliyet onemli...
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 14:03:38 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #3968 : 02 Haziran 2015, 16:39:49 »
bjk grijheava'yı almıs kursk'tan...gecen sene hic oynamamıstı..sakattı bildigim..potansiyeli olan oyuncu ama 1 yıldır hic oynamadı..
dun yazdıgım gibi tatiana vidmer'de oyle..o da cok az yonadı gecen sene...

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #3969 : 05 Haziran 2015, 15:40:15 »
ya arkadaş bütün takımlar transferi bitirdi knerdeyse kadrolarını hazırladılar, bizde ise yaprak kıpırdamıyor.Tama  hoca ile anlaştınız ama azcıkta transfer yapın.

Çevrimdışı ctunc

• Üye
« Yanıtla #3970 : 05 Haziran 2015, 17:29:12 »
bizim mevcut kadro;
melis, melisa, birsel, olcay, tuğçe, ndour, Q

:D

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3971 : 05 Haziran 2015, 19:34:00 »
Yıllardır hoca gelmeden transferler biterdi, şimdi ise hoca belli, tek bir transfer dahi yapılmadı.
Hakikaten çok ilginç..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #3972 : 06 Haziran 2015, 13:02:40 »
Fowles ve Sanders transferleri iyi olmaz mi?
Ve cok sağlam iki şutör sart

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3973 : 06 Haziran 2015, 13:42:39 »
Whalen dün show yaptı Wnba deki ilk maçında eğer haberler doğruysa Whalen reddedilip Cappy alindiysa sahiden yazık artık bu şubenin haline

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3974 : 06 Haziran 2015, 14:38:09 »
Whalen dün show yaptı Wnba deki ilk maçında eğer haberler doğruysa Whalen reddedilip Cappy alindiysa sahiden yazık artık bu şubenin haline
Ne cappysi ya zaten yunan hocanıngitme sebeplerinden biride onu istememesi deniyodu