Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2391147 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5820 : 11 Haziran 2017, 01:19:44 »
Bir yandan ülkedeki en iyi yerli uzunu alıyorsun, bir yandan da küçülmeye gidiyorsun..
Ne kadar acıdır ki, iki tane kaliteli kıta dışının ücretini karşılayacak yüzlerce zengin iş adamı Fenerbahçeli varken bunu beceremiyorlar..
şu kadroda Quigley'i tutup Whalen+Moore yapsan kim durabilir karşında..
Ama yok yok yok!!

Eniyi yerli uzun derken?
Tilbeyi mi diyorsunuz?
Bugüne kadar En iyi uzun Nevriyeydi
Şuandada Nevriyenin yerini dolduran yok.
Aslında 1.98 le en uzunlardan Esra var.Tabiki eksikleri çok
Tilbeye gelene kadar Bahar Çağlar var. Çokda formda
Gizem Sezer var 1.94

Quigley ve Gruda mutlaka kalmalı

Birsel iyi ama bir VAndersloot degil mutlaka skorer bir yabanci alinirsa Birselden Özgeden daha çok verim alınır

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5821 : 11 Haziran 2017, 02:06:30 »
Hocam yapma etme ne bahar Çağlar i. Yıllardır napmis ta en iyi olcak. Tilbe en potansiyelli oyuncu. Hepsini toplasan Nevriye etmez ama Tilbe yetenekli , şımarmazsa iyi işler yapar. Esra da boy var ama gerisi yok.

Geçenlerde bi yerde gördüm. Güya quigley ve vandersloot birliktelermiş. Bizi ilgilendirmez tabii inşallah yönetim karışmaz bu duruma.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #5822 : 11 Haziran 2017, 11:23:58 »
Hocam yapma etme ne bahar Çağlar i. Yıllardır napmis ta en iyi olcak. Tilbe en potansiyelli oyuncu. Hepsini toplasan Nevriye etmez ama Tilbe yetenekli , şımarmazsa iyi işler yapar. Esra da boy var ama gerisi yok.

Geçenlerde bi yerde gördüm. Güya quigley ve vandersloot birliktelermiş. Bizi ilgilendirmez tabii inşallah yönetim karışmaz bu duruma.

Birliktelermiş derken?
Guigley i seviyorum ama Vandersloot beni cok etkiledi keşke onuda alabilsek Birsel ozaman etkili olur yoksa Birsel den ümidim yok
En çok merak ettiğim Transferleri kim yapıyor sorumluluk adı resmi sayfadada yok önceden Zülfikari yaziliyordu simdi boş. Taraftar bişiler görüyor ona göre istiyor eksiklerimizi görmeden yapmak içinmi yapiyorlar.
Bahara gelince bende sevmezdim ama ortada yerli kalitesizligini eksikligini görünce yabanci sinirlamasinin olduğu yerde yabancilari dinlendirmek amaciyla Bahar gibi oyuncuları kullanmak zorundayiz ama Esra gibi alip  bençte tutscaksan hiç alma . Ayrıca Bahar bence eskisinr göre daha iyi. Y.D.Ü. maçındada Letonya maçındada gördüm

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #5823 : 11 Haziran 2017, 12:33:10 »
Kurulabilir....bu kadroya Esra ve Tuğçe de yaz....ama benim kanımca ABDli oyuncular combo guard 1-2 yani loyd, ve ABDli 3 numara ise 3-4 oyuncusu olmalı...bonner gibi...
Ama jonquel Jones gibi 4-5 alırsak, o zaman alacağımız ABDli kısa 2-3 olur...PG yi birsel-pelin ve Özge ye bırakırız.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birsel,pelin,özge bence yeterli degil mutlaka Vandersloot ayarinda oyun kurucu şart gerekirse onlar yanindada oyniyabilir ozaman daha rahatliyacak Guigleyin 3luklerini seyredebiliriz
Resmi sitemizde Voleybol sayfasında bir çok kişinin adı silinmiş keske aynı hassasiyeti Basketbol takımındada gösterseler ozaman kimler yok bilirdik. Selim Kosif Twitter'da alinan oyuncuları tek tek vermis Kadın Basketbolla ilgilenenin adı bile yazılmıyor

• Üye
« Yanıtla #5824 : 17 Haziran 2017, 02:38:04 »
Snytsina'dan vazgeçmişler. Toliver'da alınabilir. Kıta dışı olarak kullanılabilir. pek kıta dışı uzun kalmadı, Jones nereye gitti bilmiyoruz. Stokes geliyor aklıma. Belki para varsa Tina geri dönsün. Burun kıvıracak halimiz yok.

Hocam twitterda loyd ve snytsina yazmışsın. Sendeki haberleri derleyip şuraya yazsan !

Çevrimdışı beckyanil

• Üye
  • Yer: Türkiye
« Yanıtla #5825 : 17 Haziran 2017, 13:35:49 »
Snytsina'yı kesin almışlar, benim ikinci duyumum yanlışmış. Loyd, Toliver, Rodgers, Stokes gündemdeki isimler. Hoca Jones'u istiyordu ama geç kalmışlar.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5826 : 17 Haziran 2017, 18:51:56 »
Gruda ve Quigley ayrıldı galiba

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5827 : 21 Haziran 2017, 17:25:12 »
Fenerbahçe Kadın takımı kadrosunu genç ve yükselişteki iki WNBA oyuncusu ile takviye etti.

Oyun kurucu Kelsey Plum'ı transfer eden Fenerbahçe, kadrosunda düşünmediği Jantel Lavender'in yerine Jonquel Jones ile 2 yıllık anlaşma yaptı. Lavender ile Mersin Büyükşehir Belediye'nin ilgilendiği öğrenildi.

Kelsey Plum

1994 doğumlu, 1.73 m boyunda, oyun kurucu. Washington University'de 3.397 sayı ile NCAA rekoru kırdı. Bir sezonda attığı 1.080 sayı yine bir rekor olarak kayıtlara geçti, 25 Şubat 2017'de 57 sayıyla kariyer rekorunu geliştirdi. Bu sezon San Antonio Stars'taki çaylak sezonuna 15 dakika, 4.1 sayı, 1.6 asist, 0.9 asist ortalamalarıyla başladı. Spora voleybolla başladı, daha sonra basketbolu seçti.

Jonquel Jones

1994 doğumlu, 1.93 m boyunda, George Washington mezunu. WNBA'de Connecticut Sun formasıyla bu sezon 15.1 sayı, 12.2 ribaund, 1.2 asist, 1.5 blok ortalamaları tutturdu. Savunma özellikleri ön plandayken WNBA'de hücum gücüyle de etkili oluyor.

Basketfaul

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #5828 : 21 Haziran 2017, 17:33:50 »
Jones'un istatistikler çok sağlam ama Plum rezil

• Üye
« Yanıtla #5829 : 21 Haziran 2017, 18:03:09 »
Nasıl oyuncu bunlar. Diggins gene gelmedi.

• Üye
« Yanıtla #5830 : 21 Haziran 2017, 18:38:17 »
Plum draft 1 numarasıymış. Jones un da istatistikler çok iyi. Anil hoca syntsina diyordu bir de.

Plum-Birsel-Özge
Quigley-Pelin
Syntsina-Şaziye-Tuğçe
Jones-Vera-Tilbe
Gruda-Nevin-Esra

syntsina değil de torrens gelse keşke.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #5831 : 22 Haziran 2017, 10:20:30 »
allie ve gruda kalıp bir de lig için nevlin falan alınırsa bence geçen seneden iyi kadro olur nevlin çok da gerekli değil bence ama rahatlatır

plum birsel pelin
özge yavaş-allie-ayşe cora
syntsina-melis
jones vera
tilbe gruda (nevlin)

bence gayet güzel oldu plum yerine jewell lyold olsaydı keşke ama pahalı geldi sanırım plum da potansiyelli ama pek gösteremedi kendini ilk sezonunda daha. böyle bir kadro kurulursa uzun yıllar sonra en dengeli kadro olur ama quigleyi tutabileceklerini sanmıyorum quigley elden giderse onun açığını kapatacak herhangi bir oyuncu alamaz bu şube onun tutulması elzem
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 10:22:12 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5832 : 22 Haziran 2017, 13:08:01 »
keske hem allie hem gruda kalsa diyecegim ama 6. yabancı olunca ligde 1 kisi tamamen olmayacak..keske sysnstina cok ucuza bu dusunceyle alınmıs olsa...
lig icin...

birsel-pelin-melisa
plum-ayse-ozge
allie-tugce
jones-nevin
gruda-tilbe-esra

el icin..

birsel-pelin-melisa
plum-ayse-ozge
allie-sysntina-tugce
jones-vera-nevin
gruda-tilbe-esra

hadi nevin'i aldık diyelim ama hem allie hem gruda kalmayacak gibi...allie kalacak gruda gidecek herhalde...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #5833 : 22 Haziran 2017, 13:11:57 »
Plum alındıysa Quigley gider bence.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5834 : 22 Haziran 2017, 13:12:38 »