Basketfaul'ün transfer hareketlerine göre Tilbe'yi ve Özge Yavaş'ı almışız.Özge Yavaş çok gereksiz bir transfer olmuş.Quigley gidecekse Bahar Öztürk'ü almalıyız devşirme olarak ama onun da Hatay'la sözleşmesi devam ediyor sanırım.
Plum-Özge
Avrupalı-Pelin
B.Öztürk-Ayşe
Avrupalı-Tuğçe
Jones-Tilbe-Esra
Her branştaki transfer politikamızı beğenmiyorum.Oda varmı şüpheli zaten.
Transfer yapıyorsun ama neye göre?
Bir oyuncuyu sattınmı bir kaç ay sonra geri alma ,alacaksanda kiraya ver ozaman.İzzet, Burak seni kurtaracaksa neden yolladın ozaman?
Olcay'a yapmadığınız kalmadı, üstüne birde kadro dışı bıraktınız,sonra biri geldi ''gel bana hem paranı yükseltirim, hemde huzurlu olursun, bençtede çakılı kalmazsın''derse gider buna oyuncumuzun kafasını karıştırdınız demeye gerek yok.
Kim gibi sayılı oyunculardan birini yolluyorsun yerine 35 lik ikinci ligden Jerkov'u alıyorsun.
Sanders gibi devşirme oyuncuyu almıyorsun üstelik Quanitra'yı kaptırıyorsun.Rusya bile Milli Takımında Amerikalı siyahi oyuncu oynatıyor sen elindekinin değerini bilmiyorsun.Üstelik bu sezon Yabancı sayısı üçe düştü.
Türkiye'de yerlioyuncular az oynuyormuş.Buna katılmıyorum.Kaç senedir bir Nevriye daha çıkaramadık.2 metrelik bir kızımız yok.Ama Avrupa'da alt yapıdan devamı geliyor.Sanki elimize bir sürü varda biz oynatmıyoruz.Sonrada yabancılar yüzünden çocuklarımız oynıyamıyor diye ağlıyonuz.