Hocam twitterdan İlhan Ekşioğlu'na falan yazsanız yaptıklarını
Ben yazdım hatta birebir kontakta kurdum.ama düşündümde onların eline en fazla benim gibi bir kaç kişiden şikayet gelirse nekadar dikkate alınır sizce? @isfendiyarz de bir yönetici @eksiogluilhan ve diğer yöneticilerede attık. @SntMSM @yaseminmercil @OmerTemelli @hakan_dincay @fenerbahce
Twetter'ı olan nekadar çok insan atabilse @eksiogluilhan için daha inandırıcı olur kanısındayım.Ama gördüğüm kadarıyla kimse elini taşın altına koymak istemiyor. Vanguards of FB ve benim çevremde banlanmıyan yok.Şikayetimiz sadece kötü yönetim değil. Kendi şirketindeki elemanlarına davranamadığını bize davranması.küFür yok,ağır bir lafta yok küt-ban
En son şahit olduğum olay; İsfendiyar Zülfikari GS li birine mesaj atıyor, @DurmusKandas Kardeş seni engellemicem.. Heyecanı yaşamanı istiyorum:)) diye bir Twit atınca @Saithaluk diyor ki başkanım oluyormu yani neden engellemiyorsunuz ozaman bir çok arkadaş engellendi onlarında engelini kaldırın.anında banlanıyor.sonra kız arkadaş ‘’ @DurmusKandas sen Aziz Başkanıma, Azize diyemezsin. hala @isfendiyarz bey sizi neden engellemedi anlamış değilim.’’,’’ @IsfendiyarZ Benim anlıyamadığım @DurmusKandas gibi seviyesiz birinsan engellenmezken 60yaşındaki FB li @Saithaluk neden engellendi’’ve son olarakda ‘’@DurmusKandas GS ve Seviyesizlk Aynı şeyin olduğunu unuttum.sizin yüzünüzden engellenen arkadaşlara acıdım, @IsfendiyarZ’’işte bu kadarcık bir şeyden bile kaç kişi banladı.Ya sana ne Galatasaray’dan.Sen kendi adamlarını onların gözü önünde iki paralık ettin.
Ortada küfür yok hakaret yok.