Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305021 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4500 : 15 Temmuz 2015, 14:51:32 »
3 senedir Bayan Basketbol takımı yönetenler Her sene birşeylere soyunuyor.Bu sene de Nasreddin Hocalığa soyunduk.Bu sene bu kadroyla bir maya yapacağız ya tutarsa.Ha tutabilirde Nasreddin hoca bir türlü gölü yoğurta çevirememiş ama İsfendiyar Beyin dediği gibi belki Bayan Basketbol mayası tutarda her branşta şampiyon oluruz.

Hadi İsfendiyar bey neyse,ama kökeni ister GS'li olsun Didem Hanım şuan Fenerbahçe Bayan Basketbolda Menejerse bir bilgisi ve alt yapısı var.Demiyormu bize bunlar lazım diye.Takım başarısız olursa kendiside başarısız olmuyormu?Fenerbahçe Ülker'in kadrosu fena değil ama Ömer Onan çıkıyor diyorki yerli ve yabancı şu mevkilere takviye lazım,şu oyuncularada talibiz.Ama 3 senedir başarısız olan Didem hanım çıkıyor biz Ekateringburg takımını geçtik.Biz basketbolun lokomotif'iyiz.Milli takım bile bizden kuruluyor.Milli Takıma 2 oyuncu verdin ,ikiside formsuz zaten,Burda çok güzel argo cevap verilir ama seviyemi düşüremem.Herkes Haddini bilecek ! Fenerbahçe Ülker bir çok büyük Takımı yendi ama bu bizim onların büyüklüğünü görmeyecek kadar bilgisiz değiiliz.Didem hanım senelerce Basket le uğraşan bir Menejer olarak çok boşmusun ya ona acıyorum.Bazı insanlar vardır okur ama cahil olur aynen öyle.

Ya arkadaşlar çok hayallere kapılıyorsunuz,Maya Moore gelirse şu gelirse falan filan ya adam kapısına kadar beni alın diye gelen oyuncuyu almıyor gidecek Maya Moore'yi,Simone Agustus'u,Delle Donne'yi,Alba Torrens'i gibi adamları alacak.Daha yerli oyuncuları bile almadı.Layota Sanders,Nevriye,Gizem,Pelin,Saziye,Ayşe Cora,Begüm,Pınar,Bahar bir çok oyuncu var çoğuda banko oynar bu takımda ama nerde.

İsfendiyar bey Bayan Basketbolun Şube sorumlusu çıkmış,Hadi beyler Nani'yi getirdik.
Hadi beyler büyük takıma hazır olun Van persie geldi.
Datome Hoş geldin--- Bir yıldız daha aldık Hoş geldin sloukas

İyi hoşda sen bayan basketbol sorumlususun.sen önce işini yap kaç aydır transferleri saklıyorsun demekki seninde inancın yok.Başka branşlar da transfer oldumu senden haber alıyoruz.bir günde desene bayan basketbola yıldız aldık elle Donne bizde hayırlı olsun. Ama Bojovic gibi transfer yapınca insanda açıklayacak moralmi var.kendi düşen ağlamaz hem kendi yapıyor hem kendi ağlıyor.

oyle deme bojovic'i de avrupanın en iyi yıldızlarından diye tanıttı gecen sene...
onun aldıgı herkes yıldız zaten...

kendimden suphe duyuyorum vallaha...

iddia ediyorum pelin bilgic alınırsa buyuk bir adım atılacak...
ciddi anlmada yerli transferine ihtiyac var..o yuzden bahar ve pelin'i yazdım durdum..bahar olmadı bari pelin olsun..

george hocaya da messengerdan yazdım bakalım ; umarım cevap verir...
hosgeldin diyip, transferlere tsk ettim ama kısa rotasyonunda eksik oldugunu dusunmuyormusunuz diye sordum?pelini yazdım..belki aldırtır bu yonetici oldugunu zanneden kisilere pelin'i.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #4501 : 15 Temmuz 2015, 15:18:38 »
oyle deme bojovic'i de avrupanın en iyi yıldızlarından diye tanıttı gecen sene...
onun aldıgı herkes yıldız zaten...

kendimden suphe duyuyorum vallaha...

Hocam sende bu forumun yıldızısın  ;D
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #4502 : 15 Temmuz 2015, 15:21:56 »
Hocam sende bu forumun yıldızısın  ;D

teveccuhunuz abi..

ama iste yıldızlıgımız demek ki bir isfo'ya sökmüyor baksana..engelliyor bizi zart zurt..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #4503 : 15 Temmuz 2015, 15:46:15 »
Hocam twitterdan İlhan Ekşioğlu'na falan yazsanız yaptıklarını
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #4504 : 15 Temmuz 2015, 15:52:01 »

yazmazmıyım abi...sikayet ettim ergen yoneticimizi ilhan baskana...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #4505 : 15 Temmuz 2015, 16:16:16 »
Umarım kulak arkası etmezler. Şubenin baştan aşağıya revizyona gitmesi şart.
Yoksa İsfendiyar ve Didem ile bu iş yürümeyecek. Resmen orta sıralara oynayan vasat bir takım görüntüsü aldık.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4506 : 15 Temmuz 2015, 21:01:33 »

Ben yazdım hatta birebir kontakta kurdum.ama düşündümde onların eline en fazla benim gibi bir kaç kişiden şikayet gelirse nekadar dikkate alınır sizce? @isfendiyarz de bir yönetici @eksiogluilhan ve diğer yöneticilerede attık. @SntMSM @yaseminmercil @OmerTemelli @hakan_dincay @fenerbahce
Twetter'ı olan nekadar çok insan atabilse @eksiogluilhan için daha inandırıcı olur kanısındayım.Ama gördüğüm kadarıyla kimse elini taşın altına koymak istemiyor. Vanguards of FB ve benim çevremde banlanmıyan yok.Şikayetimiz sadece kötü yönetim değil. Kendi şirketindeki elemanlarına davranamadığını bize davranması.küFür yok,ağır bir lafta yok küt-ban

En son şahit olduğum olay; İsfendiyar Zülfikari ‏  GS li birine mesaj atıyor, @DurmusKandas Kardeş seni engellemicem.. Heyecanı yaşamanı istiyorum:)) diye bir Twit atınca @Saithaluk diyor ki başkanım oluyormu yani neden engellemiyorsunuz ozaman bir çok arkadaş engellendi onlarında engelini kaldırın.anında banlanıyor.sonra kız arkadaş ‘’ @DurmusKandas sen Aziz Başkanıma, Azize diyemezsin. hala @isfendiyarz bey sizi neden engellemedi anlamış değilim.’’,’’ @IsfendiyarZ Benim anlıyamadığım @DurmusKandas gibi seviyesiz birinsan engellenmezken 60yaşındaki FB li @Saithaluk neden engellendi’’ve son olarakda ‘’@DurmusKandas GS ve Seviyesizlk Aynı şeyin olduğunu unuttum.sizin yüzünüzden engellenen arkadaşlara acıdım, @IsfendiyarZ’’işte bu kadarcık bir şeyden bile kaç kişi banladı.Ya sana ne Galatasaray’dan.Sen kendi adamlarını onların gözü önünde iki paralık ettin.
Ortada küfür yok hakaret yok.

• Üye
« Yanıtla #4507 : 16 Temmuz 2015, 01:37:44 »
Ne diyim abi ne diyim..çocuk olsa yapmaz...sırf para veriyor diye bu adama katlanmak zorunda olmak insani çıldırtıyor...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4508 : 16 Temmuz 2015, 12:22:21 »

Bir zamanlar ;

2010 ekim Fenerbahçe75-58 Galatasaray Cumhurbaşkanlığı Kupası
Birsel Vardarlı, Nevriye Yılmaz ve Penny Taylor'ın harika oyunlarına Diana Taurasi ve Şaziye İvegin özellikle skor olarak katıldıklarında bu takım tadından yenmez..!!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4509 : 16 Temmuz 2015, 12:23:05 »
Hepsini geçtim Lavender yerine ABD'li bir 1 numara veya Kobryn yerine Avrupalı bir 1 numara alsak çok daha düzgün kimyalı bir takım olacaktık.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4510 : 16 Temmuz 2015, 13:03:26 »
biz bayanlarda kimleri aldık

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #4511 : 16 Temmuz 2015, 15:47:05 »
bu arada yakın dogu ciddi yabancılar aldı..
bone, thomas, hayes ve dabovic..

ama ilk 3 isim saf kıtadısı nasıl oynayacaklar...donusumlu herhlade..

Saf kıtadışı olur mu abi üç tane.2 den fazlasının lig kadro bildirimine yazılamıyor değil miydi?
2 kere de değişim hakkın var.Avrupada zaten yoklar.Oynatmayacağını niye alsın.
Hayes Azeri milli takımında oynamış.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 15:49:15 Gönderen: Leggenda di Trieste »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4512 : 16 Temmuz 2015, 18:48:18 »
biz kimleri aldık ya

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4514 : 16 Temmuz 2015, 19:36:50 »
Takımda kalanlarla beraber her kim ki kadroyu yazar ona sevgilerimizi iletiriz.
Kara deryalarda bir FENERsin!