Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2308116 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4110 : 19 Haziran 2015, 18:46:05 »
Dabovic Zellous'un pasaport olayı hallolmuş olsa bile alınmalı.Ki halledilmiş diye biliyorum.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4111 : 19 Haziran 2015, 18:54:28 »
Düşünüyorumda acaba Maya Moore a verilen paraya Petrovic ve Cruz ikilisini alabir miyiz ?
Alınabilir bence ama ikisini toplayınca bir Maya eder mi orası da ayrı konu. :)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4112 : 19 Haziran 2015, 18:55:51 »
Dabovic Zellous'un pasaport olayı hallolmuş olsa bile alınmalı.Ki halledilmiş diye biliyorum.
Pasaport işlemi yetişmedi galiba Avrupa şampiyonasına.Dabovic extra olur tabi.Gelmesini isterim ben

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4113 : 19 Haziran 2015, 18:57:16 »
Pota altı çok zayıf.Celine Dumerc-Candace Parker/Dwannee Bonner çok daha iyi olur
Dewanne Bonner kıta dışı yanlış bilmiyorsam.Parker ve Mayayı bütçe kaldırmaz gibi.Onun için pota altında bir fire var ama yine de bir fire olacaksa pota altı olsun bence

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4114 : 19 Haziran 2015, 19:21:07 »
Dewanne Bonner kıta dışı yanlış bilmiyorsam.Parker ve Mayayı bütçe kaldırmaz gibi.Onun için pota altında bir fire var ama yine de bir fire olacaksa pota altı olsun bence
''/'' bunu veya anlamında kullandım zaten.Dwanne Bonner nadezhda da oynuyor ne kadar pahalı olabilir.Ki koca sezon bahar vera qu ndourla gider mi , gitmez!!! Ki koç da zaten kobryni boşuna istemiyordur.Ama nedense fowles gelecek gibime geliyor.Kobryn de alınırsa 3lüğü olduğundan verayı yedekler

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4115 : 19 Haziran 2015, 19:36:54 »
''/'' bunu veya anlamında kullandım zaten.Dwanne Bonner nadezhda da oynuyor ne kadar pahalı olabilir.Ki koca sezon bahar vera qu ndourla gider mi , gitmez!!! Ki koç da zaten kobryni boşuna istemiyordur.Ama nedense fowles gelecek gibime geliyor.Kobryn de alınırsa 3lüğü olduğundan verayı yedekler
Kıtadışını Dewanna Bonnerdan yana kullanmam ben olsam.İlla bir 4 istiyorsak Dupree derim.Kobryn sahiden çok iyi olur bence de

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4116 : 19 Haziran 2015, 20:09:43 »
Kıtadışını Dewanna Bonnerdan yana kullanmam ben olsam.İlla bir 4 istiyorsak Dupree derim.Kobryn sahiden çok iyi olur bence de
Dupree de olabilir neden olmasın.Ama ben kısalardan kullanma yanlısıyım.Ama kobryni felan alamıyorsak mecbur uzundan kullanmak zorunda kalabiliriz

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4117 : 19 Haziran 2015, 20:17:50 »
Kobryn yerine Leuchanka gibi daha dominant bir pivot eğer Vera gibi dışarıdan temiz şutu olan bir 4 numaranız varsa/olacaksa daha iyi olur sanki. Ayrıca bahardansa tuğçeyi tercih ederim, ama tabii bahar alternatif olarak yabancı sınırının bu derece sıkıntı olduğu bir yerde neden geliyor da demem.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 20:20:09 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4118 : 19 Haziran 2015, 21:19:29 »
Katsiaryna Snytsina gibi oyuncu canikte felan oynuyor ve biz almıyoruz cidden çok garip.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4119 : 19 Haziran 2015, 22:17:46 »
istediğiniz takımı kurun; pg'nin bir ayağında Birsel varsa sonu hüsran olur...bitmiş okeye dönüyor

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #4120 : 19 Haziran 2015, 22:20:28 »
zülfikari geçen seneden daha güçlü kadro kurduk dememiş miydi hiçbir açıklama yok

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4121 : 19 Haziran 2015, 22:40:23 »
Bonner 600.000 $ Dupree 300.000$ civarı diye duymustum 2 hafta önce.Leuchanka Çin'den bir takimla anlaştı.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 22:45:28 Gönderen: hustle »

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4122 : 19 Haziran 2015, 23:40:42 »
Bir de bence takım kurarken takım kimyası ön planda tutulmalı.Her bölgeye skorer topu elinde isteyen oyuncular almak çok büyük sıkıntı yaratabilir.
Dengeli bir takım kurmak en önemlisi bana göre.Savunma disiplini ve hücum disiplini olmazsa olmazı bu sporun.
2 sene önce İniguez'in oynattığı o facia hücumlar aklıma geliyor hep. Cappy ve Angel'ın sorumsuzca bire birleri , ellerine gelen her topu çembere atmaları falan.Bana göre Birsel'in çöküşünün başladığı sene.O kadar dışında kaldıki hücumun potaya bakmaya bakmaya hücum etmeyi unuttu.
Takımın bir guarda kesinlikle ihtiyacı var ama bu isim Whalen değil bence.Takımı oynatacak ceza şutunu sokacak topun değerini bilen bir guard ihtiyacı var takımın ve bence bu isim Dumerc.Birsel bir zamanlar böyleydi ama artık değil.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #4123 : 19 Haziran 2015, 23:43:09 »
dupree de iyi bir oyuncu

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #4124 : 19 Haziran 2015, 23:59:41 »
Dupree niyi oyuncu da..33 yasında..yeter yani.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi