Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2419300 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #735 : 06 Mayıs 2014, 01:27:12 »
Başarılı oluruz olamayız bilmiyorum ama bu seneki bütçenin yarısına bu takımdan çok daha iyi mücadele edecek kadro kurulur.

Ayrıca bizimkiler bahane arıyordu.
Voleybolda hakem katliamı, basketbolda oyuncuların kaprisleri sonucu alınan kötü sonuçlar bu bahaneyi kullanabilmesini sağladı.
Tahminim Fenerbahçe Ülker ile Sarı Melekler'e yatırım sürer.
Diğer takımlarımızda gençleştirme adı altında küçülmeye gidilir.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #736 : 06 Mayıs 2014, 01:27:24 »
Kimse bilmiyor zaten HAKETMEDİKLERİ PARALAR ALIYORLARDI! Şimdi hakkedenlere ettikleri kadar verecekler!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #737 : 06 Mayıs 2014, 02:02:23 »
Duyduklarım bunlar..

Abi bişey olmaz..Biz Zamanında bizden 1 kat aşağıda Beşiktaş ye şampiyonluk verdik..1 SENE sonra herkesi süpürdük..Ne Angellar ne cappieler gelir..

Zekası -0- skorer olmaz bunu unutma!

Shavonteyi alma şansımız yokmu hem ucuzdur da belki

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #738 : 06 Mayıs 2014, 02:06:24 »
Mahmut uslu bütün branşları kasttetti bence :( Sadece bayan basketten bahsetmedi, amatör branşlarada zarar ediyoruz para veremiyoruz diyor...

Tenis ne boks ne atletizm ne abi kapatsın direkt o şubeleri milli takıma oyuncu falan yetiştiriyoruz da ne oluyor en büyük kösteği biz yiyoruz siyasilerden sonra bi tanesi doping yapıyor bir de lekeleniyoruz olmadık yerde.

5 ana branşın dışında kapatalım gitsin

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #739 : 06 Mayıs 2014, 09:11:43 »
mahmut uslu ya saldırı görüntüleri siteye yüklenmiş:

« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 09:14:11 Gönderen: onee »

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #740 : 06 Mayıs 2014, 10:09:17 »
Ne yazık ki üzülerek belirtmeliyim , Maja moore'lar Dela done 'lar yalan oldu. Hatta bırakın yıldız isimleri küçülmeler başlıyor.

Hem Fenerbahçe Grundig  hemde kadın basketbolunda. Artık euroleague şampiyonluğu hayal olmaktan bile çıktı. Yazıklar olsun. İki darbe yediniz ve alabora oldunuz. UMMC güçlü kadrosuyla yarı finalde elendi ne yaptılar Alba torens'i transfer ettiler. Sizi gibi yöneticiler olmaz olsun. Şu Mahmut Uslu ve Hakan Dinçay'dan nefret ediyorum.

Rakipler tuzak kurdu tuzağa düştüler aldıkları karar küçülme. Yani rakibin ekmeğine yağ sürme. Tekrar ediyorum yazıklar olsun.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 10:11:23 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #741 : 06 Mayıs 2014, 10:19:24 »
moore  alamazsın donne gelip gelmemekte kararsız bütce küçülebilir bu başarısız olunacak anlamına gelmiyor ben hep söyledim bu bütcenin yarısına daha iyi daha savaşcı kadro kurulabilir

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #742 : 06 Mayıs 2014, 10:20:22 »
Madem küçülecektiniz bu salonu yapmaya ne gerek vardı ya. Şimdi kim gelip izler ? Muhtemelen Birsel de ayrılır takımdan. Genç guard birinci oyunu kurucu olarak oynar. Önü açılır NBA'a hazırlık. Hani biz pişiriyoruz NBA yiyor ya Ömer'de , Enes'te olduğu gibi. Çok üzgünüz çok. Allah tepenizden baksın emi ...

Transfer sezonunu heyecanla beklerken şimdi bütün heyecanımı yitirdim. Futbolda şampiyonluğa sevinemedim çünkü şampiyonlar ligine gidemiyoruz cezalıyız. Yönetim umut var diyor ama onlarda olmayacağını biliyor sırf şampiyonluğu paraya çevirmek için uydurulmuş bir yalan.

Taraftar çıkarılacak olan tişörtleri veya başka bir  ürünü alsın diye. Kombineler yenilensin diye. Vah Fenerbahçem vah sen bu hallere düşecekmiydin. Düşürenler utansın. Allahından bulsun. Demek ki bu kulübün defolarını alınan başarılar kapatıyormuş. Ne zaman ki ezeli rakibi bu başarısını elinden söküp aldı eze eze " şapka düştü kel göründü "
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 10:24:38 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #743 : 06 Mayıs 2014, 10:25:19 »
moore  alamazsın donne gelip gelmemekte kararsız bütce küçülebilir bu başarısız olunacak anlamına gelmiyor ben hep söyledim bu bütcenin yarısına daha iyi daha savaşcı kadro kurulabilir

Sen şaka mı yapıyorsun. Ne savaşından bahsediyorsun. Elinde iyi kadron yoksa istediğin kadar savaş mermin bittiği zaman kurşunu yersin. Euroleague'de güçlü takımlarla savaş verebilirmisin adamın ümüğünü sıkarlar. Nitekim finalde nasıl sıktılar herkes gördü. Kusura bakma arkadaşım ama eğer bu takımın yatırımı yarıya inerse başarı falan bekleme. Belki mücadele olur ama şampiyonluklar asla. Geçen sene FB bayan voleybol takımının durumu ortada. Bir tane bile kupa alamadık. Bırak kupa almayı 3. dahi olamadık. Cev cup'ta final oynadık ki onuda dünya yıldızı Kim'e borçluyuz. Üzgünüm dostum kendini bu şekilde teselli etmeni anlarım ama beni ikna etmeni anlayamam çünkü ben bir sporcuyum ve sporcunun ruhunu bilirim...

• Üye
« Yanıtla #744 : 06 Mayıs 2014, 10:39:24 »
kardeşim bütceyi yarıya indirmek demek daha kötü kadro kurulacak anlamına gelmiyor bugün matovic 500 alıyorsa 250 onun 2 katı daha iyisini bulabilirsin bu piyasada bugün yakubu 600 bin alıyorsa 300 bine gider vieru alırsın daha sayayımmı sana böyle örnekler

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #745 : 06 Mayıs 2014, 10:50:43 »
@Shn-plt
Bayan basketbolda biz pisiriyoruz kaymagini wnba yiyor diye birsey yok.Bir oyuncu sezon icinde hem wnba hemde avrupada oynayabilir.Hem 12-13 milyon euroluk ruhsuzlar ordusu yerine 5-6 m euroluk savasan armanin hakkini veren oyunculari tercih ederim.Tabi burada is teknik ekibe dusuyor.Once iyi bir antrenor sonrada antrenorun raporu dogrultusunda dogru yabancilari takima kazandirmak sart

Ruhsuz dediğiniz 8 yıldır şampiyon oluyor 2 yıldır avrupada final oynuyor. Yapmayın Allah aşkına. Yönetimin transfer hatalarını ruhsuz diye adlandırmayın. Ben NBA derken erkekleri kastetdim. Kadınların her iki ligde oynadığını biliyorum. Olcay bu takımı sezon boyunca taşıyamaz savaşçı da olsa ki savaşçı da değil yani. İyi bir antrenör kadroya göre gelir. Eline orta sıra takımı verirseniz , hedefsiz takım verirseniz gelmez. Gelip ne yapsın adam şapkadan tavşan mı çıkarsın ! Doğru yabancılar , doğru yabancılar. Bana bir kaç tane maliyeti olmayan doğru yabancı söylermisiniz lütfen ? Hani bütçe yarıya indi ya !

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
  • Yer: mersin
    • @bodofff
« Yanıtla #746 : 06 Mayıs 2014, 10:54:20 »
ben bu küçülme olayını anlayamıyorum. neden küçülme oluyor? ekonomik nedenlerden mi? yahu ekonomik temeli en güçlü kulüp biz değil miyiz? taraftarlar fenerium'da ne var ne yok süpürmüyorlar mı? 40bine yakın kombine satmıyor musun? e sponsorsa sorun, o da taraftarın görevi değil. sen yöneticisin, sen bulacaksın. amatör branşların yükünü hafifleteceksin. gs bile son iki senede liv hospitaller, odeabanklarla tutunurken bizim ana sponsor bulamamamız yönetimin suçudur.

5 ana branş haricinde küçülelim denmiş. o da yanlış. fenerbahçe, yarıştığı her branşta şampiyon olmalıdır. 1 sene kadın baskette tokat yedik diye küçülelim diyenleri anlayamıyorum. kusura bakmayın ama taraftar küçülelim derse, yönetim bu kararı almaktan hiçbir beis görmez. küçülmemeliyiz. aksine, iyi bir koçla hemen anlaşıp(her branşta) şampiyonluklara yıllarca ambargo koyan kadrolar kurmalıyız. 8 senedir şube kapansın diyen galatasaraylılara döndük.

yine diyorum, özellikle kadın basketbolda alınacak bir şampiyonluk, avrupa'da gelecek bir kupa her şeyi unutturur. yine seri yakalanır. yine 2010-2011 ruhu gelir. buna önce bizim inanmamız lazım.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 10:55:02 Gönderen: bödöfff »
en kötü gün bugünse, bugün de fenerbahçe.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #747 : 06 Mayıs 2014, 11:08:17 »
Üzgünüm dostum kendini bu şekilde teselli etmeni anlarım ama beni ikna etmeni anlayamam çünkü ben bir sporcuyum ve sporcunun ruhunu bilirim...

bizde biraz bilgilenebillir miyiz sporcu ruhu nasıl oluyor , nedir incelikleri

• Üye
« Yanıtla #748 : 06 Mayıs 2014, 11:16:39 »
petrovic,vieru,dabovic,fowles,prince,shenise johnson,esra(pivot),pınar,Q,birsel,cansu,olcay,tuğce,begüm al sana 13 milyondan 7-8 inecek kadro savaşcı skorer bir kadro

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #749 : 06 Mayıs 2014, 11:51:49 »
bizde biraz bilgilenebillir miyiz sporcu ruhu nasıl oluyor , nedir incelikleri

Bu anlatılmakla olsaydı spor yapmaya gerek kalmazdı. Herkes sporcu olur çıkardı . Sporcu olmak, spor yapmak tabi sokakta koşmak yada salonda koşmaktan bahsetmiyorum takım sporlarından ve bireysel sporlardan bahsediyorum o kadar bir şey değil malumunuz veçile. Dalga geçiyor olsanız da ben düşüncelerimin arkasındayım. Siz takımın küçülmesinden mutlu oluyorsanız beni hiç ilgilendirmez. Ben mutlu değilim. Aksine çok üzgünüm. Amacım sizinle tartışmak değil düşüncelerimi söylemek . Ama lütfen sizde konuyu tartışma boyutuna getirmeyin.

Son olarak sporcu ruhu , verirsen alır yada neyi verirsen onu alır. Okşarsan,seversen verimli olur. Surat çevirirsen oda sana surat çevirir. Sporcu ruhu şaha da kalkar , ayaklar altına düşer. Alex De souuza da olduğu gibi NOKTA