Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304521 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4545 : 20 Temmuz 2015, 11:32:57 »
Kadro tamamlandı gibi. 5 yabancı alındı ve alınan yabancılar genel anlamda şubeyi yönetenlerin çapını gösteriyor.
Artık nevriye, abdi, pelin vs alınmaz. Boşa beklentiye giriyorsunuz arkadaşlar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4546 : 20 Temmuz 2015, 11:48:05 »
Benim takıldığım nokta 5. yabancı hakkını kısa bir oyuncu yerine Kobryn'dan yana kullanmamız ve yeterli yerli takviyesini yapmamamız.Kobryn'ın oyunculuğuna bir lafım yok ama çok oyuncu yığıldı o bölgeye.Bojovic gibi çapsız ötesi transferler yapmamamız ise teselli kaynağım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4547 : 20 Temmuz 2015, 20:04:04 »
Nev'in istediği parayı biz de veremeyizbu bütçe ile sanki..700 bin TL mi $ mı öyle bir para istiyor...ışıl'ın aldığı kadar

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4548 : 20 Temmuz 2015, 21:25:47 »
250 bin dolar veremeyeceksek Nevriye ye bravo bize..gecen sene palazogluna 600 bin verdik..hem dolar 2 lira idi...
Bir dakika düşünmem bile Nevriye yi o fiyata almak için..aklını kullanan gerçekten bu şubeye gönül veren bir yöneticisi varsa o parayı trink cebinden verir..kimse masal anlatmasın..cansunun intikamı alınır en azından ve gs büyük darbe yer.. kadro açısından bazı hamleler o yüzden önemli...
Üstelik bu hamle ile yabanci uzunlardan muhtemelen kobryn den çıkış yaparsın..gerçi o paraya bir başka EU alırsın ama bir türlü denge sağlanır.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 00:11:55 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4549 : 21 Temmuz 2015, 14:07:48 »
Kadro tamamlandı gibi. 5 yabancı alındı ve alınan yabancılar genel anlamda şubeyi yönetenlerin çapını gösteriyor.
Artık nevriye, abdi, pelin vs alınmaz. Boşa beklentiye giriyorsunuz arkadaşlar.

Bende aynı fikirdeyim.Ama gerçekten geçtim yabancıları yerlilerle takviye olmazsa ki olmayacak biz bırak UMC yi ligde bile ilk 5 zor gözüküyor.
Nevriye Yerli statüsünde yeri doldurulucak yok.gençlerden Gizem,Esra gibi gençlerde kapıldı.Yerli Statüsünde Layota Sanders'ide ben ölünce belki siz görürsünüz.ozaman Nevriye filan istemiş saçma hep.2010 kadrosuna baktım.şuan arada dağlar kadar fark var.Neviye pahallıda Bojovic çokmu ucuzdu,Tugba 34 yaşında Esmarelin yerine geldi.Bıraksınlar bu işleri.İsfendiyar bey ve Didem hanım 3 senedir dinamit koydular bu takımın altına.

Artık konuşmaktan bıktım sizde Transferden bıkmadınız olmuyor işte.Geçen sene 10 kişi yollayıp 4 Kişiyle Transferi kapatan zihniyet bu sene gelişim gösterdi 6 kişi aldı.gerisi hayal.
Bazı arkadaşlar bu takımdan ümitli ama ben bu takımı Nasreddin Hocanın göle maya çalmasına benzetiyorum.Ya tutarsa..

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4550 : 21 Temmuz 2015, 14:38:30 »
Bende aynı fikirdeyim.Ama gerçekten geçtim yabancıları yerlilerle takviye olmazsa ki olmayacak biz bırak UMC yi ligde bile ilk 5 zor gözüküyor.
Nevriye Yerli statüsünde yeri doldurulucak yok.gençlerden Gizem,Esra gibi gençlerde kapıldı.Yerli Statüsünde Layota Sanders'ide ben ölünce belki siz görürsünüz.ozaman Nevriye filan istemiş saçma hep.2010 kadrosuna baktım.şuan arada dağlar kadar fark var.Neviye pahallıda Bojovic çokmu ucuzdu,Tugba 34 yaşında Esmarelin yerine geldi.Bıraksınlar bu işleri.İsfendiyar bey ve Didem hanım 3 senedir dinamit koydular bu takımın altına.

Artık konuşmaktan bıktım sizde Transferden bıkmadınız olmuyor işte.Geçen sene 10 kişi yollayıp 4 Kişiyle Transferi kapatan zihniyet bu sene gelişim gösterdi 6 kişi aldı.gerisi hayal.
Bazı arkadaşlar bu takımdan ümitli ama ben bu takımı Nasreddin Hocanın göle maya çalmasına benzetiyorum.Ya tutarsa..

Geçen sene de bu sene de bu şubeye ayrılan bütçe ile çok daha iyi ve kimyası uygun takımlar kurulurdu.
Angel gibi sene ortası kadro dışı bırakılıp da parasını çatır çatır ödediğin sokağa atılan paralar da cabası.
İş hayatında çok başarılı bir yönetici olabilirsin ve milyar dolar servetin olabilir ama spor yöneticiliği apayrı bir olay.
Zülfikari bunun ayrımına varamıyor bir türlü. Üst üste üçüncü yıl gs şampiyonluğu görmekten ne zevk alacaklar merak ediyorum.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #4551 : 21 Temmuz 2015, 14:52:35 »
ben anlamıyorum neden burda hala debeleniyorsunuz?? olmayacak dedikleriniz. sanki bu takım 3 yıldır adam gibi mi yönetiliyor ki bu sene akıllarına dank edecek simdi işleri düzeltecekler. beyler bitti transferler sacma salak secimlerle. bundan sonra artık bu kadro ne yapar ve asıl ne yapamaz onu konusalım. yok su da gelsin. yok bu takviye vs. takip ediyorum kac gündür aynı seyler dönüp duruyor. olmayacak yaaa işte. sarı cıyan ve ergenle daha fazlası olmayacaktı olmadı. pelin moore avrupalı guard vs hayal onlar. bosverin gencler burayı kendi haline bırakıp hayata devam edin...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4552 : 21 Temmuz 2015, 15:06:56 »
ben anlamıyorum neden burda hala debeleniyorsunuz?? olmayacak dedikleriniz. sanki bu takım 3 yıldır adam gibi mi yönetiliyor ki bu sene akıllarına dank edecek simdi işleri düzeltecekler. beyler bitti transferler sacma salak secimlerle. bundan sonra artık bu kadro ne yapar ve asıl ne yapamaz onu konusalım. yok su da gelsin. yok bu takviye vs. takip ediyorum kac gündür aynı seyler dönüp duruyor. olmayacak yaaa işte. sarı cıyan ve ergenle daha fazlası olmayacaktı olmadı. pelin moore avrupalı guard vs hayal onlar. bosverin gencler burayı kendi haline bırakıp hayata devam edin...

Her konuda ileri giderken bazı konularda yerimizde sayıyoruz.Hangi  dönemde görülmüş ki bir yönetici kendine karşı çıkan,eleştoren insanları banlasın.böyle bir ilkellik olabilirmi.
FBTV,fenerbahce.org,Yayın organları veya radyo gibi iletişim organlarımıza form köşesi koyup taraftarın söz hakkı olmalı.Begen paylaş gibi seçeneklerin yanına görüş bildir gibi seçenekler olması lazım.hatta bu konuyla ilgili bir yönetici taraftarla yönetim arasında köprü kurmalı.
isfendiyar beye başkanım siz neden önünüze geleni banlıyosunuz dedin mi küt sende banlanıyorsun.Yada başkanım arkadaşların banlarını açarmısınız dersende banlanıyorsun.Buna dur diyecek yokmu?
Yönetici olmak hoşgörülü olmaktır,eleştirilere cevap verebilmektir.Bunu yapamıyacaksan bu görevi neden alıyorsun.
istiyenler  fikirlerini @eksiogluilhan @SntMSM yazabilirler.Hatta yazınki yanlız kalmıyalım

• Üye
« Yanıtla #4553 : 22 Temmuz 2015, 16:36:50 »
nevriye'yi alın...boylece kobryn'i yollayın...ustune eu kısa alma fırsatını yakalayyın...nevriye'yi alın...alın...alın...mal olmayın...fırsatı kacırmayın...

yada hic beceremediniz her zaman oldugu gibi..

kısa lazım..yerli kısa lazım...kısa lazım...kısa alın yerli bir tane...bir tane..

kısadevre yaptım vallaha..

« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 16:37:44 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #4554 : 22 Temmuz 2015, 16:39:37 »
1000 tane kızım olsa 1 tanesini isfendiyar'a vermem...

para hersey degil..akıl lazım akıl...asklada olmaz bu is...zaten kızım olsa bu adama asık olacak kadar salak olamaz herhalde...direkt evlatlıktan reddedirim...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #4555 : 22 Temmuz 2015, 17:19:03 »
1000 tane kızım olsa 1 tanesini isfendiyar'a vermem...

para hersey degil..akıl lazım akıl...asklada olmaz bu is...zaten kızım olsa bu adama asık olacak kadar salak olamaz herhalde...direkt evlatlıktan reddedirim...

Yorumlarınızdan tanıdığım kadarı ile; Beyefendi, ölçülü, mantıklı bir arkadaşımızsınız. Onun için aşağıda yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın. Şahsınıza üslup öğretme, ayar verme gibi bir gayem asla yok. Sadece yukarıda yazdıklarınızdan sonra bir anımı anlatma ihtiyacı duydum.

Anlatacağım olay yaklaşık 35 yıl kadar önce geçti.
Amcamın oğlu yeni evlenmiş ve bir kaç ay sonra bebek haberi almışlardı. O zamanlar kendisi daha 19'lu yaşlarda. Tabi bu habere sevinmişler ve bebeğin cinsiyeti hakkında tahminler ve beklentiler konuşulurken amca oğlum şöyle bir ifade kullanmıştı "KESİN ERKEK OLACAK!"

Dedim ki, "amcaoğlu kesin erkek deme, hayırlısı de. Bakarsın kız olur"
İnatlaştı "Kesin erkek olacak, KIZ OLSUN KESERİM ONU ! "

Vakti geldiğinde bebekleri oldu. Ve gerçekten erkek oldu. Fakat bir sorun vardı, bebek doğuştan sağlık problemliydi ve hemen ameliyat edilmesi gerekiyordu.

Daha bir kaç günlük iken ameliyata aldılar. Sonraki 3 ay boyunca bir dizi ameliyat daha geçirdi ama maalesef sonunda vefat etti.

"Kız olursa keserim" diyen amcamın oğlunun oğlu olmuştu ama bu seferde erkek evladını doktorlar (zorunlu ameliyatı gereği) defalarca kesmişti.

Bir kaç yıl sonra tekrar bebek haberi aldılar. Bu sefer doğan bebek kızdı. Ama maalesef bu bebeğin de sağlık sorunları vardı ve ameliyat olması gerekiyordu. "Kız olursa keserim" diyen amca oğlum, bebeği her ameliyata girdiğinde göz yaşları içerisinde bebeğin sağlığına kavuşması için dua ediyordu.

Uzatmayayım. Kızı sonradan küçük problemleri olsa da sağlığına kavuştu. 
4-5  yıl sonra ikinci bebekleri oldu. Yine kız.

Şu anda 2 çocuğu var ve ikisi de kız. Kızlarının ikisini de evlendirdi. Şu anda bazı zorunluluklardan dolayı kızları ile aynı binada kalıyor.

Diyeceğim; Bazen hepimiz düşünmeden, ölçüp biçmeden bir sözü söyleyiveriyoruz. Dikkatli olmaz lazım.

Sürçü lisan ettiysem affola.

(Konu dışı olduğu için admin arkadaşlarım isterse bu mesajı silebilir)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

• Üye
« Yanıtla #4556 : 22 Temmuz 2015, 18:59:44 »
Yorumlarınızdan tanıdığım kadarı ile; Beyefendi, ölçülü, mantıklı bir arkadaşımızsınız. Onun için aşağıda yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın. Şahsınıza üslup öğretme, ayar verme gibi bir gayem asla yok. Sadece yukarıda yazdıklarınızdan sonra bir anımı anlatma ihtiyacı duydum.

Anlatacağım olay yaklaşık 35 yıl kadar önce geçti.
Amcamın oğlu yeni evlenmiş ve bir kaç ay sonra bebek haberi almışlardı. O zamanlar kendisi daha 19'lu yaşlarda. Tabi bu habere sevinmişler ve bebeğin cinsiyeti hakkında tahminler ve beklentiler konuşulurken amca oğlum şöyle bir ifade kullanmıştı "KESİN ERKEK OLACAK!"

Dedim ki, "amcaoğlu kesin erkek deme, hayırlısı de. Bakarsın kız olur"
İnatlaştı "Kesin erkek olacak, KIZ OLSUN KESERİM ONU ! "

Vakti geldiğinde bebekleri oldu. Ve gerçekten erkek oldu. Fakat bir sorun vardı, bebek doğuştan sağlık problemliydi ve hemen ameliyat edilmesi gerekiyordu.

Daha bir kaç günlük iken ameliyata aldılar. Sonraki 3 ay boyunca bir dizi ameliyat daha geçirdi ama maalesef sonunda vefat etti.

"Kız olursa keserim" diyen amcamın oğlunun oğlu olmuştu ama bu seferde erkek evladını doktorlar (zorunlu ameliyatı gereği) defalarca kesmişti.

Bir kaç yıl sonra tekrar bebek haberi aldılar. Bu sefer doğan bebek kızdı. Ama maalesef bu bebeğin de sağlık sorunları vardı ve ameliyat olması gerekiyordu. "Kız olursa keserim" diyen amca oğlum, bebeği her ameliyata girdiğinde göz yaşları içerisinde bebeğin sağlığına kavuşması için dua ediyordu.

Uzatmayayım. Kızı sonradan küçük problemleri olsa da sağlığına kavuştu. 
4-5  yıl sonra ikinci bebekleri oldu. Yine kız.

Şu anda 2 çocuğu var ve ikisi de kız. Kızlarının ikisini de evlendirdi. Şu anda bazı zorunluluklardan dolayı kızları ile aynı binada kalıyor.

Diyeceğim; Bazen hepimiz düşünmeden, ölçüp biçmeden bir sözü söyleyiveriyoruz. Dikkatli olmaz lazım.

Sürçü lisan ettiysem affola.

(Konu dışı olduğu için admin arkadaşlarım isterse bu mesajı silebilir)
Abi anlatmak istediğim şey mecazendi zaten..hassasiyetini anlayışla karsiliyorum..bende yanlış anlasuldiysam affola..

ama gördüğün üzere 2 saat önce patlayan bomba ile subemizdeki menejer ve idareci ilan yöneticimiz ile şubenin ne kadar acz içinde olduğu belgelenmiş oldu..anlatmak istediğimiz nokta bu esasen..

Kadın şubesinin başındakiler başından aşağıya tamamen ipleri elinden kaçırmış durumdalar..bunu örtbas etmek içinse bizleri engelliyorlar...yani bu şubeyi gerçekten seven ve bu isten anlayanlari..boyle yaparak zannediyorlarki şubede isler düzelecek...

Neyse hassasiyetin için TSK..bende sana katılıyorum..ama anlatmak istediğim şey tamamen mecazen ve abartma üzerine kurulu bir durumdu...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #4557 : 22 Temmuz 2015, 19:13:15 »
Abi anlatmak istediğim şey mecazendi zaten..hassasiyetini anlayışla karsiliyorum..bende yanlış anlasuldiysam affola..

Estağfurullan. Yanlış anlaşılacak bir şey yok. 

Yazı ve yorumlarını özellikle takip ettiğim forum arkadaşlarım arasındasınız. Sağlıcakla...
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #4558 : 22 Temmuz 2015, 19:46:20 »
yılmaz abi iki saat once patlayan bomba ne acaba? ne sorun olmuş yine?

• Üye
« Yanıtla #4559 : 22 Temmuz 2015, 21:34:50 »
Melis gulcanin bundan 1-2 sene önce gs formalı resimleri yayıldı twitterda..
Megersem eskiymis..o zaman kapatılmış konu...
ama nasıl kapatıldıysa biz duymadık hic..bilenler varmış..
Simdi gene hortlayinca resimler belki biz biraz abarttik ama anlamadığım nokta madem boyle bir olay oldu şube olarak o zaman net bir açıklama yapacaktin..yada bu resimlerin bir daha ortaya çıkmamasını bir türlü sağlayacaktın.

İsin asli bu olay bile geçmişte olsa da şubede menejer ve idarecilerin oyunculara nasıl FB yi sevdirmediklerinin; yada boyle ihmallere nasıl izin verdiklerinin ispatı...
Diyoruz orada birşey yapmıyorlar diye..
Muhtemelen meclisin o resmini görünce didem hanim "ne güzel zaten bende gs lityim zamanı gelince sende nevriye ablan gibi gidersin cansu 1-2 seneye gider zaten" demiştir..zaten İsfendiyar bey orada sadece göstermelik ten..

Yazık bu şubeye yazik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 21:36:27 Gönderen: Vanguards of FB »