Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306993 defa)

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4200 : 24 Haziran 2015, 20:39:59 »
Dabovic 31 atti. Gozumuzun onundeki oyuncuyu almiyoruz. Ormanspor alıyor biz almiyoruz. Gs alırsa bakariz öyle.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4201 : 24 Haziran 2015, 20:42:21 »
Birsel denen oyuncu bozuntusunu daha fazla izlemeye tahammül edemiyorum artık, bu sene bir de ona güvenip net bir pg almadık. Bir de ergen yönetici daha iyi takım kurucaz falan diyordu, terbiyesizler yetmedi bu taraftarı kandırdığınız. Umarım kapatırız artık şu şubeyi de birsel gibi yeteneğine ihanet edenlere para kazandırmayı bırakırız :@

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4202 : 24 Haziran 2015, 21:19:12 »
Anna Cruz'u Rusya macında cok begendim.Anlastıgımız halde vazgecip almadıgımız Ana Dabovic resital verdi.Ekrem Memnun kendi temposunu rakibe kabul ettirip uyutarak mac almaya calısıyordu.Ribauntlara saldırıp kosan takım GS parcalar diyordum Sırplar bunu yaptı.Defalarca hucum yaptılar.Top kazandılar.Hala Cruz,Dabovic falan varken gidip Coleman falan buluyoruz.Adam parasıyla hem kendini sıkıntıya sokuyor hem de bizi , en azından Basketbol seven bir sporsever olarak madem parayı ben veriyorum 2-3 transferi kendim yapıyorum de kıtadısı Moore-Parker, kısam da Anna Cruz ya da Ana Dabovic bunu kabul etmeyen hoca da gelmesin falan de bu Coleman falan nedir Allah askına ya, GS istedigi oyuncuyu AGU den alıyor.Sanders ile Pınar Demirok var.Al getir.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
« Yanıtla #4203 : 24 Haziran 2015, 21:55:33 »
Fenerbahçe tarihinin en önemli maçını katleden kadın basketbolcuyu tekrar kulübe getirmek bile ne kadar büyük transferler yapıldığının kanıtı.... Tebrik ediyorum kaslı çocuk isfendiyarı ... Benim tek güvendiğim adam George Dikeoulakos dır bakalım görelim gelsin birsele mirsele kesiği atacak koç George Dikeoulakos dır oynamayan kesiği yer...
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 21:57:35 Gönderen: gozkus »

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4204 : 24 Haziran 2015, 22:41:12 »
Transferler kimseyi tatmin etmedi doğru ama bu alınan 3 oyuncunun da özelliği hiçbirinin şutunu risk edemez karşı takım.Quigley ve Coleman çok iyi şutörler.Dupree ise orta mesafenin efsanesi diyebilirim.Koç Dike bize yine keyifli bir basketbol izlettirecektir bundan hiç şüphem yok.Asist sayılarının 20lere yaklaştığı bir takım olacaktır aynı ilk seferinde yaptığı gibi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4205 : 24 Haziran 2015, 23:07:44 »
Düşünüyorum tasiniyorum bu takima amerikalı PG yada yerli bir PG almadan hem Coleman hem dupree yi almak neyin kafası diyorum..
Doğru kadro su olmalıydı.
Dupree 3-4 oyuncusu..her ne kadar 3 sayı atmasada orta mesafesi çok kuvvetli..hadi diyelim Coleman olsa da olur madem şubatta değişecek.

Whalen-birsel
Dabovic-quigley
Dupree/coleman(moore şubat)-gokce-melis
Vera-bahar-tugce
Ndour-quanitra

Yani Coleman yerine whalen alınsa ve dabovic+bahar alınsa çok iyi takim olurduk..

Dabovic hala alınabilir diyorum ki lazim bir kısa daha ..hele whalen alinmadiysa..ayni şekilde bahar..

Diyelim ki whalen i almadik..Coleman alindi..

Birsel-pelin
Dabovic-quigley
Coleman(moore subat)-gokce-melis
dupree-bahar-tugce
Vera-Ndour-quanitra

Bu senaryoda da kesinlikle pelin lazım..

İsin açıkçası pelin-bahar-dabovici getir sonra istersen alma moore u..zaten 600 bin dolara yada az fazlasina bu 3 transfer zaten neredeyse olur.. En azından rotasyon un genişler özellikle lig için...

Umarım bu yila gidilir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 23:10:04 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #4206 : 24 Haziran 2015, 23:43:16 »
Umarım dupree+Coleman ikisi birden alınmamıştır.bir amerikalı PG alınmıştır.yada dediğim yerliler.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4207 : 25 Haziran 2015, 00:37:50 »
Dupree, Quigley neyse de Coleman ne yaa, maya moore şubat ta kesin mi ..

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #4208 : 25 Haziran 2015, 00:39:53 »
Vera gayet iyiydi bugün. Alındığına tek sevindiğim transfer.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4209 : 25 Haziran 2015, 00:48:36 »
Mya Moore un şubatta kesin olduğu yazıyordu birkaç yerde.Yoksa kıtadışı hakkını Colemandan kullanmayız Whalen dururken.Oraya kalite olarak daha düşük profilli biri lazım bence kısa bir sözleşme için.Ben transferlerden memnunum ama kesinlikle Dabovic ya da Cruzdan birinin alınması şartıyla.Dupree zaten çok istediğim bir oyuncuydu.Her pozisyonda eşleşme avantajı yaratn çok özellikli bir oyuncu.Wnbade de çok iyi sezon geçirdi neden bu kadar soğuksunuz onu anlamıyorum.Ortaya geçiş kadrosunu saymazsak ve de bir guard alırsak şöyle bir kadro çıkıyor.
  Dabovic-Birsel
  Quigley-Olcay
  Moore-Gökçe
  Dupree-Verameyenka
  Ndour-Quanitra
Bu kadro bence gayet güzel bir kadro.Ama dediğim gibi haberler doğruysa ve Maya şubatta kesin geliyorsa.

• Üye
« Yanıtla #4210 : 25 Haziran 2015, 01:27:34 »
Abi dabovic PG değil..saf SG...kesinlikle bu kadroya ligi de düşünerek yerli PG ve yerli PF alınmalı...
Umarım bahar ve dabo transferleri olur...ihtimal var zaten..
Ama bu takimin PG si kim olacak delirecem...
Kesin şart yerli PG...ama bunlar pelini düşünmezler bile..halbuki en geç 1-2 sene sonra birsel sonrası fellik fellik kızı isteyecegiz..yada bgd deki kızı..

O yüzden Coleman ve dupree den  1 tanesi resmi değilse hala diggins yada whalen gelsin..ocakta diğeri de moore ile değişebilir.

• Üye
« Yanıtla #4211 : 25 Haziran 2015, 03:20:06 »
Suni söylemek lazim dupree kesinlikle iyi oyuncu..30-31 yasında ama yıllanmış şarap gibi..üstelik takim oyuncusu..
Quigley de şutör görev adamı..
Ama.ben Coleman anlamadim..moore gelene kadarsa olabilecek oyuncu belki ama ya gelmezse ne olacak...onu anlamadım gitti...Coleman normalde 2.sıra drafti ama beklenen seviyeye gelemedi..o yüzden zaten ben dahil herkes burun kivirabilir..potansiyeli olan ama gösteremeyen cinsten yıllardır..arada gününde oldüğünda can yakar...ama nadir...bir defasında bize denk gelmişti bir el maçında mesela...bayaa atmıştı..bu sene WNBA de fena değil kariyerinin en iyi istatistikleri var...Edirne de fena oynamadı esasen bu sene ama bilemiyoruz bizde ne yapacak...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4212 : 25 Haziran 2015, 08:49:55 »
Vanguards of FB başından beri hatırladığım senin devamlı Ana Dabovic'in Fenerbahçe'yle anlaşmaya geldiğini bizimkilerin almamasının yanlışlığını vurguladın durdun.Bende Orman Gençlikte izledim ama Sana hakvermem için Türkiye maçını seyretmem gerekiyormuş.Tek başına 31 sayı .Şimdi diyorumki Ana Dabovic yerine Bojovic belasını başımıza saran kişilerin yüzü kızarıyormu?Şimdide @isfendiyarz diyorki busene çok iyi bir takım yaptık.Demekki biz 2 seneden sonra bu senede başımız eğik olacak. Sanders,Pelin,Ayşe,Saziye,Nevriye,Pınar,Bahar gibi yerli, Dobovic,Sancho ,Moore,Agustus,Parker, gibi yabancı alındıda bizmi duymadık.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #4213 : 25 Haziran 2015, 09:47:24 »
Della Donne 45, Angel 34 atmış dün gece.

Anlaşılmayan bir nokta var. Bizim yerli oyuncu rotasyonumuz her geçen yıl uzatmaları oynuyor. Eskiden Birsel-Esmeral-Nevriye varken bu oyuncular kimi zaman takımın yükünün %50'sini çekebiliyordu. Yabancı oyunculara o kadar yük binmiyordu. Gs ile aradaki farkı da bu yerli kalitesi ortaya çıkarıyordu. Zira onların getirdiği yabancılar bizimkilerden aşağı değildi. Hep demiyor muyduk, Birsel-esmeral-nevriye bizde olduğu sürece onlar kimi alırsa alsın diye. Nevriye rakibe gitti, esmeral bıraktı, birsel bitik. Bu durumda takımda yabancı oyunculara, özellikle kıta dışı oyunculara eskisinden çok daha fazla yük biniyor. Bu sistem içinde binmek de zorunda.

Geçen sene çoğu maçta skor yükünün %90'ının yabancılar çekti. Yerli oyuncularının bu kadar pasif ve katkı vermediği bir düzende Amerikalılarını sahaya çıktığı zaman fark yaratacak oyunculardan seçmek zorundasın ki yerli-yabancı arasındaki seviye ve totaldeki katkı farkını asgariye indirebilesin.

Dupree bu tarz bir oyuncu değil. Kaliteli bir oyuncu ancak performansı ve katkısı stabil. Dediğim farkı yaratacak, takıma liderlik edecek, gerektiğinde sorumluluk alıp baş rol oyuncusu olacak bir isim değil. Nadezda'da dahi öyle bir rolü olmadı geçen sene. Bunu Dupreeyi tartışmak yada beğenmemek anlamında söylemiyorum. Bizim mevcut kadro yapılanmamızda ihtiyacımız olan oyuncu olmadığını söylüyorum.

Ayrıca takımda bariz bir PG sıkıntısı var. Birsel + olcay ile yola çıkmak intihar olur. Yine o nedenledir ki kıta dışlarından birisi gerektiğinde 1-2 oynayabilen, skora da katkı verebilecek eskinin Cappisi, şu anki Whalen yada Diggins gibi bir oyuncu olmalı, uzun oyuncu da Avrupalı seçilmeli diyoruz. Dupree transferi nerden baksam yanlış bir transfer. Bir çok açıdan kimyası bozuk bir takımız yine.

Gözümüzün önündeki Dabovic veya Eldebring dururken Quigley'i almak da nasıl bir mantık çözemedim. Geçen sene de yok pahasına martinez'i düşünmeyip Bojovic'i almıştık. Martinez'in katkısı gsye ortada. Gerçi Quigley Bojovic gibi olmayacaktır. Kıyaslama anlamında söylemiyorum. Kimse Bojovic olamaz. Klüp tarihinin en kötü yabancısıdır kendisi ama uzaklarda oyuncu aramaya gerek yok, ligimizde böyle oyuncular varken değerlendirmemiz gerekir fakat bir türlü değerlendirmiyoruz.

« Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 09:48:55 Gönderen: iloturo »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4214 : 25 Haziran 2015, 10:59:07 »
Dupree'den daha iyisi alınabilirdi'ye katılıyorum.Dupree'nin ise 37 yasındaki gibi bir oyuncu gibi gosterilmesine ise karsıyım.Yaslı bir oyuncu degil 84 lu 31 yasında bir oyunvu,Sancho 83 lu 32 yasında yani Dupree icin yapılan elestirilere saygım var.Ama cok yaslı gibi yorumlara katılmıyorum.Whalen de 82 li bir oyuncu o da 33 yasında ben de acıkcası Diggins-Moore, Moore-Parker gibi ikililer isterdim.
Ben de anlamıyorum.Martinez'i gec Dabovic-Sancho-Eldebrink gibi oyuncular hep gozumuzun onundeydi.
Diggins-Moore-Parker-Pınar Demirok-Burcu Cigil-Ana Cruz-Anna Dabovic-Frida Eldebrink gibi isimler alınmalı/ydı.