resmi sitede kadromuz güncellenmiş.
süper kadro kurmuşuz 
http://www.fenerbahce.org/basketbolbayan/takim.asp
Vanguards of FB kardeşimin dediği gibi 100 lerce arkadaşımız @isfendiyarz tarafından banlansakda değişik yollardan eleştirilerimizi yapıyoruz. Her Branşta Transferler yapılınca bizlerde Bayan basketbol için eleştirilerde bulunduk.Angel gittiğinden bu yana sayfamız bile güncellenmemesini Bayan basketbola verdikleri önemden bahsettik.Herhalde utandılar ki sayfayı güncellemişler.
Zülfikari, “Herkes bizden bir hamle bekliyordu. Hayal kırıklığı yaşayıp, küçülecek miyiz yoksa inat edip vazgeçmeden finallerde mi kendimizi göstereceğiz? Aslında bekleneni yaptı Fenerbahçe ve yatırım kararı aldı. Ben başkanımızla görüştüm. Bütçe ile ilgili görüşünü almak istedim. Kendisi, ‘Fenerbahçe’nin şampiyonluğu için en doğrusunu yapacaksın’ dedi.
Bütçede geri geldik ama onun temel sebebi transferin azalması değil, altyapıdan oyuncu almamız bunda etkili oldu” ifadelerini kullandı. Arkadaşlar tek bir kelimede mantık varmı?Geçen sene ALT yapıdan 1 kişi bile A takıma alındımı?Aziz Başkan kesenin ağzını açmış ama ..... İsfendiyarz Bey göze girecem diye 10 oyuncu gönderdi 4 Transfer yaptı.Sonra Angel'i gönderip Zellous'u aldı.e tabiki bütçede geri geleceksin çünkü Transfer yapmadınız ki?
Didem Akında Derki ; Bu sene ciddi bir kadro oluşturduk. Hedefimiz şampiyonluk. Avrupa’da isim olduk. Eskiden zordu Ekaterinburg gibi takımlarla mücadele etmek ama artık onları yakaladık. Hatta geçtik diyebilirim.
Yukardaki görüşlere inanan arkadaşlarımız gerçekten varmı ?çok merak ediyorum.Yada onlar ne gördüde biz göremedik.
@isfendiyarz Zülfikari, 3 senedir bu takımın başında olduğunu,“Günahı ve sevabı ile geçen seneyi kapattık. Ezeli rakibimize iki finalde yenildiysek de hem Avrupa’da hem de ligde final oynadık. Unutulmamalı ki Avrupa’da namağlup finale kaldık. Bu seneki hedeflerimiz Avrupa’da final oynayıp, kazanmak. Bu artık bir gelenek haline geldi. İki senedir final oynuyoruz. Bizimle final oynayan rakipler değişiyor ama biz hep finaldeyiz. Bütün kupalara talibiz” dedi.Her sene olduğu gibi bu senede çok iyi takım kurduklarını söylüyorlar, ama Vanguards of FB kardeşimin dediği gibi,Yerli oyuncu olarak çok zayıfız,Yabancı sınırlamasından dolayı en az 3 veya 4 Yerli oyuncu şart.Kafadan Olmazsa olmaz Layota Sanders,Nevriye diyelim olmadı Esra,Gizem'i Beşiktaş kapmış zaten,Pınar,Pelin,Saziye,Bahar. Alt yapıdanda acilen Merve,Melis,ve Şelale'yi A takıma katarsın.Yabancı olarakda Ana Dabovic şart,kadro boşluğuna göre Sonya petrovic ve Grudayı Alalım derim ama onlara görede tarnsferler yapıldı ama bence Taraftarın korkularından açıklayamıyorlar.Futbolda,Veleybolda,Fenerbahçe Ülker'de Flash transferler yapıldı aynı anda bizde bunları aldık deseler tepkiler olacak diye bekliyorlar.Geçen sene Ana Dabovic yerine Bojovic'de karar veren zihtiyet bu senede Dabovici düşünmüyor çünkü çok güçlü takım kurduk,Oyun kurucu olarakda Birsel ve Olcay yeterli diye düşünüyorlar.
Anastasiya Verameyenka , Rusya ekibi Sparta&K Moskova ‘dan Candice Dupree, Mersin BŞB‘den Allie Quickley, Edirnespor'dan Marissa Coleman Yerli olarakda sadece Gokçe alındıysa Bu sene 2 seneden çok daha kötü geçirmeye hazırlanalım.Ndour ve Zellous'da gittiğine göre işimiz zor .Anlamıyorum