Kobryn'in dış şutu var, onu da 4'den düşünecektir hoca çoğu zaman vera ile birlikte, fakat ne Vera ne Kobryn eski formlarında oyuncular asla değiller. (Meesseman veya Leuchanka falan düşünülmeliydi.) Vasat transferler. Lavender ve Coleman'da şampiyonluğa oynayacak, yabancı sınırının kısıtlı olduğu takımın kıta dışı için kötü transferler, Dupree deniyordu onu alabilseydik bari Lavender yerine. Coleman, Moore yerine geçici olarak mı düşünülüyor bilmiyorum ama forvet kıtadışı için çok mu düşünüp aldık edirneden cidden olacak şey değil. (Tahminimce Moore falanda almaz bu yönetici bozuntuları, para falan harcamazlar o kadar) Tek iyi transfer quigley, eu olarak iyi oyuncudur fakat onun da zellous'dan pek bir farkı yok açıkçası. Ekstradan dabovic'de düşünülebilirdi ama quigley transferine bozulmadım yani bir tek, kaliteli oyuncudur. Genç takımdan katkı beklenebilecek şu anda bence 2 isim var. Melis ve Şelale. Melis U20'de de berbat takımın akılda kalan tek ismiydi, Cansu kadar katkı verir bence bu takıma. Şelale'yi de sakatlığından dolayı düşünmediler heralde A takımdan neyse. Gökçe'de fena sezon geçirmedi, neden alındı falan demem ama sanki bir yerli guard yada forvet daha alabilirdik.
Birsel-Olcay
Gökçe-Quigley
Coleman-Melis
Tuğçe-Vera-Kobryn(4 ve 5)
Quanitra-Lavender
Kısacası pek bir beklentim yok hocaya rağmen, düşük bütçeli mütevazi yabancılardan kurulu bir kadro kurmuşlar. İyi bir oyun izlesek bari, hayırlısı olsun..