Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2307579 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
  • Yer: Giresun
    • @shata_fb
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4140 : 21 Haziran 2015, 13:16:19 »
Anna Cruz ve Sonja Petrovice dün bikez daha hayran kaldım. Bize transfer olmalarını isterdim.

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #4141 : 21 Haziran 2015, 13:41:40 »
Whalen - Birsel
A.Dabovic - Olcay - Melis
Moore - Gökçe
Vera - Ndour - Tuğçe
Kobryn - Q

Yeni sezon kadrosu büyük ihtimalle bu şekilde olacak gibi. Ben şahsen Zellious yerine Dabovic'i isterim
Türkiye liglerinde ise Kobryn ve Dabovic'i kenarda bırakıp yerlerine duruma Özge, Şelale ve Hülya den 2 si eklenir.
Ayrıca Bahar ile anlaşacagımız ile ilgili haberler var. Doğru ise duruma göre uzun rotasyonunu ;
Tuğçe - Bahar - Özge
Ndour - Q şeklinde kullanabiliriz ve Whalen, Dabovic ve Moore'u beraber kullanabiliriz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4142 : 21 Haziran 2015, 14:01:40 »
Whalen - Birsel
Moore - Gökçe
Vera - Ndour - Tuğçe
Kobryn - Q

sevgili hocamız Birsel var diye Whalen'i istememiş...Herhalde basketbolu unutmuş bizden gittikten sonra

Yeni sezon kadrosu büyük ihtimalle bu şekilde olacak gibi. Ben şahsen Zellious yerine Dabovic'i isterim
Türkiye liglerinde ise Kobryn ve Dabovic'i kenarda bırakıp yerlerine duruma Özge, Şelale ve Hülya den 2 si eklenir.
Ayrıca Bahar ile anlaşacagımız ile ilgili haberler var. Doğru ise duruma göre uzun rotasyonunu ;
Tuğçe - Bahar - Özge
Ndour - Q şeklinde kullanabiliriz ve Whalen, Dabovic ve Moore'u beraber kullanabiliriz.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4143 : 21 Haziran 2015, 17:37:15 »
Lara Sanders çok iyi oyuncu yaa, Q'yla falan kıyaslanmaz. Ne istiyorlarsa verilip alsınlar şu kızı.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #4144 : 21 Haziran 2015, 20:02:23 »
Şuan kesin aLdigimiz oyuncu var mi arkadaşlar. Gökçe disinda

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4145 : 22 Haziran 2015, 02:18:29 »
Whalen - Birsel
Moore - Gökçe
Vera - Ndour - Tuğçe
Kobryn - Q

Tuğçe - Bahar - Özge
Bu takım maya kötü gününde olursa sıkıntı yaşayabilir.Celine Dumerci alıp 2ye skorer abdli daha iyi olur.(Cappie gibi)

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #4146 : 22 Haziran 2015, 02:29:29 »
kadro süper olmuş ama bu gönlünüzden geçen mi, yoksa duyumlarınız sonunda kurulacak kadro mu?
ayrıca ndour 4 mü, 5 mi bilemedim ve kobryn de tanımadığım için ndour  pivot ve yanına gruda olamazmı.sonuçta ikiside avrupa statüsünde.q'ye bir türlü ısınamadım açıkcası.bırakalım gitsin.devşirmesiz oynayalım bişey farletmez.bahar da fena olmaz.gs-fener maçlarında hep beğenerek takip ederdim.

biraz önce fransa maçına takıldım biraz ve yakubu'nun hücum ribaund sonunda attığı basket ve deliksiz attığı faulü seyredince hemen kanal değiştirdim.fenerdeyeken kaçırdığı turnikeler saç baş yolduruyordu.acaba bu oyuncular bize gelince mi bişey oluyor diyede düşünmeden edemedim açıkcası.
temenniden ziyade takip ettiğim kişilerden öğrendiğim kadarıyla buna yakın bi kadro kurulma ihtimali varmış..

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4147 : 22 Haziran 2015, 02:31:30 »
İva Peravanovic felan 5e olmaz mıydı sanki.Ribauntlarda etkili, sert, serbest atışları yüzdelidir, doğru poziyonda alır en önemlisi avrupalı.Ucuz bir oyuncudur da düşünülemez mi mesela.
Çok iyi turnuva geçirne G.petronyte var mesela, çok iyi bir eurolig sezonu geçirmiş hücumda, ribauntları iyi, asist yönü var 3lüğü bile var.Savunması nasıl bilmiyorum.Ve wislada oynuyormuş.Bu oyuncular ne kadar pahalı olabilir

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
    • @shata_fb
« Yanıtla #4148 : 22 Haziran 2015, 02:36:36 »
Bu takım maya kötü gününde olursa sıkıntı yaşayabilir.Celine Dumerci alıp 2ye skorer abdli daha iyi olur.(Cappie gibi)
Alınma imkanı olsa 1 e Anna Cruz 3 e ise Petrovic'i alcaksın.Kıta hakkını bi uzundan bi kısadan kullancaksın. Moore- Parker yada Moore - Fowles gibi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4149 : 22 Haziran 2015, 18:06:14 »
he he hangi parayla...Bütçemiz Zülfikari ile orantılı 2 milyon $ verecekmiş...600'ü mayaya gitse gerisini doldurun artık

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #4150 : 22 Haziran 2015, 20:34:12 »
2 milyon dolar bütçe ile geçen senenin üzerinde olan kadro kurulmaz maya moore kendi kendine oynar ben onun geldiğinden veya geleceğinden de emin değilim sizler kadar

Çevrimdışı borapozam

• Üye
  • Yer: Bursa
    • bor4pozam
« Yanıtla #4151 : 23 Haziran 2015, 18:54:09 »
Uzun yıllardır bayan basketi takip eden biri olarak yapılacak hamleler aslında çok basit ve görülür şeyler..
**yapmamız gereken şeylerden ilkini Dike'yi getirerek bence doğru yaptık.En güzel basketi oynadığımız ve sonuca gittiğimiz (penny saatlanmasa Eurolig)ide alacaktık sezondu.
**ikinci konu ise türk devşirme..şuan halihazırda en önde görünen isim Sanders ama Agü ile iyi kontratı var alamayacağımıza göre Q ile devam ..
**Avrupalı devşirme ise Abd li olarak aldığımız Hırvat Vatantaşı olan Zellous.Bana sorarsanız Kıtadışı olarak Zellous u 1 dakika tutmam ama avrupalı devşirme olarak biçilmiş kaftan..
Q ve Zellous 'un kadroda kaldığını düşünürsek 2 kıta dışı ve 2 avrupalı isim daha kadroda olacak..
**Kıta dışı tercihlerinin fazla dillendirilmesinden dolayı ilk olarak Maya olmasını bekliyorum ama şubatta mı gelir sene başımı bilmiyorum..(mutlaka almalıyız)..
**2. tercihim ise benim CP3 olur.ama düşük ihtimal olarak bakıyorum o olmazsa Whalen ın çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.Gayettte bence uygun olur geçen seneyi Agüde geçiren bir oyuncunun bize gelme ihtimali oldukça yüksek.
**Gelelim Avrupalılara ben bu avrupa şampiyonasında Ndour'un gösterdiği performanstan dolayı kalacağını düşünüyorum ve onun yanına Kobryn yada Verameyenka(performans ve hocanın isteğine göre) alınacağını düşünüyorum..
kısa olara ise Dabovic biçilmiş kaftan ..elden kaçırmsaydık Eldebrink te iyi alternatif olurdu..aynı şekilde Cansu Köksal

Birsel-Whalen
Zellous-Olcay
Dabovic-Maya
Ndour-Tuğçe Canıtez
Kobryn(Vera)-Q-Hülya

Dike

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4152 : 24 Haziran 2015, 11:03:51 »

Birsel-Whalen
Zellous-Olcay
Dabovic-Maya
Ndour-Tuğçe Canıtez
Kobryn(Vera)-Q-Hülya

Dike

Kobryn hariç bu seneki kafamdaki kadro. Zellous'un 6.yabancı olarak kalacağından şüpheliyim ama.

Birsel- Whalen
Dabovic-Olcay
Moore-Gökçe
N'dour-Tuğçe-Bahar
Vera-Q

Olmasını istediğim ise

Birsel-Whalen
Frida-Olcay
Moore-Petrovic
Sancho-Tuğçe
Vera-Sanders

İçeden, dışardan ateş edecek bir kadro. Hayal kurmak güzel şey :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #4153 : 24 Haziran 2015, 11:41:53 »
benim istedigim bu sene icin...Pelin ve Bahar transferleri yerli rotasyona...
zellous moore ocakta gelene kadar 2.amerikalı gibi oynar...sonrasında devsirme olarak el de oynar.

el kadrosu ocak-subata kadar.moore yok..zel 2. amerikalı..

Whalen-Birsel-Pelin
Dabovic-Olcay
Zellous-Gökçe-Melis
Ndour-Bahar-Tuğçe
Vera-Quanitra-Hulya

ligde ilk yarıyı kadrosu ocak-subata kadar...vera cıkar kadrodan...zel 2. amerikalı..

Whalen-Birsel-Pelin
Dabovic-Olcay
Zellous-Gökçe-Melis
Bahar-Tuğçe
Ndour-Quanitra-Hulya

el kadrosu sezon sonu...moore eklenir...zel devsirme olur...

Whalen-Birsel-Pelin
Dabovic-Zellous-Olcay
Moore-Gökçe-Melis
Ndour-Bahar-Tuğçe
Vera-Quanitra-Hulya

lig kadrosu sezon sonu...moore eklenir...vera-zel cıkar kadrodan..

Whalen-Birsel-Pelin
Dabovic-Olcay
Moore-Gökçe-Melis
Bahar-Tuğçe
Ndour-Quanitra-Hulya

umarım bu kadro kurulur...
ama bunun icin pelin+bahar transferleri umarım yapılır...
whalen-vera-dabovic'te bence sıkıntı olmaz zaten...hepsi kolaylıkla yapılacak transferler...whalen olmazsa diggins...
keza zellous'ta bence de kadroda kalır...zor olmaz anlasmak...en azından moore ocak ayında gelene kadar...eger moore geldiginde zel hala statu degistiremez ise baska bir 2-3 yada 3-4 numara da alınabilir avrupalı statusunde zel yerine istege gore...

ama benimde hayalımdeki kadro...seneye olursa eger...
1 - quanitra-sanders degisikligi...
2 - cruz+petrovic+iagupova paketi (zellous-dabovic-vera yerine)...
3 - moore sabit kalacak whalen yerine ise c.parker gelecek..

kısaca
whalen-a.cruz
zellous-iagupova
dabovic-petrovic
vera-parker
quanitra-sanders
degisiklikleri olacak seneye...

a.cruz-birsel-pelin
moore-olcay-gokce
petrovic-iagupova-melis
parker-bahar-tuğçe
ndour-sanders-hulya

su kadro ndour iyice gelisim gosterip sancho seviyesine gelirse tutulmaz olur..

« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 11:54:32 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #4154 : 24 Haziran 2015, 16:08:48 »
Fenerbahçe kadın takımı sessizliği bozdu ve transferlere başladı.

Eurobasket'te Yunanistan Milli Takımının koçluğunu yapan George Dikeoulakosski ile önceden anlaşan Fenerbahçe Anastasiya Verameyenka ile sözleşme yeniledi. Verameyenka Beyaz Rusya forması ile Eurobasket'te 27.7 dakika, 7.9 sayı, 4.4 ribaund, 2.6 asist ortalaması ile oynuyor.

Fenerbahçe'nin bir başka transferi ise çaylak sezonunda (2008-09) Mersin BŞB'de forma giyen forvet Allie Quickley (1986) oldu. WNBA'de Chicago Sky'da oynayan 5.7 sayı, 1.2 ribaund, 1.0 asist ortalamaları yakaladı.

Geçen sezon Edirnespor'da 36 dakika, 16.7 sayı, 7.5 ribaund, 2.0 asist ortalamaları üreten Marissa Coleman (1987-1.85) da gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Coleman bu sezon Indiana Fever ile WNBA'de 6.6 sayı, 3.3 ribaund, 1.2 asist ortalamaları tutturdu.

Fenerbahçe'nin en önemli transferi ise geçen sezon Sparta&K Moskova ile Euroleague'de 14.6 sayı, 6.6 ribaund, 1.6 asistle oynayan Candice Dupree. Amerika Milli Takımı ile Türkiye'deki Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Dupree (5.7 sayı, 3.5 ribaund, 1.3 asist) WNBA'de Chicago Sky forması ile 15.2 sayı, 7.2 ribaund, 1.8 asistlik harika performans sergiledi.

Shavonte Zellous'un Avrupalı oyuncu statüsünü elde edememesi ile bu oyuncudan vazgeçen Fenerbahçe'de Quanitra Hollingswort ise devam edecek. Sarı-Lacivertliler yerli transferinde ise Canik Belediye'den Gökçe Doğan'ı kadrolarına katmıştı.

basketfaul haberi..

yorumları şöyle alalımm
goodbye jules we never forget U!!