Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2307007 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4185 : 24 Haziran 2015, 17:19:00 »
Dupree iyi oyuncudur tamam da hoca madem kendi takımından kıta dışı uzun birini getirecekti neden dewanna bonner'ı tercih etmedi acaba? Ya da boşa çıkan ve uzun süredir peşinde koştuğumuz Cp? Şu an bonner>dupree. Ayrıca quigley konusunda da eski oyuncusu anna cruz'u tercih edebilirdi hoca o pozisyon için bence, çok daha doğru hamle olurdu. Coleman'ın İtalya pasaportu da var evet ama kendisi İtalya Milli'de oynamadığı için kıtadışı sayılıyor arkadaşlar kesin olarak. O da kıta dışı olarak vasat bir forvet bence, ha şubatta moore gelecek ve kendisi gönderilecekse ok. Vera'yı ise eurobaskette eskiye nazaran ciddi tutuk gördüm, eski formunu bir an önce yakalasa iyi olacak. Son olarak hocanın Birsel'e çok güvendiği söyleniyor fakat son 2 seneki halini bilmiyor sanırım hoca, bari Pelin'i alsak, Türk olarak ciddi gelişim göstereceğine ve iyi yerlere geleceğine inandığım tek genç isim o şu an, mutlaka düşünülmeli bu havuz darlığında. Yılmaz Hoca'nın dediği gibi Baharda sınır dolayısıyla iyi alternatif olabilir.

Kısacası bütçe doğrultusunda daha düşük ücretli oyunculara yöneldiğimiz çok açık şimdilik, ben pek memnun kalmadım bu transferlerden. Umarım Dike Hoca'nın bir planı vardır takımı tekrar ayağa kaldıracak :(

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4186 : 24 Haziran 2015, 17:20:47 »
Coleman ın pasapartu yok.Olsa bile yine kıta dışı statüsünde oynar.
Moore zannetmiyorum ama eğer olurda gelirse Coleman gitmek zorunda.
Quigley ya da Ndour dan biri ligde dışarıda kalacak Ndour un her zaman oynaması lazım bu takımda.İstikrar için.
Dediğim gibi oyun kontolü olan Whalen veya tarzında bir avrupalı PG alınmalı.Birsel ve Olcay ile bu iş gitmez.
Ha olurda Ndour u oynatmayacaksa ligde Quigley oynar lama hiç istemiyorum,çok yazık ederler Ndoura.

aynen katılıyorum...ligde ndour/quigley arası tercih yapacagımızdan bu isim ndour patlamaz umarım...
bu yuzden yerli bir kısa daha sart oglu sart eger quigley cıkacaksa...

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #4187 : 24 Haziran 2015, 17:22:51 »
eu guard alırsak lıgde gene quigley yada alınacak oyuncu kadrodan cıkacak..yani sadece icin yapılacak bu hamle..

o yuzden hem gelecek icin hem bu sene heryerde oynatabilmek icin bence pelin bilgic alınsın...

ustune bahar caglar alınsın...ama elzem degil bahar konusu...
dupree-tugce
vera/ndour-quanitra

rotasyonu yetebilir...cunku coleman ve subatta moore gelirse yerine zaten 4 numaraya katkı verecek akdar kuvvetli ve sert oyuncular...
ama bu bizim gene 1-2-3 rotasyonuna katkı yapmamız gerektirir..

eger pelin+bahar alınırsa bence iyi bir kadro olabilir..ama su var

birsel-pelin bilgic
quigley (eu)-olcay
coleman (subattan sonra moore)(kd)-gokce-melis
dupree (kd)-bahar-tugce
vera(eu)-ndour (eu)-quanitra

olacak ki elimiz rahatlayacak ve ligde ve avrupoada hep aynı kadro oynayacak neredeyse...vera/ndour degisecek..

hızlı bir oyuna dogru gidiyor takım...bakalım..dike gene kendi oyuncularını alıyor..

gelelim diger noktaya...
quigley ve olcay 1.5 numara oldugundan acaba birseli bu bolgeden mi destekleyecek hoca bilemiyorum..o zaman bir adet 2 numara lazım olabilir..o zaman yerli 2 numar aolmadıgından 6. yabancı dabovic olabilir...
ama dabovic olursa gene 1 kısa daha kadrodan cıkacak ligde vera yada ndour haric...

Vera yı almayacaksın abi lig kadrosuna,Ndour oynayacak.Öyle olmalı bana göre.
Şu olacak kadro:

PG - Olcay
Birsel - Gökçe -Quigley (EL)
Coleman - Melis
Dupree - Tuğçe - *Bahar
Ndour - Q - Vera (EL)

Bahar ın lig için oluru fazlasıyla var.

• Üye
« Yanıtla #4188 : 24 Haziran 2015, 17:23:11 »
resmen acıklanmadan yorum yapmak sitemiyorum..
ama coleman yerine keske kıtadısı guard alınmıs olsa...

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #4189 : 24 Haziran 2015, 17:25:01 »
burda baharı yazıyoruz da bahar serbest mi?
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4190 : 24 Haziran 2015, 17:32:11 »
burda baharı yazıyoruz da bahar serbest mi?
Evet, mukavelesi sona erdi sanırım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4191 : 24 Haziran 2015, 17:37:10 »
Geçen seneden daha güçlü kadro kuruluyor diyordu bizim yönetici ama geçen sene başında takımda Angel + Tina vardı.
Kadro yıllar boyunca her geçen sene daha da sıradanlaşıyor.
Kıta dışı uzun olacak madem Tina kalsaydı, Parker tercih edilseydi, Ogwumike zorlansaydı. Dupree'nin kalitesini tartışmıyorum ama bizi alıp bir yerlere götüremez, oynadığı takımlarda o rolü hiç olmadı, yardımcı rollerdeydi hep.

Yanlış hamleler. Coleman 1 yıl boyunca oturup kalkıp düşünsem aklıma gelmezdi. Şubede de kimin aklına geldi bilmiyorum. Diyelim ki Moore gelene kadar. Atı alan üsküdarı geçip, ligde, avrupada saha avantajları gittikten sonra takıma ve ülkeye o saatten sonra nasıl adapte olacağı belli olmayan Moore kurtarabilir mi bakalım bizi.

« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 17:37:37 Gönderen: iloturo »

• Üye
« Yanıtla #4192 : 24 Haziran 2015, 17:47:16 »
Bakin son ana kadar dua edeceğim Coleman yerine umarım PG alınmıştır abdli diye..
Dupree de şubatta moore ile değişir..
Ama bu şartlarda gene bahar çağlar lazim..
Whalen-birsel
Quigley-olcay
Moore(dupree)-gokce-melis
Ndour-bahar-tugce
Vera-quanitra

Ama diyorum bu takıma yerli 1 hatta 2 transfer yapılmadıkça gökçe hariç agzinla kus tutan nafile..hep eksik kalır..transferlerinde yanlış yaparsın.

Umarım bu transferler vera ve Quigley hariç kesin değildir..

Çünkü pelin+bahar gibi 2 yerli Alsan çok yerinde 2 amerikalı ile muhteşem kadro kurulur..ama kafa yok iste şubede..

Önce al su 2 yerliyi sonra bakarsın kim kitadisi olsun diye..iddia ediyorum moore a bile gerek kalmayabilir.
Üstelik moore a harcayacagin paraya bu 2 yerli transfer ve alacağın amerikalı ancak kafa kafaya gelir..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 17:48:37 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #4193 : 24 Haziran 2015, 18:00:04 »
kim ne derse desin artık takıma transfer yapılacagını düşünmüyorum. bu takım 5 kısa 5 uzun şeklinde oynayacak:

frontcourta birsel olcay quigley 3lüsü dönüşümlü 2kişi sahada kalacak
coleman 30dk gökçe 10dk süre alıcak.
set olarak dupree 3e kayacak şekilde 3 uzunlu sahada olduğumuz zamanlar da olacak.
ancak dışardan şutu çok riske edilebilir bir takım gib duruyoruz. güvenilir bir 3 sayı atıcımız yok şuan kadroda. (takımlar bize karşı sağlam gömülebilirler.)
içerisi ise baya karısık. ndour artık şutunu üst seviyeye çekmek adına hamleler yapıyor. vera dupree ve tuğce; 3ünün de şutu ve driblingi var. q salt 5 olacak. haricinde çok mobil bir pota altımız oldu aynı eski dike fb kadrosu gibi(matovic-nevriye-tamane: hızlı heryerden şutu olan). direk bi 4 5de dakika dagılımı yapmak zor olur ama bu bizim için zaten güzel bir durum. en azından 40dk sahada kalan vera dupree görmek istemiyorumm.

kadroda herkesin dediği gibi tek sıkıntı guard secimi sıkıntı gibi ama quigley belki şapkadan tavşan çıkartır:)

savunma kısmında ise yorum yapacak kadar bilgim yok quigley ve coleman eger iyi savunmacılarsa sıkıntı görmüyorum ama eger değillerse???
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4194 : 24 Haziran 2015, 19:45:02 »
yola birsel ile çıkacaksak fazla umutlanmayın...kim gelirse gelsin gemi dümensiz ne yapar..Geçen sezon Tina böyle patladı.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4195 : 24 Haziran 2015, 19:55:58 »
Dabovic mukemmel bir oyuncu kesinlikle aLmaliyiz
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4196 : 24 Haziran 2015, 20:29:44 »
su dabovic i almayan gormeyenlere helal olsun...seneye karsıda seyrederiz.
Mac neolursa olsun, orijinal yugolar cakma yugoya nasıl döve döve yeniliri öğretiyorlar bugun.
ekrem memnun bu..Daha fazlası diil..Ama biz adamı nerdeyse Yerli obradovic yaptık komik transfer hatalarımızla.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4197 : 24 Haziran 2015, 20:30:28 »
3 oyun kurucu var ve 3u de potaya top atmıyor!
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4198 : 24 Haziran 2015, 20:31:15 »
zaten Latoya yerine Q yu alıyosa 1 ileri ( ki kendisi Ceyhun'un Turk basketboluna en buyuk kazıgıdır) soylenecek soz yok!
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4199 : 24 Haziran 2015, 20:34:30 »
Dabovic Petrovic varken su sarı kafa gecen sene bizi Bojovic'e mahkum etti ya.. Valla yatacak yeri yok!
En son umutlar ölür !