"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İagupova olmaz abiler bize, o kızı çok takip ettim izledim, takımının 1.aticisi olmalı...bizde çok zor...eğer allie falan kalırsa imkansız bizde oynaması.Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden olmasın? Taurasi varken Alba atıcı değil mi? Angel varken Prince atıcı değil mi? geçen sene Moore gelsin demiyor muyduk Allie varken. Daha düne kadar sen yazmıyor muydun İagupova'yı kadrolarına sayın abim. Gayet de olur, çok da iyi olur ama yıllardır Türkiyedeki küme düşen takımlarda oynayan Dabovic'i almayanlardan beklenmeyecek bir hamle olurdu.
abi iagupova daha yer etmis biri degil basketbolda,sen allie uzerine parker yada moore getirsen ses cıkarmaz ama ıagupova gibi eline gelen her topu kullananan birini koyarsan problem cıkar...dunku ... ne zazamn koktun misali....torrens mesela oyle degil, takım icinde egosu torpulenmis biri elit oyuncu olsa da, ama iagupova daha o seviyeye gelmemis ..haa olur da torpulerse kendini ok...ama eline gelen her topua tmaya calısırsa plum, allie gibi oyuncular hoop der...
Hiçbişiy olmaz emin ol. Allie de öyle her eline aldığını atan birisi değil. Yeri geldiğinde attırmayı da seven bir isim. Ayrıca Plum daha yeni yetme. Kimseye hop diyemez. Yeterki gelseydi ama gelmediğine göre de bilemeyiz zaten.
bosver abi allie+gruda kalsın iagupova gelmesin...birsel-plum-allie-jones-gruda...kenardan pelin-ayse-tugce-vera-tilbe...bize yeter gibi..ama hep diyorum keske devsirme bir 3 numaramız olsa her kulvarda oynayabilecek...onun pesinde olalım seneye...birilerini devsirelim milli yapalım skorer olarak..
Plum-Quigley-Torrens-Gruda-JonesBirsel-Pelin-Tuğçe-Tilbe-VeraUlan şu kadroyu kirmak çok mu zor bee. Hadi yönetim bırakma şu şubeyi.
Abi, sanders kesin gitti mi kursk'a. Bir sürpriz yapıp onu alsak keşke. Temmuz oldu hala kadro kurulamadi.
Kia Vaughn'u almışız.Kötü transfer, Jones beklerken bu geldi.Avrupalı kontenjanından oynayacak olması avantaj tabi.