Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306007 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4410 : 08 Temmuz 2015, 10:31:03 »
vallahi abi şubenin başındakiler şubeyi senin kadar dert ediyor olsalardı bundan çok daha iyi durumda olurduk

Aynen katılıyorum.Başımızdaki @isfendiyarz ve @didofb Vanguards of FB kadar kafa yorsalardı şuan bu konumda olmazdık.Ama ben umudumu yitirdim.Adamlar kendi işleriyle ilgilenmektense Twitter de taraftarı engellemekle meşgul oluyorlar.2 günde yine 20 nin üstünde engelleme yapmışlardır.Dikkat ediyorum engelleme gerektirecek bir kelime yok.3 senedir başımızda gördük zaten ne yapıp ne edip taraftarın ortak tavrı olmalı artık.susmakla olmuyor.Bu yönetimede isfendiyarz yakışmıyor.Bu sene Euroleague rakiplerimiz daha güçlü .Takımı henüz görmeden yorum yapılmaz ama ben umutlu değilim.

Benim tek anlamadığım neden tüm branşlarda Flash Transferler yapılırken bayan basketbola önem verilmemesi ve sıradan isimlerle denek takım hale getirilmesi.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #4411 : 08 Temmuz 2015, 12:54:15 »
İyi düşünmek istiyorum. Gelen tepkilerden dolayı, anlaşıldığı söylenen isimleri bekletip, daha kaliteli isimlerle anlaşmaya çalışıyorlar.
Başka da aklıma birşey gelmiyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4412 : 08 Temmuz 2015, 12:57:26 »
İyi düşünmek istiyorum. Gelen tepkilerden dolayı, anlaşıldığı söylenen isimleri bekletip, daha kaliteli isimlerle anlaşmaya çalışıyorlar.
Başka da aklıma birşey gelmiyor.

keşke sen haklı olsan ama transferlerle anlaşılmış ama senin dedğin gibi imza atılmaması seni haklı çıkarabilir.ama en son @isfendiyarz çok iyi takım kurduk yakında açıklanacak demeside beni korkutuyor.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4413 : 08 Temmuz 2015, 12:59:56 »
C.Parker gelmediği sürece kıtadışını uzuna kullanmak saçma.Kesinlikle 1 ve 3 numaralara kullanılmalı. Ve Daboviç gibi skorer eu oyuncu da alınmalı. Eskiden nerde yıldız var gider direk alırdık, şimdi kapımıza gelmelerine rağmen almıyoruz işe bakk !!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #4414 : 08 Temmuz 2015, 13:11:43 »
Coleman, Quigley falan kimdir ya.. Biz Edirne, Canik falan değiliz. Zaten yabancı sınırlaması var, gelecekse en iyiler gelmeli.
En iyiler alınmayacaksa 2 kıta dışı+alt yapıdan gençler olsun. Eu bile gelmesin.
FENERBAHÇE

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4415 : 08 Temmuz 2015, 21:05:39 »
Coleman, Quigley falan kimdir ya.. Biz Edirne, Canik falan değiliz. Zaten yabancı sınırlaması var, gelecekse en iyiler gelmeli.
En iyiler alınmayacaksa 2 kıta dışı+alt yapıdan gençler olsun. Eu bile gelmesin.
Quigley geçen yıl WNBA'de en iyi 6.  adam seçildi.Bu sene ilk 5 oynuyor Chicago'da.Çok kaliteli bir oyuncu ve EU pasaportu var.Neden istemediğinizi merak ettim

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4416 : 08 Temmuz 2015, 21:26:22 »
Quigley geçen yıl WNBA'de en iyi 6.  adam seçildi.Bu sene ilk 5 oynuyor Chicago'da.Çok kaliteli bir oyuncu ve EU pasaportu var.Neden istemediğinizi merak ettim

Quigley eu pasaportu var gayet iyi transfer olur ama Daboviç'i de almak lazım.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4417 : 08 Temmuz 2015, 21:33:01 »
Quigley eu pasaportu var gayet iyi transfer olur ama Daboviç'i de almak lazım.
Dabovici ben de çok isterim tabi ki ama Quigley de burun kıvırılacak bir oyuncu değil.Onun için söyledim abi ;)
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 21:33:20 Gönderen: active »

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #4418 : 08 Temmuz 2015, 22:21:56 »
Ndour'un nasıl gittiğini kimse bilmiyor anlaşılan :) http://lovewomensbasketball.com/2015/07/08/perfumerias-avenida-signs-spanish-nt-center-astou-ndour/

Spanish league finalists Perfumerias Avenida has announced the signing of Spanish National Team center Astou Ndour.

Ndour had signed a two year deal with Fenerbahce prior to last season. There hasn’t been any official word what happened with it – was that contract terminated, was it actually a 1+1 deal and just wasn’t extended or is she on loan from Fenerbahce.

In her so far only season with Fenerbahce, Ndour averaged 9.6 points and 5.7 rebounds in EuroLeague Women and 8 points and 4.4 rebounds in Turkish league.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4419 : 09 Temmuz 2015, 08:21:53 »
Aynen...ama şöyle bit laf var İspanyollar miili takimi fusunerek surekli oynamayacaksan ayrıl demişler..bizimkiler de ok vermiş..
Madem öyle bu takımda ndour sürekli oynamayacak..onun yerine sürekli oynayacak oyuncu olarak kim gelecek merak ediyorum..

Yani  öyle bir kadro kurmaları lazim ki;hakikaten yaa hakkini yemisiz bu adamların dememiz gerekmeli...

Hic ümidim Yok ama bekliyorum...

Bugün kaç kişi engel yemiş bizim yöneticiden..var mi sayı...:)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #4420 : 09 Temmuz 2015, 11:47:04 »
Quigley istemeyişimin sebebi ligde 4 yabancı oynayabiliyor. Ve bana göre kıta dışı 1-2-3 pozisyonundan, 4-5 ise EU'dan seçilmeli. 2 kıta dışına bir de Daboviç eklenince 3 kısa, 2 de uzun EU 5 yabancı ediyor ediyor. Quigley 6. yabancı olarak sadece EL'de oynamayı kabul ederse gelebilir, yoksa kötü oyuncu olduğundan demedim.
Yani;
Whalen    (olmazsa  A.Cruz, C. Dumerc ) 
Daboviç     
Moore     
Vera        (Whalen olmayıp EU pg olursa Vera yerine C.Parker)
Meesseman (olmazsa Leuchanka, Kobryn )
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4421 : 09 Temmuz 2015, 19:20:12 »
Just Women's Basketball
4 dk. ·
Galatasaray Odeabank, Sancho Lyttle'ın boşluğunu, 1993 doğumlu Belçikalı uzun Emma Meesseman ile doldurmak istiyor.

• Üye
« Yanıtla #4422 : 09 Temmuz 2015, 20:45:47 »
Hehe meeseman i gs alırsa ve biz tercih etmediusek ve kobryn aliniyoesa yazıklar olsun bu şubeye.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4423 : 10 Temmuz 2015, 16:22:57 »
Ndour'un nasıl gittiğini kimse bilmiyor anlaşılan :) http://lovewomensbasketball.com/2015/07/08/perfumerias-avenida-signs-spanish-nt-center-astou-ndour/

Spanish league finalists Perfumerias Avenida has announced the signing of Spanish National Team center Astou Ndour.

Ndour had signed a two year deal with Fenerbahce prior to last season. There hasn’t been any official word what happened with it – was that contract terminated, was it actually a 1+1 deal and just wasn’t extended or is she on loan from Fenerbahce.

In her so far only season with Fenerbahce, Ndour averaged 9.6 points and 5.7 rebounds in EuroLeague Women and 8 points and 4.4 rebounds in Turkish league.

Ndour Avenida'ylamı anlaşmış.Bu kızdan koskoca sezon yararlanamadık ya ona yanarım.Bu senede bu anlayışla guruplardan zor çıkarız bence.

• Üye
« Yanıtla #4424 : 10 Temmuz 2015, 17:13:30 »
isfendiyar yan gelip yatıyor masallah...hala daha tık yok:.

rezil ettiler transfelri bence..baktılar yapacakları transferlerden adam gibi kadro cıkmayacak basa donduler bence...

cunku haberlere tepki oldu..alacakları oyuncular vasıfsız oldugundan geri vitesteler su an...

bez getirme operasyonu basladı..