Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249872 defa)

0 Üye ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4725 : 20 Eylül 2015, 19:13:41 »
Birsel müthiş oynuyor brt1 ve brt2  dönüşümlü izledim hepsi böyle bir oyuncu yok dedi yaptığı 6 asistte inanılmazdı.Brt spikerinin ve yorumcusunu söyledikleri son olarak yazıyorum.Fbde BİRSEL vardı YDÜde yoktu.Devam et kaptan böyle lütfen!

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #4726 : 21 Eylül 2015, 13:37:01 »
Kıbrıs'taki turnuvadan sonra Adana'da Botaş'ın düzenlediği ve sekiz takımın katıldığı bir turnuvaya katılacağız.

Katılan takımlar ve maç programı şu şekilde:

A GRUBU
1) Botaş
2) Abdullah Gül Üniversitesi
3) Canik Bld
4) Hatay Bld

B GRUBU
1) Adana ASKİ
2) Fenerbahçe
3) Mersin BŞB
4) Orduspor

25.09.2015

13:00 Orduspor – Fenerbahçe
15:00 Adana ASKİ – Mersin BŞB
17:00 Botaş – Canik Bld
19:00 Abdullah Gül Üniversitesi - Hatay BŞB

26.09.2015

13:00 Canik Bld – Abdullah Gül Üniversitesi
15:00 Fenerbahçe – Mersin BŞB
17:00 Adana ASKİ – Orduspor
19:00 Botaş – Hatay BŞB

28.09.2015

13:00 Hatay BŞB – Canik Bld
15:00 Mersin BŞB – Orduspor
17:00 Adana ASKİ – Fenerbahçe
19:00 Botaş – Abdullah Gül Üniversitesi

29.09.2015

13:00 A4 – B4 (7. – 8.)
15:00 A3 – B3 (5. – 6.)
17:00 A2 – B2 (3. – 4.)
19:00 A1 – B1 (1. – 2.)

Bu maçlardan önce çarşamba günü Edirnespor la maçımız var sanırım.
Canlı Yayın varmı acaba?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4727 : 21 Eylül 2015, 13:47:34 »
FENERBAHÇE Neu cupı kazandı ve efsana kaptanımız Birsel takımını 1 maestro gibi yöneterek MVP seçildi,aynı zamanda asist kraliçesi oldu.BİRSEL inşallah böyle oynamaya devam eder.

evet 2 senedir kaybettiğimiz birsel'in geri dönüşü şart.
Her oyuncu güzel ama bu maçlarla yorum yapamıyorum.Aslar gelince Gençler ne olacak oda ayrı bir konu.Hocaya güveniyorum.
Birsel Vardarlı Demirmen 13, Melis Gülcan 11, Olcay Çakır 10, Ewelina Kobryn 9, Anastasiya Verameyenka 8, Tuğçe Canıtez 7, Gökçe Doğan 5, Melisa Korkmaz 4, Hülya Çoklar 2, Bilge Topaloğlu 2, Ece Deniz Onat 2.
Eğer Şelale A takıma alınmayacaksa Bilge Topaloğlu'nun çok çalışmak kaydıyla A Takıma kazandırılması kanısındayım.Birsel bu formunu sürdürürse ve yanına Alexandria Quigley'inde geleceğini düşünerek Olcay ve Melis'in 35'lik Tuğbanın oynadığı pozisyonda Tuğba'dan daha iyi oynayabileceğine inanıyorum.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4728 : 21 Eylül 2015, 13:58:08 »
Birsel müthiş oynuyor brt1 ve brt2  dönüşümlü izledim hepsi böyle bir oyuncu yok dedi yaptığı 6 asistte inanılmazdı.Brt spikerinin ve yorumcusunu söyledikleri son olarak yazıyorum.Fbde BİRSEL vardı YDÜde yoktu.Devam et kaptan böyle lütfen!

Evet bende seyrettim.Ama dediğim gibi hazırlık maçlarıyla yorum yapamam.AmA Bir an önce aramıza dönmesine sevinirim.
Yalnız Birsel'i sevsemde sesiz ve durgun olması takım içinde lider oyuncu olmasının gerekliliğinin üstünü örtmüyor.Keşke kaptanlık özelliğinin yanında takımı ateşliyen ve eleştiren yol gösteren biri olsaydı.Gençler hep birsel olmak istiyor.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4729 : 21 Eylül 2015, 18:12:04 »
Evet bende seyrettim.Ama dediğim gibi hazırlık maçlarıyla yorum yapamam.AmA Bir an önce aramıza dönmesine sevinirim.
Yalnız Birsel'i sevsemde sesiz ve durgun olması takım içinde lider oyuncu olmasının gerekliliğinin üstünü örtmüyor.Keşke kaptanlık özelliğinin yanında takımı ateşliyen ve eleştiren yol gösteren biri olsaydı.Gençler hep birsel olmak istiyor.
Kesinlikle katılıyorum Birsel şuanda kadın basketbol tarihinin en iyi guardı olmuş vaziyette ama bende ondaki durgunluğu anlayamıyorum hayatımda çok fazla kadın basketbol maçı izledim onun gibi oyun zekası olan oyuncu yok ama biraz daha sert oynaması lazım Kobryn Birselin o açığını kapatabilir hırs bakımından.
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2015, 18:12:44 Gönderen: Mehmet Batur »

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4730 : 21 Eylül 2015, 18:13:32 »
FENERBAHÇE EDİRNE MAÇI HANGİ KANALDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4731 : 22 Eylül 2015, 09:39:53 »
FENERBAHÇE EDİRNE MAÇI HANGİ KANALDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

23.09.2015 Çarşamba Günü Saat 14.00
Ülker Arena
Fenerbahçe-Edirne Bld.Edirnespor

Maç Yayını : Fb tv

Diye hatırlıyorum.Bir değişiklik olursa paylaşırım.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4732 : 22 Eylül 2015, 15:12:05 »
23.09.2015 Çarşamba Günü Saat 14.00
Ülker Arena
Fenerbahçe-Edirne Bld.Edirnespor

Maç Yayını : Fb tv

Diye hatırlıyorum.Bir değişiklik olursa paylaşırım.
sağolun neden kimse yorum yazmıyor kadın basketboluna.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 15:16:02 Gönderen: Mehmet Batur »

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #4733 : 22 Eylül 2015, 17:20:02 »
sağolun neden kimse yorum yazmıyor kadın basketboluna.

Fazla yorumlanmamasının temel nedeninin şubeye yönelik kırgınlık/kızgınlık olduğunu sanıyorum. Tabii herkes adına konuşamam ama eskiden maç kaçırmayan birkaç tanıdığım şimdilerde kadın basketbol dedin mi "halen o şube kapatılmadı mı" deyip geçiyorlar.

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış durumu mu olur yoksa taraftarın genelinde görünen bu kırgınlık şubenin sonunu mu getirir onu zaman gösterecek.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4734 : 22 Eylül 2015, 18:25:41 »
Fazla yorumlanmamasının temel nedeninin şubeye yönelik kırgınlık/kızgınlık olduğunu sanıyorum. Tabii herkes adına konuşamam ama eskiden maç kaçırmayan birkaç tanıdığım şimdilerde kadın basketbol dedin mi "halen o şube kapatılmadı mı" deyip geçiyorlar.

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış durumu mu olur yoksa taraftarın genelinde görünen bu kırgınlık şubenin sonunu mu getirir onu zaman gösterecek.

Onlardan birisi de benim. Normal şartlarda kadın basketbolunu en az hentbol kadar seyir zevki açısından sıkıcı ve gereksiz gören birisi olmama karşın söz konusu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı olunca senelerce Erkek takımının maçlarından daha büyük bir heyecanla ve adeta tek maçını kaçırmadan takip ettim. Yayınlanan her maçı izlemeye çalışır, o gün kadın takımının maçı varsa o saate günlük başka proğram almazdım. Böyleyken geçen sezon bu takımın tek bir maçını bile izlemediğim gibi kadroda kimler var ve kimler yoktu; onu dahi umursayıp bakmadım, bilmiyorum. Bu sene de aynı şekilde... Düşünün ki, takımın play-off yarı finalinde elendiğini tesadüfen öğrendim. A Spor'da final maçını Galatasaray'ın başka bir takımla oynadığını görünce... Ben ki, kadın basketbol takımının final serilerinden önce tıpkı futbol derbileri gibi gözüne uyku girmeyecek kadar heyecan içinde yatıp kalkan birisiyken...

Bu tutumum elbette tam anlamıyla bilinçli olarak "ben bu takıma küsüyorum, izlemeyeceğim" kararı değil. Ki böyle kararlar başlangıçta bilinçli alınsa bile geçen sürede dürtüler aklın önüne geçer ve en fazla birkaç ay içinde ve hatta kazanılan ilk kupadan sonra yeniden takım ile "barışılır." Benim ki artık içselleşmiş bir şey. Yani aklım ve mantığım takımla barışsa bile artık bu takımın ne yapıp ettiği umurumde değil, çünkü içimden gelmiyor. Zerre kadar ilgi, merak kalmadı. Zaten teorik olarak kadın basketbolunu izlemeyi, mahalledeki liseli gençlerin kendi arasında yaptığı tek pota maçlara bile tercih etmezdim. Onunla aramdaki tek bağ Fenerbahçe formasıydı. Şimdi artık para verseler, Euroleague şampiyonluk maçı var deseler oturup da kadın basketbolu denilen tuhaf oyuna bir saatimi ayırıp izlemem. Yani içimden gelmez. Kafama silah dayamaları halinde belki...
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 23:00:20 Gönderen: Hakan Yaman »

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4735 : 23 Eylül 2015, 20:15:58 »
FB:57 EDİRNE:46 yine Birsel VARDARLIşov izledik kaptan inanılmaz şut atarak maçı kazanmamızı sağladı.Nasta 10 sayı 11 ribaund olcay 8 sayıyla oynadı.

MEHMET BATUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4736 : 23 Eylül 2015, 20:19:55 »
Fazla yorumlanmamasının temel nedeninin şubeye yönelik kırgınlık/kızgınlık olduğunu sanıyorum. Tabii herkes adına konuşamam ama eskiden maç kaçırmayan birkaç tanıdığım şimdilerde kadın basketbol dedin mi "halen o şube kapatılmadı mı" deyip geçiyorlar. Böyle düşünüyosan gs 4 yıl üst üste şampiyon olduğunda uefa kupasını aldığında futboluda kapatsaydık o zaman böyle düşünceler sadece FBMİZE zarar verir.1 maç kaybettin şubeyi kapat o yere kadar alınan 17de 17 galibiyetide kapatılmasını istediğiniz şubu kazandı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4737 : 23 Eylül 2015, 21:01:31 »
Aslında bu konuda Mehmet Batur'a katılıyorum.
Bu benim kişisel görüşlerim.Bana göre doğru olduğunu düşünüyorum.
Abartmasız 50 Yıldır Fenerbahçe'liyim,Eğer 50 Yıl sonra hala Fenerbahçeliysem bundan sonraki sayılı günlerimizdede Fenerbahçe'li olarak geçireceğim demektir.Bizim zamanımızda en popüler Futboldu,diğer branşların çoğu yoktu.
''Hey Hey Şampiyon Fener Dünyayı yener Oynarsa eğer,Timuçin,Niyazi,Datcu,Mustafa ,Ender ''
30 sene boyunca şampiyon olmadığımız ,Çok üzüldüğümüz,Guruplaşmanın olduğu yıllarda bile başımız dik geziyorduk.Son 20 yılımdada her geçen yıl daha mutlu oldum.Branşlarda sevindiklerimizde oldu üzüldüklerimizde.
Avrupa ülkelerine bakıyorum,Veleyboldada Masa Tenisindede,Atletizimdede Oyuncularına sahip çıkıyorlar.Bu ülkelerin çoğu Bir Bakırköy kadar nüfusu yok ama Fenerbahçe'nin 25 Milyonun üstünde taraftarı varsa Hiç bir branş boş kalmamalı.Taraftar kızabilir ,üzülebilir,İsfendiyar bey gibi idarecilerede tavırda alabilir ama Fenerbahçe'ye küsemez.İyiki Fenerbahçe birsürü branşı var.İnanın bütün gün yayın olsun hepsini zevkle seyrederim.Masa tenisinide,veleyboluda,futboluda,basketboluda zevkle seyrederim.
Taraftarımızın çoğunluğu sadece Futbol der ama ben futbola değil renklere Aşığım.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 21:15:57 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4738 : 23 Eylül 2015, 21:13:34 »
FB:57 EDİRNE:46 yine Birsel VARDARLIşov izledik kaptan inanılmaz şut atarak maçı kazanmamızı sağladı.Nasta 10 sayı 11 ribaund olcay 8 sayıyla oynadı.

Ben dedim ki bizim için bunlar hazırlık maçı kıstas değil.Ama bu maçta Edirne'nin yabancılarla çıkması biraz zorlansakta fikir verebildi.
Bende Birsel'i beğendim ,Böyle başladı böyle gider inşallah ama ben Olcay'ıda, Melisa korkmaz'ıda,Melisa Gülcan'ı begendim.Hülya yerinde saymış gibi.İnşallah hoca gençlerede yer vermeye A kadro gelincede devam eder.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4739 : 23 Eylül 2015, 21:51:45 »
diğer yabancılar ne zaman takıma katılacak acaba.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 21:54:32 Gönderen: franz392 »