Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305030 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4485 : 14 Temmuz 2015, 03:05:02 »
twitterda yöneticimiz çok iyi kadro kurduk diyordu angel gibisi lazım >:(
Twitterde diyoda kimseye konuşmuyor ki sadece ortaya yazıyor.Onla konuşan yada eleştiren oldumu hemen engelleniyor. şikayet etmek isteyen eksioğluilhan yada SntMSM yazabilirler.
İsfandiyar bey kişilik olarak,duruş olarak iyi olabilir.işyerinin patronuda olabilir ama burası işyeri değil bir  spor kulübü,

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4486 : 14 Temmuz 2015, 08:39:38 »
Eğer gençlere yatırım yapiyorsan neden yerli gençlwride almiyorsun derim adama...madem öyle onu dabyap anlayalim niyetini..ver bonservsini al pelin bilgic ; Sinem ataş gibi oyuncuları...anlayalim ki değişim başlıyor.çünkü elindeki yerliler altyapıdan n gelen lig için bile çok tecrübesiz..biraz en azından yerel ligi oynamış genç yerli de al...özellikle şimdiden kilit 1-2 oyuncuyu al ki sonra ah vah deme en büyük rakiplerine gidince.ilk hamleyi sen yap...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 08:41:35 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4487 : 14 Temmuz 2015, 12:02:54 »
Eğer gençlere yatırım yapiyorsan neden yerli gençlwride almiyorsun derim adama...madem öyle onu dabyap anlayalim niyetini..ver bonservsini al pelin bilgic ; Sinem ataş gibi oyuncuları...anlayalim ki değişim başlıyor.çünkü elindeki yerliler altyapıdan n gelen lig için bile çok tecrübesiz..biraz en azından yerel ligi oynamış genç yerli de al...özellikle şimdiden kilit 1-2 oyuncuyu al ki sonra ah vah deme en büyük rakiplerine gidince.ilk hamleyi sen yap...

Herşey baştan sona yanlış,ama en kötüsü fikir dayanışması yapacak merci yok.Bayan veleybol'dada yanlış transferler yapıldı ama alınan gençler bir yatırımdı.Tutmasaydı o maya yanlış diyemezdik ama tuttu.
Benim kızdığım Transfer politikasını kim belirliyor.kim diyorki bu 10 oyuncuyu gönderin.4 tane transfer yapın.kim diyor ki Ana Dabovic'i almayın Bojovic daha iyi.Nasıl bir referans,nasıl bir izleme yetenegi?

Esmeral evet yaşlanıyordu ama onun yaşından fazlasını yerlide olsa yabancıda olsa alınıyor.Esmeral'e zorla Jübile yaptırdılar yaş kaçtı ozaman 34 dü galiba şimdide 35 tir.Bende dedim ki Esmeral'i Ömer Onan gibi jübile yaptırıp takıma Menejer yapacaklar.onuda yapmadılar.4 transferden biri Türk oda 34 yaşında Tugba.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bence madem 10 oyuncu yollayıp 4 transferle küçülecektin ozaman Bojovic,Tuğba,Ndour'a bulaşmıyacaktın.Tina gelsin o üçünün yerinede Ana Dabovic olacaktı.Q'yuda yollayın onun yerinede Layota Sandersi alacaktın.Esmeral ve Cappie de kalacaktı.alt yapıdanda gençlerle takviye yapardın en azından ligi alırdık,Euroleague ligdede final oynardık.
Lig başlamadan Didem hanımada isfendiyar beyede yazdık.o aradada ligde 7 de 7 yaptık.Herşey iyi gidiyordu burdaki arkadaşlar beni uyardı abi biz ne yazsak adam bizi engelliyor.Ben dedimki vallaha benle yazışıyor kötü sonuçlar nezaman gelmeye başladı.önüne geleni engellemeye başladılar.Yahu arkadaşım sana küfür etmiyoruz.sen Fenerbahçenin başarısını istiyorsan bizde istitiyoruz.Bizim senin gibi işimiz işçimiz yok bizim tek Uğraşımız Fenerbahçe.Biz ne badireler atlatmışız,dayak yemişiz itilip kakılmışız,bize karşı saygın olmalı.İşçine davrandığın tavrı bize Davranamazsın.biz senden para almıyoruz ama sen bizim oylarımızla geliyorsun karşılığında hizmet vereceksin.Herşey güzel olunca Başakanım helal olsun diyebiliyorsak kötü oluncada bojovic'i neden aldınız?Angel'i neden yoladınız deme hakkımız var.İlhan beye küfür ediyorlar ki kesinlikle tasvip etmiyorum ,Fenerbahçeli birine küfür yakışmaz hele helede @eksiogluilhan başkana çok ayıp edilmiş.geçen açıklama yapıyor bana küfür edenleri ve hakaret edenleri affettim onlara hakkım helal olsun diyor.Sende yöneticisin ama yaptıkların yakışmıyor kardeşim.Senin bende hakkın yok ama benimde sana Taraftar olarak hakkım varsa hakkımı helal ......... kardeşim. ( @ahadeli )

Çevrimdışı shata_fb

• Üye
  • Yer: Giresun
    • @shata_fb
« Yanıtla #4488 : 14 Temmuz 2015, 12:50:33 »
Her sezon kalite, yetenek olarak hızla düşen bir transfer anlayışımız var. Taurasi - Penny, Angel - Cappy şimdi ise Quigley - Coleman. Bir zamanlar bu kulübün göz bebeği olan bu şube şimdi ise kaybetmeye, yenilgiye bagımlı bir hale geldi.

Yine pg pozisyonunda 2 yıldır yokları oynayan Birsel ile İsfendiyar ve Didem hariç herkesin 2 numaradır dediği Olcaya kaldık. Quigley ise tam bir numara değil.

Lavender-Q- Kbryn benzer özelliklere sahip oyuncular bence. Kbryn'in orta mesafe şutu var biraz ama bizim seviyemizin oyuncuları değil maalesef.

2 sene önce takımın en çok ihtiyac duydugu anda bana göre bu kulübe ihanet edercesine hareket eden Vera nın geri alınması çok yanlış ve hatalı bir harekettir.

Moore 'u boşuna beklemeyin arkadaşlar 3 5 kuruş fazla vermemek için burnunun dibindeki Dabovici almayan bu yönetemeyen zihniyet Moore'u alamaz, onlarda yok öyle bir çap.

En ufak bir düşünceyi, fikri ve eleştiriyi kaldıramayan ve hemen kendi taraftarını engelleyen bu zihniyet için sözlerim, ya İŞİNİ DOĞRU YAP Kİ ELEŞTİRİ GELMESİN, YADA EN UFAK BİR TEPKİDE ÇOCUKLAR GİBİ DAVRANACAKSAN AYRIL BU ŞUBEDEN.

Şubenin kurtuluş reçetesi basit. Didem Hanım ve Züfikariyi Beyi yolla, takıma menajer olarak Esmeral Tunçluer'i getir. Hayırlı günler herkese....

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4489 : 14 Temmuz 2015, 13:01:14 »
Her sezon kalite, yetenek olarak hızla düşen bir transfer anlayışımız var. Taurasi - Penny, Angel - Cappy şimdi ise Quigley - Coleman. Bir zamanlar bu kulübün göz bebeği olan bu şube şimdi ise kaybetmeye, yenilgiye bagımlı bir hale geldi.

Yine pg pozisyonunda 2 yıldır yokları oynayan Birsel ile İsfendiyar ve Didem hariç herkesin 2 numaradır dediği Olcaya kaldık. Quigley ise tam bir numara değil.

Lavender-Q- Kbryn benzer özelliklere sahip oyuncular bence. Kbryn'in orta mesafe şutu var biraz ama bizim seviyemizin oyuncuları değil maalesef.

2 sene önce takımın en çok ihtiyac duydugu anda bana göre bu kulübe ihanet edercesine hareket eden Vera nın geri alınması çok yanlış ve hatalı bir harekettir.

Moore 'u boşuna beklemeyin arkadaşlar 3 5 kuruş fazla vermemek için burnunun dibindeki Dabovici almayan bu yönetemeyen zihniyet Moore'u alamaz, onlarda yok öyle bir çap.

En ufak bir düşünceyi, fikri ve eleştiriyi kaldıramayan ve hemen kendi taraftarını engelleyen bu zihniyet için sözlerim, ya İŞİNİ DOĞRU YAP Kİ ELEŞTİRİ GELMESİN, YADA EN UFAK BİR TEPKİDE ÇOCUKLAR GİBİ DAVRANACAKSAN AYRIL BU ŞUBEDEN.

Şubenin kurtuluş reçetesi basit. Didem Hanım ve Züfikariyi Beyi yolla, takıma menajer olarak Esmeral Tunçluer'i getir. Hayırlı günler herkese....
Moore gelecegini sanan arkadaslar varsa gercekten cok umutlu ve iyiniyetlidirler derim.Quigley bence de asla 1 numara degil ayrıca Dabovic penetresi,sutu,asisti,serbest atısı ile 2-3 tane Quigley yapar.Agzım dilim lal olaydı acaydım gollarımı da Dupree ye hayır demeyeydim.Dupree yine klas oyuncuydu.Kölemen nedir?Lavander iyi oyuncu ama bizim kalibremiz bunlar olmamalıydı.

• Üye
« Yanıtla #4490 : 14 Temmuz 2015, 13:11:49 »
bu arada yakın dogu ciddi yabancılar aldı..
bone, thomas, hayes ve dabovic..

ama ilk 3 isim saf kıtadısı nasıl oynayacaklar...donusumlu herhlade..

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4491 : 14 Temmuz 2015, 16:33:11 »

Herkes topu birilerine atıyor.İsfendiyar beyi suçluyorum ama bu bence onuda aşmadımı.ben Taraftarı işyerindeki işçileri gibi görüp davranmasıya karşıyım.taraftarı banlamasına karşıyım,ve en önemlisi bizi cahil gibi görüp ''biz çok iyi takım kurduk taratar rahat olsun onların gurur duyacağı takım yarattık'' gibi beylik sözler etmesi.Ben Aziz Başkanı severim ama ondan habersiz kuş uçmaz bu kulüpte.ozaman tek seçenek kalıyor söylentiler doğru isfendiyar bey gizli sponsor. başkası aklıma gelmiyor. yine söylüyorum bu takım birbiriyle uyum saglar ve çok çalışırlarsa bir yerlere gelebilir ama avrupanın en zayıf takımıyız. yabancı kontenjanımız kalmadığına göre yerli takviyelerle kurtarabiliriz .ama beni düşündüren Türkiyede çok iyi şutörlerimiz yok denecek kadar az.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4492 : 14 Temmuz 2015, 16:38:38 »
Futbolda Nani,Van persie'yi,Fenerbahçe Ülker'e Datome alınıyor,Atletizimde ve masa tenisinde bile yabancılar alınıyor ama bayan baskete üvey evlat muammelesi yapılıyor. Önem verilseydi önce obradovic ayarında birini getirip erkek de olduğu gibi bayandada çok iyi oyuncularla takım kurabilirlerdi.

• Üye
« Yanıtla #4493 : 14 Temmuz 2015, 19:34:22 »
Ben takimin pota altında dertli değilim..lavender ve quanitra karartir orayı..vera-tugce ve gerektiğinde hareketli oyuncu kobryn de 4 numarayı kotarir...
1 numara içinse birsel-olcay ve gerektiğinde quigley den yana problem çıkmaz...
Ama 2-3 numara için ciddi şüphelerin var...
Quigley-coleman ana rotasyon olacak...olcay-gokce ve melis destek verecek..inanılmaz sorunlu bir rotasyon..resmen ezilecegiz..
Kesinlikle ve kesinlikle moore gelmezse zaten senaryo felaket olur...ama moore gelirse bir nebze bu sorun çözülür..
Moore kalite yükselmesi için gerekli 2-3 numarada ama esasen rotasyon genişliği için ne yapıp ne edip bir yerli yada EU almak zorundayız.bütçeden gerkirse biraz fedakarlık yapacak bir yönetici ve oraya oyuncu getirmeleri gerekli..
Şahsen yerli arak şaziye den başka  kimse kalmadı..sağolsun hepsini kaçırdılar..pinar demirok u gectim elimizi cabuk tutmadik diyelim ama özellikle ayşe çora veya Begüm neden alınmadı merak içindeyim..
Yabancı alsak elimizi sadece el de güçlendirir...o yüzden acaba yerli birine mi yonelmek lazim diyorum...aklıma şaziye den başka isim de gelmiyor boşta olabilecek.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #4494 : 14 Temmuz 2015, 20:01:03 »
Hiç birşey bilmeyen bile şu kurulan kadroya baktığında takviye olarak  Şaziye'yi gözü kapalı alır.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #4495 : 14 Temmuz 2015, 22:03:53 »
Şu kısa rotasyonuna Şubat gibi Moore gelmezse yine playoff finali bile göremeyiz

• Üye
« Yanıtla #4496 : 14 Temmuz 2015, 23:00:11 »
Hiç birşey bilmeyen bile şu kurulan kadroya baktığında takviye olarak  Şaziye'yi gözü kapalı alır.

ayenen abi..baska oyuncu yok..sertligi, ceza sutu ve savunmasıyla ise yarar...palazoglu'dan dan 10 kat ise yarar hem..

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #4497 : 15 Temmuz 2015, 00:37:26 »
O yönetici herşeyi tek başına mı yapıyor , Aziz  Yıldırım'dan bağımsız mı!
Hiç öyle olduğunu sanmıyoruz tahmin ediyorum.
Öyleyse gözbebeği şubenin bu zayıf transferlerine neden onay veriyor?
Açıkçası ben oyuncular hakkında çok fikir sahibi değilim ama burada yazılanlara bakarak yine umutsuz bir sezon yaşayacağımız hissine kapıldım.
Şunun şurasinda 2 yıl öncesine dek futboldan daha fazla heyacan ve mutluluk yaşadığımiz bu branşta gelinen bu durum üzücü.
Acaba beklentilerin üzerinde bir performans sergileyebilirler mi diye umut taşımak istiyorum.Belki hoca faktörü ile olabilir mi acaba?

• Üye
« Yanıtla #4498 : 15 Temmuz 2015, 08:42:38 »
ısrarla soyluyorum ya gelecege yatırım yapıp birsel'i rahatlatacagız simdiden ve pelin bilgic'i alacagız..quigley ve olcay boylece tamamen 2 numarada, coleman ve gokce 3 numarada oynayacak...
yada gunu kurtarmak icin saziyeyi..ama asılacaksa herseyi goze alıp pelin'e yatırsınlar..

ligde..
birsel-pelin
quigley-olcay
coleman-gokce-melis
vera(kobryn)-tugce
lavender-quanitra-hulya

+melisa ve basak

elde..
birsel-pelin
quigley-olcay
coleman-gokce-melis
vera-kobryn-tugce
lavender-quanitra

+melisa ve basak ve hulya

boyle bir rotasyon bence uygun...hele moore coleman ile degisirse cok farklı noktalara gelebiliriz...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4499 : 15 Temmuz 2015, 14:00:54 »
 3 senedir Bayan Basketbol takımı yönetenler Her sene birşeylere soyunuyor.Bu sene de Nasreddin Hocalığa soyunduk.Bu sene bu kadroyla bir maya yapacağız ya tutarsa.Ha tutabilirde Nasreddin hoca bir türlü gölü yoğurta çevirememiş ama İsfendiyar Beyin dediği gibi belki Bayan Basketbol mayası tutarda her branşta şampiyon oluruz.

Hadi İsfendiyar bey neyse,ama kökeni ister GS'li olsun Didem Hanım şuan Fenerbahçe Bayan Basketbolda Menejerse bir bilgisi ve alt yapısı var.Demiyormu bize bunlar lazım diye.Takım başarısız olursa kendiside başarısız olmuyormu?Fenerbahçe Ülker'in kadrosu fena değil ama Ömer Onan çıkıyor diyorki yerli ve yabancı şu mevkilere takviye lazım,şu oyuncularada talibiz.Ama 3 senedir başarısız olan Didem hanım çıkıyor biz Ekateringburg takımını geçtik.Biz basketbolun lokomotif'iyiz.Milli takım bile bizden kuruluyor.Milli Takıma 2 oyuncu verdin ,ikiside formsuz zaten,Burda çok güzel argo cevap verilir ama seviyemi düşüremem.Herkes Haddini bilecek ! Fenerbahçe Ülker bir çok büyük Takımı yendi ama bu bizim onların büyüklüğünü görmeyecek kadar bilgisiz değiiliz.Didem hanım senelerce Basket le uğraşan bir Menejer olarak çok boşmusun ya ona acıyorum.Bazı insanlar vardır okur ama cahil olur aynen öyle.

Ya arkadaşlar çok hayallere kapılıyorsunuz,Maya Moore gelirse şu gelirse falan filan ya adam kapısına kadar beni alın diye gelen oyuncuyu almıyor gidecek Maya Moore'yi,Simone Agustus'u,Delle Donne'yi,Alba Torrens'i gibi adamları alacak.Daha yerli oyuncuları bile almadı.Layota Sanders,Nevriye,Gizem,Pelin,Saziye,Ayşe Cora,Begüm,Pınar,Bahar bir çok oyuncu var çoğuda banko oynar bu takımda ama nerde.

İsfendiyar bey Bayan Basketbolun Şube sorumlusu çıkmış,Hadi beyler Nani'yi getirdik.
Hadi beyler büyük takıma hazır olun Van persie geldi.
Datome Hoş geldin--- Bir yıldız daha aldık Hoş geldin sloukas

İyi hoşda sen bayan basketbol sorumlususun.sen önce işini yap kaç aydır transferleri saklıyorsun demekki seninde inancın yok.Başka branşlar da transfer oldumu senden haber alıyoruz.bir günde desene bayan basketbola yıldız aldık elle Donne bizde hayırlı olsun. Ama Bojovic gibi transfer yapınca insanda açıklayacak moralmi var.kendi düşen ağlamaz hem kendi yapıyor hem kendi ağlıyor.