"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Duyduklarım bunlar..Abi bişey olmaz..Biz Zamanında bizden 1 kat aşağıda Beşiktaş ye şampiyonluk verdik..1 SENE sonra herkesi süpürdük..Ne Angellar ne cappieler gelir..Zekası -0- skorer olmaz bunu unutma!
Mahmut uslu bütün branşları kasttetti bence Sadece bayan basketten bahsetmedi, amatör branşlarada zarar ediyoruz para veremiyoruz diyor...
moore alamazsın donne gelip gelmemekte kararsız bütce küçülebilir bu başarısız olunacak anlamına gelmiyor ben hep söyledim bu bütcenin yarısına daha iyi daha savaşcı kadro kurulabilir
@Shn-pltBayan basketbolda biz pisiriyoruz kaymagini wnba yiyor diye birsey yok.Bir oyuncu sezon icinde hem wnba hemde avrupada oynayabilir.Hem 12-13 milyon euroluk ruhsuzlar ordusu yerine 5-6 m euroluk savasan armanin hakkini veren oyunculari tercih ederim.Tabi burada is teknik ekibe dusuyor.Once iyi bir antrenor sonrada antrenorun raporu dogrultusunda dogru yabancilari takima kazandirmak sart
Üzgünüm dostum kendini bu şekilde teselli etmeni anlarım ama beni ikna etmeni anlayamam çünkü ben bir sporcuyum ve sporcunun ruhunu bilirim...
bizde biraz bilgilenebillir miyiz sporcu ruhu nasıl oluyor , nedir incelikleri