Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2313777 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a_yavuz60

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5520 : 14 Temmuz 2016, 11:41:29 »
Vallahi ben derim ki boşuna kendimizi kandırmayalım.Bu şubede kadro yıllardır oralarda olmamıza rağmen euroleague şampiyonluğu için kurulmuyor.Dediğim gibi yıllardır final four oynuyoruz yıllardır bir tek Penny-Taurasi'li kadro şampiyon olacak kadro idi.Onun dışında şampiyon olabilecek tek bir kadro kurmayı bırakın bir level bile atlatamayan beceriksiz yöneticilerin cirit attığı şube burası.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #5521 : 14 Temmuz 2016, 12:51:55 »
Edirne'den aldığımız Coleman gitti. Daha önce Antakya'da oynayan Shekinna Stricklen geldi.
Gerçekten efsane bir transfer politikamız var. Acaba bu senede EL de favoriyiz masalları anlatırlar mı?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #5522 : 14 Temmuz 2016, 15:37:32 »
Habere göre ocak ayına kadar anlaşılmış.
FENERBAHÇE

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5523 : 14 Temmuz 2016, 15:43:42 »
Stricklen hayal kırıklığı oldu ama ocak ayına kadar oynatmak için üst düzey bir oyuncuyu getiremezsin zaten. Coleman'dan fazlasını verir konusuna da katılıyorum, f4'te takımın düşüşünün ana sebebi Coleman'dı. Stricklen'ın tavanı daha yüksek. Eğer ocak ayına kadar iyi katkı verirse kalır, vasat bir görüntü çizerse yollar ayrılır. Ocak olayı olmasa ben de karamsardım ama o haber rahatlattı beni biraz.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5524 : 14 Temmuz 2016, 22:05:36 »
İnanamıyorum, cidden inanamıyorum şu kızı kıtadışı olarak aldığımıza 😡 Zaten sıcaklardan nefes alınmıyor gittim bir de şu kızın WNBA maçlarını seyrettim iyice daraldım.Nasıl draft 2 numarası olmuş abi bu kız, nesiyle? Kolejden sonra kafasına bir şey mi düşmüş ne olmuş 😰

Bildiğin perdelerden, genelde pastan sonra uzunun tek perdesinden sonra çıkıp dış şut atıyor ancak, neredeyse tüm oyunu bu, arada 1-2 drippling ile orta mesafe jump shot falan deniyor, 2 maçta sadece 1'i de biraz tesadüfi olmak üzere sadece iki kez drive etti potaya, onları da bitiremedi, zaten drive ettikten sonra yorumlayan spikerde şaşırdı ve kendisinden bahsederken sadece perdeden çıkıp şut ve jump shot'lar kullandığını, oyununun bunun üzerine kurulduğunu söyledi.

Biraz da savunma kısmından bahsedeyim, size olarak Eu'daki SF'lere göre baya sağlam kalır, sırtı dönük post up denediklerinde falan öyle geri adım atacak bir oyuncu değil, saha içi yerleşimde iyi yer kaplar fakat şunu özellikle belirtmem gerek, oyun aklı fena değil, topsuz oyunda falan adamını pek kaçırmasa da ayakları inanılmaz yavaş, avrupadaki SF profillerini düşünürsek ciddi sıkıntı yaratacaktır bu yönden 😰

Connecticut gibi rezil, katlanılması zor bir takımda bile fark yaratamıyor ve çok az süre alıyorsa sezon içi bol bol sövülür gibi duruyor, bir tek bayan basketbolu için şut mekaniği fena değil, ağzımı hayrı açayım tabi ama Coleman'dan daha iyi şut atacağı kesin gibi duruyor, yalnız Coleman'dan daha ağır bir isim olduğunu da söylemem lazım.

Coleman'ı gönderdiğimize bile doğru dürüst sevinemedim resmen 😡 Angel Penny Taurasi'lerden sonra Coleman ve Stricklen ile düştüğümüz nokta hakikaten içler acısı 😔 Ocak'a kadar olan muhabbetlere de geçen seneden sonra nedense hiç inanasım gelmiyor 😪
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 22:06:10 Gönderen: myildirim »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5525 : 14 Temmuz 2016, 23:18:16 »
Stricklen ve Coleman'ın durumu biraz farklı, Stricklen'in sözleşmesinde ocak'ta kulübe bağlı çıkış maddesi var. Coleman'da o yoktu. Yani kalıp kalmayacağını Stricklen'in performansı belirleyecek. Umarım beklentilerimizin çok üstüne çıkar da transfere gerek kalmaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5526 : 15 Temmuz 2016, 11:00:36 »
Bonner da alındı diyenler var ama bilemiyorum...umarım oyledir...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5527 : 15 Temmuz 2016, 11:11:39 »
Kim diyor abi?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5528 : 15 Temmuz 2016, 15:21:02 »
Var abi işte twitter da bazıları...kaynak da gösteriyorlar.ama bilemiyorum...kesin emin değilim..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5529 : 15 Temmuz 2016, 15:52:09 »
3 Amerikalı nasıl oluyormuş?

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5530 : 15 Temmuz 2016, 16:17:01 »
Bana da dün birisi yazdı ama kaynağını sorduğumda söylemedi. Belki Ocak'a kadar Stricklen sonrasında Bonner'dır. Aksi mümkün değil çünkü kurallara göre. Ya da çok küçük bir ihtimal birisini devşirme olarak kullanırız.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 16:17:41 Gönderen: active »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5531 : 15 Temmuz 2016, 16:34:45 »
Bonner Nadezdha'da devam etmezse anlarız

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #5532 : 17 Temmuz 2016, 11:25:40 »
Dewanna Bonner efsane oynamaya devam ediyor. Alın şunu ya.

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5533 : 21 Temmuz 2016, 16:38:07 »
Pelin Bilgiç açıklanmış Botaş tarafından!

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #5534 : 22 Temmuz 2016, 14:05:26 »
Şimdi kadromuz;

Kalanlar: Birsel VARDARLI-Tuğçe CANITEZ-Melisa KORKMAZ-Melis GÜLCAN-Jantel LAVENDER-Allie Quigley-Anastasia VERAMEYANKA
Gelenler: Esra URAL-Pelin Derya BİLGİÇ-Ayşe CORA-Shekinna Stricklen
Altyapı: Bilge Topaloğlu

şeklinde mi olmuş oldu?