angel ve tina charles her ikisi de bayan basketbolunda dünyanın en iyi birkaç oyuncusundan biri angelın gitmesine de çok üzüldüm ama tina charlestaki yeteneğin erkek basketbolunda bile karşılığı çok az. zaten erkek olsaydı nemanja ve veselyden daha çok sevilirdi.
Sana Katılıyorum ama bu Branşta neler yapılmak isteniyor bunu anlamış değilim.
Küçüleceksek öyle ne küçülme yok,Sanki bütçe küçülmesine gidildi,Daha az ve Maliyeti yüksek olmayan bir kadroya yönelindi.
Geçen sezonda 1o kadar oyuncunun yerine 4 oyuncu Transfer edilmeside bunun göstergesiydi.Ndour'u yeterince kullanamadığımız gibi İşimize yarıyan Tina'nın bu sene devam edilmemeside ilginç.
Angel Taraftarın ve Takımın Ateşleyici gücüydü.Her Takım Savaşçı,Mücadeleci, ve Azimli oyuncuları bağrına basar.İsfendiyar Beyin Angeli yollaması Taraftarın Takıma olan güveninide kaybetmesine neden oldu.
Basketbol Branşların içinde belkide en yorucu olanı.5 kişi gibi takımı düşünebilirsin ama burda Rotasyon gücün yüksek olması lazım.Özellikle 2010 ve 2011 den sonra Rotasyonu dar tutmaya başladık.
Hepsine yinede tamam diyorum ama ozaman Taraftarın önüne çıkıp Biz çok güçlü takım kurduk,Kaç senedir biz Euroleague vaz geçilmesiz hep ikinci oluyoruz.Her Kupada biz varız ve her kupayıda alacağız demek bana yanlış geliyor.Madem Mütevazi bir takım kuruyorsun ozaman konuşma tarzını bileceksin.Taraftarı kimse küçümsemesin.Geçen sezon daha başlamadan bu durumlara düşeceğimizi biliyorduk Takımı idare eden görevliler nasıl göremiyor.
Aslında hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz,Hedefini yüksek tutuyorsan Kadronuda buna göre kuracaksın ha buzamanda birşeyleri kaybetsende Taraftar seni bırazmaz zaten.