Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2308737 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6030 : 30 Ağustos 2017, 00:12:39 »
Quigley 450.000USD istedi bizden yazılıyor nette boyleyse butcesi 1-1.5M USD denen takım nasıl alabiliyor enteresan ayrıca tamam yonetim yanlıs yapmıs olabilir , dusunmemis olabilir de gidip o kadar takım varken rakibe gitmek de is degil ...

Senelerdir yapılacak belli bir guard bir de Maya Moore alacaksın kıtadısı sonra digerlerini kuracaksın.Umarım 2 kıtadısı iyi cıkar.Ve birkac duzgun Avrupalı alırız.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6031 : 30 Ağustos 2017, 07:07:14 »
Şubenin başında Gslı ajan varken bunların olması tesadüf... Winnickinin gelişi, Bonnerla anlaşıldığı halde cinsel yönelimi yüzünden alınmayışı ki bunu koç söylüyor bu söylenti vs de değil. Verameyanka gibi birini tekrardan geri almak, Allie ve Gruda gibi avrupada oyuncu yokken kaybetmek, ne yapmış da Fenerbahçenin başına gelmeyi haketmiş Fırat Okulu başa getirmek. Hadi Georgu göndereceksin bir iki hafta kala mı gönderilir... Gs en önemli oyuncusu sakatlanmışken allieyi bırakmak

Bunlar yönetim başarısızlıkları vs değil. Ortada net bir şekilde Fenerbahçeyi bilerek, isteyerek, başarısız olması için, Gsa ve Ydüye kaybetmek için elinden geleni yapan bir tayfa, bir kişi var. Bunun aksini iddia eden birisi varsa akıl mantık dengesini kaybetmiştir. Kimse de bu rezillik dursun demiyor bile. Aziz Yıldırımın göz bebeği derler: Ya Aziz Yıldırım basketten anlamıyor ya da o da Fenerbahçenin başarısızlığını istiyor ki o şubede neler neler oldu hala bir temizlik harekatı başlatılmadı

Ve hala bu branşı destekleyen, izlemeye çalışan renktaşlar ...
ya bransı neden izlemeyelim?Son 20 yılı 2-3 sene dısında domine etmis bir takım var.Zaten o yanlıslar olmasa en az 1 belki 2-3 CL de vardı.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6032 : 30 Ağustos 2017, 14:53:41 »
ya bransı neden izlemeyelim?Son 20 yılı 2-3 sene dısında domine etmis bir takım var.Zaten o yanlıslar olmasa en az 1 belki 2-3 CL de vardı.
Neden mi rezil şekilde yönetiliyor, yaşanan rezillikler gün gibi ortada. Bu olayların görünmeyen yüzleri hakkında söylenen o kadar  çok şey var ki.

Kabul etmeyenler elbette çıkacaktır o bütçelerle her sene f4da olman normal, o bütçelerle olmama gibi şansın yok. Yüksek bütçe iki üst iyi amerikalı kıta dışı zaten seni grupta 1-2 yapıyor. Çaprazdan da gelen çapı belli takımı elemek kadar olağan durum yok. Winnickinin takımı bile rezil halde yönetilirken eledi. Bura bile çok şeyin göstergesi. Son derece felaket koç, kötü kadro, Angel ve Tina Charles sayesinde F4a kaldı. Başarılı mıydı peki, rezil koçtu. Ama F4 başarıysa ona başarısız diyip de göndermemen lazım

Yani F4 objektif bakarsan başarı değil. Eğer kadın basket takip etmezsen her sene f4a kalıyorlar çok başarılılar diyebilirsin. Yani şu değil erkek baskette, futbolda yüksek bütçelere sahip olman seni F4a atmıyor. Ama bu bayan baskette atıyor. 3-4 takım var sadece
Final foura geliyorsun : sahaya karakter koyamıyorsun, finallerde fark yiyorsun. Bana Fenerbahçe dışında finallerde bu kadar fark yiyen bir takım gösterebilir misiniz: Kurskla oyna çift hanelerle kaybet, Ekaya çift hanelerle kaybet, Gsa 20lerle geriye düşüp farkı erit gene 6-8 sayı civarlarında kaybet

Şu takımın kazanması beklenmeyip de kazandığı bir maç gösterebilir misiniz : Bir tek bu seneki Eka maçıdır. Onun dışında kaybeder dediğin finalleri yarı finalleri kaybediyor, kazanır dediğin maçlardan da kaybediyor

Ben bu tabloda başarı görmüyorum. Tabi senin kurduğun kadroların başarılı olma ihtimali ne kadar var, aslında yok da. Bu sene finale kalan takım rezil derecede savunma yapıyordu. Savunma yapamayan takımın şampiyon olma ihtimali kaçtır
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2017, 22:10:37 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6033 : 30 Ağustos 2017, 17:58:14 »
quigley'i göndermelerine şaşırmadım..lig devam ederken sözleşme yenileme teklifi yapılmamıştı...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6034 : 30 Ağustos 2017, 20:27:17 »
Değişik kafalı(!) yöneticiler Quigley'i elde tutmayıp çıkıp ta boşuna konuşmayacaklar Q'yu Lavender'ı onu bunu ayarrtttılar diye ağlamayacaklar
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2017, 09:06:24 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #6035 : 31 Ağustos 2017, 14:30:13 »
Bu forumda pek rastlanmayan bi yorum tipi olmuş birader. Yönetim şeklini beğenmesek bile forumun seviyeyi bozmayalım bari derim 😊

Jr smith le benim final serisindeki yorumlar asıl bomba. Tabii renktasim adam gömmede daha başarılı.   ;D

Çevrimdışı ctunc

• Üye
« Yanıtla #6036 : 31 Ağustos 2017, 16:57:57 »
Jr smith le benim final serisindeki yorumlar asıl bomba. Tabii renktasim adam gömmede daha başarılı.   ;D
Euroleague women Final maçında 10 farkla öne geçince oldu bu iş demiştim ama sonrası yıkım olmuştu.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 16:58:38 Gönderen: ctunc »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #6037 : 31 Ağustos 2017, 17:32:33 »
Allah'tan sözleşmeler 1 yıllık kadın baskette yerliler hariç...adam gibi bir şube yönetimi olursa 1 sene aradan sonra tekrar iyi yabancıları alır gelirsin...
Tek doğru yaptıkları iş yerlileri uzun süreli bağladılar pelin ve Tilbe gibi...
Ama artık seneye Sanders i almamız lazım.yada tekrar quanitra yi....
Doğru yönetim anlayışı ile oyuncuları tekrar almak zor değil kadın basketbolda...
Bu sene için ümidim pek yok..
Powers gelse bile takımda bir kısa bir uzun eksiği var...ve bu eksik ligde devam edecek ...Avrupa'da ise bir yabancı transferi ile en azından biri kapanır...
O yüzden devşirme önemli....
Neyse artık seneye bakacağız

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #6038 : 31 Ağustos 2017, 17:38:25 »
Bu seneyi geçtim ama seneye mesela eli çabuk tutup transfer yapsam..Birsel bırakacak zaten.
Plum ve powers gibi iki genç yetenek mesela cuk otursa diyelim..

Plum-pelin
Allie-ayse
Powers-tugce
Vera-tilbe
Gruda-quanitra(Sanders)

Kadrosu kurardım...allie-gruda ve quanitra(Sanders) yi tekrar alıp...şu kadro bu sene bile kurulabilirdi...yazık...beceriksizler ordusu...

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #6039 : 31 Ağustos 2017, 18:31:26 »
Hala Sanders yazıyorsunuz kadroya. Bizimkiler ellerindeki q yu yani ellerindeki devşirmeyi bile bırakıyor ve gidip esra alıyor tilbe alıyor. Bu oyuncular mı seni taşıyacak. Ayşe Cora mı? Şu gs ı ağzından düşürmediği gibi oldukça vasat, potaya karpuz atan kadına Fenerbahçe forması giydirmeye layık duyuyorlar. İyi savunmacı mı dersen değil.
Tabiki bir oyuncu gslı vs olabilir. Sahadaki performansı önemli ama bunun hem saha içi performansı vasat hem de fanatik derecede gslı.
Ya da seni yarı yolda bırakan Vera mı?

Şampiyon takımlar karakterli oyunculardan oluşur. Her top için yere atlayan, itişmekten kakışmaktan uzak durmayan. Bir top için yere atlayan,  belki alamayacağı ribauntlar için hücum ribaundlarını zorlayan, ama eğer alırsan,  maçın en önemli anında eline düşen hücum ribaundunun değeri çok büyük

Işılı günahım kadar sevmem, birsel çok yetenekli olabilir. Ama seni şampiyon yapacak kişi Işıldır.
Allie Quigley çok yetenekli, muhteşem bir şutör olabilir ama seni şampiyon yapacak isim Xargay, Ana cruzdur
Tina Charles muhteşem hücum yeteneklerine sahip olabilirsin ama seni şampiyon yapacak isim savunmada geriye atmayan Ogunwike, sancho vsdir
Angel gibi oyuncular veya ona benzer tarzda oyuncular çok iyi hücumcular olabilir ama Sonja Petrovic gibi her şeyi yapabilen oyuncular seni şampiyonluğa taşır
Vera gibi etliye sütlüye karışmayan,agresif olmayan, yeteneklerine ihanet eden mi seni şampiyon yapar dublijevic tarzı oyuncular mı

Şampiyon olan takımlara bakarsanız temastan kaçmazlar. Diana Taurasi işler ciddiye bindiği zaman çirkefleşir, dirseği çakar. Sahada tepki vereceksin, kazanma isteğini gözlerinde göstereceksiniz.
Hücumda sayı atamıyorsan yemeyeceksin. Olimpiakosu yenerken sayı atamadığımız dönemler oldu ama yemedik de. Kırılgansan, kötü savunma yaparsan kaybedersin.

Bunları fark etmek zor değil.  1 ve 2 numarada Birsel Allie ile oynuyorsun 4te Vera, 5te Lavender  sonra bu takım savunma yapacak, rakiple itişip kalkışacak diye bekle. Sayı atamıyorsun diye insan 10 sayı farkla öndeyken nasıl 20 li sayılarla geri düşebilir
Senelerdir 1 numarada birsel var, uzun dönem Angella geçildi. İyi savunmacı değil, dış şutu yok, ayakları yavaşlamış, sakatlıklarla yıpranmış Matovicle yola çıkmak ve buna benzer hatalar.  Defalarca aynı yanlışları yapıp farklı sonuçlar almaya çalıştık. Sonuçsa hep aynı
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 21:20:04 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6040 : 01 Eylül 2017, 09:05:58 »
Bu forumda pek rastlanmayan bi yorum tipi olmuş birader. Yönetim şeklini beğenmesek bile forumun seviyeyi bozmayalım bari derim 😊
İnsanı valla düşünsel ve söylemsel olarak cinnet seviyesine getiriyorlar ya artık. 5 yıldır bu yönetim ve hamleleri yüzünden(her branşta) 10 sene gitti ömrümden.

• Üye
« Yanıtla #6041 : 01 Eylül 2017, 16:28:15 »
Karakterli oyuncuyu bile adam gibi sube yönetimi bir üst seviyeye taşır...şubenin içi dingo ahırı ise karakterli oyuncu dediğin bile bir seviyeye Alta iner..
Sorun şube yönetiminde...anlayışlarında.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #6042 : 01 Eylül 2017, 20:30:18 »
Karakterli bir oyuncunun daha alt seviyeye düşmesi farklı bir şey, savunmada kara delik olan biriyle yola çıkmak farklı bir şey veya ruhunda yere atlamayan birini, itişmek kakışmaktan hoşlanmayan biriyle yola çıkmak.
Dün Heurteli mesela Fransa maçında gördük. Finlandiyaya karşı bile adam zaaf yaratmayı başarıyor.

Günümüz basketbolunda zaten yıldızlarlar gitgide yaşlandı, kadrolar arasında öyle çok fark yaratan isimler kalmadı. Burada seni bir adım öne çıkaran savunmayı öne çıkarmandır. Kadınlarda zaten yüksek skorlar pek fazla olmuyor.  Ama savunma yapmazsan en kötü takım bile sana yüksek sayılar atar
İşler o mantıkla olsaydı Cska ve Ummc her zaman şampiyon olurdu. Ama şampiyon olan ise o şaşalı kadrolara rağmen Eka değil. Defalarca kaybettiler, son yıllarda da o kadrolarla favori oldukları 5 yılda anca 2 şampiyonluk alabildiler. Kadro mühendisliği çok daha önemli bir şey.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 15:57:01 Gönderen: Penny Taylor »

• Üye
« Yanıtla #6043 : 06 Eylül 2017, 17:05:57 »
Plum-Birsel-Pelin
xxxx-Ayse
Powers-Tugce
Vera-Tilbe
Vaughn-Esra

xxx yazan yere avrupa icin takviye lazım...hatta bir tane de devsirme uzun olmalıydı....gene eksik hamle...yani allie ve sanders alınmalıydı...
hadi diyelim plum'dan 2 numara yarattık bir nebze, o zaman bir tane eu 4.5 lazım bence...pota altı zayıf cunku...

ama mantıklı olan sanki 1 hamle yapabilecegimizden eu rotasyonuna kısa alınır. cunku powers'ın 3-4 oynmasından faydalanıp 2-3 oynayabilen biri alınabilir diyorum...

ama isin ozu hata surada;

vaughn alınacagına allie+gruda'yı tutsak bile yetrdi su kadro yapılanması ile...

Plum-Birsel-Pelin
Allie-Ayse
Powers-Tugce
Vera-Tilbe
Gruda-Esra

Su kadroyu kuramadılar...yazık....
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 17:10:09 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #6044 : 06 Eylül 2017, 17:17:01 »
su an gorunen lig icin..

birsel-pelin-melisa
plum-ayse-merve
powers-tugce
tilbe-vera
vaughn-esra

rotasyonuna gidecegimiz...

avrupa icin bir tane daha 2-3 oynyayan oyuncu almak lazım..

birsel-pelin-melisa
plum-ayse-merve
xxxx-tugce
powers-vera
vaughn-tilbe-esra

gibi bir rotasyona gidebiliriz...ama 2-3 oynayan eu oyuncu kim var  artık piyasada iyi arastırmak lazım...