Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249496 defa)

0 Üye ve 142 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #450 : 19 Nisan 2014, 16:08:40 »
Vatandaş belli ki çok dertlenmiş ve biraz ağır yazmış :(( kendisini tanımadığımı önceden belirteyim.

http://www.duhuliye.com/siz-hic-hain-kralice-gordunuz-mu/

bence çok güzel bbi yazı olmuş.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #451 : 19 Nisan 2014, 19:34:47 »
Ben yine de ümitliyim. Spor bu kazanmakta var kaybetmekte. Acı olanı ezeli rakibine hemde hiç şansları yokken kaybetmek. Seneye iyi kurulacak bir kadroyla yine kupaları alır şampiyonluklar gelir önemli olan sabır gösterebilmek. İnşallah iyi maçlar çıkararak türkiye şampiyonu olup GS'nin şampiyonluğunun bir tesadüf olduğunu ıspatlarlar kızlar . Ben buna inanıyorum başaracaklar.

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #452 : 19 Nisan 2014, 23:04:47 »
ısrarla gençlere yönelinmesi taraftarıyım.

eğer ki bu sistem devam edecekse sokağa atılacak parası olmamalı Fenerbahçe'nin.

sistem değişir köklü revizyon olur; o zaman başımla beraber. candace parker ı mı alıyoruz, gruda yı mı alıyoruz kimi alabiliyorsak alalım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #453 : 19 Nisan 2014, 23:43:34 »
Valla eş cinsel kadın basketbolcuları bu yüzden seviyorum en azından hamile kalmıyorlar.
Bu post tan dolayı ceza alacaksamda varsın alayım şiştim ulan!
Niye ceza alasîn dostum bizler yobaz miyiz yahu ;) :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #454 : 19 Nisan 2014, 23:45:46 »
ısrarla gençlere yönelinmesi taraftarıyım.

eğer ki bu sistem devam edecekse sokağa atılacak parası olmamalı Fenerbahçe'nin.

sistem değişir köklü revizyon olur; o zaman başımla beraber. candace parker ı mı alıyoruz, gruda yı mı alıyoruz kimi alabiliyorsak alalım.
Bence edecek Öcal sence ki sen daha çok takip edersin bu şubeyi , inanıyor musun değişim olacağına ?
Bencr zor gibi geliyor yine yerli veteran ablalarımızın sözü geçmeye devam eder parker gelse ne olur penny gelse ne olur

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #455 : 19 Nisan 2014, 23:56:13 »
Bence edecek Öcal sence ki sen daha çok takip edersin bu şubeyi , inanıyor musun değişim olacağına ?
Bencr zor gibi geliyor yine yerli veteran ablalarımızın sözü geçmeye devam eder parker gelse ne olur penny gelse ne olur

Başkan değişecek gibi duruyor abi,o zaman etki etmez mi?
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #456 : 20 Nisan 2014, 12:05:14 »
Olcayın sol el tarak kemiğinin kırıldığı haberi gerçekse çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayız malesef

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #457 : 20 Nisan 2014, 12:32:55 »
Başkan değişecek gibi duruyor abi,o zaman etki etmez mi?

Bakalım kardeşim. Tabi başkanın Bu şekilde.degicecek olmasi cidden üzücü. Belli bir yerde kemik bir yapılanma olmuşsa bunu yeni gelecek. Başkan radikal kararlar almadan çözülme
Bem şunu söylerim hocalar oyuncular başkanlar yöneticiler her zaman önemlidir ama esas olan camialardir.
Ben isimlere takılmam sorun ne ise kim ise cezasi kesilsin herkesin yeri dolar
Bakalım yaz ola hayrola

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #458 : 20 Nisan 2014, 12:41:49 »
Sosyal medyadan takip edebildiğim kadarıyla Ali Koç gelirsem kendi ekibimle gelirim demiş.
O yüzden başkan adayı olmayacak deniliyor.
Genel kurulda Mahmut Uslu başkanlığa seçilip mevcut yönetimle devam edilecek diyenler var.
Kendisinin Fenerbahçe'liliğine laf eden çarpılır ama Bogdan Tanjevic hayranı olduğundan sezonu şampiyon olarak kapatamazsak, başkanlık koltuğuna oturması akabinde Obradovic'i gönderip yerine yine B.Tanjevic'i getirirse şaşırmam.

Düzeltme;
Kadın basketbol konusunda ben olayı baya bir yanlış anlamışım. :)
Yorumumda ki korkumda bir değişiklik yok orası ayrı.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2014, 12:47:18 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #459 : 21 Nisan 2014, 19:15:17 »
Niye ceza alasîn dostum bizler yobaz miyiz yahu ;) :)
Benimle alakası yok ama yinede anlayışınıza çok teşekkür ederim sevgili yöneticim. Nedenine gelince, kardeş forumlarda, hiç bir küfür, hakaret veya saygısızlık olmadığı halde, sadece Galatasaray'a iki defa karşı taraf ve t.t areneya  devlet eliyle yapıldığı için toki arena dediğimiz için ne yazık ki forumdan süresiz atılabiliyoruz. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #460 : 21 Nisan 2014, 22:07:10 »
3-5 takım arasında turlayan bilindik isimler yerine biraz da bütçeyi düşürerek yeni bir takım kurmayı düşüneceksek şöyle bir yabancı kombinasyonu güzel olurdu.

Natasha Lacy, Frida Eldebrink, Zane Tamane, Dewanna Bonner. Çok da güzel olur bence

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #461 : 21 Nisan 2014, 22:19:00 »
Benimle alakası yok ama yinede anlayışınıza çok teşekkür ederim sevgili yöneticim. Nedenine gelince, kardeş forumlarda, hiç bir küfür, hakaret veya saygısızlık olmadığı halde, sadece Galatasaray'a iki defa karşı taraf ve t.t areneya  devlet eliyle yapıldığı için toki arena dediğimiz için ne yazık ki forumdan süresiz atılabiliyoruz. 
herkesin tarzı farklı bana laf etmek düşmez
iyi sözler için teşekkür ederiz.
ama cidden şimdi hatunlar lezbiyense biz ne yapalım :) onlar çekinmiyorsa biz yazmaktan niye çekinelim :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #462 : 22 Nisan 2014, 13:42:35 »
Yanlislikla Galatasaray forumlarina gitmis olmayasin :)
:)  Eyyy beni süresiz uzaklaştıran diğer forum yöneticisi, hukuk bir gün herkese lazım olur  :D  Şaka bir yana cidden üzülüyor insan. Biz alınan mağlubiyetlerde kaybedilen kupalarda uyuyamıyoruz. Bu forumlarda kimseye saygısızlık yapmadan düşüncelerimizi paylaşıyorsak, forumlardan bu şekilde uzaklaştırılmak bu renklere gönül vermiş bizlere reva görülmemeli diye düşünüyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #463 : 22 Nisan 2014, 23:01:05 »
Eğer sen FBKolik isen ve seni attılarsa yapacak bir şey bu yobazlığa.

Çünkü beni de daha ikinci mesajımda attılar: Sadece, bayan basket maçlarında küfür edilmesine karşı çıktığım için: Ertesi gün tekrar siteye girmeye kalktığımda: "Bir sabah erken, birdenbire aniden kovuldunuz" gibi aptalca güya bir espri ile karşılaşmıştım.

Antalya'lı kardeş hariç.

Sıkma canını..
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 23:48:29 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #464 : 22 Nisan 2014, 23:20:24 »
tarık abi müsait olunca özel mesajına bi bakarmısın.
saygılar.

bu arada bir kardeş olarak senden ve diğer dostlardan rica etsem diğer forumlar için olumlu konuşmak serbest ama eleştirel şeyleri yazmayalım , daha önce yazdım heryerin herkesin yoğurt yeme şekli farklıdır. bize bunun doğru yanlış deme kısmı düşmez diye düşünüyorum .
isteyene kapımız açık. diğer forumlarda bizler için değerlidir diyerek olayı bağlamak istiyorum