Vallaha kobryn yaşı itibariyle bence alınmamalı..ama koç kobryn e guveniyorsa problem yok..çok tecrübeli ve skorer pivot kobryn..20 dakika oynadığı hicbir maçı 10 sayıdan aşağı bitirmez..
Ama ben alınırsa messemani isterim...
Kobryn gelirse eğer kitadislari 1-2-3 numara olacaktır...
Çünkü...
Vera-ndour-tugce
Kobryn(meeseman)-quanitra
Bize her nerde yeter.
Bu durumda Diggins+dabovic+moore(hatta olmuyorsa augustus yada angel) paketi super olur...
Bir tane de yerli 3 numara..
Hocam normalde Kobryn'i ben de istemem.Ama surası da var.Oncelikle kıtadısı hakkın uzun icin harcanmayacak.Sonra Taylor 81,Kobryn 82,Taurasi 82,Sancho 83,Whalen 82 hepsi yaslı genc olanı yok.Dikolukas da 1 yıllık geliyor.Ayrıca Nevriye ve Sancho sırtında rakip gitmeye calısıyor.Ama Messeman iyi diyorsanız ben de isterdim.Ben Begum ile Eldebrink'i de isterdim.Ama kacırdılar.
Normalde kariyer olarak Birsel'in ayakkabısını baglayamayacak Isıl 2 yıldır onun onundeyken,2 yıldır takımı tasıması gereken ve ondan 4 yas buyuk Nevriye ortada iken Birsel'deki bu dusus butun takımı etkiliyor.Birsel Birsel gibi oynarsa, Diggins-Dabovic-Moore yazdıgın gibi duzgun oyuncular alınırsa bu takım is yapar.Ben kendi mantıgımla EM 2 yıldır basarılı gozukmesinin nedenini onun istedigi tempoya uyulması olarak goruyorum.Cunku 2 ay once elimizde hicbirsey yok diyordu.TK,EL,Cumhurbaskanlıgı hepsi kaybedilmisti.Eger ribauntlara saldıran,agresif ve aldıktan sonra kosan bir takımın rakibi parcalayacagını dusunuyorum.Ayrıca Ndour gibi oyuncuyu harcadı Winnicki denen sahıs bu sene kullanılsın.